Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Και τώρα στα νέα μας....

Λοιπόν, από γάλατα δοκίμασα...delta advance, nestle neslac και Noυνού noulac. Αποτυχία τελικά σε όλα!!

Επίσης, δεν ξέρω αν σας είπα αλλά αυτή την περίοδο δοκιμάζουμε και την μεταφορά στις κούνιες τους! Με τον Bill πάει μια χαρά. Ο Κοσμάς θα ξυπνήσει και 5 φορές...

Το αντβάνς δεν το θέλω, προς το παρόν τουλάχιστον.

Το νουλάκ δεν το ήθελε, μία δύο φορές, που του το προσπάθησα.

Σήμερα θα επιχειρήσω νέσλακ.

Η αγωνία μου είναι μην είναι νωρίς να σταματήσω τη σκόνη.

Επίσης, εσένα πιστεύω ότι το συγκρίνουν με το δικό σου και είναι απόλυτο ότι της μανούλας είναι το καλύτερο απ' όλα, άρα γιατί να τους αρέσουν τα άλλα;;; Δεν είναι κουτά τα παιδιά!!!! :tongue:

Όταν λες "μεταφορά", τι ακριβώς εννοείς;;;;;;;;;;;;; Να πάτε τις κούνιες στο δωμάτιό τους;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Τα ίδια...μου φαίνεται δεν θα γλυτώσουμε την εξέταση.

Το παιδί, πάντως, δεν δείχνει τίποτε ενοχλήσεις να έχει και τέτοια;

Τι εξέταση θα είναι;

Αν θες, πες μου με πμ.

rPPrp3.png

Α! Πέρασα τα 2000 μηνύματα και είχα ετοιμάσει κάτι σύντομο για κείνη τη στιγμή...

Και το ξέχασα!

Εμ, βέβαια, νέο αίμα στο καφέ και δεν προλαβαίνουμε να απαντάμε, να διαβάζουμε και πού χρόνος για κονταροχτύπημα (βλ. παλαιότερο διαξιφισμό με Nufi... αλήθεια, στα πόσα είσαι τώρα εσύ, κουκλίτσα μου;;;;;;;;;;; :):):):):):):) )

rPPrp3.png

Εννοώ στις κούνιες τους στο δωμάτιό μας πάλι, γιατί (μην βαράτε) ακόμα τα κοίμιζα στο κρεβάτι μου!

Το άλλο νέο μας είναι ότι εχθές μαγείρεψα μοσχαράκι με πατάτες γιαχνί στην κατσαρόλα με καρότο και κολοκύθι, χωρίς μπαχαρικά και λίγο αλάτι και τους έλιωσα με το πιρούνι και τα μικρά πετάξαν και την σκούφια τους!! Και το κρέας παρακαλώ με το πιρούνι.

Επίσης ο Κοσμάς πάει για το 5ο δόντι :)

Α, πήρα και τα μπισκότα μιράντα και έχουν ξετρελαθεί, ειδικά ο Bill!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

αν χρησιμοποιησετε τα μισα απο την λιστα σφυριξτε μου κλεφτικα!πεστε στα ποδια της twins να σας φτιαξει τη λιστα να σωθειτε!!!σαν ιδεα ωραια ειναι να τα παρετε ολα αυτα αλλα χλωμο το βλεπω...και οσο για τα νυχτικα εγω καταφερνα να χρειαζομαι κανα δυο την ημερα!!!τα εστελνα,τα επλεναν και τα ξαναεφερναν.

age.png

jas θα σε καταγγειλω στην νταντα πρωτων βοηθειων!!!

σταματησες να θηλαζεις?σε τι φαση εισαι?

κι εμεις τα λιωνουμε με το πηρουνι εδω και τρεις εβδομαδες και οντως τους αρεσει.και καποια φρουτα τα τρωνε μονα τους.

age.png

Εννοώ στις κούνιες τους στο δωμάτιό μας πάλι, γιατί (μην βαράτε) ακόμα τα κοίμιζα στο κρεβάτι μου!

Το άλλο νέο μας είναι ότι εχθές μαγείρεψα μοσχαράκι με πατάτες γιαχνί στην κατσαρόλα με καρότο και κολοκύθι, χωρίς μπαχαρικά και λίγο αλάτι και τους έλιωσα με το πιρούνι και τα μικρά πετάξαν και την σκούφια τους!! Και το κρέας παρακαλώ με το πιρούνι.

Επίσης ο Κοσμάς πάει για το 5ο δόντι :)

Α, πήρα και τα μπισκότα μιράντα και έχουν ξετρελαθεί, ειδικά ο Bill!!

Χμ, τώρα μου δίνεις απαντήσεις, χωρίς να το ξέρεις...

1. Τα μιράντα έχουν υποψία αβγού και επειδή δεν το έχουμε ξεκινήσει ακόμη, τα ψιλοφοβάμαι... Αργότερα!

2. Επειδή τα αγόρια μου είναι τύποι που βαριούνται εύκολα (αυτό το φοβάμαι αργότερα, με τις γυναίκες...), σκέφτομαι μήπως βαρέθηκαν τα βραστά. Όμως, προχθές που το μοσχάρι τους είχα ζητήσει να το κάνει κιμά ο κρεοπώλης και το ζύμωσα υποτυποδώς με κολοκυθάκι, καροτάκι, ιδέα ψωμιού και κρεμμύδι και τους το φούρνισα με πατάτες, δεν είδα ελπιδοφόρα αντίδραση!... Πάντως, όταν τρώμε και είναι δίπλα μας τους τρέχουν τα σάλια (εγώ τους αγνοώ, υποκρίνομαι... τι δουλειά έχουν μωρά πράματα να τρώνε παστίτσιο...)

