Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Συγνωμη που αργησα να απαντησω.

Ειναι αγορακια και τα δυο αλλα ειναι σε χωριστους σακους.Εσενα τι ειναι????

Αν εσύ άργησες εγώ το τσάκισα......:(

Εγώ έχω ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι και εμένα σε διαφορετικό σάκο..........να τα χαιρόμαστε τα μπεμπίνια μας!και!

Λοιπόν εγγυούλες σας έχω συνταγή τρελή για σοκολατόπιτα, έφτιαξε η πεθερούλα μου και θα της πάρω την συνταγή να σας τη γράψω (μάλλον αύριο το απόγευμα), τέλεια απλά!το ξέρω κακώς τα λέω αυτά αλλά πρέπει να τη μοιραστώ μαζί σας!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Μη με κακίζεις, εσένα σκεφτόμουν οταν έγραφα το μήνυμα, θα την φας μετά λίγο υπομονή, αλλά μου έκανε εντύπωση για σπιτική βγήκε τέλεια!!

Να σε ρωτήσω, γιατί λές σε προηγούμενο μήνυμα ότι δε χαϊδεύουμε κυκλικά την κοιλίτσα??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλησπερα.Ειστε ολες καλα?

Εγω ψωνισα κατι λιγα πραγματακια εχθες και σημερα εκανα τη κορτιζονη.Τι τραβατε εσεις που δεν τρωτε αλατι και ζαχαρη!!!Τωρα σας νιωθω.

Εχω εναν απιστευτο πονοκεφαλο και δεν ξερω αν σχετιζετε με τη κορτιζονη, με την πεινα μου η με την κουραση που εχω σημερα.Αλλα δεν θυμαμαι να διαβασα πουθενα για κορτιζονη και πονοκεφαλο οποτε μαλλον ειναι συμπτωματικο.

Την ξαναπεφτω στον καναπε γιατι δεν παλευεται...

age.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και πάλι!!!!

Witch, welcome to the world of cortisone.... Εμένα με άφησε να τρώω αλάτι λόγω υπότασης, αλλά με μέτρο. Ζάχαρη, ούτε κουβέντα. Αλλά εσύ είσαι και πιο πολύ της υγιεινής ζωής οπότε θα τα πάς μια χαρά:P.

Η κορτιζόνη δίνεται για να αναπτυχθούν τα πνευμονάκια των μπεμπουλίξ, αν και από τις συζητήσεις μας εδώ κατάλαβα πως δεν είναι και στάνταρ η πρακτική αυτή, εξαρτάται από το γιατρό. Η κορτιζόνη μπορεί να έχει απίστευτα συμπτώματα γιατί είναι τόσο καταστροφική όσο και θαυματουργή. Α, και σύμφωνα με τον ντόκτορ, ρίχνει το ανοσοποιητικό, οπότε όχι πολλές περιπτύξεις:rolleyes:...... Αλλά η δόση που πέρνουμε είναι μικρή, δεν θα μας αποτελειώσει κιόλας!!!

Nunu, για τα χάδια μου το είχε πει η μαία που είναι στο ιατρείο. Οι κυκλικές κινήσεις προκαλούν συσπάσεις και είναι οι κινήσεις που κάνουν οι μαίες στον τοκετό. Μου το είπε και ο γιατρός μετά. Καλά βεβαια, με λίγα χάδια δεν νομίζω ότι θα γίνει και τίποτα, αλλά ας μην προκαλούμε την καλή μας τύχη.

Α... και επειδή δεν ξεχνω... που είναι η συνταγή;;;;

Απόψε έχει και προκριματικό eurovision!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια σας κοριτσακια!!!!!

Εγω πηγα στον ιατρο το απογευμα και ειδα τα ζουζουνια μου.

Ο Α ειναι 1382kg και ο Β ειναι 1089kg.Η αληθεια ειναι οτι στενοχωρεθηκα λιγο αφου την τελευταια φορα ειχαν μονο 100γρ διαφορα....δεν μπορω ομως να κανω κατι......

Μου ειπε οτι το ζαχαρο ειναι οριακο,να παω σε εναν ενδοκρινολογο να μου δωσει διατροφη,να κανω και μια γλυκοζυλιωμενη αιμοσφαιρινη επαναληψη και σε 2 εβδομαδες να κανω και την κορτιζονη.

nunu η κορτιζονη γινεται για να βοηθησουμε τους πνευμονες να αναπτυχθουν γρηγοροτερα επειδη λογω διδυμων υπαρχει κινδυνος πρωοροτητας!!!!!

