Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πείτε καμιά ιδέα, φίλες μου διδυμομάνες, διότι θα αυτομαχαιρωθώ!

Τι να κάνω με τον μεγάλο; 14η νύχτα στη σειρά 4 ξυπνήματα πάλι εχθές... Στις 00.00 (σαν τον Σταχτοπούτο, φοβήθηκε μην του γίνει η κούνια κολοκύθα), στη 01.30, στις 05.00, στις 05.59... Κορίτσια, τόση αϋπνία έχω να ζήσω από τους πρώτους 2 μήνες..... Και συνεχόμενα; Και δουλειά; Και ζύμωμα (πολλών) μπιφτεκιών; Και τη σούπα τους; Και ανθρώπους μας στο σπίτι; Και μπουσούλημα ολούθε; Και μακιγιάζ, μην τρομάζω τον κόσμο στο γραφείο, δεν μου χρωστάνε τίποτα;

Τους αφήνετε ξεβράκωτους το βράδυ; Αρχίζω και σκέφτομαι μήπως ζεσταίνεται. Κλιματισμός στο δωμάτιό τους δεν παίζει, έχουν δύο παράθυρα, ανοιχτά both, αλλά έχει ζέστη (όχι να μην αναπνέεις, βέβαια). Ο μικρός στον κόσμο του, χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ.

Ο μεγάλος με τις συχνότητες, που σας ανέφερα. Να δοκιμάσω να τον κοιμίσω με το βρακί απόψε;

Α, στη 01.30 το πήρε το ντεπονάκι του. Σόρι, μα ήμουν σε απόγνωση. Είπα "κι αν είναι κανά δόντι, λέω αν". Και του έδωσα.

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έμπειρες μάνες και μη, μιλήστε μου! Τι να κάνω, πριν σκοτωθώ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Κατερινακι εγω νιωθω οτι θα βαρυνω αρκετα....εδω τωρα κ δεν αντεχω πολλα πολλα!!!:rolleyes:

Απο εβδ θα ξεκινησω οπωσδηποτε!!!

Καλα για τον θηλασμο που ρωτας κ εγω σαν ασχετη τις ιδιες αποριες εχω μην νομιζεις!!!

Για παραδειγμα πρεπει να αγορασουμε κουτι φυλαξης μπιμπερο για το ψυγειο;;;;κ ποσο να εχει;;;

Laerta μπιριμπα,εεεεε;;; την βαριεμαι,πιο καλα μου αρεσει η ποκα!!!

Όχι, βρε χαζούλα! Σε ένα καθαρό ταπεράκι μεγαλούτσικο, για να χωράει αρκετά, με το καπακάκι του και είναι μια χαρά :)

Εγώ είχα βρει ένα ωραίο μακρόστενο στον σκλαβ, πολύ με είχε βολέψει!

Καιρός κρίσης, δεν είμαστε για περιττές αγορές. Να τα δώσεις αυτά τα λεφτά, αλλά να πάρεις κάτι άλλο :)

rPPrp3.png

Θέλω να μάθω και εγώ μπιριμπα!!!!! Είχε και ένα παγωτό με αυτό το όνομα παλια ε;

Τώρα θα βάλω και εγώ λίστα (θα επαναφέρω βασικά με νέα σχόλια). Είναι ως γνωστόν τεράστια διότι τη φίλη σας τη διέπει μια πολυγραφία (όχι πολυλογία όμως, θα σας το πουν και όσες έχουμε γνωριστεί) :P

Και έχω και πρόβλημα με τις φωτό...

Και θέλω και diet up! Και θέλω και να είμαι και όμορφη στη βάφτιση! Πολλά θέλω, λίγα κάνω. Σήμερα έφαγα και ένα τέλειο παγωτό μπλακ φορεστ και μετά για επιδόρπιο ένα τιραμισου.... μμμμ...

Κι εγώ χθες, που ήρθε ο θείος μας και η θεία μας και η ξαδελφούλα μας, έφαγα ένα υπέροχο παγωτό (γόνδολα, το επονομαζόμενο) και μετά για επιδόρπιο ένα υπέροχο εναλλακτικό τσιζκέικ (εντελώς εναλλακτικό, όμως, είχε το τρίμα μπισκότου επάνω και τα γαλακτοκομικά κάτω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το σιρόπι ανέμελα μέσα στην κρέμα :) )

Έχει κι απ' αυτά η ισορροπημένη diet up;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Όχι, βρε χαζούλα! Σε ένα καθαρό ταπεράκι μεγαλούτσικο, για να χωράει αρκετά, με το καπακάκι του και είναι μια χαρά :)

Εγώ είχα βρει ένα ωραίο μακρόστενο στον σκλαβ, πολύ με είχε βολέψει!

Καιρός κρίσης, δεν είμαστε για περιττές αγορές. Να τα δώσεις αυτά τα λεφτά, αλλά να πάρεις κάτι άλλο :)

Καλημερα,καλημερα!!!!!:P

Εαν δεν μας πειτε εσεις οι μαμαδες που ξερετε,τοτε ποιος;;;;

Ειναι ακριβο αραγε;;;; αλλα μαλλον αχρηστο μετα!!!(μονη μου ρωταω,μονη μου απανταω)....:tongue::tongue::tongue:

Μην το ξαναπω κ γινομαι κουραστικη......αλλα ζεσταινομαι πολυ!!!!:mad:

Διαφημίσεις

Μόλις μπήκα να δω τι είναι επιτέλους αυτό το diet up!

Μεταξύ άλλων, δίνει ένα παράδειγμα με ενδεικτικούς αριθμούς. Αναφέρεται, λοιπόν, σε μια κοπέλα 29 ετών, ύψους 1.68 εκατοστών και βάρους 62 κιλών.

