Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

δεν εχω υπνο,ξαναρθα για λιγο.

Ολγα μου μονο 6 μερες??τι βαρος ειχαν?

εχω κανει και τις 4 δοσεις κορτιζονης,αρα λογικα ειμαστε οκ.

τουινς τι εννοεις 1800 το καλοκαιρι?σε δημοσιο ησουνα?τα κρατανε παραπανω στο ιδιωτικο?

παντως αν παμε για την αλλη βδομαδα θα εχω πατησει και την 35η,τι στο καλο δεν θα παρουν καθολου?

οσο ειναι θερμοοιτιδα τα παιρνουμε καθολου αγκαλια?ή εστω τα ταιζουμε εμεις ,ωστε να παρουν και το χαδι μας?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

μιλησα πριν με μια γνωστη μου που και εκεινη γεννησε προωρο(ενα μωρο),δεν ειχε κανει ενεσεις γιατι δεν το περιμενανε φυσικα αλλα ολα πηγαν καλα και μαλιστα ο μιρος ειναι σουπερ,ουτε αρρωσταινει ευκολα ουτε τιποτα.Μαλιστα μου ειπε οτι συνηθως τα προωρα μιλανε και πιο γρηγορα και πολυ.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Διαφημίσεις

μικρη πετουνια θα παω για υπνο διοτι τα εχω φτυσει σημερα παλι..

θα μπω πουρνο πουρνο να απολαυσω τις φωτο!!

φιλια κ καληνυχτουδια..καλη ξεκουραση..

καλη νύχτα μικρά χαλανδριωτάκια.... εμεις έχουμε δουλειά ακόμα

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

δεν εχω υπνο,ξαναρθα για λιγο.

Ολγα μου μονο 6 μερες??τι βαρος ειχαν?

εχω κανει και τις 4 δοσεις κορτιζονης,αρα λογικα ειμαστε οκ.

τουινς τι εννοεις 1800 το καλοκαιρι?σε δημοσιο ησουνα?τα κρατανε παραπανω στο ιδιωτικο?

παντως αν παμε για την αλλη βδομαδα θα εχω πατησει και την 35η,τι στο καλο δεν θα παρουν καθολου?

οσο ειναι θερμοοιτιδα τα παιρνουμε καθολου αγκαλια?ή εστω τα ταιζουμε εμεις ,ωστε να παρουν και το χαδι μας?

Στα ιδιωτικά κατά κανόνα τα κρατάνε περισσότερο για ευνόητους λόγους.

Αν έχετε κάνει όλες τις δόσεις, να μην ανησυχείς καθόλου.

Τώρα, αν όντως συμβαίνει αυτό που σου λένε, δηλαδή ότι δεν υπάρχει ενδομήτρια ανάπτυξη, δεν έχει νόημα να περιμένεις διοτι δεν θα έχουν πάρει. Αλλά είπαμε, αυτό θα το δείτε και στο δεύτερο υπερηχογράφημα.

Υπάρχει παρόμοια περίπτωση με τη δική σου στο καφέ μας. Η Agorakia μας γέννησε στην 35 γιατί το ένα παιδάκι είχε σταματήσει να αναπτύσσεται και την είχαν τρομάξει. Τώρα είναι ένας παίδαρος, τον οποίο και ερωτεύτηκε η μαγουλού, αλλά αυτός την απέφυγε (θα το μετανιώσεις Στεφανε, θα το μετανιώσεις).:P

Αν είναι στη θερμοκοιτίδα μόνο για βάρος σου τα δίνουν να τα ταίσεις ναι, εκτός και αν έχουν παρεντερική διατροφή ή ενδοφλέβιες. Γενικά μάλιστα σε παροτρύνουν και να τα ταίσεις.

Σε ποιό γεννάς αν δεν είμαι αδιάκριτη;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Στα ιδιωτικά κατά κανόνα τα κρατάνε περισσότερο για ευνόητους λόγους.

