Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εμένα το κοριτσάκι είναι μεγαλύτερο και πολύ πιο ζωηρό από το αγοράκι!!ουτε μισό κιλό δεν έχουν πιάσει ακόμα!!

Τώρα τραγουδάει αλκαίος...ψιλοχάλι τον βρίσκω!φωτιά θα μας βάλει!γενικότερα δεν βλέπω ψιλοχαζεύει το έτερον ήμισυ. Εγώ έχω βάλει ακουσικά και βλέπω στον υπολογιστή αστυνομική σειρά που κατεβάζω από ίντερνετ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Γεια και παλι.Μου ειπε ο γιατρος να μετρησω πιεση και ειναι 10 με 6 αλλα δεν τον βρηκα στο τηλ να του το πω.Μια χαρα δεν ειναι?

Οταν λεμε κομμενη ζαχαρη,εννουμε και τα φρουτα?Μην με πειτε χαζη,απλα προσπαθω να βρω τι θα τρωω για καμια δεκαρια μερες.Το αλατι το εχω βγαλει εντελως.

Κι οσο για την υγιεινη ζωη ξερω πολλα και εφαρμοζω λιγα!!!!Απο διατροφη θα μπορουσα να τρεφομαι με παγωτα,φυστικια αιγινης και ποπ κορν!!!

age.png

Καλή είναι η πίεση. Τα φρούτα επιτρέπονται, αλλα με μέτρο, όπως και τα αμυλώδη που έχουν υψηλό γλυκαιμικό δείκτη. Τώρα το παγωτο, τα φυστικια και το ποπ-κορν... επιφυλάσσομαι...:P μάλλον κάνε λίγο υπομονη.

Σου είπε να μην τρώς ΚΑΘΟΛΟΥ αλάτι και ζάχαρη;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλή μου Γιώτα μη στενοχωριέσαι... όλα καλά θα πάνε.:)

Να σε ρωτήσω κάτι: ποιά ήταν η υπερηχογραφική ηλικά του καθενός; Αν είναι κοντά δεν υπάρχει πρόβλημα!

Τον μεγαλο τον εβγαλε ακριβως οσο ειναι....ουτε μερα διαφορα.....τον μικρο τον εβγαλε μια εβδομαδα νωριτερα.....θα δειξει.....

.Μου ειπε ο γιατρος να μετρησω πιεση και ειναι 10 με 6 αλλα δεν τον βρηκα στο τηλ να του το πω.Μια χαρα δεν ειναι?

Φυσικα και ειναι μια χαρα!!!!Μη σε ανυσηχει καθολου!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γειά σας κορίτσια, κουβεντούλα πάλι ε? εγώ κουράστηκα λίγο χθες και σήμερα στην δουλειά και λέω αύριο να αράξω, όσο μπορώ, μέχρι το απόγευμα που θα μας έρθουν τα επιπλάκια οπότε και θα φωνάξω ενισχύσεις για πλύσιμο και σιδέρωμα.

Επίσης έχω εξετάσεις αύριο πρωί. Ούρα και αίμα.

Εμάς ο διδυμομπαμπάς δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τις αγορές και καλύτερα..διαλεγω και αποφασίζω μόνη μου. Φυσικά είναι τρελαμένος από τώρα..πιάνει συνέχεια την κοιλιά μου για να ακούσει τα μωρά.

Κορίτσια προσπαθώ να παλέψω για να κρατηθώ κανέναν μήνα τουλάχιστον, όσο πάνε και δυσκολεύουν τα πράγματα. Κουράζομαι με δυό βήματα, ανα 10 λεπτά πάω τουαλέτα προς νερού μου, σηκώνομαι επίσης για τον ίδιο λόγο όλο το βράδυ, βλέπω όνειρα συνέχεια με διαφορετικά σενάρια τοκετού, πεινάω συνέχεια αλλά δυσκολεύομαι να χωνέψω και τα μπεμπάκια τεντώνονται έντονα και μου πετάγονται γρομπαλάκια στην κοιλιά που μου κόβουν την ανάσα! Κατά τ' άλλα καλά :rolleyes:

Και να φανταστήτε ότι έχω πάρει μόνο 10 κιλα...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλή είναι η πίεση. Τα φρούτα επιτρέπονται, αλλα με μέτρο, όπως και τα αμυλώδη που έχουν υψηλό γλυκαιμικό δείκτη. Τώρα το παγωτο, τα φυστικια και το ποπ-κορν... επιφυλάσσομαι...:P μάλλον κάνε λίγο υπομονη.

