Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλησπέρα..

κάναμε την αυχενική..

υγιέστατα τα μωράκια, τα αποτελέσματα της αυχενικής πολύ καλά.

Αλλά...

τα μωράκια είναι τρία..

ναι, τρία !..

ένα μόνο του και δύο στον ίδιο σάκο.

Δυστυχώς πρέπει να γίνει επιλογή..

αφήστε δεν είμαι και τόσο καλά..έχω σοκαριστεί... κι έχω και έναν φοβερό πονοκέφαλο..επειδή από το κλάμα έχουν πρηστεί τα μάτια μου και νιώθω όλην την πίεση στο κεφάλι, μάτια-κούτελο..

sorry αν είμαι έτσι λακωνική..αλλά δεν έχω όρεξη..

Μπορεί να συνεχίσει ο αντρούλης μου το γράψιμο..

μέχρι τότε, θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε το συντομότερο δυνατόν

από όλες σας μέλλουσες και ήδη ποιες είχαν την περίπτωση των διδύμων στον ένα σάκο..και πώς εξελίχθηκε ή εξελίσσεται..

Επειδή μάλλον δεν είναι όλες online.. εάν γνωρίζει κάποια παλιότερη ας μιλήσει εκ μέρους και των άλλων που δεν είναι παρούσες, παρακαλώ.

Επίσης, κάτι ακόμη..

Θα ήθελα να μου πείτε εάν γνωρίζεται περιπτώσεις τρίδυμων κυήσεων από το forum ή από το κοντινό σας περιβάλλον, καθώς και γιατρούς που είχαν αναλάβει τέτοιες περιπτώσεις.

Ευχαριστώ,

ειλικρινά όσο πιο σύντομα με ενημερώσετε..τόσο καλύτερα..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Καλησπέρα..

κάναμε την αυχενική..

Αλλά...

τα μωράκια είναι τρία..

ναι, τρία !..

αφήστε δεν είμαι και τόσο καλά..έχω σοκαριστεί... κι έχω και έναν φοβερό πονοκέφαλο..επειδή από το κλάμα έχουν πρηστεί τα μάτια μου και νιώθω όλην την πίεση στο κεφάλι, μάτια-κούτελο..

από όλες σας μέλλουσες και ήδη ποιες είχαν την περίπτωση των διδύμων στον ένα σάκο..και πώς εξελίχθηκε ή εξελίσσεται..

Επειδή μάλλον δεν είναι όλες online.. εάν γνωρίζει κάποια παλιότερη ας μιλήσει εκ μέρους και των άλλων που δεν είναι παρούσες, παρακαλώ.

Επίσης, κάτι ακόμη..

Θα ήθελα να μου πείτε εάν γνωρίζεται περιπτώσεις τρίδυμων κυήσεων από το forum ή από το κοντινό σας περιβάλλον, καθώς και γιατρούς που είχαν αναλάβει τέτοιες περιπτώσεις.

Ευχαριστώ,

υπαρχουν τριδυμα στο φορουμ!!!δεν ειμαι η καταλληλη για να σε ενημερωσει αλλα περιμενε λιγο να μπουν τα κοριτσια να σου πουν.γιατι πρεπει να κανετε επιλογη???στον ιδιο σακο απλα θελει πολυ παρακολουθηση.μια χαρα εξελισσεται με περισσοτερο ισως αγχος γιατι τρεφονται μαζι.πολλες οι περιπτωσεις και αναρωτιεμαι γιατι αγχωνεσαι τοσο?συντρεχει καποιος αλλος λογος επιλογης?γενικα στα διδυμα ειναι περισσοτεροι οι κινδυνοι και γι αυτο τα παρακολουθουμε για να προλαβαινουμε καταστασεις.ξερω ηδη δυο περιπτωσεις απο το φορουμ που ηταν σε διαφορετικο σακο και δεν τρεφονταν σωστα αλλα γεννηθηκαν υγιεστατα.

age.png

Εν κατακλείδι με την σύζυγο μου, θα κάνω ένα μεγάλο "ουυυυυυυφφφφφφφφφφφφφφ" που σημαίνει ότι θα σκάσω! Τα διλήμματα πολλά - τα οποία μας τα έβγαλαν οι γιατροί - και το άγχος έχει βαρέσει κόκκινο. Ειλικρινά.........υπάρχει ένα θολό τοπίο. Δεν θέλω να βλέπω την γυναίκα μου να λιώνει από το κλάμα, ούτε όμως και να κάθομαι αυθαίρετα να παίζω με τις στατιστικές τις πιθανότητας (που οι γιατροί μας έδωσαν)......

:confused:

rivendello.jpg

καλησπερα!!

ω..!!! 3διδυμα!!!! ειναι κ αυτο ενα σοκ, δε λεω..αλλα δειτε το καλο! ειναι κ τα 3 καλα συμφωνα με τ αποτελεσματα αυχενικης!

