Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλε ναι!την εχω ετοιμη εδω και 3 βδομαδες!

κατσε για να καταλαβω:τι εννοεις κοινοχρηστο,δεν πρεπει να σου δωσουν αποστειρωμενα τα εξαρτηματα απλα ειναι το μηχανημα κοινο?

δηλαδη θα πρεπει να το εχω νοικιασει πριν τη γεννα? της medela θα παρω θυμαμαι που μου το ειχατε πει.Επισης εχω παρει τα μπιμπερο calma medela που ειναι καλα για αυτη τη δουλεια,λογικα εφαρμοζουν και στο θηλαστρο.Αυτα λες?

εχουν θηλη σιλικονης και η τρυπα ειναι μεγαλη αλλα ρυθμιζεται η ροη εσωτερικα.

Δεν ξέρω τι έχουν στο ιασω, αλλά για να νοικιάσεις παίρνεις κατ' ευθείαν την εταιρεία και τους λες να στο φέρουν. Το νοικιάζεις με το μήνα και μαζί με το μηχάνημα σου φέρνουν τα δικά σου αξεσουάρ τα οποία και κρατάς και αποστειρώνεις.

Γι' αυτό το λόγο δεν έχει νόημα να το νοικιάσεις πριν τη γέννα. Αφού γεννήσεις.

Αυτά τα μπιμπερό είναι καινούρια, αλλά η φιλοσοφία είναι η ίδια. Ναι, μια χαρά είναι. Αν έχουν χαμηλή ροή μια χαρά είναι.

Πάντως, αν χτύπα ξύλο δεν πάει καλά με το θηλασμό, επίσης να μην ανησυχήσεις. Μια χαρά θα είναι και έτσι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

alloha k apo μενα!

νακι ολα καλα θα πανε.

αν μπορεις να το παλεψεις (οσο μπορεις) να δωσεις δικο σου γαλα.

κ βασικο. αν ξερεις πολυ καλα το γιατρο σου, μην το αμφισβητησεις ουτε στιγμη.

το παραδειγμα που εχω να σου δωσω εγω. η κοπελα διπλα μου στο μαιευτηριο, γεννησε προωρα για το ιδιο λογο που ισως θα γεννησεις κ εσυ. η μπεμπα της 1800. τα δικα μου σχεδον 3 κιλα περιπου παρα κατι. σε πληροφορω πως η μπεμπα της ειναι μακραν μπροστα απο τα δικα μου, ειδικα στο φαγητο!

καλως την!

εννοειται θα το παλεψω και οτι γινει,τουλαχιστον να μην πεσω αμαχητη.

Παντως αυτο μου ελεγαν σημερα,οτι τα προωρακια ισως επειδη τρεχουν λιγο να καλυψουν το εδαφος τα καταφερνουν πολυ καλα.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

γεια σας και απο εμενα .ειπα να διαβασω τα νεα σας αλλα εχετε γραψει πολλα ειναι και η ωρα περασμενη οποτε δεν προλαβενω.

naki μου να κανεις οτι σου λεει ο γιατρος , ακου και τα κοριτσια εδω σιγουρα κατι παραπανω ξερουν , μακαρι να μπορουσα και εγω να σε βοηθησω σε κατι αλλα δεν ξερω.το μονο που εχω να σου πω ειναι να ηρεμησεις και να μην στεναχωριεσε , ξερω ακουγετε βλακεια αλλα με την στεναχωρια δεν αλλαζει κατι.

twins αυτοτ το θηλαστρο που λες το εχουν τα νοσοκομεια και το νοικιαζεις η πρεπει να το αγορασουμε και να το εχουμε μαζι μας;

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

νακι,

εχεις ετοιμα τα παντα για το μαιευτηριο? τα παντα?!

