Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα!

τι κανετε??

τουρτες βλεπω ,συνταγες τα σαλια μας τρεξανε παλι πρωι πρωι.!!

λοιπον η λιστα που διαβασα ειναι τραγικη!!!!:shock:

αν αποφασισω να παρω ολα αυτα θα σκασω μυτη στο Ιασω με 2-3 βαλιτσες σε χρωμα ροζουλι και το σκυλο φυσικα σαν την εκδικηση της ξανθιας,σε εκδοση μελαχρινης!

ρουχα για τα μωρα δε θα παρω μαλλον,οταν ερθει η ωρα να τα παρω τοτε θα τα παω.Ε, και στην τελικη οτι αλλο χρειαστει καποιος Χριστιανος θα βρεθει να μου το φερει.

Διαβαζα χθες για μια Ελληνιδα που γεννησε τα διδυμα της στην Γουατεμαλα με ΦΤ μεσα στο νερο!Τρομερο??

βρε μπας να πω σημερα στο γιατρο να ετοιμασει και το μαγιο του?;)

εχω αρχισει και βρισκω το κεφι μου ,οπως καταλαβατε.

Αγορακια και ζιταμαρ ευχαριστω για τις πληροφοριες!!

zitamar εχω 1-2 αποριες αλλα πρεπει να ξαναδιαβασω το πμ και θα σου πω για διευρινισεις.

τζινι μου,γιατι με βασανιζεις?????στα μισα μηνυματα αναρωτιεμαι τι θελει να πει ο ποιητης!!!αλλα τα λες ωραια,οποτε συγχωρεισε!

α!σημερα κοιμηθηκα αρκετα καλα μπορω να πω αγκαλια με την κοιλιτσα μου,παρολο που και οι 3 μας λιωσαμε απο τη ζεστη!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ωτοασπιδες???

βρε λες???δεν ακουγεται κακο!το σκ ειχα πει να δω μια γνωστη μου που γεννησε και η διπλανη να μιλαει δυνατα και να μην βαζει και γλωσσα μεσα της!!μια τετοια να μου τυχει την επνιξα!

οποτε μαλλον πρεπει να το ξανασκεφτω!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

μπονζουρ μπορνζουρ μπονζουρ!

νακιους εδω εισαι καμαρι μου?! ευγε κοπελα μου, γιατι σε εχω κ στο νου μου!

Αν χρειαστείς και για γάλα πες μου.

ευτυχως μια χαρα ειμαστε με το φρισομελ. δεν θα το αντεχα κ αυτο.

καλέ πιο οινοπνευμα να παρετε????

Στο ενδεχόμενο που τα μωρά δεν μπουν θερμοκοιτίδα και πάλι απαγορευονται οι αγκαλιές!Το ανοσοποιητικό τους δεν είναι το ιδιο με ενα μωρο!

Μακρια λοιπον και αγκαλιές μολις δωσει το οκ ο παιδιατρος!!!!

ναι καλα! υπαρχουν κ κατι αστερατα προσωπα του στενου κυκλου που δεν χαμπαριαζουν κ πολλα!

νουνουκα περιμενω καρτερικα να μου πεις για τον τοκετο σου με τα διδυμα. κ ψαχνω να βρω κ τις οδηγιες σου για να βαλω νες φωτος!

οζορντουι τα καμαρια μου ηπιαν απο 100 μλ γαλα! τοσο καλα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Δυστυχώς πάω για δουλειές ... με τόση ζέστη.

Αλλά είπα να σας πω κάτι για να γελάσετε πάλι.

Λοιπον, όπως έχω πει, ο σκούξης περπατάει καλά και πλέον έχει κόψει εντελώς το μπουσούλησμα. Χτες λοιπόν αποφάσισε μόνος του να φάει ντομάτες, μπιφέκι, τζατζίκι (έχωσε το χέρι του και το έγλυφε) και μετά έφαγε και ένα ροδάκινο.

Η μπεμπα λοιπόν εδώ και 2-3 μέρες περπατάει και αυτή. Αλλα πως. Σηκώνει τα χεράκια, προτείνει τους δείκτες (φανταστείτε πως έκανε ο Σεφερλης όταν έλεγε "καλό ε;") και προχωράει. Χτες λοιπόν το μεσημέρι το κορίτσι έφαγε φακές. Μόνη της. Βουτούσε το χεράκι και έτρωγε σπυρι-σπυρί τη φακή. Περιττό να πω για το χοιροστάσιο που έγινε.... τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Πάω.... λυπηθήτε με.... ζέστη πολλή!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλημερα μανουλες,μελλουσες κ ο μπαμπας φυσικα!!!

Κοριτσια να ρωτησω κατι;;;;; τα ρουχαλακια των μικρων,σεντονακια κ.α μπορω να αρχισω να τα πλενω κ να τα σιδερωνω απο τωρα;;; γιατι δεν με βλεπω καλα,θα εχω βαρυνει αρκετα τον επομενο μηνα για να τα κανω τοτε!!!

καλημερα κοριτσια

naki μου ετσι κουκλα μου να εχεις παντα τα κεφια σου

Ολγα κ Τζινι για το οινοπνευμα το σκευτομαι κ εγω οχι που θα αφησω να πιανουν τα μωρα μου οποιος ερχετε

τωρα που το λετε κ οι ωτοασπιδες δεν ειναι κακη ιδεα

twins μου φανταζομαι πως εγινε το σπιτι με τα μικρα να τρωνε μονα τους και με τα χερια;απο οτι ειδες μονο η δικη σου λιστα θα μας σωσει αλλιως θελουμε μεταφορικη για να παμε να γεννησουμε

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

καλημερα ξανα και στις μελλουσες!

