Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

να μαι , πεταχτηκα για λιγο..

βρε κορτσουδια που βαφτισατε κ εσεις..

την κυρ βαφτισαμε , κ τωρα πρεπει να πλυνω τα λαδοπανα κτλ..

το νερακι λεει τι το κανω? να το πεταξω βαθια σε θαλασσα χλωμο..ποτε???αν το ριξω σε κανενα δεντρακι του κηπου??

33E7p2.png

δεν θα κανουμε συγκεκριμενο θεμα.σκεφτομαι το σχεδιο της τουρτας και τι φαγητακια να κανω.οταν σκεφτω κανα δυο θα σας πω για να μου πειτε την γνωμη σας.

ουτε εμεις.αποφασισα να γινω χαλαρος τυπος (γιατι μια ζωη ολα τα παιδευω..) κ να παρω αυθορμητα μια τουρτα που θα μ αρεσει. κλπ.

χαλαρα, για να μαι κ ξεκουραστη κ χωρις αγχος κ νευρα κυριως!

απο τουχρονου που θα εχουν προτιμησεις, θ ασχοληθω περισσοτερο σιγουρα.

αν κ αυτα τα πρωτα θα ναι τα πιο συγκινητικα γενεθλια!!!

33E7p2.png

τα λαδοπανα τα επλυνα στη θαλασσα και τοτε καναμε και το πρωτο επισημο μπανιο μας.

οσο για τα γενεθλια τα θελω λιγο οικογενειακης και χαλαρης ατμοσφαιρας.τουρτα,μπομπες,πιτσακια,σμαρτις,πατατακια,ποπ κορν.ο,τι θυμαμαι απο τα δικα μου γενεθλια σαν παιδι.δεν θελω να τα εκσυγχρονισω.τουλαχιστον οχι ακομα.τωρα αν προκυψει θεμα στην πορεια δεν θα το φτυσω κιολας.την τουρτα ομως θα την φτιαξω γιατι ετσι κι αλλιως φτιαχνω σε γενεθλια.των παιδιων μου δεν θα φτιαξω?!αν βεβαια υπαρξει η απολυτη αποτυχια,θα παραγγειλω και ξερω και απο τωρα ποια!χα!

age.png

1. Naki82 ..............22/8/2011......Αγοράκια......Ιασώ
  2. Laerta...............31/8/2011......1+1.............Λητώ
  3. Katerinad81.......25/9/2011......1+1............
  4. Sevi-Gio ...........07/10/2011...........Αγοράκια.....Γαία
  5. Duckface................2?/01/2012..........??.......Ρέα ή Ιασώ

είναι πολύ νωρίς για μένα ακόμη..

περισσότερες λεπτομέρειες από την επόμενη εβδομάδα.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

witch νομίζω ότι μία τούρτα "πάντα" είναι μία από τις εναλλακτικές ιδέες..

και είναι και εύκολη..

ρίξε μια ματιά εδώ :

αν ασχολείσαι γενικά με ζαχαροπλαστική, αυτή θα σου φανεί εύκολη νομίζω.

επίσης κάποιες ιδέες μπορείς να πάρεις κι εδώ..

http://www.bettycrocker.com/menus-holidays-parties/birthdays/kid-birthdays

αν και εγώ σε ανάλογη δική μου περίπτωση μάλλον θα διάλεγα μια τούρτα με παπιά!! (είναι και το nickname βλέπεις..;))

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Εγώ βρήκα αυτήν:

http://www.coolest-birthday-cakes.com/images/coolest-duckie-bathtub-birthday-cake-62-21334668.jpg

τρέλα ??

είναι με 2 παντεσπάνια στη μέση κρέμα της αρεσκίας σου, από πάνω κρέμα με χρώμα μπλε για το νερό, γύρω γύρω πτι-μπερ μπισκοτάκια και διάφορα τυχαία bubbles σαντιγύ για να θυμίζει σαπουνάδα.. (το παπί εννοείται είναι πλαστικό).

Αχ τέλεια είναι !! Πα-πα-πα !!

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...