Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

diet-up ειναι μια διατροφη μεσω internet δωρεαν και κατα την ταπεινοτατη γνωμη μου παααρα πολυ καλη,ισορροπημενη,βολικη,προσαρμισιμη και οχι διαιτα.εφ οσον βεβαια χρησιμοποιουμε και την κριτικη μας ικανοτητα!!!

τζινι ειμαστε φιλες?θες να γινουμε?!;)

ναι ναι! να γινουμε! θα συ στειλω αιτημα!

Πάω να παίξω μια μπιρίμπα...:idea::lol::lol::lol:

ωιωιωιωιωιωιιιιι!!!!μη μου το θυμιζεις! κλαψ! κανενας δεν με επαιζε ζευγαρι!

τα μπερδευα με το κουν καν. μεχρι εκει φτανουν οι γνωσεις μου στα χαρτια! α! κ ξερη!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια , τι κανετε;

α ζηλεψατε τα φιλακια ε;

agorakia πως πηγε με το φαγητο;το εφαγαν οι μπομποιρες;

twins μου ξερεις εγω δεν μπορω να πω ΟΧΙ στις λιστες σου αλλωστε με εχουν βοηθησει πολυ αυτες που μου εστειλες οποτε ευπροσδεκτη και αυτη, αντε γιατι δεν εχω ετοιμασει τπτ ακομα κ λεω μηπως εχω αργησει;

Σεβη κ εγω δεν επλεινα ακομα τπτ λες σιγα σιγα να αρχησουμε; τοσο πολυ θα βαρηνουμε κ δεν θα μπορουμε μετα;

Tzini για να καταλαβω ακομα υα θηλαζεις τα μικρα;

βρε κοριτσια αυτο το θεμα του θηλασμου πολυ με προβληματιζει,αληθεια πως θα μπορεσω να τα θηλαζω;θα πρεπει μολις πεινανε να τα θηλαζω ενα ενα ή θα βγαζω το γαλα με το θηλαστρο θα το κραταω στο ψυγειο και μετα οποτε αυτα πηνασουν το ζεστενω κ το δινω;κ αληθεια πως το ζεστενω;οπως το κανονηκο το γαλα ;

καλα μιλαμε τελειως ασχετη ειμαι να δω πως θα τα καταφερω οταν καθομαι κ τα σκευτομαι νομιζω θα τρελαθω

και αφου δεν ειναι καμια σας την κανω για το φατσοβιβλιο να παιξω και εγω κανενα παιχνιδακι σαν την laerta , αντε laerta παμε για μπιριμπα τωρα που προλαβενουμε γιατι σε λιγο θα τρεχουμε κ δεν θα φτανουμε

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Κατερινακι εγω νιωθω οτι θα βαρυνω αρκετα....εδω τωρα κ δεν αντεχω πολλα πολλα!!!:rolleyes:

Απο εβδ θα ξεκινησω οπωσδηποτε!!!

Καλα για τον θηλασμο που ρωτας κ εγω σαν ασχετη τις ιδιες αποριες εχω μην νομιζεις!!!

Για παραδειγμα πρεπει να αγορασουμε κουτι φυλαξης μπιμπερο για το ψυγειο;;;;κ ποσο να εχει;;;

Laerta μπιριμπα,εεεεε;;; την βαριεμαι,πιο καλα μου αρεσει η ποκα!!!

Θέλω να μάθω και εγώ μπιριμπα!!!!! Είχε και ένα παγωτό με αυτό το όνομα παλια ε;

Τώρα θα βάλω και εγώ λίστα (θα επαναφέρω βασικά με νέα σχόλια). Είναι ως γνωστόν τεράστια διότι τη φίλη σας τη διέπει μια πολυγραφία (όχι πολυλογία όμως, θα σας το πουν και όσες έχουμε γνωριστεί) :P

Και έχω και πρόβλημα με τις φωτό...

Και θέλω και diet up! Και θέλω και να είμαι και όμορφη στη βάφτιση! Πολλά θέλω, λίγα κάνω. Σήμερα έφαγα και ένα τέλειο παγωτό μπλακ φορεστ και μετά για επιδόρπιο ένα τιραμισου.... μμμμ...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Επαναφέρω λοιπόν λίστα, όπως θα δείτε δεν εχει ιδιαίτερη διαφορά από της Laerta, απλά κάθε φορά που θυμάμαι κάτι το εμπλουτίζω.

Η λίστα αφορά δημόσια μαιευτήρια στα οποία πρέπει να φέρεις τα πάντα εκτός από πάμπερς και γάλα.

