Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τα νεα μου τωρα. Ο γκρινιαρης εφαγε επιτελους το NATIVA2 γιατι με το ΝΑΝ δεν έβλεπα φως,εβλεπε το μπουκαλι και μου το τραβαγε με το χερι του! Μιλαμε εγω χαρα που πηρα γαλα απο το σουπερμαρκετ,γιατι τα φαρμακεια όντως τα εχω κανει χρυσα απο τον μικρουλη μου και μονο.Παντως μία λυση κορίτσια είναι να παραγγειλετε γαλα απο το εξωτερικο,αν θελετε site να σας γραψω εγω αυτο εχω σκοπο να κανω μολις σταθεροποιηθει το τι γαλα θα πινει,προς το παρον τουλαχιστον pampers παίρνω απο τα σ.μαρκετ όταν έχει εκπτωσεις αλλιως παραγγελνω απο το εξωτερικο.Τι να κανω βρε κορίτσια με τοσα εξοδα πλεον?? φανταζομαι τους αλλους που έχουν 3 και 4 παιδια..,θελω να βοηθησω την ελλαδίτσα μας αλλα εμας ποιος θα μας βοηθησει?ολο μειωσεις είναι

Αν καποια δίνει υποαλλεργικο γαλα χαριζω ενα NEOCATE του μικρου που μου περισσεψε,επειδη κοστίζει 58Ε το μικρο κουτι αν καποια δεν εχει ταμειο ευχαριστως να της το στειλω.

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα to everybody!!!!!!

Σήμερα έχω μια διάθεση, κάπως... διεθνή!

Πώς ξημερώσατε; Εμείς δύσκολα! Πάλι εγερτήριο μέσα στη νύχτα και όχι μόνο μία φορά... Χριστέ μου, τι έπαθε ξαφνικά το παιδί μου; Μόλις τον βάζουμε στην κούνια, τρελαίνεται! Ενώ κουτουλάει από τη νύστα, αρχίζει να ουρλιάζει και απλώνει χέρια για να τον πάρουμε! Κάθε βράδυ στις 02.00 ακριβώς έχουμε την πρώτη σειρήνα! Πώς γίνεται αυτό;;;;;;;;; 11 μέρες τώρα δεν έχω κοιμηθεί σαν άνθρωπος! Τις πρώτες μέρες λόγω πυρετού - ελέγχου, τις υπόλοιπες διότι διαδραματίζονται όσα σας είπα! Θα πέσω στο δάπεδο...

rPPrp3.png

κι εγω ρωταω

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? 8 ΣΕΛΙΔΕΣ?NO MERCY

σηκωθηκα για ταισμα και βρυκολακιασα με την παρτη σας!

λοιπον naki στο ιασω σου φερνουν θηλαστρο οποτε τους πεις με αποστειρωμενα τα εξαρτηματα.μια χαρα εισαι σε εβδομαδες για τα δικα μας δεδομενα.εγω δεν εκανα ενεσεις αλλα ολα μια χαρα.μην αγχωνεσαι και ετοιμασου για την απολυτη ευτυχια ειτε με ειτε χωρις θερμοκοιτιδα.ολα γινονται για το καλο το δικο σου και των μωρων σου.αν εχεις παρει και δευτερη γνωμη και δεν εχεις τις αμφιβολιες σου μην βασανιζεσαι αλλο με το τι πρεπει να γινει και ακολουθησε τον γιατρο σου ιδιαιτερα εφ οσον δεν εχεις λογο να τον αμφισβητεις.

laerta εισαι η επομενη?!

εμεις σημερα ημασταν παλι για μπανιο

και θα συμφωνησω με ολες σας οτι οσο πανε και αγριευουν τα πραγματα με τα διαολινια.ο μικρος ανοιγει την πορτα του διαδρομου και ανεβαινει και στους καναπεδες

καλε ποια μιλουσε για γυμναστικη και δεν θυμαμαι,εχω να πω οτι προλαβαινεις αν το βαλεις σκοπο και το ενταξεις στο προγραμμα σου.ο χρονος ειναι παντα λιγος και παντα ετσι θα ειναι.ορισε τι θα τον κανεις περα απο τα εντελως απαραιτητα.

