Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

witch k olga μπραβο κ παλι μπραβο που καθεστε να τα φτιαξετε ολ αυτα με τα χερακια σας κ τα διδυμα να σουλατσαρουν κατω απ τα ποδια σας στην κουζινα...

εγω φετος θα τα παρω απ εξω! κ δεν εχω κανεναν ενδοιασμο, καμια τυψη..δε προλαβαινω λεμε να τυλιγω κ μπουρεκακια!!

αυριο δινω αυγο!!!

μου πε κροκο βρασμενο καλα κανα 10λεπτο..κ μετα τι? τον πηρουνιαζω κ οσο φανε ετσι σκετο? ενα αυγο κ για τα δυο υποθετω γι αρχη..

κ μετα η πριν φρουτοκρεμα..μπλιαχ χαλια...

33E7p2.png

Τα μπομπάτα τα έφτιαξα κι εγώ....απίστευτα!!! :P:p

witch k olga μπραβο κ παλι μπραβο που καθεστε να τα φτιαξετε ολ αυτα με τα χερακια σας κ τα διδυμα να σουλατσαρουν κατω απ τα ποδια σας στην κουζινα...

εγω φετος θα τα παρω απ εξω! κ δεν εχω κανεναν ενδοιασμο, καμια τυψη..δε προλαβαινω λεμε να τυλιγω κ μπουρεκακια!!

αυριο δινω αυγο!!!

μου πε κροκο βρασμενο καλα κανα 10λεπτο..κ μετα τι? τον πηρουνιαζω κ οσο φανε ετσι σκετο? ενα αυγο κ για τα δυο υποθετω γι αρχη..

κ μετα η πριν φρουτοκρεμα..μπλιαχ χαλια...

Εμάς μας είχε πει 6-7 λεπτά βρασμένο το αυγό και να δώσω στην αρχή μισό κουταλάκι, την επόμενη ένα και πάει λέγοντας! Πρώτα αυγό και μετά φρουτόκρεμα.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον το ωραιοτατο τζιν τονικ που ηπια νωριτερα με το συζυγο στο μπαλκονι με χαλαρωσε αρκετα ωστε να κλεινει το ματι κ γλυκα να ξαπλαρω σε πολυυυ λιγο...

αντε γιατι τελευταια ο σπορος ξυπναει κλαιγοντας στις 6...

agorakia τι ελεγες????

μηπως να ναι η ζεστη??? κ αλλο δοντι??? χου νοουζ?!

παω λοιπον...

φιλια κ καληνυχτουδια!!!

33E7p2.png

ζα χαρανταν κ δεκα αρνταν!

εβρασα βλητα για αυριο, καθαρισα τις σαρδελες για να φουρνιασω με λαδοριγανη αυριο, ενιψα το πατωμα, εκαμα σεχ (κ ελεγα ουτε ποδοραψια πια!) μπαναριστηκα κ να μαι!

α! εκανα μια αποπειρα να μπω το μεσημερι, μιας κ εξεσκισθην ο διας για αλλη μια φορα!

οζορντουι μια χαρα τα πηγα κορες. μεχρι κ λαικη πηγα. κρατησε ο χασμπανος τη συλου κ την ωρα που εκαναν την ψευτοσιεστα τους τα διδυμα την εκανα με το γατο μου για λαχανοφρουτοψαροκατασταση!

να τσακισω ενα σουβλακιον, να μελετηξω κ να ερθω!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

hello hello και απο εμενα

ολες για υπνο πεσατε νορις σημερα η βολταρετε;

καλα που ηρθα φαγομενη γιατι μ αυτα που βαλατε θα μου ανοιγε η ορεξη και αντε να τρεχω τετοια ωρα να βρω γλυκα

witch φοβερη η τουρτα πολυ ωραια ιδεα τα παπακια

ολγα μαλλον κακη εποχη διαλεξες να αρχησεις διαιτα

εμενα μαζι με την nufi με βλεπω να παραγγελνω ετοιμα , εδω και δεν προλαβενω που να ερθουν και τα 2μωρακια σαν τον Βεγγο θα πηγενω

να ξερετε παντος οτι σας θαυμαζω αφανταστα που τα προλαβενετε ολα;και σπιτι παιδια και δουλια;μπραβο σας

σας αφηνω κουκλες τα λεμε αυριο

αααααα μηπως ειχαμε κανενα νεο απο την νακι;

φιλια σε ολες και στα μπεμπακια σας

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

νταξ κατι εκαμα κ εγω κ αργησα.

