Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τη λίστα την έβαλα ενδεικτικά και θεωρώ ότι το τόνισα επαρκώς, τώρα αν ήξερα ότι θα ακολουθήσει τέτοια κατακραυγή, πιστέψτε με, δεν θα έμπαινα στον κόπο!!!

Τι εγινε κοπελα μου;;; ποια κατακραυγη;;;;:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Τη λίστα την έβαλα ενδεικτικά και θεωρώ ότι το τόνισα επαρκώς, τώρα αν ήξερα ότι θα ακολουθήσει τέτοια κατακραυγή, πιστέψτε με, δεν θα έμπαινα στον κόπο!!!

καλε μην τρελαινεσαι!!!πλακα κανουμε!αλλωστε τη βρηκες απο καπου δεν την εφτιαξες εσυ(ετσι καταλαβα),οποτε μην το παιρνεις προσωπικα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

καλε laerta μην τρελενεσε κοπελα μου αφου το λεγαμε κ χτες απο αλλου την ειδες και για να βοηθησεις την εβαλες, τι φταις εσυ αν αυτη που την εφτιαξε ηθελε να εχει μαζι της ολα αυτα τα πραγματα.αλλωστε ειχε κ ολα τα απαραιτητα που χρειαζοντε και απο εκει κ περα η καθε μια περνει κ οτι αλλο νομιζει οτι θα της χρειαστει .μην μου στεναχωριεσε τωρα γι αυτα.να παρε κ ενα μεγαλο φιλακι στην κοιλιτσα σου για να μην στεναχωρεις και τα μπεμπακια μουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσthGIF008.gif

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Κοριτσίνια και αγορίνι, μπαίνω στα κλέφτικα για να πω ένα γεια και ένα αντίο.

Πάω σπίτι να μαλώσω με τα αγόρια. Η ν-οστή μέρα που δεν τρώνε το φαγητό τους. Από τρεις κουταλιές ο ένας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Επιτρέπεται; Κομμένη η κρέμα το απόγευμα. Κάθε μέρα λέω "ας μην πιέσω" και τους δίνω το προγραμματισμένο, μα σήμερα τα ψέματα τέλειωσαν. Θα φάνε για απογευματινό το κοτόπουλο με λαχανικό αλεσμένο (αυτό που άφησαν τώρα δηλαδή! θα γίνει η σφαγή του Δράμαλη! Μου την έχει δώσει... έχουν να φάνε μεσημεριανό ούτε ξέρω από πότε...!)

Φιλιά, είχα πολλή δουλειά σήμερα και δεν μπορέσαμε να πούμε μια λέξη, οι φίλες! Αύριο υπόσχομαι να δω φωτό (εγώ δεν βάζω, δεν ξέρω πώς να τις μικρύνω επιτυχώς....................) και θέλω να μου έχετε έτοιμη απάνδηση στην ερώτηση "τι είναι το ντάιετ απ"

Αν και δίαιτα έχω απαγορεύσει στον εαυτό μου να κάνει εδώ και χρόνια!!!! Αλλά πείτε μου εσείς, δεν ξέρετε ποτέ...

rPPrp3.png

Γεια σας !!

Είπα να πω κι εγώ ένα γεια (από τη δουλειά) στα κλεφτά !!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

τζινι μου,γιατι με βασανιζεις?????στα μισα μηνυματα αναρωτιεμαι τι θελει να πει ο ποιητης!!!αλλα τα λες ωραια,οποτε συγχωρεισε!

ωχ κ εσυ?

Η μπεμπα λοιπόν εδώ και 2-3 μέρες περπατάει και αυτή. Αλλα πως. Σηκώνει τα χεράκια, προτείνει τους δείκτες (φανταστείτε πως έκανε ο Σεφερλης όταν έλεγε "καλό ε;") και προχωράει. Χτες λοιπόν το μεσημέρι το κορίτσι έφαγε φακές. Μόνη της. Βουτούσε το χεράκι και έτρωγε σπυρι-σπυρί τη φακή. Περιττό να πω για το χοιροστάσιο που έγινε.... τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

τσαλικης στο κοριτσιστικο! σε σε σε! για σενα τα σπαω!

Τζίνι μου τα είχες τα δίδυμα μαζι σου στο δωμάτιο?