Καλό μου, δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτα ακόμη, μα το μάτι μου έπεσε πάνω σε μία φράση σου... Όταν λες ότι σηκώθηκες για τάισμα, τι ακριβώς εννοείς;;;;; Τάισμα παιδιού;;;;;;;;;;;;; Τι ώρα; Γιατί έχω κάποιες υπόνοιες κι εγώ για τα βραδυνά μας δρώμενα...

rPPrp3.png

μετα τη γρηγορη, ευκολη κ παχυντικη μακαροναδα μου , σαβουριαζω ωραιοτατο παγωτο..!

εγκυουλες σορρυ, υπομονη θα ρθει η ωρα ξανα κ για σας..

κ επειδη λεγατε για κιλα..

εχω μεινει 50κιλα με 1,72..δεν ειναι πολυ ωραιο..

θα παω στη μαμα στο εξοχικο χαλκιδικη να με στρωσει λιγο..ενταξει τα καταφερνω τελικα μια χαρα μονη με τα διδυμα (μια χαρα χωρις να κανω βεβαια τιποτα προσωπικο ετσι?)

αλλα δε προλαβαινω να τρωω οπως πρεπει κ εχασα κ εκεινα τα 3κιλα που καποια στιγμη μετα την εγκυμοσυνη καταφερα να παρω..

κ οσο για τη γυμναστικη με τα μωρα ως βαρακια που ανεφερε μια εγκυουλα..

ω, ναι ισχυει! παω γυμν χρονια , αλλα τοσο γραμμωμενα χερια δεν ειχα ποτε!!

Πώς γίνεται....; Εγώ η ρουφιάνα γιατί προλαβαίνω, που να μην έσωνα; Μήπως κάνω κάτι λάθος;

rPPrp3.png

λοιπον πηγα στο γιατρο και ειδαμε οτι τα μωρα ειχαν παρει ελαχιστο βαρος,μιλαμε για μερικα γραμμαρια δηλαδη.

με εστειλε στο ειδικο κεντρο που εκανα και την β επιπεδου για να κανω ενα υπερηχογραφημα αναπτυξης.

μεχρι τοτε πιστευα οτι μπορει να φταιει το μηχανημα αλλα τελια τα ιδια βρηκε και ο ειδικος.Το θεμα ειναι οτι το μικρο εχει αμνιακο υγρο στα κατωτερα φυσιολογικα ορια και αυτο ειναι ενα προβλημα.Θα πρεπει να ξαναπαω την Πεμπτη και βλεπουμε.Αλλα αν δεν αλλαξουν τα πραγματα μαλλον θα μου τα παρει την αλλη βδομαδα:(

Μου ειπε οτι αν ειναι προτιμοτερο και ασφαλεστερο να τρεφονται με γαλα αυτο θα κανουμε για να μην ρισκαρουμε να ταλαιπωρειται το μικρο στη μητρα.

Παντως ο αλλος γιατρος ειπε οτι αυτο ειναι το πρωτο σημαδι της μητρας οτι δηλ δεν υπαρχει πολυς χρονος ακομα.

Μου ηρθε κεραμιδα γιατι εγω ημουν σε αλλο πλανητη μαλλον και πιστευα οτι χαλαρα θα παω στο τελος του μηνα τουλαχιστον .

Δηλ τη θερμοκοιτιδα δεν την γλυτωνω:(

Λετε να χρειαστει να διασωληνωθουν?Αν γεννηθουν γυρω στα 1800 ποσο καιρο μπορει να καθησουν μεσα?Μακαρι τουλαχιστον να μην παρουν ουτε οξυγονο,μονο γαλαται να χρειαστουν.

Αυτο ειναι που φοβαμαι περισσοτερο,πως θα αντεξω να τα δω εκει μεσα?

τελικα οταν κανουμε σχεδια ο Θεος γελαει.

Κουκλίτσα μου, κατ' αρχήν ηρέμησε!