σεβη καπου πηρε το ματι μου τοι οι κουνιες σας εχουν το γουινι?

και μας!!!!απο το Ηρα τις πηρατε?

βασικα εγω εχω τρελα με το γουινι και βαλαμε και αντιστοιχα αυτοκολλητα στους τοιχους(τα οποια ειδα κι επαθα μεχρι να τα βρω γιατι ειχαν εξαντληθει)

και πηρα κουβερτουλες γουινι και γενικα οτι εβρισκα με γουινι.Ο αντρας μου λεει οτι θα μας τριψουν το γουινι στη μουρη καποια στιγμη!:D

πως ελεγε ο Κουρκουλος:οχι αλλο καρβουνο!!!

ε,εμενα θα λενε:οχι αλλο γουινι!!

tJd1p3.png

Καλημερα μανουλες,μελλουσες κ ο μπαμπας φυσικα!!!

Κοριτσια να ρωτησω κατι;;;;; τα ρουχαλακια των μικρων,σεντονακια κ.α μπορω να αρχισω να τα πλενω κ να τα σιδερωνω απο τωρα;;; γιατι δεν με βλεπω καλα,θα εχω βαρυνει αρκετα τον επομενο μηνα για να τα κανω τοτε!!!

κοιτα και εγω νωρις τα επλυνα και τα σιδερωσα γιατι 1ον)δεν κρατιομουνα και 2ον)επρεπε να ερθω Αθηνα .

Τα εχω βαλει στα συρταρακια και στην ντουλαπα,πιστευω ειναι οκ.

Δεν εχω πλυνει ομως παντες ,κουνουπιερες και τετοια,αυτα οταν γυρισουμε με το καλο.

Τωρα αν δω οτι χρειαζεται θα κανω και στα αλλα ενα φρεσκαρισμα.

tJd1p3.png

Δυστυχώς πάω για δουλειές ... με τόση ζέστη.

Αλλά είπα να σας πω κάτι για να γελάσετε πάλι.

Λοιπον, όπως έχω πει, ο σκούξης περπατάει καλά και πλέον έχει κόψει εντελώς το μπουσούλησμα. Χτες λοιπόν αποφάσισε μόνος του να φάει ντομάτες, μπιφέκι, τζατζίκι (έχωσε το χέρι του και το έγλυφε) και μετά έφαγε και ένα ροδάκινο.

Η μπεμπα λοιπόν εδώ και 2-3 μέρες περπατάει και αυτή. Αλλα πως. Σηκώνει τα χεράκια, προτείνει τους δείκτες (φανταστείτε πως έκανε ο Σεφερλης όταν έλεγε "καλό ε;") και προχωράει. Χτες λοιπόν το μεσημέρι το κορίτσι έφαγε φακές. Μόνη της. Βουτούσε το χεράκι και έτρωγε σπυρι-σπυρί τη φακή. Περιττό να πω για το χοιροστάσιο που έγινε.... τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Πάω.... λυπηθήτε με.... ζέστη πολλή!

δεν παιζονται τα twinsakia ετσι???:P

μπραβο κ για τις προτιμησεις στο φαγητο!!! τρωνε τα παντα!

για το χοιροστασιο.. ανοιξες θεμα..

σκεφτομαι σοβαρα να βαλω κανενα μουσαμα κατω απ τα καρεκλακια..δεν ειναι κατασταση αυτη..

τοσες φορες τη μερα καθαρισμα 2καρεκλακια που γινονται κ...ς!

κ για το πατωμα μη πω..κ ειναι κ παντου ξυλινο κ δε μπορω να σφουγγαριζω 200φορες τη μερα..

ποτε τρωνε σαν ανθρωποι???

τι καλα τρωγανε στα ριλαξακια καθαρα κ ομορφα...

33E7p2.png

κοιτα και εγω νωρις τα επλυνα και τα σιδερωσα γιατι 1ον)δεν κρατιομουνα και 2ον)επρεπε να ερθω Αθηνα .

Τα εχω βαλει στα συρταρακια και στην ντουλαπα,πιστευω ειναι οκ.

Δεν εχω πλυνει ομως παντες ,κουνουπιερες και τετοια,αυτα οταν γυρισουμε με το καλο.

Τωρα αν δω οτι χρειαζεται θα κανω και στα αλλα ενα φρεσκαρισμα.

Οποτε κ εγω απο εβδομαδα θα τα ξεκινησω σιγα σιγα!!!

Παντες κ κουνουπιερες θα ερθουν σε κανενα μηνα με τις κουνιες,οποτε τοτε θα τα κανω....

καλημερα ξανα και στις μελλουσες!

σεβη καπου πηρε το ματι μου τοι οι κουνιες σας εχουν το γουινι?

και μας!!!!απο το Ηρα τις πηρατε?

βασικα εγω εχω τρελα με το γουινι και βαλαμε και αντιστοιχα αυτοκολλητα στους τοιχους(τα οποια ειδα κι επαθα μεχρι να τα βρω γιατι ειχαν εξαντληθει)

και πηρα κουβερτουλες γουινι και γενικα οτι εβρισκα με γουινι.Ο αντρας μου λεει οτι θα μας τριψουν το γουινι στη μουρη καποια στιγμη!:D

πως ελεγε ο Κουρκουλος:οχι αλλο καρβουνο!!!

ε,εμενα θα λενε:οχι αλλο γουινι!!

Καλημερα Νακι....οχι δεν τις πηραμε απο το Ηρα αλλα απο ενα πρατηριο εδω στην περιοχη μου!!!

Μπορντουρα winnie θελω να παρουμε σημερα απο χρωματοπωλειο στο Χαλανδρι,πιστευω να την εχει γιατι μας αρεσε πολυ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...