Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα, βρε Tzinidio!!!

Έτσι λες, ε; Να τους ξεβρακώσω από απόψε; Βρακιά δεν τους έχω καθόλου, όμως, γαμώτο. Μόνο τα ολόσωμα φανελάκια (άλλα κοντομάνικα, άλλα αμάνικα) που τα φοράνε πια και στη διάρκεια της μέρας, λόγω ζέστεως.

Αν τους αφήσω μόνο με το σώβρακο; (πάμπερ)

rPPrp3.png

Sevi-gio,

το δεξιά να το κόψεις, θα σου έλεγα. Δυσκολεύεις την αναπνοή των μωρών! Το ανάσκελα δυσκολεύει τη δική σου. Κι εγώ το αριστερά δεν το χώνευα στη ζωή μου (και ως ιδεολογία), αλλά τώρα όλο έτσι κοιμάμαι ακόμη!

Να σκέφτεσαι πως έτσι πρέπει!!!!!!

rPPrp3.png

Στη αγορά κορίτσια κυκλοφορούν άπειρα πράγματα τα οποία μπορεί να είναι χρήσιμα, μπορεί και όχι. Επίσης κάτι που κάλυψε κάποια άλλη κοπέλα μπορεί να μην καλύψει εμένα και ούτω καθ' εξής. Επειδή λοιπόν θα χρειαστείτε άπειρα φορμάκια, μπιμπερό κλπ, κλπ, θα πρότεινα (με όση ευγένεια μπορείτε να το κάνετε) να αποθαρρύνετε τις πωλητριες ΄στα μαγαζιά να σας πουλήσουν κάτι που η χρήση του είναι αμφίβολη.

Για το τάπερ, μπορείτε να έχετε ένα μεγάλο, όπως η αγοράκια ή μπορείτε να αφιερώσετε ένα συρτάρι του ψυγείου σας για τα μπιμπερό. Για τις πιπιλες/ θηλές κλπ, ένα ταπεράκι είναι μια χαρά. Αν σας πω εγώ τι είχα και με βόλεψε... ένα ταπεράκι των παμπερς που βάζουν τα μωρομάντηλα. Εκλεινε πολύ ωραία και έκανε φανταστικά τη δουλειά του.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Που σε βοηθαγε στα ποδια;;; εμενα δεν με βολευει!!!

οταν κοιμομουν στο πλαι με σεωνε το μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια. ενιωθα πιο ελαφρια την κοιλια μου.

Καλημέρα, βρε Tzinidio!!!

Έτσι λες, ε; Να τους ξεβρακώσω από απόψε; Βρακιά δεν τους έχω καθόλου, όμως, γαμώτο. Μόνο τα ολόσωμα φανελάκια (άλλα κοντομάνικα, άλλα αμάνικα) που τα φοράνε πια και στη διάρκεια της μέρας, λόγω ζέστεως.

Αν τους αφήσω μόνο με το σώβρακο; (πάμπερ)

πηρα κ εξτρα κατι παμφθηνα απο τζαμπο. αν τα αφησεις με την πανα ισως να τους φυγει απο τα τσιτσα.

κανενα σορτσακι κοντο ισως?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα!

Λοιπον: η σούπα οσωνούπω θα κοπεί, οπότε να ένα μείον στη λίστα σας.

Ούτως ή άλλως την έχουμε κόψει μαζί με όλα τα υπόλοιπα φαγητά..........

Για τα ξυπνήματα, δεν έχω βρει την πανάκεια, παρά μόνο το φοβερό καναπέ που μοιραζόμαστε με τη σεφερλίνα μου.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να βγει από το δωμάτιό του!!!!!!

Το βράδυ τους βάζω φορμάκι γιατί δεν ανέχονται σεντόνι με τίποτα.

Το σεντόνι το έχουμε απορρίψει από τότε που γεννηθήκαμε. Τόσα ωραία σεντόνια προίκα, ούτε ένα δεν χάρηκα να τους ρίξω απάνω τους! Τα κουλουριάζουν, τα κάνουν σύχρηστα, τα κατασαλιώνουν και μετά τα πετάνε στο πάτωμα. Άρα για μας μόνο κατωσέντονο...

