Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοριτσια ειπα να πάψω να χλαπακιαζω και ξεκινησα διαιτα σημερα!

Καλή επιτυχία !

Έχεις βάλει στόχο ?

ΥΓ. Είθισται να τις ξεκινάμε Δευτέρα..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

p2050772.jpg

Super!!!

Η συνταγή είναι παρόμοια ??

Τα πλακίδια περιμετρικά τα βρίσκεις έτοιμα, ή τα φτιάχνεις με κουβερτούρα ??

ΠΑπιά!!!!:P

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Super!!!

ακομα καλυτερα,ειναι κιτ κατ απο την αναποδη και τα εχει χαραξει για να φαινεται σαν ξυλο.δεν ξερω πως ειναι μεσα.

age.png

witchaki θα φτιαξεις μονη σου το μπουφεδακι?αν ναι εχω σουπερ συνταγες,ευκολες που τις εφτιαξα στα γενεθλια των δικων μου και επαθαν πλακα

δεν θα το ελεγα μπουφεδακι ακριβως αλλα ναι μονη μου.περιμενω ιδεες!!!

age.png

Διαφημίσεις

Super!!!

Ρε γυναίκα, δεν αφήνεις τις τούρτες να φάμε τίποτις διότι με έχει κόψει!!????

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

και γω πειναω ρε γαμώτο!!!

δεν κάνει να πεινάς, σοβαρά !

εάν πεινάς τότε δεν είναι καλή η δίαιτα που ακολουθείς.

Paulo Coelho

δεν κάνει να πεινάς, σοβαρά !

εάν πεινάς τότε δεν είναι καλή η δίαιτα που ακολουθείς.

Για την ακρίβεια μάλλον λαιμαργία με εχει πιασει.Ειναι 1η μερα...Θα τα χασω που θα μου παει:rolleyes:

Δεν εχω μπει ακομα στα ρουχα μου μετα την εγκυμοσυνη:mad:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

diet up.το ειχε πει καποια στιγμη η jas.ο,τι καλυτερο εχω κανει για τον εαυτο μου και την υγεια μου τωρα τελευταια.ηθελα 3 και εχασα 5.η μαμα μου 8.δεν πεινασα και εμαθα να τρωω σωστα και 5 φορες την ημερα.

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...