Σου είπε να μην τρώς ΚΑΘΟΛΟΥ αλάτι και ζάχαρη;

Ο γιατρος δεν μου ειπε να τα κοψω,μου ειπε με μετρο οπως μου λεει παντα.Απλα εχω τρομοκρατηθει με το πιθανο πρηξιμο και δεν βρισκω τι να φαω αποκλειοντας τα δημητριακα μου,το ψωμι με μελι(για διαβητικους και ελαχιστο) και γενικα το πρωινο με τσακιζει γιατι δεν εχω πολλες επιλογες και το πρωι παντα ετρωγα καλα.

age.png

Γιώτα, ο γιατρός μου είπε ότι αν είναι μέχρι και μία εβδομάδα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι αν έχουν από 2 εβδομάδες διαφορά και πάνω. Μην ανησυχείς και πρόσεξε λίγο το ζάχαρο. Η Jasmini και εγώ ως πρωτοπόρες του σ.δ.κ. έχουμε πολλές συμβουλές να δώσουμς

Jasmini υπομονή. Σου είπε τελικά για πότε ακριβώς σε προγραμματίζει; Την κούραση τη νιώθω πλέον και εγώ και τη συχνουρία... είναι εκνευριστικό. Αλλά τι να κάνουμε; ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ (το γράφω κεφαλαία σε περίπτωση που το κάνεις για να σε μαλώσω!)

Πες μας όνειρα με σενάρια τοκετού... και εγώ τρομάζω όταν τα βλέπω, αλλά όταν ξυπνάω γελάω. Προχτές είδα στον ύπνο μου ότι γεννούσα μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα :P (ευσεβεις πόθοι)

Witch δεν πρήστικα καθόλου από τις ενέσεις και οι δόσεις που παίρνουμε δεν είναι και τεράστιες. Εγώ ακολουθώ πιστά τη δίαιτα και για πρωϊνο λέει ένα ποτήρι γάλα (ή γιαούρτι ή τυρι) με μία φέτα ψωμί (ή δύο φρυγανιές) και δεκατιανό φρούτο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κοιτα,η αληθεια ειναι οτι ετρωγα ανεξελεγκτα οτι ηθελα και γι αυτο προβληματιζομαι τωρα.Θα τηρησω το πρωινο σου και θα σφιξω τα δοντια απο τη πεινα!!!

Χαιρομαι που δεν πρηστηκες αλλα ησουν και προσεκτικη.Εχεις στερηθει...

Α ενα βραδυ ειδα κι εγω οτι γεννουσα κι επειδη λεει κουραστηκα ειπα στον αντρα μου να γεννησει αυτος το δευτερο!!!Χα χα!Δικαιο δεν ακουγεται?

age.png

Δες και τις δίαιτες που έβαλα στο album να δεις αν σου κάνουν. Καλα, δεν έχω στερηθεί και τα πάντα για να είμαι ειλικρινής, γιατί η δίαιτα είναι της τάξεως των 2.200 θερμίδων και όχι των 800 που κάναμε κάποτε για να χάσουμε τα κιλά των γιορτών.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Βρε twins πολύ γέλασα με τα μακαρόνια :D :D :D

Όχι δεν κάνω δουλειές αλλά ακόμα κι αυτό το σήκω κάτσε είναι κουραστικό πιά.

Λοιπόν τα δικά μου όνειρα είναι

α)αστείου τύπου...π.χ. γεννάω το ένα μωρό και μετά μου λέει ο γιατρός..φύγε και μόλις σε πιάσουν πάλι πόνοι έλα να γεννήσεις και το άλλο.

β)στενάχωρα..π.χ. γεννάω και τα δύο μωρά και το ένα είναι μια χαρά (2100γρ) αλλά το άλλο έχει πρόβλημα.. όπως να είναι πρόωρο (500γρ)

γ)συγχισμένα..π.χ. ξεκινάω να γεννήσω με επισκληρίδιο γιατί θέλω πάση θυσία να είμαι η πρώτη που θα δω τα μωρά μου και τελικά μου κάνουν ολική αναισθησία χωρίς την έγκρισή μου και ξυπνάω μετά από αρκετές ώρες και είμαι εν τέλει η τελευταία που τα βλέπω.

Μάλλον από το άγχος είναι..δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

RKdwp3.png

:P:p:p Χαχαχα πολύ γέλασα με το φύγε και έλα αργότερα να γεννήσεις το άλλο.!!!!!!!!!!!!

Δεν πιστεύω να πηγαίνεις ακόμα στο γράφειο;

Εμάς μας λέει για 10-23 Ιουλίου, αλλά πιο συγκεκριμένα θα μας πει όσο πλησιάζουμε. Οπότε λογικά εσένα θα είναι περίπου 10 μέρες νωρίτερα από τα δικά μου;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

:) :)

Κι εγώ νομίζω ότι τουλάχιστον από 20 Ιουνίου πρέπει να προετοιμάζομαι. Για να δούμε και τι θα πει τώρα που θα με δει. Πάντως γύρω στις 15 Ιουνίου θα κάνω άλλη μια διπλή δόση κορτιζόνης.

Όσο για την δουλειά πηγαίνω μια στο τόσο. Όποτε με χρειάζονται. Είναι δική μας η δουλειά και δεν μπορώ να πάρω άδεια..

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...