Από όλα αυτά μόνο στο βάρος συμπίπτουμε, μα θα οικειοποιηθώ και τα υπόλοιπα. Είναι πολύ βολικά και μου ταιριάζουν...

rPPrp3.png

Καλώς την Sevi-gio!

Πώς ξημέρωσες, κουκλίτσα μου;

Πώς είναι τα μπεμπίνια σου; Κουτουλάνε στην κοιλίτσα σου;

:)

Καλημερα....πως να ξημερωσω,ολο το βραδυ το a/c ανοιχτο κ παλι να μην μπορω!!!

Οι μικροι δεν με αφηνουν να κοιμηθω...μολις γυρναω πλευρο παραπονιουντε εντονα κ δεν βολευομαι πουθενα!!!

Να κοιμάσαι αριστερά (το δεξιά απόφυγέ το) και να βάζεις μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά. Εγώ το ψιλοκορόιδευα, αλλά τελικά μ' αυτό σώθηκα! Και ενίοτε και ένα ανάμεσα στα γόνατα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερες κοπελουδες!

Τους αφήνετε ξεβράκωτους το βράδυ; Αρχίζω και σκέφτομαι μήπως ζεσταίνεται. Κλιματισμός στο δωμάτιό τους δεν παίζει, έχουν δύο παράθυρα, ανοιχτά both, αλλά έχει ζέστη (όχι να μην αναπνέεις, βέβαια). Ο μικρός στον κόσμο του, χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ.

Ο μεγάλος με τις συχνότητες, που σας ανέφερα. Να δοκιμάσω να τον κοιμίσω με το βρακί απόψε;

Α, στη 01.30 το πήρε το ντεπονάκι του. Σόρι, μα ήμουν σε απόγνωση. Είπα "κι αν είναι κανά δόντι, λέω αν". Και του έδωσα.

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έμπειρες μάνες και μη, μιλήστε μου! Τι να κάνω, πριν σκοτωθώ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

εγω τα κοιμιζω ολα εδω κ καιρο με ενα βρακακι πανω απ την πανα. στο δωματιο των διδυμων εχω κ εναν ανεμιστηρα να γυρναει σε ημικυκλιο, αλλα χτυπαει στον τοιχο κ οχι πανω τους. το δε παραθυρι τους το εχω κλειστο.

Καλημερα,καλημερα!!!!!:P

Εαν δεν μας πειτε εσεις οι μαμαδες που ξερετε,τοτε ποιος;;;;

Ειναι ακριβο αραγε;;;; αλλα μαλλον αχρηστο μετα!!!(μονη μου ρωταω,μονη μου απανταω)....:tongue::tongue::tongue:

Μην το ξαναπω κ γινομαι κουραστικη......αλλα ζεσταινομαι πολυ!!!!:mad:

για το ταπερι λες? οχι δεν ειναι ακριβα. ε κατι θα βαλεις αργοτερα μεσα.

κ εγω με ενα τετοιο ταπερ απ τον σκλαβο την εβγαλα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

να βάζεις μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά. Εγώ το ψιλοκορόιδευα, αλλά τελικά μ' αυτό σώθηκα! Και ενίοτε και ένα ανάμεσα στα γόνατα!

αυτο κ εγω σεβη. το αναμεσα στα γονατα επαιζε στανταρ κ παντα!

εβαζα κ μαξιλαρια πισω στην πλατη!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημέρα!

Ξεκινάμε από το Mayday, δίοτι όλες May Day εκπέμπουμε.

Παρεμπιπτόντως, η αργία της πρωτομαγιάς στην Αγγλία λέγεται May Bank Holiday.... μην την πείτε και αυτή Mayday!

Ο Στέφανος ταιριάζει γάντι με τη μαγουλού, βλέπω ότι βαδίζει στα βήματα της.

Λοιπον: η σούπα οσωνούπω θα κοπεί, οπότε να ένα μείον στη λίστα σας. Για τα ξυπνήματα, δεν έχω βρει την πανάκεια, παρά μόνο το φοβερό καναπέ που μοιραζόμαστε με τη σεφερλίνα μου.

Το βράδυ τους βάζω φορμάκι γιατί δεν ανέχονται σεντόνι με τίποτα. Ανοιχτά παραθυρα φυσικά. Τώρα που μιλάμε βέβαια, είναι με το βρακί και τα δύο.

Αν είσαι σε απόγνωση, τι να κάνεις, ντεπόν. Δες όμως και το νερο, μήπως....

Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι το εξής: ξυπνησες από μόνη σου καθόλου χτες; διψούσες; μάλλον τότε διψάνε και αυτά; σε τσιμπισε κουνούπι; μάλλον τα τσίμπισε και αυτα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Βέβαια, εγώ το μαξιλάρι από την 29η - 30ή μπορώ να πω ότι το χρειάστηκα. Εξαρτάται, ωστόσο, και από το αν έχεις μεγάλη κοιλίτσα! :)

Ααααα το μαξιλαρι το ξεκινησα σπο την 23η εβδ,στην κοιλια,στα ποδια δεν με βολευει!!!!

Να κοιμάσαι αριστερά (το δεξιά απόφυγέ το) και να βάζεις μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά. Εγώ το ψιλοκορόιδευα, αλλά τελικά μ' αυτό σώθηκα! Και ενίοτε και ένα ανάμεσα στα γόνατα!

Ελα που με βολευει το δεξι πλευρο κ χωρις να το καταλαβω ολη την βραδυα ετσι την βγαζω η ανασκελα.....σπανια γυρναω αριστερα,το προσπαθω αλλα δυσκολο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...