το κερας το τραγιο της ψειρας μεσα!

οκ κινησαν κ τα οργανα πριν,

αλλα να ξαναγραφω κ 2η φορα? τρε μπαναλ πια!

pampers παίρνω απο τα σ.μαρκετ όταν έχει εκπτωσεις αλλιως παραγγελνω απο το εξωτερικο.Τι να κανω βρε κορίτσια με τοσα εξοδα πλεον?? φανταζομαι τους αλλους που έχουν 3 και 4 παιδια..,θελω να βοηθησω την ελλαδίτσα μας αλλα εμας ποιος θα μας βοηθησει?ολο μειωσεις είναι

Αν καποια δίνει υποαλλεργικο γαλα χαριζω ενα NEOCATE του μικρου που μου περισσεψε,επειδη κοστίζει 58Ε το μικρο κουτι αν καποια δεν εχει ταμειο ευχαριστως να της το στειλω.

για πες κανενα σιτε να υπαρχει.

αλλα δεν εχω κανει ποτε καμια αγορα απο νετ.

μπολνταρισμενο: καλα υπαρχει γαλα που ειναι τοσο ακριβο:shock:?

γιατι ετσι?!

Χμ... Λέτε να το έχει συνδέσει στον εγκέφαλο ότι είναι ώρα φαγητού ή να πεινάει πραγματικά; Από τη στιγμή που είδα ότι πάει να γίνει συνήθεια (έπειτα από 2 φορές) το έκοψα μαχαίρι. Δεν είναι δυνατόν να αρχίσουμε ξανά τάισμα νυχτερινό στους 11 μήνες! Από την άλλη, σκέφτομαι πως αν πεινάει πράγματι, μήπως δεν πρέπει να αφήνω το παιδί να λιμοκτονεί;;;;;;;;;;;;; Και πως, όταν πλέον θα νιώθει χορτάτος, θα κοιμάται όλη νύχτα; Μα, κι αν μας μείνει συνήθεια;;;;;;;;;; Κάναμε αγώνα να κόψουμε το βραδυνό! Και τώρα είμαι και εργαζόμενη... Ουφφφφφφφφφφφφφφ!

Πείτε τη γνώμη σας!!!!!!

εγω θα σου πω πως δεν υπαρχει λογος να γυρνατε σε παλιες συνηθειες. εχετε μεγαλωσει εσεις.

κ εμενα δεν καλοτρωνε τωρα τελευταια το γαλα,που για τον μπεμπετο ηταν σεναριο φαντασιας! η μικρη παντα ετσι ηταν, αλλα εχει χειροτερεψει τωρα.

κ η συλια ηταν ετσι (στη δικη σας ηλικια). ο δοκ απλα ελεγε/λεει να μην την/τα πιεζω. μου ελεγε για την ακριβια: αστην οσο θελει, θα το εκτιμησει μετα που θα πειναει. κ για το γαλα μου εχει πει: οσο σου φανε μεσα στο τεταρτο, μαχ εικοσαλεπτο! εγω εκανα το ακριβως αντιθετο κ χτυπιομουν που δεν ετρωγε. κ μετα μου προεκυψε το αλλο θεμα: μια ωρα για το γαλα! μια ωρα για το φαγητο!

η μαυρη η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω κ αλλο μανικι-γολγοθα (οποια λεξη κ να βαλω ειναι πραγματικα λιγη) που τραβηξα με το θεμα φαγητο (αν κ δεν βλεπω να το αποφευγω με την μικρη ειδικα διοτι ειναι τσουρουτικη σε εκνευριστικο βαθμο!!!)

