Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

πως σας φαίνεται το καινουργιο μου τικεράκι????:lol::lol::lol::lol:

το εραψες η' θα κανεις καμια ατασθαλια λογω σκ κοπελια?!

κ εγω μεζευω. αυριο τιγκανα για ναυπλιο, νεο ροεινο.

να δω τι θα πρωτοπαρω! αν θυμηθω να παρω κ τπτ για εμε, καλα θα ειμαστε!

ps. εμεις τρελοι?! μπααααα! αντε καλε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

για μπανιο ακομα ψαχνουμε την ιδανικη παραλια αλλα χλωμο.εχουμε παει σχινο,αλεποχωρι,κινετα και δηλεσι που ειναι το εξοχικο.παντου καθαρα ηταν αλλα σχινο πολυ αερα,κινετα πολυ πετρα και δηλεσι σχεδον ανυπαρκτη παραλια αλλα για τα παιδια μια χαρα.

η nunu δεν εχει ιντερνετ καρδια μου.

αυριο θα παμε μαραθωνα μαλλον.

α και παμε ο.τι ωρα μας την καρφωσει.στο δηλεσι δεν χρειαζομαστε και ομπρελες επειδη εχει σκια και ειναι πολυ βολικο.εχουμε παει για μπανιο στις δεκα το πρωι και εχουμε παει και στις επτα το απογευμα.

age.png

glorrino αυριο η μερα σας!!!

tzini ειστε μουτρα ολη η φαμιλια ε??? για το συζυγο μονο (το χασμπανο δλδ..) δε ξερω!

κ α! το τικερακι γυρισε απ την αρχη..πρεπει να το αλλαξω μαλλον..

Ναι ναι αύριο είναι η μέρα μας. Εσείς ωραία περάσατε ε? μπράβο. Κι εμάς θα έρθουν κατι φίλοι, οι νονοί και τα ξαδελφάκια τους. Πλάκα πλάκα θα μαζευτούμε 25 άτομα. Ελπίζω να είναι καλά. Κι εμάς θα μας φέρουν αυριο την πισίνα . Εσύ τα έχεις βάλει? Ελπίζω να τους αρέσει. Στην μπανιέρα πάντως τρελαίνονται και κλαίνε όταν τα βγάζουμε από το μπανάκι τους. Άντε να δούμε........

Τα Witchakia πως τα πάνε με την θάλασσα? Εμείς δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε κανένα μπάνιο.

Κουβαλάς μαζί τα φαγητά τους , τα γάλατά τους? πως το κάνεις?

εμεις εχουμε κανει αισιως 5 μπανια.τους αρεσει πολυ αν και ο μικρος καποιες φορες ειναι κρυουλιαρης.παιζουν πολυ και μεσα και εξω και η καλυτερη τους ειναι να κανουν ψευτοβουτιες και να προσπαθουν να κανουν μπουρμπουληθρες.εξω ειναι λιγο δυσκολα γιατι ο μικρος προσπαθει να φαει ολη την παραλια.το καινουριο του παρατσουκλι ειναι ταζ.

μαζι παιρνω το φαγακι τους,τα γιαουρτακια τους και διαφορες βλακειουλες,αγγουρακια καροτακια φρουτακι και τετοια.αν δεν τους δωσω εγω να φανε δεν αναζητανε το φαι με τιποτα.α και νερο βεβαιως βεβαιως.

ο αθλος ειναι οτι εχουμε καταφερει να τα βαζουμε ολα σε δυο τσαντες.

αν θελησεις σου λεω ενδεικτικα τι παιρνουμε.

age.png

εμεις εχουμε κανει αισιως 5 μπανια.τους αρεσει πολυ αν και ο μικρος καποιες φορες ειναι κρυουλιαρης.παιζουν πολυ και μεσα και εξω και η καλυτερη τους ειναι να κανουν ψευτοβουτιες και να προσπαθουν να κανουν μπουρμπουληθρες.εξω ειναι λιγο δυσκολα γιατι ο μικρος προσπαθει να φαει ολη την παραλια.το καινουριο του παρατσουκλι ειναι ταζ.

μαζι παιρνω το φαγακι τους,τα γιαουρτακια τους και διαφορες βλακειουλες,αγγουρακια καροτακια φρουτακι και τετοια.αν δεν τους δωσω εγω να φανε δεν αναζητανε το φαι με τιποτα.α και νερο βεβαιως βεβαιως.

ο αθλος ειναι οτι εχουμε καταφερει να τα βαζουμε ολα σε δυο τσαντες.

αν θελησεις σου λεω ενδεικτικα τι παιρνουμε.

Ταζ ε? Χαχαχαχα. Κι εμένα ο δικός μου είναι κρυουλιάρης Από μικρούλης ήταν πολύ.Όπως κι εγώ. Χαχαχαχα. Μου πήρε κ κάτι αυτό το παιδί. Τρώνε καροτο? τόσο σκληρό ? πως το μασάνε?

Τα βάζεις όλα σε δύο τσάντες μόνο? για πες τι παίρνεις. Α επίσης. Τους φοράς τα μαγιώ τους και όταν βγαινουν από το νερό φοράνε το παμπεράκι τους? κάπως έτσι? πως το κάνεις? σ' έπρηξα ε? ε τι να κάνουμε. Αφού πηγες και τα πέρασες θα μας πεις ΄τωρα τι κάνεις. Συμβουλές.