παιδια σιγουρα ειναι πολυ δυσκολη μια 3δυμη κυηση, αλλα αν εσεις ειστε ενταξει ψυχολογικα , οικονομικα για να δεχτειτε 3μωρακια στη ζωη σας, μηπως να βρειτε κ εναν γιατρο που θα υποστηριξει την αποφαση σας..?

αν θελετε απαντατε...η συλληψη φυσιολογικη?

ειχαμε 3δυμα στο φορουμ, αλλα παει καιρος που χαθηκε..

33E7p2.png

ααα δεν σας ειπα το απογευμα ακολουθω τη συμβουλη της φιλτατης nunu και σπανιως εως ποτε δινω ετοιμη κρεμα.τους δινω ή φρουτα ή ρυζογαλο που φτιαχνω μονη μου ή κρεμα που φτιαχνω επισης μονη μου!

κ εγω τις εχω ψιλοκοψει τις κρεμες..

κυριως λογω ζεστης βεβαια, αλλα κ επειδη μου ειπε η παιδιατρος οτι ηταν μια εισαγωγη στα δημητριακα κ σιγα σιγα μπορουν να τρωνε κ αλλα πραγματα, πχ ψωμακι με κατι..

εγω δινω γιαουρτακι κ μπισκοτακι νουτριτσια κ βερυκοκακια με κερασακια επιδορπιο!

το ρυζογαλο ειναι φοβερη ιδεα!!! σλουρπ!!! απο ζαχαρη ποση βαζεις για να ναι νοστιμουλι αλλα κ υγειινο συναμα?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!

ω..!!! 3διδυμα!!!! ειναι κ αυτο ενα σοκ, δε λεω..αλλα δειτε το καλο! ειναι κ τα 3 καλα συμφωνα με τ αποτελεσματα αυχενικης!

παιδια σιγουρα ειναι πολυ δυσκολη μια 3δυμη κυηση, αλλα αν εσεις ειστε ενταξει ψυχολογικα , οικονομικα για να δεχτειτε 3μωρακια στη ζωη σας, μηπως να βρειτε κ εναν γιατρο που θα υποστηριξει την αποφαση σας..?

αν θελετε απαντατε...η συλληψη φυσιολογικη?

ειχαμε 3δυμα στο φορουμ, αλλα παει καιρος που χαθηκε..

ναι, η σύλληψη φυσιολογική! Κι εκεί είναι που τρελένεσαι!!..

Μιλάμε για πιθανότητες μία στις.. πόσες, μία στο δις ??

Κορίτσια ο χρόνος πιέζει και πρέπει να αποφασίσουμε....

μας έδωσαν ένα 70-80% πιθανότητα αποβολής της 3δυμης εγκυμοσύνης, όχι για κάποιο άλλο λόγο για να απαντήσω εμμέσως και στην witch, απλά επειδή αποτελεί από τη φύση της η 3δυμος κύηση μια πολύ high risk εγκυμοσύνη..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καλησπέρα..

κάναμε την αυχενική..

Αλλά...

τα μωράκια είναι τρία..

ναι, τρία !..

από όλες σας μέλλουσες και ήδη ποιες είχαν την περίπτωση των διδύμων στον ένα σάκο..και πώς εξελίχθηκε ή εξελίσσεται....

Εχουμε αρκετές περιπτώσεις ομοζυγωτικών (zitamar, Anthi29, Λιονταράκι). Η zitamar μπαίνει συχνά, στείλε της μηνυματάκι.

Ευχαριστώ,

Αυτό είναι ένα εξαιρετικά περίπλοκο θέμα. Ναι υπήρξαν 2 περιπτώσεις τριδύμων στο καφέ μας (ιπποκαμπάκι, maroulita29) που πήγαν πάρα πολύ καλά. Αντίστοιχα, που και που μπαίνουν κάποιες εγκυούλες που ρωτάνε περί μείωσης. Και νομίζω ότι κάποιες έκαναν, αν και δεν θυμάμαι ποιές.

Η απόφαση όμως είναι εξαιρετικά περίπλοκη και εξαρτάται τι θα σας συμβουλεύσει ο γιατρός σας. Δεν είναι καθόλου απλό.

Τώρα γιατρούς για τρίδυμα δεν ξέρω... το ιπποκαμπάκι ήταν στη Θεσ/νίκη, η μαρουλίτα στην Αθήνα.

Οτι απόφαση και να πάρετε πάντως για καλό θα είναι και καλά θα πάνε!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

να μαστε και εμεις!

λοιπον σημερα ειχαμε γιατρο,τα μωρακια μεγαλωσαν λιγο,ειμαστε πλεον 1880 και 2100:D

ο γιατρος θελει να με ξαναδει μεσοβδομαδα και πιστευει να καταφερουμε να παρουμε και αυτη την εβδομαδα!!!

