Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ναι σε ιδιωτικο.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Συγνώμη αλλά δεν θα συμφωνήσω. Κανένας δεν είναι αυθεντία.

Άσε το έχουμε δει το όνειρο....

Είναι και Αύγουστος πρέπει κάποιοι και να κανονίσουν τις διακοπές τους.

Ο υπερηχολόγος που πήγες δικός του δεν είναι;

Εντάξει και να γεννήσεις τώρα οκ απλά τα μωρά θα ταλαιπωρηθούν.

ξεχασα να πω οτι με ρωτησε πρωτα αν θελω να παω σε αυτο το κεντρο παλι γιατι την αλλη φορα του ειχα πει οτι ο αλλος γιατρος ειναι λιγομιλητος και μου ειχε πεσει βαρυς.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

Τα διάβασα εν τάχει.

Αυτό που λες για τα σχέδια, ναι ισχύει για την περίπτωση περίπου των μισών από εμάς που προσγειωθήκαμε απότομα.

Οπως έλεγα και το πρωί, τα δικά μου βγήκαν στις 33+2 μετά από τέλεια εγκυμοσύνη και χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ενα 2.000 δεν έμεινε καθόλου θερμοκοιτίδα, η άλλη 1.850 έμεινε 2 εβδομάδες λόγω βάρους.

Προβλημα υγείας κανένα και ούτε κανένα παρατράγουδο.

Σίγουρα να πάρεις και δεύτερη γνώμη, αλλά αν δεν γίνεται αλλιώς, είναι καλύτερα για τα παιδιά σου να αντικρύσουν το φως. Αλλωστε, όπως σου είπαν κιόλας, αν δεν αναπτύσσονται καλά στη μήτρα, σίγουρα θα αναπτυχθούν εκτός.

Η 34 εβδομάδα που είσαι είναι πλήρως βιώσιμη και δεν θα έχεις ούτε προβλημα γαλουχίας ούτε τίποτα.

Τώρα θα ήθελα να πω πάρα πολλά, όπως συνηθίζω, αλλά καλύτερα να με ρωτήσεις εσύ για να πω κάτι πιο συγκεκριμένο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τα διάβασα εν τάχει.

Αυτό που λες για τα σχέδια, ναι ισχύει για την περίπτωση περίπου των μισών από εμάς που προσγειωθήκαμε απότομα.

Οπως έλεγα και το πρωί, τα δικά μου βγήκαν στις 33+2 μετά από τέλεια εγκυμοσύνη και χωρίς κανένα πρόβλημα. Το ενα 2.000 δεν έμεινε καθόλου θερμοκοιτίδα, η άλλη 1.850 έμεινε 2 εβδομάδες λόγω βάρους.

Προβλημα υγείας κανένα και ούτε κανένα παρατράγουδο.

Σίγουρα να πάρεις και δεύτερη γνώμη, αλλά αν δεν γίνεται αλλιώς, είναι καλύτερα για τα παιδιά σου να αντικρύσουν το φως. Αλλωστε, όπως σου είπαν κιόλας, αν δεν αναπτύσσονται καλά στη μήτρα, σίγουρα θα αναπτυχθούν εκτός.

Η 34 εβδομάδα που είσαι είναι πλήρως βιώσιμη και δεν θα έχεις ούτε προβλημα γαλουχίας ούτε τίποτα.

Τώρα θα ήθελα να πω πάρα πολλά, όπως συνηθίζω, αλλά καλύτερα να με ρωτήσεις εσύ για να πω κάτι πιο συγκεκριμένο.

Γιατί είχες γεννήσει τελικά πρόωρα;

Διαφημίσεις

Ευκολο να το λεω,δυσκολο στην πραξη!!! Μια ζωη "βουτηγμενη" στο αγχος!!!