3. Πριν λίγες μέρες έβγαλε και ο μικρός μου το 8ο και ισοφάρισε τον μεγάλο! Επιτέλους!

4. Ο άντρας σου πού κοιμόταν;;;;;;;;;;;;;;

5. Δεν πέφτουν τη νύχτα; Εμείς, ακόμη κι αν είμαστε και οι δύο από δω κι από κει, κατάφεραν να πέσουν 1-2 φορές (χώρια οι άλλες...)

6. Πρέπει να πάνε στο δωμάτιό τους! Συγνώμη κιόλας για τη συμβουλή, την είπα με αγάπη!

rPPrp3.png

jas θα σε καταγγειλω στην νταντα πρωτων βοηθειων!!!

σταματησες να θηλαζεις?σε τι φαση εισαι?

κι εμεις τα λιωνουμε με το πηρουνι εδω και τρεις εβδομαδες και οντως τους αρεσει.και καποια φρουτα τα τρωνε μονα τους.

Μπα δεν έχω καταφέρει να αποθηλάσω...το παλεύω ακόμα και βλέπουμε!!!

Χμ, τώρα μου δίνεις απαντήσεις, χωρίς να το ξέρεις...

1. Τα μιράντα έχουν υποψία αβγού και επειδή δεν το έχουμε ξεκινήσει ακόμη, τα ψιλοφοβάμαι... Αργότερα!

2. Επειδή τα αγόρια μου είναι τύποι που βαριούνται εύκολα (αυτό το φοβάμαι αργότερα, με τις γυναίκες...), σκέφτομαι μήπως βαρέθηκαν τα βραστά. Όμως, προχθές που το μοσχάρι τους είχα ζητήσει να το κάνει κιμά ο κρεοπώλης και το ζύμωσα υποτυποδώς με κολοκυθάκι, καροτάκι, ιδέα ψωμιού και κρεμμύδι και τους το φούρνισα με πατάτες, δεν είδα ελπιδοφόρα αντίδραση!... Πάντως, όταν τρώμε και είναι δίπλα μας τους τρέχουν τα σάλια (εγώ τους αγνοώ, υποκρίνομαι... τι δουλειά έχουν μωρά πράματα να τρώνε παστίτσιο...)

3. Πριν λίγες μέρες έβγαλε και ο μικρός μου το 8ο και ισοφάρισε τον μεγάλο! Επιτέλους!

4. Ο άντρας σου πού κοιμόταν;;;;;;;;;;;;;;

5. Δεν πέφτουν τη νύχτα; Εμείς, ακόμη κι αν είμαστε και οι δύο από δω κι από κει, κατάφεραν να πέσουν 1-2 φορές (χώρια οι άλλες...)

6. Πρέπει να πάνε στο δωμάτιό τους! Συγνώμη κιόλας για τη συμβουλή, την είπα με αγάπη!

Αυγό εμείς έχουμε φάει, καθώς και παστίτσιο παρακαλώ!! Οπότε μια χαρά/

Ο άντρας μου κοιμόταν...κοιμάται...στο παιδικό :) Επιλογή του για να μην ξυπνάει τα βράδια :mad:

Δεν έχουν πέσει αλλά επειδή προχθές άνοιξα το μάτι μου το πρωί αγχωμένη (το μητρικό ένστικτο μάλλον) και πρόλαβα να τραβήξω από το πόδι τον Κοσμά για να μην πέσει με το κεφάλι κάτω...κατάλαβα ότι έφτασε η ώρα. Στο δωμάτιό μου σκέφτομαι να τα αφήσω τουλάχιστον μέχρι να πάψουν να ξυπνάνε και οι δύο την νύχτα. Αλλιώς θα ξεχάσω τον ύπνο και την ξεκούραση!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

α...καλα..agorakia υποκλινομαι κουκλιτσα μου...

δε σε παλευω πια..

να χαιρομαστε κ τα αγορινια σου!!! 11!!!!!

jas ωραιες φωτος, ωραιο κ το ανοιχτο μαλλι!! τα μικρα μεγαλωσαν πολυ!!

μα, τρωνε κ παστιτσιο???

εγω σημερα καθοτι χθες δε προλαβαμε χασαπη, τους εφτιαξα ενα κολοκυθοκαροτοπατατο πηρουνιασμενο κ διανθισα με ρυζακι διπλα..

τα πηγαμε συμπαθητικα..

τα φρουτα τους αρεσουν περισσοτερο σε κομματακια παντως.

βεβαια δεν ηταν κ κανενα σπουδαιο εδεσμα αυτο, με τα κρεατικα ελπιζω να χω μεγαλυτερο ενθουσιασμο!

33E7p2.png

η παιδιατρος μας χθες παντως, για γαλα ειπε να συνεχισουμε με ναν3.

φρεσκο καμια φορα αν ειμαστε εξω..

ακομη χρειαζονται πιο εμπλουτισμενα γαλατακια βρε κοριτσια..οι αναγκες τους (καθως κ το στομαχακι τους) διαφερουν απ τις δικες μας..νομιζω εγω δλδ.

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...