Ό,τι κι αν γίνει, είσαι σε μια ικανοποιητική εβδομάδα, οπότε όλα θα πάνε καλά! Έκανες κορτιζόνες, αν θυμάμαι καλά; Αν ναι, το πιθανότερο είναι πως δεν θα χρειαστούν αναπνευστική υποστήριξη! Επίσης, η θερμοκοιτίδα δεν είναι κάτι τρομερό. Το λέω εγώ, που όσο τους είχα εκεί, νόμιζα πως θα τρελαθώ. Όμως, επειδή όλα κρίνονται στο μετά ή αλλιώς εκ του αποτελέσματος, αν πρέπει, ας μπουν! Όλες σχεδόν το περάσαμε, αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή, δεν είναι δα και φοβερό! Κι εγώ έτσι τσακ μπαμ γέννησα, διότι σταμάτησε να παίρνει βάρος ο μεγάλος μου (και μικρότερος σε διαστάσεις!). Λίγα γραμμάρια έπαιρνε επί 10 μέρες... Στο τέλος, γεννήθηκε όσο ακριβώς μου είπε το προηγούμενο απόγευμα ο υπερηχογιατρός: 1900 γραμμάρια!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Συγνώμη αλλά δεν θα συμφωνήσω. Κανένας δεν είναι αυθεντία.

Άσε το έχουμε δει το όνειρο....

Είναι και Αύγουστος πρέπει κάποιοι και να κανονίσουν τις διακοπές τους.

Ο υπερηχολόγος που πήγες δικός του δεν είναι;

Εντάξει και να γεννήσεις τώρα οκ απλά τα μωρά θα ταλαιπωρηθούν.

Φροσάκι, θα συμφωνήσω με όσα λες, αν και υποστηρίζω πως δεν συμβαίνει πάντα. Εννοώ πως τα πέρασα εν μέρει, διότι θα θυμάσαι με τις θερμοκοιτίδες τι τράβηξα, ειδικά του μεγάλου. Όμως, μπορεί το μαιευτήριο να θέλει να στα πάρει (όπως και μου συνέβη), αλλά ο γιατρός σου δεν νομίζω πως σε βλέπει μόνο ως μετρητό. Για παράδειγμα: Άλλο να έχεις κλείσει την 36η εβδομάδα (δίδυμης κύησης λέμε πάντα) και να θέλει να στα πάρει 2-3 μέρες νωρίτερα, για να πάει διακοπές (δεν το δέχομαι αλλά, ναι, μπορεί και να συμβαίνει με κάποιους) κι άλλο να είσαι 34η (ή και 33η ακόμη) και να εφευρίσκει πρόβλημα φανταστικό, για να προχωρήσει σε πρόωρο τοκετό. Εμένα ο γιατρός μου είναι ο πρώτος και μοναδικός μου γιατρός και με ξέρει δώδεκα χρόνια! Όταν μου είπαν (και ήταν και ο ίδιος μπροστά) ότι το παιδί σταμάτησε να παίρνει βάρος και έπρεπε να γεννήσω πολύ σύντομα, δεν υπήρχε περίπτωση να τον αμφισβητήσω... Έπρεπε να γίνει έτσι!

rPPrp3.png

Όταν ο ίδιος ο γιατρός μου μου έλεγε συνεχώς "κρατήσου λίγο ακόμη, να κλείσουμε και την 36η" δεν μπορώ να φανταστώ ότι με κορόιδευε και μέ έβαλε να γεννήσω 35+3. Και επειδή πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι με ξεγέννησε για να φύγει για διακοπές, έχω να πω ότι ο γιατρός μου μου έκανε ο ίδιος προσωπικά ΟΛΕΣ τις αλλαγές στην τομή, πρωί - απόγευμα, ακόμη και την ημέρα του δεκαπενταύγουστου (που γιόρταζε η γυναίκα του!). Πήγε πρωί πρωί στην εκκλησία και μετά ήρθε και μου έκανε αλλαγή. Μέχρι και την 7η μέρα, που πήρα εξιτήριο, δεν μου έκανε αλλαγή κανείς άλλος, ενώ ήταν συνεχώς δίπλα μου! Ακόμη και στα θέματα με την αλλεργία, που αντιμετώπισα... Έψαχνε ο ίδιος να μου βρει δερματολόγο!

rPPrp3.png

laerta εισαι η επομενη?!

