Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

νομιζω το σχολιο της τουινς δινει απαντηση.

Αυτα φορανε παμπερς,τα οποια καλυπτουν μεγαλη επιφανεια στο κορμακι τους.

Εμεις οταν φοραμε μια απλη σερβιετα με καυσωνα δεν ζεσταινομαστε?εγω τουλαχιστον πολυ!!!!

τη γνωμη μου λεω ετσι?δεν εχω την εμπειρια σας .

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Χρονια Πολλα Νουφακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολυχρονα και ευτυχισμενα να ειστε παντα!!!

nufi μου να τα χαιρεσαι και να τα καμαρωνεις!!!!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Ήταν Πέμπτη βράδυ και αναρωτιόμουν πού είναι η Nufi, διότι θα έκανε κάποιες εξετάσεις. Δεν φάνηκε και την άλλη μέρα και αναρωτιόμουν ακόμη "πού να είναι η Nufi"...

Την επομένη το ίδιο. Στο μεταξύ, ασχολιόμασταν με την γέννα της Glorr!!!!!

Και στο μυαλό μου στριφογύρναγε "μα πού είναι αυτό το κορίτσι"...

Κυριακή βράδυ είχε έρθει να με δει ο θείος μου (ιστορική στιγμή, θα σας πω άλλη φορά τους λόγους, πάντως ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε την κοιλίτσα μου) και μόλις έφυγε, είχε νυχτώσει για τα καλά και καθόμουν στη βεράντα με το λάπτοπ, ανοίγω να πω ένα γεια και μένω αφώνου! Η Nufi είχε χαθεί αναπάντεχα από την ωραία τουρλωτή και φουσκωμένη συντροφίτσα μας, διότι είχε γεννήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πρόωρα λιγάκι και τα είχα ψιλοκάνει επάνω μου! Είπα "ποιός της έδωσε την άδεια να χαλάσει τη λίστα" ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μετά από λίγο καιρό είδα φωτό από κάτι πανέμορφα σκιούρια και τη συγχώρησα!!!!!

Αυτή τη στιγμή, για κάποιο λόγο, έχω βουρκώσει πολύ επικίνδυνα και είμαι και στη δουλειά....

Ξέροντας, υποθέτοντας, νιώθοντας τι έχεις περάσει,

Nufaki....,

ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Agorakia κι εγώ έχω την υποψία ότι ζεσταίνονται τα παιδάκια σου. Και τα δικά μου το ίδιο. Εχθές κοιμήθηκαν με την πάνα!

Αλλιώς φταίνε τα δόντια.... λογικά θα περάσει σύντομα... ουφ, υπομονή βρε κούκλα...

RKdwp3.png

"....................αλλα θα ρθουν τα μωρακια!!!! εσυ ξερεις κ πως ειναι (απευθυνόσουν στη Giota) ...για μενα θα ναι εντελως πρωτογνωρο!!!το περιμενω πως κ πως!!............"

Nufaki, αυτά έγραφες το πρωινό της μέρας που γέννησες.... :)

Πού να 'ξερες, βέβαια, πόσο γρήγορα θα ερχόντουσαν!!!! :)

rPPrp3.png

βρε κοριτσια ...καλα μου μου υπεροχα κοριτσια που εδω κ τοσο καιρο μοιραζομαι μαζι σας τοσα...

σας ευχαριστω τοοοοσο πολυ!

ειπα να ριξω μια ματια στα γρηγορα τι λετε κ αν αυτου καθομαι εδω κ κλαιω!!

με κατασυγκινησατε...

ειστε απλως υπεροχες κ δεν ειναι τυχαιο οτι κολλησαμε κ ας μην καταφερνουμε να τα λεμε τετ α τετ..

σας καλημεριζω γλυκα κ τα μικρα μου σκιουρια , (που τωρα ειναι αρκουδια μαλλον:tongue:) σας ευχαριστουν κ αυτα γιατι ανα τακτα διαστηματα δινετε στη μαμα τους κ πολυτιμες συμβουλες αλλα κ κουραγια για να συνεχιζει..:P:p

θα επανελθω για να σχολιασω τα δικα σας..

33E7p2.png

nufakia Χρόνια σας Πολλά κι από μας !!

Να τα εκατοστήσετε να έχετε πάντα υγεία και να γίνεται καλοί άνθρωποι !

