Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας κ απο εμενα!!!!

Duckface ευχομαι να αποφασισετε συντομα για τα 3δυμακια σας.Καλυτερα να μιλησεις διπλα στο αλλο φορουμ,υπαρχει θεμα με τριδυμα....και για να σε βοηθησω ειναι αυτο εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=49532&highlight=%F4%F1%E9%E4%F5%EC%E1

Οσο για το τι θα αποφασισετε,θα σου πω την αποψη μου....χωρις να θελω να σου την επιβαλλω.....απλα οταν κι εγω ειδα οτι ειχα διδυμα ο ιατρος μου ειπε οτι μπορει να ειναι κ 3,σε εναν σακο 2 σπορακια.Μου μιλησε για μειωση γιατι ειπε ακριβως τα ιδια κ σε σενα 70%-80%.Εκεινη την ωρα φυσικα δεν μπορουσα να παρω μια αποφαση αν κ τονιζω παλι,δεν ειχαμε δει καν 3 σπορακια.Μιλουσαμε με πιθανοτητες.....μετα στο σπιτι σε συζητηση με τον συζηξ αποφασισαμε οτι αν ειναι 3 θα προχωρησουμε σε μειωση.

Απλα στο λεω ενημερωτικα,το τι θα εκανα εγω ως Γιωτα κ εχοντας ηδη ενα παιδι τοτε 17 μηνων........ρωτησε διπλα στο φορουμ,ζυγισε τα κ αποφασιστε.Εσεις ειστε οι γονεις και οσοι ειναι εξω απ τον χορο πολλα τραγουδια λενε......

Αν πανε ολα καλα θα απολαμβανεις ολες τις χαρες εις τριπλουν!!!!!!

Ευχομαι να αποφασισετε το καλυτερο για σας κ τα σπορακια σας!!!!!

Μολις πριν λιγο επιστρεψαμε απο βολτα,βγηκα μονη μου με τους 3 αντρες μου να με προσεχουν!!!!Ουτε μπανιο καναμε αφου ηπιανε γαλα κ κοιμηθηκανε κατ ευθειαν...αλλωστε ο Τασος ξεφυγε απ το προγραμμα του κ αμφιβαλλω πολυ αν ξυπνησει αυριο στην ωρα του να παει σχολειο!!!!

Καλο βραδυ να εχετε!!!!Φιλια πολλα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!

ω..!!! 3διδυμα!!!! ειναι κ αυτο ενα σοκ, δε λεω..αλλα δειτε το καλο! ειναι κ τα 3 καλα συμφωνα με τ αποτελεσματα αυχενικης!

παιδια σιγουρα ειναι πολυ δυσκολη μια 3δυμη κυηση, αλλα αν εσεις ειστε ενταξει ψυχολογικα , οικονομικα για να δεχτειτε 3μωρακια στη ζωη σας, μηπως να βρειτε κ εναν γιατρο που θα υποστηριξει την αποφαση σας..?

αν θελετε απαντατε...η συλληψη φυσιολογικη?

ειχαμε 3δυμα στο φορουμ, αλλα παει καιρος που χαθηκε..

nufi mou, ειλικρινά, για το οικονομικό, πουλάω και τον εαυτό μου, αν είναι να βγούν βιώσιμα!! Για τα υπόλοιπα δεν με νοιάζει, ούτε την γυναίκα μου. Απλά, αυτό το παιχνίδι νεύρων είναι τόσο μα τόσο άνοστο...και πίστεψε με...δεν μπορώ να το παίξω.

Ουφ!!!!!!!

rivendello.jpg

Να μαστε πάλι... πεταχτα....

Rivendell & duckface, το δίλημμα είναι πολύ μεγάλο. Το ζήτημα είναι τι λέει ο γιατρός σας. Η αλήθεια είναι ότι είναι τρομακτικά δύσκολο, αλλά πιστεύω πως ότι και αν αποφασίσετε δεν θα το μετανιώσετε.

Και συμφωνώ με όλα όσα είπαν οι προλαλήσασες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

να μαστε και εμεις!

λοιπον σημερα ειχαμε γιατρο,τα μωρακια μεγαλωσαν λιγο,ειμαστε πλεον 1880 και 2100:D

ο γιατρος θελει να με ξαναδει μεσοβδομαδα και πιστευει να καταφερουμε να παρουμε και αυτη την εβδομαδα!!!