Ο μικρος μολις κοιμηθηκε κι εγω χαλαρωνω,τα διδυμακια κλωτσανε στο φουλ.....απλα λιγο στεναχωρεθηκα που εχουν τοση διαφορα,ηθελα να ειναι μικροτερη......

Αρκει να ερθουν στην ωρα τους.....μονο αυτο θελω.....να γλιτωσουμε τη θερμοκοιτιδα.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Τη συνταγούλα αύριο το απόγευμα που θα δώ την πεθερούμπα γιατί σήμερα δεν πρόλαβα να την πάρω, υπόσχομαι! Εμένα ο γιατρός μόνο σίδηρο και φυλλικό μου έχει δώσει μέχρις στιγμής.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Καλή μου Γιώτα μη στενοχωριέσαι... όλα καλά θα πάνε.:)

Και εμένα τα δικά μου είχαν διαφορά μεταξύ τους και μόνο στο τελευταίο υπερηχογράφημα πλησίασαν. Επειδή το ζάχαρο είναι οριακό πρέπει ο γιατρός σου να προσέξει ιδιαίτερα κάποιες μετρήσεις (BPD, HC, AC, FL). Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι, αλλά σου αντιγράφω τι μου συνέστησε η ενδοκρινολόγος λόγω σακχάρου). Επίσης, σημαντικό είναι η ποσότητα του αμνιακού υγρού.

Να σε ρωτήσω κάτι: ποιά ήταν η υπερηχογραφική ηλικά του καθενός; Αν είναι κοντά δεν υπάρχει πρόβλημα!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γιώτα αυτο σκέψου και αυτό θα γίνει. Να μην ανησυχείς. Και τι πειράζει αν είναι το ένα μεγαλύτερο και το άλλο μικρότερο, εμένα ο γιατρός μου είπε ότι στάνταρ θα διαφέρουν σε βάρος και ήδη το κοριτσάκι έχει κάποια γραμμάρια παραπάνω. το αγόρι μου ή μάλλον ο σύζυγος γεννήθηκε 2,5 κιλά και έχει 1,90 ύψος και γω γεννήθηκα 3,5 και με το ζόρι φτάνω το 1,70 (κλέβω 2 πόντους).

:D:D:D

Σκέψου θετικά και χαρούμενα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Τη συνταγούλα αύριο το απόγευμα που θα δώ την πεθερούμπα γιατί σήμερα δεν πρόλαβα να την πάρω, υπόσχομαι! Εμένα ο γιατρός μόνο σίδηρο και φυλλικό μου έχει δώσει μέχρις στιγμής.

Θα περιμένω... μπράβο στην πεθερά πάντως που φτιάχνει και σοκολατόπιτα. Η δική μου είναι της παραδοσιακής σχολής.

Την κορτιζόνη σύνήθως τη χορηγούν από τη 19η εβδομάδα και μετά, οπότε καλώς δεν στην έχει δώσει.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Νομίζω για τα μισά κιλά απ΄όσα έχω πάρει μπορώ να κατηγορήσω την πεθερούλα μου. Ειδικά στα γλυκά δίνει ρεσιτάλ και φτιάχνει ότι θές παλιάς και νέας σχολής!! Η καταστροφή μου!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αχ τυχερουλίτσα, είναι μεγάλο ταλέντο η μαγειρική. Εμείς είμαστε το ακριβώς αντίθετο με την πεθερά στην κουζίνα, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να εκτιμήσει η μία την τεχνική της άλλης. Τουλάχιστον όμως το αναγνωρίζουμε μεταξύ μας και δεν μαχόμαστε για το στομάχι του γιού της.

Καλά, απ' ότι διαβάζω τα παιδιά σας θα γίνουν οι μικροί γίγαντες;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Και εμένα ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι είναι. Και αν κρίνουμε από τη σωματική διαπλαση και τις συνήθειες των γονιών θα βρούν μικρόσωμα, καλοφαγάδικα και λιχούδικα.

Προς το παρόν είναι λίγο παραπάνω 1.200 γρ. το καθένα, αν και μέχρι το προηγούμενο υπερηχογράφημα ο μπέμπης ήταν αρκετά μεγαλύτερος από την αδερφή του. Εσένα πως είναι τα δικά σου;

Μήπως βλεπεις και παράλληλα τη eurovision; Καλά διαγωνισμός του καλύτερου ή του χειρότερου τραγουδιού είναι αυτός;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...