Ακριβώς, αλλά εγώ δεν έχω κάνει ούτε τα κορτικοειδή, ούτε βαλίτσα έχω ετοιμάσει, ούτε ψώνια έχω κάνει, ούτε αισθάνομαι έτοιμη, ούτε έχει δέσει το κόκκαλο του δικού μου... Ο γιατρός μου δεν θέλει να κάνω τις ενέσεις, θέλει μόνο να ξύνομαι στον καναπέ κι αντε να κάνω και κάνα μπανάκι στη θάλασσα!!! Δεν παίζει, έτσι, να βουτήξω στα βρωμόνερα της Αττικής και στην πισίνα που πήγαινα μέχρι πρότινος βαριέμαι να τραβηχτώ!!! Τι να πω....

120247mcv711uxx1.gif

Πώς γίνεται....; Εγώ η ρουφιάνα γιατί προλαβαίνω, που να μην έσωνα; Μήπως κάνω κάτι λάθος;

:mad::x:x:x:xκαι γω το κέρατο μου μέσα μια χαρα προλαβαίνω!

Τα κηνυγαω μπουκωμένη η ρουφιάνα Νο 2!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Όταν ο ίδιος ο γιατρός μου μου έλεγε συνεχώς "κρατήσου λίγο ακόμη, να κλείσουμε και την 36η" δεν μπορώ να φανταστώ ότι με κορόιδευε και μέ έβαλε να γεννήσω 35+3. Και επειδή πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι με ξεγέννησε για να φύγει για διακοπές, έχω να πω ότι ο γιατρός μου μου έκανε ο ίδιος προσωπικά ΟΛΕΣ τις αλλαγές στην τομή, πρωί - απόγευμα, ακόμη και την ημέρα του δεκαπενταύγουστου (που γιόρταζε η γυναίκα του!). Πήγε πρωί πρωί στην εκκλησία και μετά ήρθε και μου έκανε αλλαγή. Μέχρι και την 7η μέρα, που πήρα εξιτήριο, δεν μου έκανε αλλαγή κανείς άλλος, ενώ ήταν συνεχώς δίπλα μου! Ακόμη και στα θέματα με την αλλεργία, που αντιμετώπισα... Έψαχνε ο ίδιος να μου βρει δερματολόγο!

μμμμμ λέτε εμένα το πρωί να μου έκανε κάτι για να σπάσουν τα νερα,να τελειωνει και να παει διακοπές????:rolleyes:

ααα οχι το ξέχασα γεννησα χειμώνα:lol::lol::lol::lol:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Με κάλυψε η αγαπημένη twins για το βάρος των θηρίων μου....τωρα που το σκέφτομαι απορώ με τις διαστασεις που ειχα τότε(τωρα εχω παραπάνω)που τα χωρεσα....απορώ!!!

Παντως νακι μου μην ανησυχείς και ούτε να σε πάρει απο κάτω.99% θα μπαινανε θερμοκοιτιδα εστω για λιγο,ειναι το συστημα τετοιο.Οποτε χαλάρωσε και απόλαυσε να πω ενα πράγμα(τις τελευταιες ωρες υπνου χωρίς την κοιλούμπα)!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Στα ιδιωτικά κατά κανόνα τα κρατάνε περισσότερο για ευνόητους λόγους.

Αν έχετε κάνει όλες τις δόσεις, να μην ανησυχείς καθόλου.

Τώρα, αν όντως συμβαίνει αυτό που σου λένε, δηλαδή ότι δεν υπάρχει ενδομήτρια ανάπτυξη, δεν έχει νόημα να περιμένεις διοτι δεν θα έχουν πάρει. Αλλά είπαμε, αυτό θα το δείτε και στο δεύτερο υπερηχογράφημα.

