Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλησπερα..

naki μου μη στενοχωριεσαι..ακομη κ αν χρειαστει να στα παρουν την αλλη εβδομαδα, στην εβδομαδα που θα διανυεις ολα ειναι καλα.

ισως μεινουν θερμοκοιτιδα, δεν ειναι σιγουρο, αλλα κ αν γινει ετσι για το καλο τους θα ναι.

τα δικα μου στην 32η, 1490+1510 εμειναν σχεδον ενα μηνα.

κ εμενα κεραμμυδα μου ηρθε..κ δεν ειχα καν μια εβδομαδα (αν χρειαστει) οπως εσυ να προετοιμαστω ψυχολογικα.

εκανα το πρωι εξετ.αιματος κ το μεσημερι με πηρε ο αντρας μου να μου πει να ετοιμαστω..2ωρες αργοτερα ειχα γεννησει..επαθα τετοιο σοκ που μου εδειξαν τα μωρα (οπως προβλεπεται)κ εγω δεν το θυμαμαι...δεν τα ειδα..τα αντικρισα πρωτη φορα στη θερμοκοιτιδα ,6μερες μετα.

ομως τοτε εδειξα μεγαλη δυναμη, αναγκαστικα ισως, κ δεν εχασα ψυχραιμια, προσπαθησα να κανω το καλυτερο που μπορουσα μ αυτες τις συνθηκες. δλδ, να τα βλεπω καθε μερα κ να τους μεταφερω την αγαπη κ τη θετικη μου ενεργεια κ κυριως να τους πηγαινω το πολυτιμο για αυτα γαλατακι μου..

τωρα ειναι δυο υπεροχα γερα μωρα κ δε θυμιζουν καθολου τα τοτε σκιουρινια μου.

α, η μικρη δε διασωληνωθηκε καθολου, ο μικρος για 3μερες. ειχα προλαβει να κανω 3 απ τις 4κορτιζονες.

σορυ για την πολυλογια, τα εχω πει κ ξαναπει, αλλα πολυ θα ηθελα κ εγω τοτε να ειχα ακουσει μια αντιστοιχη ιστορια κ με αισιο τελος κ να νιωσω καλα..

ευτυχως τα κοριτσια εδω μου συμπαρασταθηκαν τοσο πολυ..ηταν βαλσαμο για μενα τοτε, σχεδον ενα χρονο πριν κ τις ευχαριστω ολες..

ο,τι αλλη απορια εχεις μας ρωτας.

και πιστοποιώ ιδιοις όμμασι ότι ήταν και η πιο όμορφη λεχώνα που έχω δεί! :P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

twinsidio εχετε κ μετακομιση για κρητη...

λοιπον εσυ τα λες χαλαρα χαλαρα, αλλα ο χρυσος μεσος ορος κ η μικρη μαγουλου ειναι τα μονα απ τα μωρα της σειρας μας που περπατανε!!! μπραβο στα προωρακια twinsakia!

κ εσυ, καυχησου λιγο...μην εισαι τοσο υπερανω..

33E7p2.png

twinsidio εχετε κ μετακομιση για κρητη...

λοιπον εσυ τα λες χαλαρα χαλαρα, αλλα ο χρυσος μεσος ορος κ η μικρη μαγουλου ειναι τα μονα απ τα μωρα της σειρας μας που περπατανε!!! μπραβο στα προωρακια twinsakia!

κ εσυ, καυχησου λιγο...μην εισαι τοσο υπερανω..

χεχε... θα ήθελα να καυχηθω, αλλά σκέφτομαι να το κάνω αφού ακούσω τις σοβαρές προσφορές για γαμπρούς και νύφες.

Τι λες; Να βαλουμε νέες φωτο;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μετά την 3η γνώμη, ακολουθεί η 4η κλπ κλπ κλπ. Αλίμονο αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου. Μιλάμε για σχέση-ζωής!Γνώμη μου-με το συμπάθιο- ακολούθησε αυτά που σου λένε, μπές στο προγραμματάκι που σου ετοιμάζουν και θα δείς, όλα θα πάνε κατ΄ευχήν. 100%. Στο λέω, γιατί κάποιοι γνωστοί μας που ζήτησαν 3ες, 4ες, 5ες γνώμης, έχασαν την μπάλα.

εγω θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό!

Νακι μου κάτι σου ειπα για πλακα το πρωι...σαν αυριο γεννησα.34+2

Μια μαρα ηταν τα μωρα μου και εμειναν μονο 6 μερες στην θερμοκοιτίδα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

αμαν βρε twinsaki... μενουμε τοσο κοντα κ δεν συναντιομαστε..

νιωθω πολλες φορες εγκλωβισμενη με τα μωρα πια..

εχω ξεκινησει κανα δυο φορες για πιο μακρινες απ τη γειτονια βολτες κ μου βγηκαν ξινες..

δε τους πολυαρεσει στο καροτσι, περνανε φαση, ζεσταινονται,ποιος ξερει..κ ενα απ τα δυο στανταρ γκρινιαζει πολυ.

πρεπει να το παρω αγκαλια για να σταματησει, κ το αλλο? κ το καροτσακι? με ποσα χερια?

κ εγω που σκεφτομουμν θα τελειωσουν τα σχολεια κ θα πηγαινω κεντρο χαλανδρ, να συναντιομαστε κ για καφεδακι οι 6 μας..καλα...

σε κανα χρονο ισως????που θα καταλαβαινουν κιολας..

ραντεβου στον ευριπιδη για καφε κ γλυκακι..

