Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

εκτος του οτι χαιρομαι που ηρθες κ παλι γιωτα-ομοιοοαθουσα!

γουιτση, προσπαθω να δω κ αλλες φωτο σου κ σερνομαι! μπαγκαντι?!

ps! δεν γλεπω καμια μεσοβεζικη λυση διακοπων οσον αφορα την αποσταση κ ανησυχω τα μαλα!

φροσω ηρωας που πας κ τζαντε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλημερα!

τι κλανετε?

tzini σ ευχαριστω πολυ για τα σχολια!!!

τωρα που ξαναειδα τις φωτο των μωρων μου,γελουσα μονη μου με το ποσο ομορφα τα θεωρουσα τα καραφλακια μου τοτε!!!

πρεπει οπωσδηποτε να βαλω νεο υλικο.ελεος απο τα χριστουγεννα και πριν ειναι ολες.

και πρεπει να βρω χρονο να δω προσεκτικα ολων σας τις φωτο και να τις σχολιασω βεβαιως βεβαιως.

age.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Ετοιμαζομαστε να παμε Αιγιο κι εχω να μαζεψω....μολις εφτιαξα κ κιμα κ οταν φτασουμε με το καλο θα βρασω κ μια μακαροναδα!Τωρα μενει να μαζεψω ρουχα για ολους,να παρω πανες,μπιμπερο,γαλατα και ολα τα συναφη!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ααα τι τα άφησες και εσυ να κοιμηθού τόσο?Εγω τα ξυπνουσα

Oλγα μου λες να το συνηθισουν? κοιμηθηκαν περιπου στις 7 το βραδυ εμειναν για κανενα μισαωρο ξυπνια κατα τις 11 30 και ξανακοιμηθηκαν μεχρι τις 6.Δεν ξερω τι είναι σωστο να τα ξυπνάω ή να τα αφηνω??

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

hello super διδυμομαμαδες κ to be!!!

ω..τα σκιουρια μου ειναι μεγαλα παιδια πια..

χθες ηρθαν νονοι κ κανα 2φιλοι μονο κ περασαμε σουπερ!

παιζανε μαζι με το αλλο μωρακι κ το 5χρονο κοριτσακι της νονας κ γελασαν τρελλα!

κ εμεις αραχτοι μπαλκονι,πιτσουλες,τουρτα, φουσκωσαμε την πισινα μας, πηραμε κ το σαπουνοφουσκομηχανημα κ γενικα..ωραια!!!

ακολουθουν κ αλλα μωρουλια!!!

ελα, μεγαλωνουν τα σπορινια μας!!!

giota που εισαι βρε σουσου???? κ νομισαμε σε κρατησαν στην τουρκια!!!!!

καλες διακοπες, να περασετε πολυ καλα!

witchino που πατε για μπανακι???κοντα κ καθαρα για τα μπεμπε? τους αρεσει υποθετω..

απορια..πατε οτι ωρα να ναι η νωρις πρωι κ αργα απογευμα για αποφυγη ηλιου?

εμας η πρωτη φορα ηταν ακυρη...

ειχε πολυ κυμα κ βοη κ η μικρη φοβηθηκε τοσο που ουτε παραλια δεν αραξαμε..

εκτοτε δεν εχουμε προλαβει να ξαναπαμε..συντομα!

κ που ειναι η nunu?

33E7p2.png

MUFITSA ΜΟΥ!!!!

δεν ξερω να βαζω αυτα τα ωραια τα γκλιτερατα...

να μεγαλωσουν ευτυχισμενα και να ειναι γερα και τυχερα τα μωρα μας (που ειναι με τετοια μαμα!) γιατι μην νομιζεις οτι ειναι μονο δικα σου,οοοοοοοχι ειναι και τα δικα μας σκιουρια τα μωρα σου!!!

ειμαστε πολυτεκνες ω ναι!!!

εχουμε τοσα φοβερα μωρινια στο κλαμπ...σα ξαδερφακια ειναι! κ καποτε θα γνωριστουν!

τωρα,δε μπορει ολο κ καποιο ειδυλλιο θα παιξει κιολας φανταζομαι....:tongue:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...