Διαφημίσεις

λοιποοοον

3 πετσετες για τα παιδια

ενα μεγαλο πικεδενιο υφασμα αγνωστης ταυτοτητος το οποιο εχουμε για περιπτωσεις πικ νικ κτλ αντι για ψαθα που δεν φτανει ουτε για το δεξι μου ποδι.σε μηκος εννοω και οχι σε φαρδος γιατι μην ξεχναμε οτι ειμαι και διμετρη η π.....αλιομαμα

4 παμπερς

υγρα μαντηλακια

ενα μικρο σελτεδακι

μικρες σακουλιτσες (για σκουπιδια,λερωμενα παμπερς,βρεγμενα μαγιο κτλ)

φενιστιλ

ντεπον

μουντιζαλ

ποτηρακια με νερο

καπελακι

πιπιλες προεραιτικα

κουβαδακι

κατι φουσκωτο ή μπαλα

μαχαιρακι (ολο και καπου χρησιμευει)

σκοινι για να δενουμε τις ομπρελες γιατι δεν μας αρεσει να μας ερχονται καπελο

νεροοοοο

ταπερακι με πηρουνιασμενο το φαγητο τους (αν και δεν ειναι καθολου απαραιτητο στην παραλια γιατι χορταινουν με τα υπολοιπα)

δυο γιαουρτακια

μπισκοτακια

καροτα ή αγγουρια ή νεκταρινια ή μπανανα (τα καροτα τα γδερνουν απο διπλα με τα δοντια τους και δροσιζονται αλλα θελουν προσοχη οπως και ολα αλλωστε)

age.png

την πρωτη φορα φαινεται τραγικη η προετοιμασια.μετα γινονται στανταρ αυτα που παιρνεις και εισαι ετοιμη στο φτερο.εγω πλεον μονο το φαγητο τους ετοιμαζω που το βαζω με παγοκυστες σε ισοθερμικη τσαντουλα.ολα τα αλλα ειναι μονιμα στον σακο.

age.png

την πρωτη φορα φαινεται τραγικη η προετοιμασια.μετα γινονται στανταρ αυτα που παιρνεις και εισαι ετοιμη στο φτερο.εγω πλεον μονο το φαγητο τους ετοιμαζω που το βαζω με παγοκυστες σε ισοθερμικη τσαντουλα.ολα τα αλλα ειναι μονιμα στον σακο.

Ναι όντως μου φαίνεται μεγάλη η λίστα.Ουφφφφφφφφφ.....................Αλλά όπως λες μετά από τηνπρώτη φορά τα περισσότερα τα έχεις όλα έτοιμα και γίνεται ρουτίνα η προετοιμασία. Και μετά που γυρνάτε? μπανάκι και dead στα κρεβάτια τους να υποθέσω?:P

Διαφημίσεις

εχεις δικιο!!!και αντηλιακο το οποιο το εχω συνεχεια στο αυτοκινητο γιατι τα παστωνω στα μπουτακια κατα τη διαρκεια της διαδρομης αν πηγαινουμε μακρια.ολο και κατι αλλο θα μου διαφευγει.

μετα γυρναμε σπιτι τις περισσοτερες φορες και κανουμε μπανακι.ο υπνος ερχεται στην ωρα του μην νομιζεις γιατι κοιμουνται στον γυρισμο στο αυτοκινητο.

age.png

εχεις δικιο!!!και αντηλιακο το οποιο το εχω συνεχεια στο αυτοκινητο γιατι τα παστωνω στα μπουτακια κατα τη διαρκεια της διαδρομης αν πηγαινουμε μακρια.ολο και κατι αλλο θα μου διαφευγει.

μετα γυρναμε σπιτι τις περισσοτερες φορες και κανουμε μπανακι.ο υπνος ερχεται στην ωρα του μην νομιζεις γιατι κοιμουνται στον γυρισμο στο αυτοκινητο.

Ωραία. Βάλε καμία φώτο ρε συ να τα δω πως μεγάλωσαν τα μικρούλια. Άντε. Εσείς ποτε θα κάνετε πάρτυ? Πλησιάζουν κ τα δικά σας πρώτα γενέθλια..............Πω πω πως περνάει ο καιρός.

Άσχετο. Τελείωσες με την δουλειά ή δουλεύεις ακόμη?

την προηγουμενη εβδομαδα τελειωσα γι αυτο το εχουμε ριξει στις βολτες και στα μπανια.αυτη την εβδομαδα εχουμε κανει δυο και αυριο ξαναπαμε.θα κανουμε τα γενεθλια της νονας στην παραλια και πρεπει να φτιαξω την τουρτα σημερα!

age.png

την προηγουμενη εβδομαδα τελειωσα γι αυτο το εχουμε ριξει στις βολτες και στα μπανια.αυτη την εβδομαδα εχουμε κανει δυο και αυριο ξαναπαμε.θα κανουμε τα γενεθλια της νονας στην παραλια και πρεπει να φτιαξω την τουρτα σημερα!

Α ωραίαααααααααααααααααα...........................άντε καλή επιτυχία στρην τούρτα. Και να περάσετε ωραίααααα.........................:tongue:

Άντε ξεκίνα να φιάχνεις! Χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!

GLORR μου σου ευχομαι να τα εκατοστησουν τα μικρα σου και να σε κανουν να χαμογελας παντα όπως σήμερα!!:D:D,είδα τις φωτο καλε κουκλιά και τα δύο αλλα η κορη με τα γυαλια,κοτσιδια όλα τα λεφτα!!(μια αδυναμία στα κοριτσακια την εχω...πως να το κανουμε είναι ολο γλυκες με τα κοτσιδακια τους,τα φορεματακια τους...)

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...