Α. Για τη μαμά

• απαραιτήτως το πιστοποιητικό γάμου και τα βιβλιάρια υγείας των γονιών.
  • νυχτικά (φέρνεις ένα-δύο μαζί σου και λες στο συζυγο/στη μαμά να σου φέρνει κάθε μέρα καθαρο)
  • Πέτσέτες/ μπουρνούζια (επίσης, φέρνεις ένα δυο μαζί σου και λες να σου φέρνουν καθαρά κάθε μέρα)
  • εσώρουχα μίας χρήσεως, αν δεν παρέχει το νοσοκομείο
  • σερβιέτες μεγάλης ροής
  • ρόμπα
  • επιθέματα στήθους
  • σουτιέν θηλασμού
  • κρέμα για τις θηλές
  • σαμπουάν, αφρόλουτρο, σφουγγάρι
  • παντόφλες ή σαγιονάρες
  • ωτοασπίδες (αν κοιμάσαι πολύ ελαφριά)
  • μωρομάντιλα για τα χέρια
  • φωτογραφική/κάμερα
  • ρούχα για την εξοδο σου (θα έχεις ακόμα κοιλιά, αλλά μικρότερη)
  • βούρτσα
  • κλαμερ / λαστιχάκια για μαλλιά
  • οδοντόβουρτσα
  • οδοντόκρεμα
  • αντισηπτικό
  • φορτιστή κινητού
  • φάρμακα που τυχόν παίρνουμε
  • καλλύματα μίας χρήσης για την λεκάνη της τουαλέτας (αν σε βολεύουν)
  • dettol για την τουαλέτα (σε μορφή σπρέι για να ψεκάζετε τα πάντα)

Για τα μωρα (υπό την προυπόθεση ότι μιλάμε για δημόσιο και ότι τα μωρά δεν είναι στη ΜΕΝΝ). Δηλαδή αυτό το βαλιτσάκι μπορείτε ναι μεν να το φτιάξετε, αλλά να το φέρετε εάν οι συνθήκες είναι κατάλληλες):

• σελτεδάκια (για να τα απλώσεις στο κουνάκι πριν το στρώσεις, αλλά και για το άλλαγμα)
  • πανάκια αγκαλιάς αν δεν θέλετε το μωρό να ρεύεται πάνω στα ρούχα σας και δεν θέλετε να τα πιάνετε με τα χέρια. Την ίδια δουλειά κάνουν και τα μικρά σεντονάκια.
  • ψαλιδάκι για νυχάκια (αν και εμένα δεν μου χρειάστηκε)
  • σεντονάκια
  • κουβερτούλα (αν έχει ζέστη, μάλλον καλό είναι να είναι πικέ)
  • μπουρνουζάκι ή απλή πετσέτα
  • βρεφικό αφρόλουτρο 2 σε 1, αν δεν παρέχει το νοσοκομείο
  • κάποια κρέμα για το άλλαγμα, αλλά θα σου φέρουν και δειγματα
  • φορμάκια (ισως χρειαστείς και κοντομάνικα και μακρυμάνικα, εξαρτάται από τον καιρο)
  • καλτσάκια
  • γαντάκια για το ξύσιμο (εμένα προσωπικά δεν με βόλεψαν)
  • και για την έξοδο, θα χρειαστούν φυσικά καλαθούνες η/και καθισματάκια αυτοκινήτου.

Βασικά, ότι σου λείπει, θα ζητάς να σου το φέρνουν από το σπίτι καθε μέρα. Επίσης, σε κάθε νοσοκομείο βρίσκεται κοντά ένα εξοπλισμένο φαρμακείο για είδη πρώτης ανάγκης.

Αυτά τα ολίγα. Τώρα προσθαφερέστε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Το βασικότερο όλων είναι το βιβλιάριο πάντως!

Και όπως έχουμε πει, θηλαστρό δεν παίρνετε από πριν. Είτε νοικιάζετε από την εταιρία, είτε χρησιμοποιείτε του νοσοκομείου.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Θέλω να μάθω και εγώ μπιριμπα!!!!! Διδάσκω άμα λάχει... Είχε και ένα παγωτό με αυτό το όνομα παλια ε; Ιδέα δεν έχω...

Τώρα θα βάλω και εγώ λίστα (θα επαναφέρω βασικά με νέα σχόλια). Είναι ως γνωστόν τεράστια διότι τη φίλη σας τη διέπει μια πολυγραφία (όχι πολυλογία όμως, θα σας το πουν και όσες έχουμε γνωριστεί) :PΜια χαρά η λίστα σου, well done!

Και έχω και πρόβλημα με τις φωτό...

Και θέλω και diet up! Και θέλω και να είμαι και όμορφη στη βάφτιση! Θα είσαι, μην ανησυχείς!! Η ομορφιά πηγάζει από μέσα άλλωστε! Πολλά θέλω, λίγα κάνω. Εγώ να δεις... Σήμερα έφαγα και ένα τέλειο παγωτό μπλακ φορεστ και μετά για επιδόρπιο ένα τιραμισου.... μμμμ... Καλά έκανες, μη μασας...

σχόλια πάνω....

120247mcv711uxx1.gif

Χαχχχχ... πριν ακόμα γράψω αυτό που θέλω γελάω..:D

Σήμερα αγόρασα το 1ο μου σουτιέν εγκυμοσύνης και βρακάκια !!

Απλά είστε το μοναδικό μέρος που μπορώ να το πώ και να μην με περάσουν για τρελλή ! χαχαχ

πλάκα δεν έχει να μπορείς να γράφεις ό,τι θέλεις, να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου, τις φοβίες σου , τις χαρές σου ακόμα και την πιο "ανόητη" /αυθόρμητη σκέψη σου ? ?:P

Σας φιλώ, πάω για νάνι... (τώρα που μπορώ..)