αχ,μακαρι!!!!!!!!!!!!!!

αντε βρε μπραβο!καλα τα πατε!κρατα γερααααα!!!!!

age.png

πραγματικα δυσκολη η αποφαση που πρεπει να παρετε.ενημερωθειτε οσο μπορειτε και να ειστε σιγουροι οτι ο,τι και να αποφασισετε θα ειναι για το καλο ολων.οσο ημασταν εγκυες εμεις οι υπολοιπες ειχαμε δει ενα σχετικο ντοκιμαντερ ακριβως με την περιπτωση σας.αλλα πραγματικα δεν μπορουμε να σας συμβουλεψουμε γνωριζοντας μονο καποιες μεμονωμενες περιπτωσεις.ρωτησα πριν αν συντρεχει αλλος λογος (και συγνωμη κιολας αν εγινα αδιακριτη)επειδη ειπατε οτι ειναι ολα καλα τα εμβρυα και αναρωτηθηκα γιατι πρεπει να κανετε μειωση.δεν ηξερα τις πιθανοτητες.

ψυχραιμια και καθαρο μυαλο.εχετε ο ενας τον αλλον και ετοιμαζεστε για μια ηδη μεγαλη οικογενεια που επηρρεαζεται αμεσα απο την δικη σας ψυχολογια.ενημερωθειτε για να ξεκαθαριζετε σιγα σιγα το τοπιο.

ευχομαι η οποια σας αποφαση να ειναι η καλυτερη προοδευτικα.

age.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο εμένα!

Μα τι νέα κι αυτά rivendell και duckface! Αχ βρε παιδιά μου μακάρι κανείς να μην χρειαζόταν να μπει σε ένα τέτοιο διλλημμα...

Μια γνωστή μου είχε αρχικά 5δυμα (απλά παίρνοντας ορμονες έγινε η σύλληψη) αλλα είχε απίστευτες αιμοραγιες! Ο οργανισμός της απέβαλε τα δυο και μέρα αναγκαστικά ο γιατρός της αφαίρεσε ακόμα ένα αλλα μόνο και μόνο γιατί είχε τρελή αιμοραγια και τα μωρά ήταν όλα τόσο χαμηλά που ούτε περιδεση δεν μπορούσαν να κάνουν. Εάν δεν υπήρχαν αυτά τα προβλήματα θα προχωρούσε κανονικά με την τριδυμη κυηση. Φυσικά τώρα έχει γεννήσει δυο υγιεστατα κοριτσάκια!

Η κυηση σου αν είναι φυσιολογική θα πρότεινα να πάρεις μια δεύτερη γνώμη!

Οπως όμως είπαν και τα κορίτσια η απόφαση είναι δική σας και ότι και αν αποφασίσετε θα είναι για το καλο των παιδιών που περιμένετε!

RKdwp3.png

Naki μια χαρα τα πάτε! Μην ανησυχείς καθόλου! Έτσι κι αλλιώς πάνω απο 1800 γρ και με κορτιζονες για τα πνευμονακια τους ούτε θερμοκοιτιδα δεν θα χρειαστούν! Θετικές σκέψεις!!

RKdwp3.png

Λοιπόν, σε ένα ντοκυμαντέρ με δίδυμα που είχα δει, τα οποία ήταν στον ίδιο σάκο... Παρακολουθώντας τα στενά ο γιατρός, διαπίστωσε ότι το ένα τρεφοταν περισσότερο απο το άλλο και έτσι προχώρησαν σε μια μικρή επέμβαση (τύπου αμνιοπαρακεντηση) και διέκοψαν την επικοινωνια των δυο Βρεφων ώστε το καθένα να τρέφεται ξεχωριστά! Λογικά τέτοιου είδους παρέμβαση δεν γίνεται και στην Ελλάδα;

RKdwp3.png

Εχω τα νεύρα μου με τον εαυτό μου.

Είναι 1:30 και δεν έχω καταφέρει ούτε το ένα δέκατο απ' ότι έχω πει ότι θα κάνω και απ' ότι πρέπει να κάνω.