Αν είσαι σε απόγνωση, τι να κάνεις, ντεπόν.

Αυτό κάνω...

Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι το εξής:

ξυπνησες από μόνη σου καθόλου χτες;

Όχι....

διψούσες;

Όχι....

σε τσιμπισε κουνούπι;

Ούτε...

μάλλον τα τσίμπισε και αυτα.

Αφού σου λέω, όχι!

Το παιχνίδι των ερωτήσεων και των απαντήσεων!

Αφήστε με να πάω για δουλειά!!!!!!!!

rPPrp3.png

καλημερα!!

λαλιστατες οπως παντα!

εγω εκανα εναν υπνο σημερα!αλλο πραγμα!μπορει να κοιμηθηκα και 3 ωρες συνεχομενες!απλα ειχε καιρο να συμβει και το ευχαριστηθηκα:D

το μαξιλαρι οντως βοηθαει πολυ,ειδικα εγω που εχω τεραστια κοιλια μου ειναι απαραιτητο.Βεβαια σε ζεσταινει ακομα πιο πολυ αλλα μην τα θελουμε κι ολα.

αγορακια μου κουραγιο!!!τι αλλο να σου πω?μαλλον το μωρο ζεσταινεται πολυ.

τζινι το γκρεκοτελ ειναι πανακριβου αλλα ειναι ολα τους πολυ ωραια!δεν εχω μεινει βεβαια αλλα τα κοιτουσα περσι για να κανουμε εκει τη 2η επετειο γαμου μας αλλα δεν....Τελικα πηγαμε Ιταλια και μας βγηκε φθηνοτερα:shock::D

αχ,τι θυμηθηκα τωρα!ημουν τοσο αδυνατη και ετρωγα τα ιταλικα παγωτακια μου χωρις τυψεις.Ωραιες στιγμες!!

Παντως θυμαμαι οτι ειχε και οικογενειακα πακετα πολυ καλα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Το παιχνίδι των ερωτήσεων και των απαντήσεων!

Αφήστε με να πάω για δουλειά!!!!!!!!

Κάτσε να συζητήσουμε λίγο ακόμα.... έχουμε και το άλλο θέμα.... αλλά θα σου στείλω τώρα ΠΜ για να είσαι προετοιμασμένη για τη συζήτηση μας!

Νομίζω το εντελώς γυμνά δεν είναι ότι καλύτερο... δηλαδή π.χ. εγώ κοιμάμαι με πυτζάμες, οπότε σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδημόνων που λένε ότι κάνεις εσύ κάνε και στο παιδί, τους βάζω ένα φανελοφορμάκι. Βέβαια εγώ δεν φοράω πάμπερς, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :P

Με το νεράκι δεν ξανακοιμούνται καθόλου; Μα καθόλου;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Κάτσε να συζητήσουμε λίγο ακόμα.... έχουμε και το άλλο θέμα.... αλλά θα σου στείλω τώρα ΠΜ για να είσαι προετοιμασμένη για τη συζήτηση μας!

Νομίζω το εντελώς γυμνά δεν είναι ότι καλύτερο... δηλαδή π.χ. εγώ κοιμάμαι με πυτζάμες, οπότε σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδημόνων που λένε ότι κάνεις εσύ κάνε και στο παιδί, τους βάζω ένα φανελοφορμάκι. Βέβαια εγώ δεν φοράω πάμπερς, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :P

Με το νεράκι δεν ξανακοιμούνται καθόλου; Μα καθόλου;

Δεν τους δίνω το βράδυ! (εκτός από τότε, που ήταν εμπύρετος, για να μην μου αφυδατωθεί...). Ενδείκνυται να τους δίνουμε νεράκι μέσα στον ύπνο; Τι γάλα, τι νερό. Αν είναι να σηκώνομαι δέκα φορές, ας του δώσω 90 ml, μήπως και κοιμηθεί καλύτερα χορτασμένος!

Επίσης, το πώς κοιμάται κανείς είναι υποκειμενικό...