γεια σας και απο εμενα .ειπα να διαβασω τα νεα σας αλλα εχετε γραψει πολλα ειναι και η ωρα περασμενη οποτε δεν προλαβενω.

naki μου να κανεις οτι σου λεει ο γιατρος , ακου και τα κοριτσια εδω σιγουρα κατι παραπανω ξερουν , μακαρι να μπορουσα και εγω να σε βοηθησω σε κατι αλλα δεν ξερω.το μονο που εχω να σου πω ειναι να ηρεμησεις και να μην στεναχωριεσε , ξερω ακουγετε βλακεια αλλα με την στεναχωρια δεν αλλαζει κατι.

twins αυτοτ το θηλαστρο που λες το εχουν τα νοσοκομεια και το νοικιαζεις η πρεπει να το αγορασουμε και να το εχουμε μαζι μας;

ασε! τυφλα αν εχει ο χορταρεας κ η πατερα!

τι σας επιασε σημερα με τα ζωδιακα με λετε?!

γι αν αμην σχολιασω τα κιλα!!!!!

νουφι, κατσαριδες τρως καμαρι μου?!

νουνουκα σου βγαζω την καπελαδουρα μου για αλλη μια φορα!

φυσιολογικα? μπραβο σου ρε! ποσες ωρες?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Χωρις να ξέρω τι γίνεται σε κάθε νοσοκομείο, σε αυτό που ήμουν εγώ είχε ένα κοινό για όλες (απλά για να "ανακουφίζεται" όποια έχει πολύ γάλα ή για ασκήσεις), αλλά αν ήθελες δικό σου, έπαιρνες στην εταιρεία και το νοικιαζες.

Γενικά, απ' ότι λένε οι μαίες, μακριά από αυτά που είναι προς αγορά γιατί είναι για χρήση αφού έχει εδραιωθεί ο θηλασμός και όχι για αύξηση παραγωγής.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

νακι,

εχεις ετοιμα τα παντα για το μαιευτηριο? τα παντα?!

ασε! τυφλα αν εχει ο χορταρεας κ η πατερα!

τι σας επιασε σημερα με τα ζωδιακα με λετε?!

γι αν αμην σχολιασω τα κιλα!!!!!

νουφι, κατσαριδες τρως καμαρι μου?!

νουνουκα σου βγαζω την καπελαδουρα μου για αλλη μια φορα!

φυσιολογικα? μπραβο σου ρε! ποσες ωρες?

α καλα που δεν τα διαβασα δλδ ειμαι ασχετη με τα ζωδια.

οσο για τα κιλα επισης εχω παρει καμια 10αρια αλλα αφου πειναω τρωω τι να κανω; ασε που 3μηνες στην αρχη δεν μπορουσα να φαω ουτε να πιω τπτ με τις αναγουλες , τωρα που μπωρο τρωω απο ολα .

τωρα twins μπερδευτικα μαλλον φταιει και η ωρα αρχησα να νυσταζω θηλαστρο να παρω η νοικιαζεις απο εκει οτι μαρκα θες;

α καλα που δεν τα διαβασα δλδ ειμαι ασχετη με τα ζωδια.

οσο για τα κιλα επισης εχω παρει καμια 10αρια αλλα αφου πειναω τρωω τι να κανω; ασε που 3μηνες στην αρχη δεν μπορουσα να φαω ουτε να πιω τπτ με τις αναγουλες , τωρα που μπωρο τρωω απο ολα .

τωρα twins μπερδευτικα μαλλον φταιει και η ωρα αρχησα να νυσταζω θηλαστρο να παρω η νοικιαζεις απο εκει οτι μαρκα θες;

νοικιάζεις και έχει πολλές μαρκες. Αλλά τα μεντελα λένε ότι είναι τα καλύτερα.

Τα τηλ είναι:2310 316 011, τους παίρνεις αφού γεννήσεις και στο φέρνουν στο νοσοκομείο. Και πάλι ΑΝ το χρειαστείς.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλα σας εχω πει ποσο χαιρωμαι που σας εχω βρει στο καφε;twins μου τελικα εισαι αυτο που λενε τα εχει ολα(τα ξερει ολα) και συμφερει χαχαχαχαχα

λιπον σας αφηνω παω για νανακια θα τα πουμε αυριο καλο βραδι να εχετε φιλια πολλα

Διαφημίσεις

πωπω λετε για τις γεννες ε????

Με γυρνατε εκεινο το βράδυ.....που εχει κολλησει και στην αγοράκια χαχαχα.....ενω εβλεπα desperate housewives σπασανε τα νερααααα.