Αν έχετε κάνει όλες τις δόσεις, να μην ανησυχείς καθόλου.

Τώρα, αν όντως συμβαίνει αυτό που σου λένε, δηλαδή ότι δεν υπάρχει ενδομήτρια ανάπτυξη, δεν έχει νόημα να περιμένεις διοτι δεν θα έχουν πάρει. Αλλά είπαμε, αυτό θα το δείτε και στο δεύτερο υπερηχογράφημα.

Υπάρχει παρόμοια περίπτωση με τη δική σου στο καφέ μας. Η Agorakia μας γέννησε στην 35 γιατί το ένα παιδάκι είχε σταματήσει να αναπτύσσεται και την είχαν τρομάξει. Τώρα είναι ένας παίδαρος, τον οποίο και ερωτεύτηκε η μαγουλού, αλλά αυτός την απέφυγε (θα το μετανιώσεις Στεφανε, θα το μετανιώσεις).:P

Αν είναι στη θερμοκοιτίδα μόνο για βάρος σου τα δίνουν να τα ταίσεις ναι, εκτός και αν έχουν παρεντερική διατροφή ή ενδοφλέβιες. Γενικά μάλιστα σε παροτρύνουν και να τα ταίσεις.

Σε ποιό γεννάς αν δεν είμαι αδιάκριτη;

αχ βρε κοριτσια ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου δινετε πολυ κουραγιο,ηδη αισθανομαι καλυτερα.

Στο Ιασω γενναω.θα ζητησω θηλαστρο απο την αρχη,πιστευω να μου δωσουν.Αλλωστε ποσο να τρωνε στην αρχη?

tJd1p3.png

και για να απαντήσω εκ μερους της Ολγας που ρωτάς, τα Ολγάκια ήταν θηριάκια και ήταν κάπου 2.400 αν θυμάμαι καλά.

α καλα!δηλ ποσο θα εβγαιναν αυτα?

τελικα τι ειναι το 1800 το καλοκαιρι?

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

αχ βρε κοριτσια ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου δινετε πολυ κουραγιο,ηδη αισθανομαι καλυτερα.

Στο Ιασω γενναω.θα ζητησω θηλαστρο απο την αρχη,πιστευω να μου δωσουν.Αλλωστε ποσο να τρωνε στην αρχη?

Στην αρχή είναι 30ml κάθε δίωρο (ιδανικά). Στα τελειομηνα τους ταίζουν 60ml στο τρίωρο. Στην πραγματικότητα όμως στην αρχή τρώνε κάτι πεντάρια και σιγά-σιγά το αυξάνουν.

Το θήλαστρο το νοικιάζεις, μη χρησιμοποιήσεις το κοινόχρηστο του νοσοκομείου γιατί θα πρέπει να πετάξεις το γάλα. Οι πιο πολλές εδώ είχαμε το Medela Symphony.

Επίσης, αυτό που έκανα εγώ γιατί τα δικά μου κουράζονταν πολύ: είχα πάρει κάτι μαλακά μπιμπερό (medela, έχει και η nubi), τα έσφιγγα και κατάπιναν. Ετσι, δυνάμωσαν σιγα-σιγά και μπόρεσαν να πιπιλίσουν. Αν τα δικά σου κάνουν το ίδιο, πάρε τα κι εσύ.

Και η γνωστή ερωτηση που κάνω: τη βαλίτσα την έφτιαξες;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

α καλα!δηλ ποσο θα εβγαιναν αυτα?

τελικα τι ειναι το 1800 το καλοκαιρι?

Γενικά ένα μωρουδάκι χάνει περίπου το 10% του βάρους του στις πρώτες τρεις μέρες. Αυτό είναι φυσιολογικό και αυτό που χάνεται είναι τα υγρά από την κοιλιά και το μηκώνιο.

Στα δημόσια νοσοκομεία τα μωρα δεν τα αφήνουν να βγουν από το νοσοκομείο αν δεν είναι 2.000 το χειμώνα και 1.800 το καλοκαιρι.