μηπως κλαιει ετσι απλα χωρις λογο, οπως καλη ωρα η δικια μου η τσουχτρα που απλα θελει αγκαλιτσες κ φιλακια?! (νταξ παιζει να ειναι κ δοντια, αλλα το εχει ξεκινησει απο ενα γαμο που πηγαμε κ μετα. τη σηκωσε για αγκαλια η ολγα 2 φορες)

... γιατι βλεπω σαν σημειο εκκινησης των προβληματων την περιοδο που ητο αρρωστος ο νεαρος αγορακιος.

Ερώτηση:

Είχα ρωτήσει τη γιατρό μέχρι πότε να δίνω σκόνη και μου είπε μέχρι τον χρόνο. Σήμερα γινόμαστε 11 μηνών!!! Και η ιστορία με την αποχή από το γάλα κρατάει όσο σας είπα, περίπου 1 μήνα και κάτι... Να αλλάξω γάλα αφ' εαυτού μου; Δίνει καμιά νέσλακ; (το νουλάκ του το δοκίμασα τότε, δεν τρελάθηκε). Δεν αναζητώ ξανά σκόνη, δεδομένου ότι σε λίγο καιρό θα την σταματήσουμε, άρα να μην συνηθίζουμε και ξεσυνηθίζουμε σε τόσο μικρό διάστημα, δώρον άδωρον πιστεύω. Απ' την άλλη, αν υπάρχει κανένα άλλο σε σκόνη, τρελά δημοφιλές (εκτός από το αλμιρόν, που πίνουμε εμείς), πείτε μου! Πιστεύω ότι δεν το γουστάρει πια, για την ακρίβεια είμαι πια πεπεισμένη. Και κάτι πρέπει να κάνω γι' αυτό!

εγω θα εδινα σκονη μεχρι κ τον 12ο.

Η λίστα είναι για ιδιωτικά νοσοκομεία, για δημόσια δεν ξέρω...

για την περίπτωση που δεν έχουν να σας δώσουν στο νοσοκομείο να μη φύγετε με κόλλα Α4.

Διδυμομανούλες, συμπληρώστε η διορθώστε ό,τι νομίζετε!!

α4? τι εννοεις?

κοπελες πολυ σημαντικο να παρετε οινοπνευμα καθαρο μαζι σας. να μην σας πιασουν οι ντροπες με τους οικειους που θα πιανουν τα μπεμπε σας!

με τις ωτασπιδες θα συμφωνησω. αν κ εγω τις δικες μου τις εδωσα στην αλεξ διπλα μου:lol::lol::lol:.

... Χτες το απόγευμα μ'έπιασαν πόνοι και δεν την πάλευα όλο το βράδυ...

οβερ οβερ οβερ? ακουει?

τι πονοι καλε?!

Εννοώ στις κούνιες τους στο δωμάτιό μας πάλι, γιατί (μην βαράτε) ακόμα τα κοίμιζα στο κρεβάτι μου!

Το άλλο νέο μας είναι ότι εχθές μαγείρεψα μοσχαράκι με πατάτες γιαχνί στην κατσαρόλα με καρότο και κολοκύθι, χωρίς μπαχαρικά και λίγο αλάτι και τους έλιωσα με το πιρούνι και τα μικρά πετάξαν και την σκούφια τους!! Και το κρέας παρακαλώ με το πιρούνι.

Επίσης ο Κοσμάς πάει για το 5ο δόντι :)

Α, πήρα και τα μπισκότα μιράντα και έχουν ξετρελαθεί, ειδικά ο Bill!!

μαρη φανταροι θα πανε κ ακομα εκει θα τα εχεις!

μερσι για την ιδεα με το φαγητο για αλλη μερα! αλλα εμενα το μοσχαρι αν δεν ειναι κιμας, η συλου δεν το τρωει (τι προτοτυπο!)

στη χυτρα το κανεις τζας? ενα ενα μεσα? η' κατσαρολα κανονικο μαγειρεμα? πολυ ωρα στην 2η περιπτωση!

να μαι , πεταχτηκα για λιγο..

βρε κορτσουδια που βαφτισατε κ εσεις..

την κυρ βαφτισαμε , κ τωρα πρεπει να πλυνω τα λαδοπανα κτλ..

το νερακι λεει τι το κανω? να το πεταξω βαθια σε θαλασσα χλωμο..ποτε???αν το ριξω σε κανενα δεντρακι του κηπου??

