Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Γεια σας μανουλες!!!!

Glorr χαρουμενα γενεθλια!!!!!

Ετοιμαζομαι να παω για νανακια.....τα παιδια κοιμουνται,τελικα δεν πηγαμε Αιγιο αλλα Αγ.Θεοδωρους κ επιτελους εκανα το πρωτο μου μπανιο!!!!!

Ο Τασος σημερα εριξε κατα λαθος τον Χρηστο κ εφαγε μια ωραιοτατη τουμπα κ εκανε κ μελανια στο κεφαλι....του εβαλα βουτυρο κ ελπιζω το πρωι να μην εχει κανενα καρουμπαλο μεγαλυτερο απ το κεφαλι μου!!!!!!

Ετοιμαζομαστε για τα γενεθλια μας την Πεμπτη.....δε θα εχουμε πολυ κοσμο γιατι λειπουν διακοπες οι περισσοτεροι....βεβαια οποια μανουλα θελει να της στειλω πμ τη διευθυνση να φερει τα διδυμακια της να παιξουνε ολα μαζι!!!!!!!

Εβγαλα κ τον κιμα μου να φτιαξω αυριο μπιφτεκακια με πατατουλες......και ναι η κλασσικη Γιωτα επεστρεψε με το μενου της ημερας!!!!!!

Καλο βραδυ και πολλα φιλια!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Να ζησουν τα glorrakia!

Παντα υγειη και χαμογελαστα!

Φωτος αλλη στιγμη θα δω.

μου εχει βγαλει την πιστη ανααποδα η μικρη τσουτσουραδα λεμε.

και κλααααμα η κιουρια. Βοτκα επιγοντωσ να ξεραθω τα ανασκελα η καψερη!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλημερουδια με καυσωνα οπως βλεπω. Αντε σήμερα θα περιμενουμε τα νεα Rivendell,και για επομενα παρτυ μαθαινω,αντε με το καλο,εμεις είμαστε μικροι ακομα για να σας ακολουθησουμε αλλα σε λίγους μήνες που θα παει θα κανουμε και εμεις!!

YiMXp3.png

καλημερα , καλη εβδομαδα να εχουμε.

χρονια πολλα στα glorrakia να τα εκατοστησουν γερα και τυχερα να ειναι παντα

rivendell καλη αυχανικη να εχετε

φιλια σε ολες τις υπολοιπες μανουλες και τα μωρακια τους

εγω αυριο κανω την καμπυλη ζαχαρου , ελπιζω ολα να ειναι καλα και να μην χρειαστει να μου κοψει κατι ο γιατρος η να με γεμησει με χαπια.

πολυ ζεστη και σημερα λεω να κανω το φαγητο μου και να κατηφωρισω στη θαλασσα , ακομα δεν εκανα ουτε ενα μπανιο,ολο παω στην παραλια και ολο το μετανιωνω και δεν μπενω

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Καλημερα κ καλη εβδομαδα!!!

Rivendell κ Duckface καλη αυχενικη να εχετε!!! να μας πειτε τα καλα νεα!!!

Κατερινακι γιατι φοβασαι κ δεν μπαινεις για μπανακι,εμεις πηγαμε ξανα εχθες....καλα αποτελεσματα με την καμπυλη!!! Χαπια δεν μπορει να σου δωσει ακομα κ αυξημενη να ειναι....εαν κ δεν το πιστευω!!!! την 3ωρη θα κανεις;;;

Διαφημίσεις

φοβαμαι βρε Σεβη μην δεν ειναι κ πολυ καθαρη η θαλασσα , μην ειναι κρυα και λενε οτι αν ειναι κρυα δεν κανει γιατι τα μωρακια μεσα ζοριζοντε, αχ δεν ξερω εχω γινει πολυ φοβητσιαρα.ασε που μετα λενε πρεπει να αλλαζεις κατευθειαν μαγιο.

καμπυλη δεν ξερω αν θα κανω την 3ωρη , πρωτη φορα κανω, ηταν καλες οι εξετασεις μου και ο γιατρος μου την καθηστερησε . 3ωρες δλδ θα με περνουν αιμα χωρια εχω να εχω φαει και να πιει τπτ;ωχ πως θα αντεξω

φοβαμαι βρε Σεβη μην δεν ειναι κ πολυ καθαρη η θαλασσα , μην ειναι κρυα και λενε οτι αν ειναι κρυα δεν κανει γιατι τα μωρακια μεσα ζοριζοντε, αχ δεν ξερω εχω γινει πολυ φοβητσιαρα.ασε που μετα λενε πρεπει να αλλαζεις κατευθειαν μαγιο.

καμπυλη δεν ξερω αν θα κανω την 3ωρη , πρωτη φορα κανω, ηταν καλες οι εξετασεις μου και ο γιατρος μου την καθηστερησε . 3ωρες δλδ θα με περνουν αιμα χωρια εχω να εχω φαει και να πιει τπτ;ωχ πως θα αντεξω

Να σου πω εγω που εκανα μπανια τον Ιουνιο σε παγωμενη θαλασσα,τα μικρα δεν νομιζω να καταλαβαν κατι!! Ναι μαγιο οντως θελει αλλαγη.....

Εαν κανεις την 3ωρη οπως εγω,θελει νηστικη τελειως τοσες ωρες!!!

Να σου πω εγω που εκανα μπανια τον Ιουνιο σε παγωμενη θαλασσα,τα μικρα δεν νομιζω να καταλαβαν κατι!! Ναι μαγιο οντως θελει αλλαγη.....

Εαν κανεις την 3ωρη οπως εγω,θελει νηστικη τελειως τοσες ωρες!!!

ωχ καταλαβα θελει να φαω καλα απο σημερα γιατι αλλιως αυριο θα γινω ρεζιλι στο μικροβιολογικο απο το να γουργουριζει η κοιλια μου

Καλημέρα μανούλες, μπεμπάκια και μέλλουσες και μελλοντικέ μπαμπά!

Αρχικά έπρεπε να ευχηθώ στα glorrakia μας γιατί εχθές ήμουν όλη μέρα εκτός και χωρίς μπαταρία και γυρίσαμε αργά στο σπίτι και ήμουν κομμάτια, οπότε δεν μπήκα.

Rivendell κ Duckface καλά αποτελέσματα!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!

Μολις επιστρεψαμε απο την πρωινη μας βολτα και ανοιξαμε κλιματιστικο γιατι δεν παλευεται η ζεστη!!!!!Παω να πλυνω νεροχυτη κ να ξεκινησω τα μπιφτεκακια κ τις πατατουλες......

Καλη επιτυχια στις εξετασεις σας μελλουσες διδυμομανουλες!!!!!Περιμενουμε αποτελεσματα!!!!

Φιλια πολλα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

1stbday5.gif

ΓΛΥΚΑ GLORRAKIA!!!!

Εύχομαι κάθε χρόνος να είναι μια γλυκιά περιπέτεια για εσάς!!!

Αχ ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ να είσαι καλά.

Θα σας βάλω και φώτο από τα γενέθλια να δείτε.

ααα δεν σας ειπα το απογευμα ακολουθω τη συμβουλη της φιλτατης nunu και σπανιως εως ποτε δινω ετοιμη κρεμα.τους δινω ή φρουτα ή ρυζογαλο που φτιαχνω μονη μου ή κρεμα που φτιαχνω επισης μονη μου!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...