473949fjm3tcg78d.gif

ΥΓ. Και να προσέχετε και τη μαμά..;)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Να αλλάξω πάλι θέμα και θα επανέρθουμε μετά γιατί και εγώ συγκινήθηκα...

duckface, όταν με το καλό βαφτίσετε, θα βαφτίσετε εις τας Κρήτας;

Ναι , πρώτα ο Θεός , έτσι λέμε ..

Είχαμε πει από παλιά ότι το 1ο παιδάκι θα βαφτιστεί κάτω στην Κρήτη και μάλιστα σε συγκεκριμένη εκκλησίτσα πολύ αγαπημένη.. Τώρα, με το καλό αντί για το 1ο παιδάκι, θα βαφτιστεί το 1ο "σετάκι" !! :P

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Ναι , πρώτα ο Θεός , έτσι λέμε ..

Είχαμε πει από παλιά ότι το 1ο παιδάκι θα βαφτιστεί κάτω στην Κρήτη και μάλιστα σε συγκεκριμένη εκκλησίτσα πολύ αγαπημένη.. Τώρα, με το καλό αντί για το 1ο παιδάκι, θα βαφτιστεί το 1ο "σετάκι" !! :P

Ακολουθείτε τα βήματά μας βλέπω....

Προετοιμάσου λοιπόν για γερές προετοιμασίες! Τι σας περιμένει δεν περιγράφεται, ιδίως αν έχετε και μεγάλο σόι!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ακολουθείτε τα βήματά μας βλέπω....

Προετοιμάσου λοιπόν για γερές προετοιμασίες! Τι σας περιμένει δεν περιγράφεται, ιδίως αν έχετε και μεγάλο σόι!

Μπα..δε νομίζω να γίνει ο κακός χαμός που γίνεται στους Κρητικούς γάμους..

ή κάτι ανάλογο.. Τί να πώ ? Δεν ξέρω κιόλας πώς θα γίνουν τα πράγματα μέχρι τότε.. Αααα, τώρα που είπα μέχρι τότε.. μέχρι πότε ??

Πραγματικά ο προβληματισμός του ¨πότε¨είναι ένα θέμα..δεδομένου ότι όλα θα πάνε κατ'ευχήν και με το καλό, τα "παππάκια" θα γεννηθούν Ιαν-Φεβ, που σημαίνει ότι κάνουμε βάφτιση το ίδιο καλοκαίρι.. ή το επόμενο ?? (όμως τότε θα είναι σχεδόν 1,5 ετών..)

Τεσπα, τί λεώ μωρέ κι εγώ από τώρα.. και δε θέλω να μελετάω τόσο μπροστά..

αλλά με παρέσυρες με το θέμα βάφτιση-Κρήτη.

Ας απολαύσω το τώρα..!! Που είναι η ωραιότερη -μέχρι στιγμής- φάση της ζωής μου!

Paulo Coelho

Μπα..δε νομίζω να γίνει ο κακός χαμός που γίνεται στους Κρητικούς γάμους..

ή κάτι ανάλογο.. Τί να πώ ? Δεν ξέρω κιόλας πώς θα γίνουν τα πράγματα μέχρι τότε.. Αααα, τώρα που είπα μέχρι τότε.. μέχρι πότε ??

Πραγματικά ο προβληματισμός του ¨πότε¨είναι ένα θέμα..δεδομένου ότι όλα θα πάνε κατ'ευχήν και με το καλό, τα "παππάκια" θα γεννηθούν Ιαν-Φεβ, που σημαίνει ότι κάνουμε βάφτιση το ίδιο καλοκαίρι.. ή το επόμενο ?? (όμως τότε θα είναι σχεδόν 1,5 ετών..)

Τεσπα, τί λεώ μωρέ κι εγώ από τώρα.. και δε θέλω να μελετάω τόσο μπροστά..

αλλά με παρέσυρες με το θέμα βάφτιση-Κρήτη.

Ας απολαύσω το τώρα..!! Που είναι η ωραιότερη -μέχρι στιγμής- φάση της ζωής μου!

Οντως δεν έχεις άδικο, αλλά έχω επηρεαστεί από τα δικά μου άγχη της Κρητικοβάφτισης και μουρμουράω... παναγία μου έθιμα, συνήθειες, κανε και τούτο, κάνε και το άλλο, δεν πάει όμορφα το ένα, πάει άσκημα το άλλο.... ε, πια!

Δεν πειράζει όμως ωραία θα είναι και θα φάμε και καλό φαί!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...