33E7p2.png

χεχε... θα ήθελα να καυχηθω, αλλά σκέφτομαι να το κάνω αφού ακούσω τις σοβαρές προσφορές για γαμπρούς και νύφες.

Τι λες; Να βαλουμε νέες φωτο;

εγω εχω εκφρασει ανοιχτα το ενδιαφερον μας κ για βικ κ για φιλ κ για τη μαγειρικη/ζαχαροπλαστικη της μαμας τους!!

βαλε βαλε!!! κ εγω θελω αλλα κατι μου παει στραβα στο να τις μικρυνω..

33E7p2.png

αμαν βρε twinsaki... μενουμε τοσο κοντα κ δεν συναντιομαστε..

νιωθω πολλες φορες εγκλωβισμενη με τα μωρα πια..

εχω ξεκινησει κανα δυο φορες για πιο μακρινες απ τη γειτονια βολτες κ μου βγηκαν ξινες..

δε τους πολυαρεσει στο καροτσι, περνανε φαση, ζεσταινονται,ποιος ξερει..κ ενα απ τα δυο στανταρ γκρινιαζει πολυ.

πρεπει να το παρω αγκαλια για να σταματησει, κ το αλλο? κ το καροτσακι? με ποσα χερια?

κ εγω που σκεφτομουμν θα τελειωσουν τα σχολεια κ θα πηγαινω κεντρο χαλανδρ, να συναντιομαστε κ για καφεδακι οι 6 μας..καλα...

σε κανα χρονο ισως????που θα καταλαβαινουν κιολας..

ραντεβου στον ευριπιδη για καφε κ γλυκακι..

Από τη στιγμή που θα χρονίσουν πολλά θα αλλάξουν. Και όταν είναι και πολλά μωρά μαζί περνάνε και καλύτερα.

Την τελευταία φορά που πήγαμε για καφέ στο κέντρο ο μπεμπης απασχολήθηκε με το να κυνηγάει τα περιστέρια στην πλατεία. Η μπέμπα πάλι ήθελε να πάει να παίξει λάστιχο με κάτι κοριτσάκια και με τραβούσε να πάμε.

Γενικά ναι, σε αυτή τη φάση θέλει 2 άτομα στη βολτα αν θέλεις να περάσετε όλοι καλά. Και καλό είναι να υπάρχει και μια παιδική χαρά στο βεληνεκές σας. Οι κούνιες και οι τσουλήθρες είναι σωτήριες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

α, πηγαμε κ παιδιατρο πριν για την τυπικη εξεταση χρονου. μια χαρα, ξεκιναμε κ αυγο κ εμεις, κανα 2βδομαδες μετα κ ψαρι, κ γενικα χαλαρωνουμε στα της διατροφης.

ακομη κ αυτα που τρωμε εμεις μου ειπε, αρκει φυσικα να ειναι υγιεινα κ μαγειρεμενα σωστα.κ μια μια η προσθηκα νεας τροφης.

φοβερο??? κρεατακι με ρυζι! φασολακια! θα μαγειρευω για την οικογενεια!!!

περιπου..θα μου παρει καιρο να το συνηθισω..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

ασχετο, αλλά με έχει κουράσει πολύ: εχει κάνει καμια τα χαρτία της για το ΕΚΕΠΙΣ;

Και δεύτερο και σχετικότερο:

1) Τι γάλα πίνετε τώρα που κλείσατε/ κλείνετε το 1ο έτος;

2) Σας είπαν τίποτα για αλλαγή κρέμας;

3) Τα βρεφικά απορρυπαντικά μέχρι πότε τα χρησιμοποιούμε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

τρεχει ο σκουξης στην πλατεια πισω απ τα περιστερια????

φ ω τ ο !!! ο γαμπρος μας ειναι κυνηγος, οχι αστεια!!

Τις καλές τις έχω στο κινητό. Θα βάλω τώρα κάτι άλλες... αναμεινατε.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

1) σημερα μας ειπε να πινουμε ναν3. τη ρωτησα για φρεσκο κ μου ειπε οτι ακομη χρειαζονται γαλασκονη που ειναι πιο εμπλουτισμενο σε σιδηρο, ασβεστιοκλπ.

φρεσκο αν καμια φορα ειμαστε εξω κ τους δωσουμε οκ, αλλα οχι συστηματικα.

2)κρεμα ειπε δεν ειναι πια τοσο απαραιτητη..ηταν μια εισαγωγη στα δημητριακα. τωρα αν θελουμε να τους δινουμε ψωμακι με κατι , οκ!

εγ τις εχω περιορισει κ λογω ζεστης.. συνηθιζουμε ενα γιαουρτακι κ μπισκοτακι nutricia..

3)δε ξερω, αλλα πιστευω για κανα χρονο ακομη?

οι κεφτεδες αρεσαν????με τα ολα τους???

33E7p2.png

ω, ναι με τα όλα τους. Ολο το φάγανε. Το κράταγαν στο χεράκι και το μασουλαγαν. Αν τους το έδινα λιωμένο θα το έφτυναν.

Ναν 3 ε; Θα το δοκιμάσω. Προς το παρόν μόνο το Σ26 δοκίμασα, που τους άρεσε πολύ, αλλά το έχουν μόνο στα φαρμακεία... κλαψ

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ε, οχι εξαρτηση απ τα φαρμακεια τελος!!!

θα το παρω κ εγω μολις τελειωσει το μικρο αποθεμα ναν2, αν κ δεν εχουν κ τοσο εκλεπτισμενα γουστα στο γαλα. μια ζωη ναν !ολη τη γκαμα κ τελος.

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...