για αποκληστικο θηλασμο. κατι σαν σχεδον ροομινγ ιν.

αυγο αρεσε παρεπιπτοντως..

παω να κανω επιχειρηση υπνακι!

τυχερηη! εγω εχω καει απ το χυλο (βλεπε συλια κ αυγο) κ θα φυλαχτω στο γιαουρτι με τα διδυμα.

(νακι δεν εννοω το γιαουρτι αυτο καθ αυτο:), εννοω πως: οταν εδωσα αυγο στη συλια επαθε αλλεργια. κ για αυτο θα προσεξω πολυ τις αντιδρασεις των διδυμων στην συγκεκριμενη τροφη.)

Η ξανθιά ξαναχτυπά!!(για μενα λεω)

ποια λίστα????ποια κατακραυγη οεο???

καλα κ εγω που ειμαι μελαχροινη δεν παω πισω!

by the way nunuka βρηκα τις οδηγιες σου

ποσταρα new photos.

να ρωτησω, τυχαιο που βλεπω οτι εχουν μπει κ αλλοι στο προφιλ μου, να το δουν η' να ανησυχησω? για ριξτε μια ματια. (οσες μπορεσετε.)

μπηκα κ εγω στο προφιλ της μιας (οποτε φαινομαι κ εγω τωρα πως μπηκα;))κ δεν εχουμε βρεθει ποτε καπου.

το πρωτο κοριτσι που δεν γραφει εδω, αφηστε το ειναι διπλα στις ναυτικες, παιδι ναυτικου.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα!

Σήμερα μπορώ να πω ότι έχω το υπέροχο μαύρισμα του οικοδόμου.... πολλή ζέστη (επαναλαμβάνομαι....)

Η μαγουλού αυτή τη στιγμή τρώει το ροδάκινό της και με κοιτάζει.

Λοιπον, για τις λίστες που λέτε.... Κατ' αρχήν, καλά κάνετε και μοιράζεστε τις πληροφορίες. Και η λίστα αυτή δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Τώρα, αν θέλετε, μπορώ να σας πω και τη δική μου, αλλά πραγματικά δεν απέχει και πολύ και αφορά στα δημόσια.

Και μην παρεξηγείστε με τίποτα κόρες. Αν δείτε τι γράφουμε εδώ εμείς οι παλιές... αλλά είμαστε μία φανταστική και πιστή παρέα.

Βέβαια, ξέρω ότι όλες οι αγορομαμάδες μια μέρα θα τσακωθείτε για τα μάτια της γλυκιάς μαγουλούς, αλλά το έχω πει, θα την αφήσω να διαλέξει μόνη της!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p

Που είστε όλες καλέεεεε;;;;; Στη θάλασσα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Laerta μην το παιρνεις προσωπικα.δεν εθιξε κανενας εσενα.την αποψη μας για την λιστα ειπαμε.κι εγω ειχα παρει πραγματα που εμπειρικα πλεον λεω οτι δεν τα χρειαστηκα.

diet-up ειναι μια διατροφη μεσω internet δωρεαν και κατα την ταπεινοτατη γνωμη μου παααρα πολυ καλη,ισορροπημενη,βολικη,προσαρμισιμη και οχι διαιτα.εφ οσον βεβαια χρησιμοποιουμε και την κριτικη μας ικανοτητα!!!

τζινι ειμαστε φιλες?θες να γινουμε?!;)

age.png

Παιδιά, δεν τρέχει... Τα λάθη είναι για να τα παραδεχόμαστε, κακώς την έβαλα, ως πιο άσχετη που δεν είχε ξανακούσει ούτε για πάνες αγκαλιάς, κι έστριβε όταν έβλεπε μπεμπέ ορ γουοτέβερ, νόμιζα ότι βοηθάω.. Τες πα, δεν θα ήλεγχε και κανείς το ίνβεντορι κατά την είσοδο στο νοσοκομείο, υποτίθεται η καθεμιά μας εξασκεί την κριτική της ικανότητα και επιλέγει βάσει ατομικών αναγκών. Φαίνεται ωστόσο πως είμαι πολύ πίσω, οπότε θα αρκεστώ στο να δέχομαι συμβουλές παρά να δίνω.. Πάω να παίξω μια μπιρίμπα...:idea::lol::lol::lol:

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...