Καληνύχτα .

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

αργησα να μπω γιατι......επαιζα μπιριμπα!

καλα ουτε κανονισμενο να το ειχαμε!

λοιπον τα μωρα ειναι μια χαρα,ζωηρα και τα 2:D

τελικα θα παω και τη δευτερα να με δει γιατι πρεπει να τους εχουμε σε στενη παρακολουθηση,ειδικα το μικρουλη(ακους μικρε μου??κοιτα να εισαι καλο παιδακι).

Παντως ο γιατρος ειπε οτι η αλλη βδομαδα παιζεται(για τη γεννα)αλλα η μεθεπομενη ειναι σιγουρη.

Αν τα καταφερουμε να παρουμε και ολη την αλλη τοτε οκ!!

ε,τι στο καλο!θα παρουν λιγο βαρος ακομα,δε μπορει!!

καληνυχτα,τα λεμε αυριο:D

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

αντε naki κρατα λιγο ακομα να την φας και την επομενη εβδομαδα!αν κρατησεις λιγο μπορει να εχουμε και ιδια μερα γενεθλια!(τα μωρα μας εννοω...)θα το τσιμπησουμε το πιπινι και ας του ριχνουμε εναν χρονο!!ελπιζω να μην ακουει η jas:tongue:

twins τι καλα που περπατανε!!!πως φαινοντα δυο πλασματακια τοσο μικρουλια να περπατανε???!!!βγαλε φωτο την μικρη σεφερλινα να την δουμε!

age.png

αργησα να μπω γιατι......επαιζα μπιριμπα!

καλα ουτε κανονισμενο να το ειχαμε!

λοιπον τα μωρα ειναι μια χαρα,ζωηρα και τα 2:D

τελικα θα παω και τη δευτερα να με δει γιατι πρεπει να τους εχουμε σε στενη παρακολουθηση,ειδικα το μικρουλη(ακους μικρε μου??κοιτα να εισαι καλο παιδακι).

Παντως ο γιατρος ειπε οτι η αλλη βδομαδα παιζεται(για τη γεννα)αλλα η μεθεπομενη ειναι σιγουρη.

Αν τα καταφερουμε να παρουμε και ολη την αλλη τοτε οκ!!

ε,τι στο καλο!θα παρουν λιγο βαρος ακομα,δε μπορει!!

καληνυχτα,τα λεμε αυριο:D

bravo νακι. ετσι αισιοδοξη σε θελω!

κοπελες εριξα μια ματια διπλα για aldemar κ για grecotel. τι ειναι αυτο το πραγμα? απο το ζενιθ στο ναδιρ οι αποψεις.

κατ αρχην εχουν σε ισχυ την ελαχιστη διαρκεια διαμονης, ητοι 7 μερες κ εμεις δεν εχουμε τοσο χρονο. κ μπηκα στα σχολια του aldemar k εφαγα ηττα (νακι μη μου πεις να κοψω το junk food, σε πετροβολησα ωρε:tongue:! κανω πλακα!)

λενε οτι δεν εχουν αρκετες μπαρες για καροτσια μπεμπε:confused:

λενε οτι θελει ανακαινηση.

λενε οτι η σχεση ποιοτητας τιμης δεν ειναι η ιδανικη.

λενε οτι δεν εχει επαρκες προσωπικο.

το grecotel βασικα πρεπει να ειναι πανακριβο, αλλα δεν εχω καταφερει καν να μπω στη σελιδα τους κ σερνονται!!!

εχετε κατι κατα νου για 4-5 μερες μεχρι ηλεια? κ με τα τρια παιδια! αν εχουμε κ all inclusive πακετο, δεν λεω οχι εννοειτε.

τωρα εγω γιατι νομιζω οτι δεν θα παμε πουθενα?! ε?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

καποτε δουλευε ο αδερφος μου μαγειρας στο kalogria.μπορω να τον ρωτησω αν θυμαται λεπτομερειες.εγω παντως το θυμαμαι σαν ενα τεραστιο συγκροτημα με παρα πολες δραστηριοτητες.

age.png

ποτε ηρθες καλε?

δεν ψαχνω αποκλειστικα ηλεια. μεχρι τετοια αποσταση εννοω.

να σου πω τωρα που σε πετυχα. καταρχας η μικρη οκ με την αντιβιωση?

μεσα στα συμπτωματα της ουρολοιμωξης ειναι κ τα λιγα τσισα? δεν ξερω γιατι εχω φαει φλασια με την ελπιδα κ ψαχνομαι. ιχνος πυρετου βασικα.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

καλημερα,σήμερα ακουω για ζεστες και για το σ/κ,μηπως να τρεξω για καμια πισινα?...για μενα καλε όχι για τα μπεμπε!! Στα μπεμπε πήρα μαγιω για 6 μηνων και εχουν πολυ πλακα:D,τους πηρα σωσιβιο(είναι απο 6 μηνων πιστευω να μπαινουν) και σκηνη παραλιας που μπαινουν μεσα πιστευω να ειναι καλη

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...