Και είχα και τον αλλον απο δίπλα να με φωτογραφίζει γκρρρρρ

απιστευτο!!!!

είχαμε δραματική νύχτα από τις 02.00 και μετά, με κάτι απέναντι τύπους που έκαναν φασαρία και με τον μεγάλο, που ξύπναγε και ούρλιαζε ανά κάποια ώρα και ήθελε να τον χαϊδεύω στην πλάτη όλη τη νύχτα! Ξυπνάει στις 02.00 ακριβώς κάθε βράδυ από την προηγούμενη Πέμπτη... Τα νεύρα μου. Χθες βράδυ του φέρθηκα ανάρμοστα, πάντως... Στις 05.40 κοιμηθήκαμε τελικά, 06.22 ξυπνήσαμε (με το ξυπνητήρι μου). Ούτε νεογέννητοι δεν μου το έκαναν αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια απ τα (γ)ιδια με την μικρη λιλιπουτ!

κ μεσημερι κ βραδυ!

τι στο δια δοντια? πριν την λυπηθηκα κ της εδωσα ολιγον ντεπον.

το μεσημερι την μετεφερα φιξ με την κουνια στο δωματιο της συλιας, γιατι ξυπναγαμε κ τον μπεμπετο.

Αμα το βαρέθηκες, αύριο θα κάνω πατσά ψιλοκομμένο κοιλιά!:tongue:

ενα πιατο κ απο εδω, χωρις σκορδοστουμπι παρακαλω!

ασχετο, αλλά με έχει κουράσει πολύ: εχει κάνει καμια τα χαρτία της για το ΕΚΕΠΙΣ;

Και δεύτερο και σχετικότερο:

1) Τι γάλα πίνετε τώρα που κλείσατε/ κλείνετε το 1ο έτος;

2) Σας είπαν τίποτα για αλλαγή κρέμας;

3) Τα βρεφικά απορρυπαντικά μέχρι πότε τα χρησιμοποιούμε;

1. advance, μετα νουνου kids μεχρι κ τωρα η συλια.

2. οτι λαχει. βασικα της εδινα κρεμα γιατι ειναι τσιλιβιθροξυλο κ αυτη. αλλιως κουακερ, τραχανα, λιγο απο το μεσημεριανο, τοστακι (αλλα παντα κ με ντοματα διοτι αλλιως κανει χροοοονια να το φαει.

3. ναι! κοιτα στη συλια τα κρατησα μεχρι 6, 7 αντε 8 μηνων. στα διδυμα με το που κλεισαμε τριμηνο γιοκ παιδικο. ολα καλα:cool:

εκεπις νιεντε!

καλα πως αντεχεις κ το διαβασμα?!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

τα ασχημα νεα της μερας.

μαλλον πεθανε ο πατερας της ολγας (της νταντας). επαθε ανακοπη κ ηταν πολυ σοβαρα. την πηραν τφ κ επαθε σοκ. επαθα πλακα. δεν ηξερα τι να πω. προσπαθουσα να τη συναιφερω με νερο κ να ουρλιαζουν κ τα διδυμα!

κ ειναι στην αρτα λογικα τωρα.

οποτε θα ειμαι σολο κ αυριο με τα τρια παιδια μου τα λεβεντικα, διοτι η μανα μου εχει ξενιτευτει προς ελασσονα πλευρα απο την δευτερα το πρωι, να δει μια θεια της. (μια χαρα τα πηγα το απογευμα.)

κ κλασικα ο χασμπανος ξεκινησε να μου κανει κατι δουλιτσες αργαμιση κ οταν ηθελα βοηθεια, διοτι οι γκαβες οι κοτες την νυχτα βοσκουν βεβαιως βεβαιως!

σε γουδενυχτιαζω μαμαζελα με τη χαρτουρα σου!

αντε κ καλα κουραγια!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

κι εγω ρωταω

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? 8 ΣΕΛΙΔΕΣ?NO MERCY

σηκωθηκα για ταισμα και βρυκολακιασα με την παρτη σας!