Εχω εκνευριστεί και με τον καλό μου που μου λέει ότι όλες μου οι δουλειές μαζί δεν κάνουν παραπάνω από μία ώρα. Ωραία, βάλε λοιπον εσύ πλυντήρια, απλωσε, δίπλωνε και τακτοποίησε τα σιδερωμένα ταυτόχρονά, όσο χρόνο σου μένει πλύνε και κανένα πιάτο και παράλληλα δώσε και την πιπίλα στη μαγουλού που ξυπνάει ανά ώρα.

Και τώρα έκατσα να κάνω τις αιτήσεις μου. Μόνο τώρα.

Και το χειρότερο που μου συμβαίνει: μέσα από ατελείωτα φορματ του υπολογιστή μου και του μπαμπά που τελικά άφησαν αναπηρο τον υπολογιστή του και τώρα μοιραζόμαστε το δικό μου, έχασα όλα μου τα αρχεία. Και αντί να στενοχωρηθώ, χάρηκα κιόλας: δεν θα χρειαστεί να ψάχνω αυτά που θέλω. Απλως τώρα ξέρω ότι δεν υπάρχουν. Οτι έκανα τόσα χρόνια ήταν τελικά εντελώς ασήμαντο. Δεν πάνε όλα στο δ...

Λέω άντε να τελειώσει και τούτο να ηρεμήσω, αντε να τελειώσει και αυτή η εβδομάδα και η επόμενη και η μεθεπομενη, μικρους και βραχυπρόθεσμούς στόχους για να μην χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο. Τώρα πλέον οι στοχοι μου είναι σε ημερήσια βάση. Και κάθε μέρα παθαίνω και μία κρίση πανικού. Και με περιμένουν πολλές ακόμα.

Τα μοιράστηκα και ηρέμησα. Ελπίζω όλες να είστε σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλημερα.RΙVENDELL Τι νεα βρε παιδια και εσεις 3δυμακια ε??? Λοιπον μια τετοια κυηση σίγουρα δεν είναι ευκολη,αλλα αν εχεις φτασει στον 3ο μηνα και δεν είχες κανενα θεμα σίγουρα είναι μεγαλο "συν" στην όλη υποθεση. Εγω τα διδυμακια μου τα είχα σε 2 διαφορετικους σακους αλλα είχαν ένα πλακουντα,μου μιλησαν και εμενα για διαχωρισμό αφου όταν αρχιζει η υποκλοπη μεταξυ τους είναι προβλημα.Η επεμβαση γινεται μονο δυστυχως στην αγγλια απο τον κύπριο Νικολαιδη,το είχα ψαξει αρκετα και είναι μια τρελα όταν μπαινεις σε τετοια διαδικασία,εμενα ευτυχως γεννηθηκαν υγιέστατα παρολο που ο μικρος μου μολις 1350 επρεπε να μεινει στην εντατικη.Μπείτε στο parents και μιληστε με ατομα όπως τον stavro που έκανε μειωση,το προβατακη που εκανε αλλα δυστυχως δεν προχωρησε η κυηση, και την νανσυ που γεννησε υγιεστατα 3δυμακια σας γραφω και τις 3 περιπτωσεις γιατι θα ακουσεις 3 διαφορετικες αποψεις που ίσως σε βοηθησουν,αν χρειαστειτε κατι πεστε μου ή αν θελετε να σας πω σε ποιοα θεματα εχουν γραψει.

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις κορίτσια τρεχαμε εχθες με τα ματακια του γκρινιάρη, είχαν πριστει και είχαν γίνει κατακοκκινα ιδιαιτερα το ενα ματακι πήγαμε σε οφθαλμιατρο μας είπε εχει παθει επιφυκιτιδα (αν το λεω σωστα) και εχει μολυνθεί και ξεκινησαμε αγωγη,ο καημενος είναι σχεδόν με κλειστο ματακι..ασε που κοπαναει τις κουδουνίστρες στο ματι του και το κανει χειροτερο,σημερα κουδουνίστρες γιοκ!

YiMXp3.png

καλημερα σας.zitamar σε βρισκω ψαγμενη και σωστα προσανατολιζεις τα παιδια.