αχ,μακαρι!!!!!!!!!!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Τα νέα μας θα σας τα πω μετά... όχι πως έχω κατι το σπουδαίο, πέραν του ότι έχω λιώσει στην κούραση και κάναμε και 3 επιτυχημένα μπάνια το Σ/Κ. Το απόγευμα σήμερα κυνηγήσαμε πάλι τα περιστέρια... άγια πουλάκια.... μετά έπεσαν ξερά (τα τουινσάκια) από την κούραση.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

μας έδωσαν ένα 70-80% πιθανότητα αποβολής της 3δυμης εγκυμοσύνης, όχι για κάποιο άλλο λόγο για να απαντήσω εμμέσως και στην witch, απλά επειδή αποτελεί από τη φύση της η 3δυμος κύηση μια πολύ high risk εγκυμοσύνη..

μμμμμμ μεγαλο το διλημμα!!!!

να ρωτησω τις πιθανοτητες αυτες σας τις εδωσε αυτος που εκανε την αυχενικη ή ο γιατρος σας?εκεινος τι λεει?

επισης στην περιπτωση αυτη αν επιλεξετε μειωση τι γινεται?αφαιρειτε το εμβρυο που ειναι μονο του ή καποιο απο τα αλλα 2?μαλλον χαζη η ερωτηση αλλα δεν εχω ξαναδιαβασει κατι τετοιο.

σιγουρα η 3δυμη ειναι πολυ δυσκολη και θα πρεπει να μεινεις ξαπλα το περισσοτερο διαστημα αλλα βεβαια τιποτα δεν αποκλειεται.Μπορει να παει ανελπιστα καλα.

βεβαια πιστευω οτι εδω συμβουλες δε χωρανε,πρεπει να παρετε μονοι σας την αποφαση.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα

duckface τριδημα ειχα και εγω με εξωσωματικη στον 2ο μηνα ομως το 1 το απεβαλε ο οργανισμος μου γιατι δεν μεγαλωνε σωστα, δεν μπορω να σας βοηθησω σε κατι μονο οτι ο γιατρος μου μου ειχε πει καλητερα ετσι γιατι αυτο που θα εκανε αυτος(να μου παρει δλδ το 1) το εκανε ο οργανισμος μου μονος του.μην πανικοβαλεστε ηρεμιστε συζητηστε το γιατι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη , ολα καλα θα πανε θα δειτε.

naki μεγαλωνουν τα αντρακια σου αντε με το καλο να παρετε και αλλες μερουλες

twins μου τα κουρασες τα μικρουλια σου

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

απιστευτο..! ρωτησα γιατι για μενα πχ ισως επαιζε ενα μικρο ρολο στην αποφαση...αν ο θεουλης ειχε βαλει το χερακι του (κ οχι ο καλος γιατρος) μπορει να το σκεφτομουν πιο θετικα..λεω τωρα..απ εξω απ το χορο.

αλλα τοσο μεγαλο ποσοστο αποβολης??

ενα θεμα που λογικα θα αντιμετωπισετε σε μια 3δυμη κυηση ειναι η [προωροτητα επισης..αν σε μια διδυμη ειναι σχετικα συχνο φαινομενο, στην 3δυμη ειναι σιγουρο..

στη μοναδα που ηταν η μικρη μου υπηρξαν το ιδιο διαστημα 2περιπτωσεις!

η μια εφυγε με τα 3της μωρακια μια χαρα!

υπηρξε κ η αλλη περιπτωση, οπου δυστυχως το ενα μωρακι ηταν πολυ αδυναμο κ δεν τα καταφερε..

ευχομαι να παρετε την αποφαση που θα σας βοηθησει να κοιμηθειτε ηρεμοι γιατι κανατε το καλυτερο..

οπως κ ναχει θα ναι μια καλη αποφαση γιατι γνωμονας θα ειναι το καλο των μωρων σας...!

33E7p2.png

Τα νέα μας θα σας τα πω μετά... όχι πως έχω κατι το σπουδαίο, πέραν του ότι έχω λιώσει στην κούραση και κάναμε και 3 επιτυχημένα μπάνια το Σ/Κ. Το απόγευμα σήμερα κυνηγήσαμε πάλι τα περιστέρια... άγια πουλάκια.... μετά έπεσαν ξερά (τα τουινσάκια) από την κούραση.

μπραβο!!! ζητω οι εξορμησεις στις παραλιες!!!!

αναμενω κ εγω...απο πεμπτη!

αγια τα πουλακια κ διαβολακος ο σκουξης απ οτι φαινεται!!;)

καληνυχτα κουρασμενη twinsοικογενεια..

33E7p2.png

να μαστε και εμεις!

λοιπον σημερα ειχαμε γιατρο,τα μωρακια μεγαλωσαν λιγο,ειμαστε πλεον 1880 και 2100:D

ο γιατρος θελει να με ξαναδει μεσοβδομαδα και πιστευει να καταφερουμε να παρουμε και αυτη την εβδομαδα!!!

αχ,μακαρι!!!!!!!!!!!!!!

τελεια!!! παντως ηδη το βαρος τους ειναι πολυ καλο!!

ευχομαι να παρετε κ ολη την εβδομαδα κ μετα...ποιος σας πιανει!!!:P

μπραβο μικρη

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...