Υπάρχει παρόμοια περίπτωση με τη δική σου στο καφέ μας. Η Agorakia μας γέννησε στην 35 γιατί το ένα παιδάκι είχε σταματήσει να αναπτύσσεται και την είχαν τρομάξει. Τώρα είναι ένας παίδαρος, τον οποίο και ερωτεύτηκε η μαγουλού, αλλά αυτός την απέφυγε (θα το μετανιώσεις Στεφανε, θα το μετανιώσεις).:P

Αν είναι στη θερμοκοιτίδα μόνο για βάρος σου τα δίνουν να τα ταίσεις ναι, εκτός και αν έχουν παρεντερική διατροφή ή ενδοφλέβιες. Γενικά μάλιστα σε παροτρύνουν και να τα ταίσεις.

Σε ποιό γεννάς αν δεν είμαι αδιάκριτη;

Χαχαχαχαχαχαχα! Βρε συ, δεν την απέφευγε. Παίζει σύστημα το παιδί μου. Την αφήνει πρώτα να πέσει στον έρωτά του και μετά υποκρίνεται πως δεν τη θέλει, για να την σιγουρέψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν πρόσεξες τις πλάγιες ματιές του, όταν εκείνη έκανε πως απομακρυνόταν διακριτικά;;;;;

rPPrp3.png

Κορίτσια, έχω τόσα να πω, μα και τόόόση δουλειά...

Έχω και ερωτήσεις.

Επίσης, μόλις μου είπε η κυρία ότι ο μεγάλος (ξενυχτισμένος, όπως φαντάζεστε) ξύπνησε από τις 08.30 (κανονικά ξυπνούν κατά τις 09.00 με 09.15), φανταστείτε,... ουρλιάζοντας! Τι μας συμβαίνει, ΓΑΜΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ;

Tzini, πολύ λυπηρό το θέμα της νταντάς σας. Μακάρι να έγινε ένα θαύμα...

Nufi, Olga, ούτε εγώ θα παίρνω μπιφτέκια απ' έξω, ειδικά για τα τέκνα!

Twins, κάτι ήθελα να σου πω, αλλά το ξέχασα...

Επίσης, οι διδυμοεγκυούλες, να κάνετε λίστα με σειρά προτεραιότητας. Εμείς είχαμε την Twins για τέτοιες δουλειές! Έκανε λίστα και περιμέναμε να δούμε αν θα ανατραπεί η σειρά και από ποιά!!!! Είχε πολύ ενδιαφέρον. Λέγαμε΄"μετά είναι η τάδε, μετά η τάδε". Και, τελικά, γεννάγαμε όπως να 'ναι!!!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα!

Για τη βαλίτσα, μικρές μου μέλλουσες, μην σκάτε! Ναι, ετοιμάστε την, σίγουρα, αλλά έχω να πω (και θα το επιβεβαιώσει και η Όλγα, που με πήρε τηλέφωνο για έλεγχο λίγο νωρίτερα εκείνο το βράδυ), ότι στις 00.25 π.μ. έφτιαξα τη βαλίτσα μου (αρνιόμουν να το δεχτώ ότι γεννάω, είχα ψιλοκλ....σει και μέντες, σκεπτόμενη σύριγγες -έχω φοβία, ακόμη απορώ πώς κάθησα και με τρυπήσανε τόσο...-) και 06.20 έφυγα για μαιευτήριο! Άρα, όλα γίνονται σ' αυτή τη ζωή! Θέληση να υπάρχει :)

rPPrp3.png

εεεεεε εγω την ειχα κανει την λιστα!!!!και ακριβως αυτο σκεφτομουν να κανω και με τις μελλουσες γι αυτο ρωτησα την laerta!!!αλλα δεν βλεπω να προλαβαινω...θα γεννησουν κι εγω ακομα θα την ετοιμαζω!!!

agorakia καποιες νυχτες τωρα τελευταια τρωμε κατι ακυρες ωρες.δεν τρωμε ομως και πολυ νορμαλ μεσα στην ημερα.ισως λογω ζεστης?τι να πω...

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...