επειδη το σκεφτομαι κι εγω συνεχεια απο εχθες με προβληματιζει αυτο που λεει και η jas μας και η zita.αφου ειναι φυσιολογικη συλληψη και εχεις φτασει εως εδω με υγιεστατα μωρακια μηπως πρεπει να το δεις απο αλλη σκοπια?χωρις να ειναι παντα κανονας,ο οργανισμος για να εχει 3 εμβρυα κι εσυ να εισαι τοσο καλα οσο και αυτα χωρις επιπλοκες και αιμορραγιες μηπως το αντεχει και μπορει να τα βγαλει περα?μηπως στους τελευταιους μηνες που μπορει κατι να μην παει καλα με την τροφοδοσια ειναι και τοτε που μπορει να επεμβει η ιατρικη?

τι περιθωρια αποφασης σας εχει δωσει ο γιατρος?φανταζομαι το συντομοτερο αλλα ποτε πρεπει να του πειτε?

ψαχτε γιατρους που εχουν ασχοληθει με τριδυμα και παρτε γνωμες.καντε το αγχο σας δημιουργικο για να τα βγαλετε περα.

με ολη μου την αγαπη θα ηθελα να σας συμβουλεψω να μην ειστε ουτε υπεραισιοδοξοι και κλεινετε τα ματια στις ατυχεις περιπτωσεις,ουτε απαισιοδοξοι βλεποντας μονο τα προβληματα.

σας φιλω κι ελπιζω για το καλυτερο.

age.png

Εμεις κορίτσια τρεχαμε εχθες με τα ματακια του γκρινιάρη, είχαν πριστει και είχαν γίνει κατακοκκινα ιδιαιτερα το ενα ματακι πήγαμε σε οφθαλμιατρο μας είπε εχει παθει επιφυκιτιδα (αν το λεω σωστα) και εχει μολυνθεί και ξεκινησαμε αγωγη,ο καημενος είναι σχεδόν με κλειστο ματακι..ασε που κοπαναει τις κουδουνίστρες στο ματι του και το κανει χειροτερο,σημερα κουδουνίστρες γιοκ!

μεσα στο καλοκαιρι καταφερε και την επαθε?κι εμεις το ειχαμε την ανοιξη αλλα περασε πολυ γρηγορα με το κολλυριο γιατι του εκανα κομπρεσες με χαμομηλι μεχρι να παμε στον γιατρο και απο οτι και ο ιδιος μου ειπε βοηθησε.

μα την κουδουνιστρα στο ματι?το κακομοιρακι!να προσεχεις γιατι κολλαει παρα πολυ ευκολα και στο αλλο του το ματι και στο αλλο μωρο.και σε σενα!!!

age.png

Είναι 1:30 και δεν έχω καταφέρει ούτε το ένα δέκατο απ' ότι έχω πει ότι θα κάνω και απ' ότι πρέπει να κάνω.

Εχω εκνευριστεί και με τον καλό μου που μου λέει ότι όλες μου οι δουλειές μαζί δεν κάνουν παραπάνω από μία ώρα. Ωραία, βάλε λοιπον εσύ πλυντήρια, απλωσε, δίπλωνε και τακτοποίησε τα σιδερωμένα ταυτόχρονά, όσο χρόνο σου μένει πλύνε και κανένα πιάτο και παράλληλα δώσε και την πιπίλα στη μαγουλού που ξυπνάει ανά ώρα.

Και το χειρότερο που μου συμβαίνει: μέσα από ατελείωτα φορματ του υπολογιστή μου και του μπαμπά που τελικά άφησαν αναπηρο τον υπολογιστή του και τώρα μοιραζόμαστε το δικό μου, έχασα όλα μου τα αρχεία. Και αντί να στενοχωρηθώ, χάρηκα κιόλας: δεν θα χρειαστεί να ψάχνω αυτά που θέλω. Απλως τώρα ξέρω ότι δεν υπάρχουν. Οτι έκανα τόσα χρόνια ήταν τελικά εντελώς ασήμαντο. Δεν πάνε όλα στο δ...

Λέω άντε να τελειώσει και τούτο να ηρεμήσω, αντε να τελειώσει και αυτή η εβδομάδα και η επόμενη και η μεθεπομενη, μικρους και βραχυπρόθεσμούς στόχους για να μην χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο. Τώρα πλέον οι στοχοι μου είναι σε ημερήσια βάση. Και κάθε μέρα παθαίνω και μία κρίση πανικού. Και με περιμένουν πολλές ακόμα.