Π.χ. Ο καλός μου κοιμάται με το σώβρακο (συγχωρήστε με..., αλλά ζεσταίνεται ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ, ελπίζω να μην του το πήρε κι αυτό το παιδί). Εγώ (γενικά δεν ζεσταίνομαι ΠΟΤΕ στη ζωή μου, ούτε στην εγκυμοσύνη ένιωσα τίποτα) δεν διανοούμαι να κοιμηθώ γυμνή (Witchaki, άδικα μου βγήκε το όνομα.......), ούτε και να μην έχω ένα σεντόνι στα πόδια μου έστω!!!!!! Όση ζέστη κι αν κάνει!

Άρα, ποιά τακτική να ακολουθήσω δια τα μπαμπίνι; Α, ρε Tzini, θα μας καταστρέψεις, με τις ξένες γλώσσες!

rPPrp3.png

και συνεχιζω με τα ασχετα μου.

χθες ο γιατρος με ρωτησε αν τους νιωθω και τους 2,του ειπα ναι αλλα ολες τις κινησεις τις νιωθω δεξια γιατι εκει ειναι και τα 4 ποδια.ΜΟυ λεει δεν ειναι ολα εκει!Εκει ειναι 2 ποδια και ενα κεφαλι:shock::shock:

μα πως καταφερε και γυρισε το ατιμο??αφου την προηγουμενη βδομαδα ηταν και τα 2 κεφαλια κατω!!

καταλαβατε????????αρνειται να φαει γαι να κανει βολτες ο κυριος!!!!τωρα αν βαλω τις φωνες θα με πειτε κακια μανα???

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Αλλαγή θέματος!

Πέρσι λοιπόν, μιά μέρα σαν σήμερα, στις 13:18:38, έλαβα ένα περίεργο μηνυματάκι: "Μπαίνω εκτάκτως Αλεξάνδρα να γεννήσω"... και όντως περίεργο, αφού δεν το περίμενε κανένας....

Σαν σήμερα λοιπόν γεννήθηκαν 2 γλυκά πλασματάκια. Στην αρχή ταλαιπωρήθηκαν γιατί γεννήθηκαν μικρούτσικα, αλλά σύντομα ανέκαμψαν και τώρα δεν είναι πλέον μωρα. Είναι μεγάλα και πανέμορφα παιδάκια!!!!!

Αν δεν έχετε καταλαβει λοιπόν για ποια μιλάω, δείτε παρακάτω:

h.gifa.gifp.gifp.gify.gif

empty.gifb.gifi.gifr.gift.gifh.gifd.gifa.gify.gif

empty.gifn.gifu.giff.gifa.gifk.gifi.gifa.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gifempty.gif

Τα τρίτα γεννέθλια του καλοκαιριού!!!!:-P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

και συνεχιζω με τα ασχετα μου.

χθες ο γιατρος με ρωτησε αν τους νιωθω και τους 2,του ειπα ναι αλλα ολες τις κινησεις τις νιωθω δεξια γιατι εκει ειναι και τα 4 ποδια.ΜΟυ λεει δεν ειναι ολα εκει!Εκει ειναι 2 ποδια και ενα κεφαλι:shock::shock:

μα πως καταφερε και γυρισε το ατιμο??αφου την προηγουμενη βδομαδα ηταν και τα 2 κεφαλια κατω!!

καταλαβατε????????αρνειται να φαει γαι να κανει βολτες ο κυριος!!!!τωρα αν βαλω τις φωνες θα με πειτε κακια μανα???

Όχι!!!

Λοιπόν, αυτό και φεύγω!

Όταν είχαν πια μεγαλώσει τα σποράκια μου αρκετά, προς το τέλος της εγκυμοσύνης, ειεδικά ο επάνω, που ήταν και αρκετά ψηλούλης, όταν άλλαζε θέση, κουνιόταν το είναι μου! Ένα βράδυ ένιωσα όόόόλη την κωλοτούμπα του κανονικά και κατάλαβα ότι πήγε το κεφάλι του από την άλλη πλευρά!!!!! Απίστευτο συναίσθημα. Μου το έκανε κάμποσες φορές!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...