λοιπον naki στο ιασω σου φερνουν θηλαστρο οποτε τους πεις με αποστειρωμενα τα εξαρτηματα.μια χαρα εισαι σε εβδομαδες για τα δικα μας δεδομενα.εγω δεν εκανα ενεσεις αλλα ολα μια χαρα.μην αγχωνεσαι και ετοιμασου για την απολυτη ευτυχια ειτε με ειτε χωρις θερμοκοιτιδα.ολα γινονται για το καλο το δικο σου και των μωρων σου.αν εχεις παρει και δευτερη γνωμη και δεν εχεις τις αμφιβολιες σου μην βασανιζεσαι αλλο με το τι πρεπει να γινει και ακολουθησε τον γιατρο σου ιδιαιτερα εφ οσον δεν εχεις λογο να τον αμφισβητεις.

laerta εισαι η επομενη?!

εμεις σημερα ημασταν παλι για μπανιο

και θα συμφωνησω με ολες σας οτι οσο πανε και αγριευουν τα πραγματα με τα διαολινια.ο μικρος ανοιγει την πορτα του διαδρομου και ανεβαινει και στους καναπεδες

καλε ποια μιλουσε για γυμναστικη και δεν θυμαμαι,εχω να πω οτι προλαβαινεις αν το βαλεις σκοπο και το ενταξεις στο προγραμμα σου.ο χρονος ειναι παντα λιγος και παντα ετσι θα ειναι.ορισε τι θα τον κανεις περα απο τα εντελως απαραιτητα.

age.png

naki,μου κοστισες αλλα λιγα λεπτα υπνου αλλα σε βρηκα κοπελια!εσυ ελεγες για γυμναστικη.απλα λαβε υπ οψιν σου οτι θα εισαι και απο καισαρικα και για καιρο δεν θα κανει να κουραζεσαι πολυ και να σηκωνεις βαρη(τουλαχιστον οχι χωρις λογο γιατι καποια πραγματα δεν αποφευγονται)εγω ψηφιζω οπως παντα pilates

age.png

καλημερουδια κοριτσια.

NAKI διαβασα το θεμα σου και κατι παρομοιο είχα και εγω.Μετα απο πολλλλλλες γνωμες,με υπερυχο αναπτυξης καθε 2 εβδομαδες,οι γνωμες ήταν ιδιες : να βγει ο μικρος γιατι δεν τρεφεται σωστα και σίγουρα εξω απο την μητρα θα ήταν καλυτερα γι αυτον.Οι υπερυχοι ελεγαν ότι ήταν 1500 γρ,τελικα γεννησα με καισαρικη και ο μικρος μου γεννηθηκε 1350 γραμμαρια,όταν μου τον έδωσαν δεν ήθελα ουτε να τον αγγιξω...ήταν τοσο μικρος,για αρκετο καιρο μπορω να παραδεκτω ότι φοβομουνα.Τωρα είναι το 5κιλο μας και μιλαμε ότι σε όλα είναι πιο μπροστα απο τον μεγαλο.Είχα κανει τις ενεσεις κορτιζόνης οποτε εμεινε μεσα στην εντατικη μονο λογω ότι ήταν ελλιποβαρής. Αν γεννηθεί 1800 το δικό σου που λες θα μπει για ελαχιστα στην ΜΕΝΝ2 θερμοκοιτίδα και μετα στην ΜΕΝΝ1 (σε κουνακι δηλαδη,φαντασου εμενα μπηκε ΜΕΝΝ3-ΜΕΝΝ2-ΜΕΝΝ1 πηγαμε σε ολα σταδιακα). Οποτε μην ανησυχείς,θα δεις πως ολα θα παρουν το δρομο τους αφου τουλαχιστον εχεις λίγο χρόνο να προετοιμαστεις ψυχολογικα. Φτιαξε την βαλιτσα σου αλλα αν θες την γνωμη μου κανε μια εξουσιοδοτηση στον συζυγο στο ΚΕΠ γιατι μετα δεν θα μπορείς να τρεχεις εσυ και χρειαζονται πολλα χαρτια για την ασφαλιση.Αν χρειαστεις βοηθεια στειλε μου πμ να σου πω τα χαρτια.

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...