Τα μοιράστηκα και ηρέμησα. Ελπίζω όλες να είστε σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση.

εισπνοη εκπνοη.....σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ ομως.χαλαρωσε (το ξερω οτι δεν γινεται,ετσι το λεω) και κανε ο.τι μα ο.τι προλαβαινεις και μονο!εγω επαψα να βαζω στοχους.ολα πιστευα οτι θα καταφερνα να τα κανω το καλοκαιρι.ναι καλα....δεν φταις σε κατι και δεν προλαβαινεις.η γ...μερα εχει μονο 24 ωρες και εμεις μονο 2 χερια και 2 ποδια και δεν βγαινει η υποθεση.κανε τα απαραιτητα και δημιουργησε στο σπιτι ενα δωματιο πανικου.ετσι ονομαζω το δωματιο που τα πεταω ολα μεσα οταν δεν γινεται αλλιως.καμια φορα και οταν γινεται.οσο για τον συζυγο πραγματικα περιμενες οτι θα καταλαβει........????????????θεωρουν οτι οταν εχεις μια ωρα χρονο οτι ειναι κυριολεκτικος χρονος.δεν λαμβανουν υπ οψιν οτι ταυτοχρονα μπορει να προκυψει,ταισμα,ξεσκατισμα,αγκαλια,πιπιλα,νερο,μαλλιοτραβηγμα,τουμπα,σκαρφαλωμα οπου μπορεις να φανταστεις κτλ κτλ κτλ κτλ .δεν μιλαμε βεβαια για τις δικες σου αναγκες σε αυτο τον χρονο.οοοοοοχι.εσυ δεν πεινας δεν διψας δεν κατουριεσαι (αφου δεν προλαβαινεις να πιεις νερο) δεν θες να κανεις μπανιο και ποτε δεν σε ποναει τιποτα.

δεν ειναι παρηγορητικα ολα αυτα αλλα προφανως ετσι ειναι...

εσυ ειδικα εισαι ηδη ηρωας με τοσο διαβασμα ταυτοχρονα.μονο εσυ ξερεις τι τραβας για να τα βγαλεις περα.για τα αρχεια αν δεν μπορεις να κανεις κατι μην καθεσαι και στεναχωριεσαι αλλο.φανταζομαι ποσο κοπο ειχες κανει....

σε αυτες τις περιπτωσεις οταν νιωθω πολυ χαλια ξερεις τι κανω?παιρνω τα παιδια και παω βολτα.ειμαι σιγουρη οτι οταν μεγαλωσουν θα θυμουνται τις βολτες και ποσο ωραια περνουσαμε τον χρονο μας μαζι και δεν θα θυμουνται τα ασιδερωτα στο δωματιο πανικου....

age.png

δε μπορω παρα να πω οτι σε καταλαβαινω..κ κουραγιο..

προσωπικα δεν ειμαι κ σε πολυυυ καλυτερη ψυχολ.κατασταση, αν κ προσκυνω σε που εχεις κ το διαβασμα παραλληλα!!!

ενα μηνα τωρα που εχει φυγει η κυρια κ τελειωσα σχολειο, ζω τη μερα της μαρμοτας!

περναω σαφως κ υπεροχες στιγμες με τα μωρα μου, αλλα εχω κουραστει απ τη ρουτινα, απ το να μη διαθετω καθολου χρονο στον εαυτο μου..απ το σπιτι που δε μπορω να το βλεπω χαλια κ προσπαθω κ προσπαθω..

κ δυστυχως αφηνω πισω τη σχεση μου με τον καλο μου..

εχουμε μιση ωρα το βραδυ στο μπαλκονι που πινουμε ενα κρασακι...

κ αναρρωτιεμαι..φταιω εγω που ζηταω περισσοτερα? οι μαμαδες μας παλια αυτο εκαναν ολημερις κ το ειχαν δεδομενο...φταιω που θελω να παω μια βολτα? να εχω λιιιγο χρονο να διαβασω ενα βιβλιαρακι?...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...