χμ! να σου πω. το νερο απο το μπανακι το πεταξα στον κηπο.

για τα αλλα: πατε καμια βολτα με το τοτογι κ τα διδυμα προς θαλασσα, κανετε μια σταση, πλιτς πλιτς! μεσα τα σεντονολαδοπανα 2-3 φορες, στιβεις, τα βαζεις σε μια σακουλα ναυλον, γυρνας βαζεις κ ενα πλυντηριο κ ολα καλα!

Καλή επιτυχία !

Έχεις βάλει στόχο ?

ΥΓ. Είθισται να τις ξεκινάμε Δευτέρα..

αχ να σαι καλα κ μου αρεσει το κομματι.

να σου πω πατσα εντελει φτιαχνει?

ακομα καλυτερα,ειναι κιτ κατ απο την αναποδη και τα εχει χαραξει για να φαινεται σαν ξυλο.δεν ξερω πως ειναι μεσα.

απιστευτο? δεν καταλαβα καν οτι ειναι αυτο! φοβερη ιδεα επισης!

diet up.το ειχε πει καποια στιγμη η jas.ο,τι καλυτερο εχω κανει για τον εαυτο μου και την υγεια μου τωρα τελευταια.ηθελα 3 και εχασα 5.η μαμα μου 8.δεν πεινασα και εμαθα να τρωω σωστα και 5 φορες την ημερα.

απαιτω να μαθω τι ειναι το νταιετ απ? για πετε, για πετε!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Ρε γυναίκα, δεν αφήνεις τις τούρτες να φάμε τίποτις διότι με έχει κόψει!!????

αντε ρε κατινα? αντε ρε γυναιιιιικα?

ακοοοομα αυτος ο καφεεεεεες?!

για ποιον βαραει η κουδουνα?

καλα ειστε απιθανο ζευγαρι παιδια!:lol::lol::lol:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Οπως παντα καλημερίζω πρωτη. Λοιπον το 5κιλο έβγαλε 2 δοντια!!!! Ναι καλα ακουσατε εμφανιστηκανε χθες τα 2 κατω δοντακια του,τρελαθηκαμε ο γκρινιαρης χτυπιεται αλλα τίποτα ακομα και το 5κιλο τα έβγαλε,κουφαθηκαμε δεν το περιμενα τοσο νωρίς.

ΟΛΓΑ εδω και 3 εβδομαδες κανω διαιτα μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα είχα παρει και μισό κιλο και χθες που ζυγιστηκα ειδα ότι είμαι στα ιδια κιλα με ότι ξεκινησα:confused:,αρα ποιος ο λογος να κανω δίαιτα? Τσαντιστηκα χθες και χτυπησα 2 κομματια σοκολατοπιτα!!! Τελικα λεω να παω διακοπουλες και απο τον αλλο μηνα να παω σε κανενα διατροφολογο.

TZINI ο μικρος εχει σοβαρη αλλεργια στο αγγελαδινο γαλα οποτε γι'αυτο παιρνει αυτο το γαλα που οντως ειναι το πιο ακριβο,το ΙΚΑ μου δικαιολογεί καποια κουτια αλλα δεν φτανουν,οποτε τωρα σιγα σιγα του αλλαζουμε και του δινουμε το pepti MCT που το παίρνω 22ε απο το φαρμακειο.Αν θες site για pampers εγω παίρνω απο το www.uber-shop.com παιρνω το Νο 3 και για να φανταστεις μαζι με τα μεταφορικα για 3 κουτες (432τμχ) μου ερχεται περιπου 0,18 η πανα,αν δεν υπαρχει εκπτωσεις στην ελλαδα συμφερει. Αν χρειαστείς και για γάλα πες μου.

YiMXp3.png

καλέ πιο οινοπνευμα να παρετε????

Στο ενδεχόμενο που τα μωρά δεν μπουν θερμοκοιτίδα και πάλι απαγορευονται οι αγκαλιές!Το ανοσοποιητικό τους δεν είναι το ιδιο με ενα μωρο!

Μακρια λοιπον και αγκαλιές μολις δωσει το οκ ο παιδιατρος!!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...