Θέλω να σου πω και άλλα πράγματα, αλλά είναι τόσα πολλά....

Χωρίς επίσης να θέλω να σε αγχώσω, να ξέρεις ότι το υπερηχογραφικό βάρος αποκκλινει κάπως από το πραγματικό, όχι πολύ όμως.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Στην αρχή είναι 30ml κάθε δίωρο (ιδανικά). Στα τελειομηνα τους ταίζουν 60ml στο τρίωρο. Στην πραγματικότητα όμως στην αρχή τρώνε κάτι πεντάρια και σιγά-σιγά το αυξάνουν.

Το θήλαστρο το νοικιάζεις, μη χρησιμοποιήσεις το κοινόχρηστο του νοσοκομείου γιατί θα πρέπει να πετάξεις το γάλα. Οι πιο πολλές εδώ είχαμε το Medela Symphony.

Επίσης, αυτό που έκανα εγώ γιατί τα δικά μου κουράζονταν πολύ: είχα πάρει κάτι μαλακά μπιμπερό (medela, έχει και η nubi), τα έσφιγγα και κατάπιναν. Ετσι, δυνάμωσαν σιγα-σιγά και μπόρεσαν να πιπιλίσουν. Αν τα δικά σου κάνουν το ίδιο, πάρε τα κι εσύ.

Και η γνωστή ερωτηση που κάνω: τη βαλίτσα την έφτιαξες;

καλε ναι!την εχω ετοιμη εδω και 3 βδομαδες!

κατσε για να καταλαβω:τι εννοεις κοινοχρηστο,δεν πρεπει να σου δωσουν αποστειρωμενα τα εξαρτηματα απλα ειναι το μηχανημα κοινο?

δηλαδη θα πρεπει να το εχω νοικιασει πριν τη γεννα? της medela θα παρω θυμαμαι που μου το ειχατε πει.Επισης εχω παρει τα μπιμπερο calma medela που ειναι καλα για αυτη τη δουλεια,λογικα εφαρμοζουν και στο θηλαστρο.Αυτα λες?

εχουν θηλη σιλικονης και η τρυπα ειναι μεγαλη αλλα ρυθμιζεται η ροη εσωτερικα.

tJd1p3.png

alloha k apo μενα!

νακι ολα καλα θα πανε.

αν μπορεις να το παλεψεις (οσο μπορεις) να δωσεις δικο σου γαλα.

κ βασικο. αν ξερεις πολυ καλα το γιατρο σου, μην το αμφισβητησεις ουτε στιγμη.

το παραδειγμα που εχω να σου δωσω εγω. η κοπελα διπλα μου στο μαιευτηριο, γεννησε προωρα για το ιδιο λογο που ισως θα γεννησεις κ εσυ. η μπεμπα της 1800. τα δικα μου σχεδον 3 κιλα περιπου παρα κατι. σε πληροφορω πως η μπεμπα της ειναι μακραν μπροστα απο τα δικα μου, ειδικα στο φαγητο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Γενικά ένα μωρουδάκι χάνει περίπου το 10% του βάρους του στις πρώτες τρεις μέρες. Αυτό είναι φυσιολογικό και αυτό που χάνεται είναι τα υγρά από την κοιλιά και το μηκώνιο.

Στα δημόσια νοσοκομεία τα μωρα δεν τα αφήνουν να βγουν από το νοσοκομείο αν δεν είναι 2.000 το χειμώνα και 1.800 το καλοκαιρι.

Θέλω να σου πω και άλλα πράγματα, αλλά είναι τόσα πολλά....

Χωρίς επίσης να θέλω να σε αγχώσω, να ξέρεις ότι το υπερηχογραφικό βάρος αποκκλινει κάπως από το πραγματικό, όχι πολύ όμως.

δε με αγχωνεις,το ξερω οτι υπαρχει αποκλιση και συνηθως προς τα κατω,γι'αυτο θελω να παρουν εστω και λιγο ακομα.

tJd1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...