Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

συνεχιζω..

μηπως πρεπει απλως ν αλλαξω τη ματια μου?

να πω that 's it , χαλαρωσε κ ...απολαυσε το!

2χρονακια ακομη...

δε ξερω... προβληματιζομαι..

δεν νιωθω ετσι καθε μερα, σημερα ομως κ ορμωμενη απ τα δικα σας...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

ολγα δε μας αρεσουν τα πηρουνιασμενα..

ενω τους αρεσει να τρωνε ψωμακι, μπισκοτακι, φρουτακι,το ιδιο φαγητο που με χαρα τρωνε αλεσμενο, δε το θελουν πηρουνιασμενο..

η αληθεια ειναι πως ειναι πιο νοστιμο αλεσμενο..

να τους δωσω να δοκιμασουν κοφτο μακαρονακι με κιμα που κανω σημερα για μας? δεν εχω βαλει αλατια κλπ ..

μηπως...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

α,οκ..

θενκς!

παω να βγαλω το μακαρονι διοτι κ αυτη η δολια η μανα κατι πρεπει να φαει σημερα..

των μωρων απ το πουρνο ετοιμο, το δικο μας οποτε κ αν προλαβω..

κ ετσι εμεινα μισομεριδας..θ αλλαξει αυτο ομως..θα παμε στη μαμα μου=μαστερ σεφ..!

33E7p2.png

μεσα στο καλοκαιρι καταφερε και την επαθε?κι εμεις το ειχαμε την ανοιξη αλλα περασε πολυ γρηγορα με το κολλυριο γιατι του εκανα κομπρεσες με χαμομηλι μεχρι να παμε στον γιατρο και απο οτι και ο ιδιος μου ειπε βοηθησε.

μα την κουδουνιστρα στο ματι?το κακομοιρακι!να προσεχεις γιατι κολλαει παρα πολυ ευκολα και στο αλλο του το ματι και στο αλλο μωρο.και σε σενα!!!

Eμενα μου απαγορεψε να βαζω χαμομηλι γιατι λεει υπαρχει περιπτωση να κανει αλλεργία,ουτε φυσιολογικο ορο γιατι εχει αλατι και ίσως δημιουργησει προβλημα,το tobrex που βαζαμε δεν μας εκανε τιποτα οποτε μας εδωσε πιο ισχυρο κολληριο και φυσιολογικα δακρυα,σημερα ξεσηκωσα ολα τα σεντονια,επλυνα κουδουνίστρες πανινες και ότι αλλο είχαν πιασει και οι δυο απο τον φόβο μου!

YiMXp3.png

λοιπον εγω ξεκινησα το φαγητο-καταψυξη.Την προηγουμενη εβδομαδα ολο μαγειρευα και τωρα που εχω τρεχαματα εχω κρατησει μουσακα-μπιφτεκακια-φασολακια στην καταψυξη,ε λοιπον σημερα δεν θα μαγειρεψω εχω τα μπιφτεκοκαταψηγμενα μου μαζι με χορταρακια που εκανα.Ισως να είναι ένας τροπος να έχω περισσοτερο χρονο με τα μπεμπε μου:D

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

απλα στα γρ'ηγορα να πω οτι εγω είχα τρίδυμα...

Την απόφαση μου μπορείτε να την φανταστείτε βεβαια

Άντε ρε......................δεν το ήξερα. :confused::confused:

Ουτε κ εγω το ηξερα!!!!

Πριν λιγο πηρα τον Τασο απο το σχολειο κ τωρα καθονται και οι τρεις κ βλεπουνε τον ΝΕΜΟ....τι γελια εχω κανει δε λεγεται...εκτος του οτι εχω μαθει ολους τους διαλογους απ εξω....σαν τις ελληνικες ταινιες!!!!:P:p:p

Το μενου σημερα εχει να ψησω πιτσα κατεψυγμενη.....τρομερο ε?????

Με αυτην τη ζεστη εχω ξεχασει κ να μαγειρευω!!!!:shock::shock::shock:

GRJdp2.png

xefUp3.png

ολγα επανηλθα..

υποθετω εσεις κ μετα απο ivf ησασταν πιο υποψιασμενοι γι αυτο το ενδεχομενο κ το μαθατε/αντιμετωπισατε νωριτερα ετσι..?

παλι ομως, φανταζομαι θα ταν ζορι..

33E7p2.png

λοιπον εγω ξεκινησα το φαγητο-καταψυξη.Την προηγουμενη εβδομαδα ολο μαγειρευα και τωρα που εχω τρεχαματα εχω κρατησει μουσακα-μπιφτεκακια-φασολακια στην καταψυξη,ε λοιπον σημερα δεν θα μαγειρεψω εχω τα μπιφτεκοκαταψηγμενα μου μαζι με χορταρακια που εκανα.Ισως να είναι ένας τροπος να έχω περισσοτερο χρονο με τα μπεμπε μου:D

μωρε μπραβο διαθεση κ για μουσακα!!!

33E7p2.png

glorr να τα χαιρεσαι κ παλι! τις ειδα τις φωτο, ωραιες οικογενειακες στιγμες με ομορφα μωρακια...! δυστυχως δε προλαβαινω να σχολιασω μια μια..

Ευχαριστούμε Nufi μου, να είσαι καλα και χαίρεσαι κι εσύ τα παιδάκια σου. Να τα δεις όπως επιθυμείς. :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...