Εμένα το λές; Κοιμάμαι και βλέπω τοκετους, δίδυμα, τρίδυμα, πεντάδυμα...λές και κυοφορώ εγώ! Εδώ έχουμε μόνο 6 μέρες για την αυχενική και εμένα μου φαίνεται αιωωωωωνααααααςςςςςςςςςςςςςςς

rivendello.jpg

η μικρη σου πηρε οξυγονο ή απλα την ταϊζαν εκει?ο μικρος δεν εχασε οταν γεννηθηκε?πως και δεν μπηκε και αυτος?

γεννησες τοτε γιατι σπασαν τα νερα?

μπορουσες να τα ταιζεις εσυ,με δικο σου γαλα ή εστω με ξενο?

πως ηταν η αναπτυξη τους μετα?

tJd1p3.png

Εμένα το λές; Κοιμάμαι και βλέπω τοκετους, δίδυμα, τρίδυμα, πεντάδυμα...λές και κυοφορώ εγώ! Εδώ έχουμε μόνο 6 μέρες για την αυχενική και εμένα μου φαίνεται αιωωωωωνααααααςςςςςςςςςςςςςςς

Eισαι αντρας κ τα σκεφτεσαι ολα αυτα!!! φαντασου εμεις,η γυναικα σου!!!

Ο δικος μου ο αντρας αγχος δεν εχει καθολου...ισως επειδη μεχρι τωρα εχω καλη εγκυμοσυνη!!!

καλε ποσα γραψατε????

γλωσσοκοπανες!!!

ευχαριστω για τις απαντησεις σχετικα με τα μπανακια!

ωροσκοποι.. εμεις γεννηθηκαμε 15/7/10 16.30 16.31 εν αθηναι..

νομιζω ειμαστε καρκινακια με ωροσκοπο σκορπιο, αλλα βλεπω εσεις ειστε ειδημονες!!

ισχυει λοιπον?

Ισχύει, πράγματι, με σκορπιο στην 26η μοίρα και φεγγάρι στην Παρθένο...

120247mcv711uxx1.gif

Eισαι αντρας κ τα σκεφτεσαι ολα αυτα!!! φαντασου εμεις,η γυναικα σου!!!

Ο δικος μου ο αντρας αγχος δεν εχει καθολου...ισως επειδη μεχρι τωρα εχω καλη εγκυμοσυνη!!!

Ε ναι, σίγουρα η ψυχοσύνθεση απέχει μίλια μακριά από άντρα σε γυναίκα. Ομολογώ και Δόξα Τω Θεώ ότι και η γυναίκα μου μέχρι στιγμής, αν εξαιρέσεις την υπερβολική υπνηλία και την συχνοουρία, δεν έχει τίποτα το μεμπτό στα της δυσκολίας. Από εκεί και πέρα...όλα είναι μπροστά μας...και στο πίσω μέρος του εγκεφάλου μας συγχρόνως. Η αισιοδοξία για το καλύτερο των αποτελεσμάτων πάντως, αποτελεί την κεφαλίδα!

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

ελα ομως που δεν ξερω!!μακαρι να ξερα.εδω ειναι ο Θεος βοηθος.

Μόνο ο γιατρός σου ξέρει, εμπιστεύσου τον, δεν είναι η ώρα να τον αμφισβητείς. Ότι σου πει κάνε. Εμείς σου στέλνουμε συμπαντική ενέργεια και όλα θα πάνε καλά! Δεν είσαι 24 εβδομάδες, αλλά 34!!! Μια χαρά!!!

120247mcv711uxx1.gif

λοιπον παω για ξαπλα και θα τα πουμε αυριο.

καληνυχτα σας!

tJd1p3.png

Γιατί είχες γεννήσει τελικά πρόωρα;

Πλευρική αποκόλληση πλακούντα και συσπάσεις. Τις συσπάσεις τις είχα αρκετό καιρό, αλλά νόμιζα ότι ήταν τα μωρά που κινούνταν... τι χαζή που ήμουν.... καλά όχι ότι θα άλλαζε και τίποτα.

η μικρη σου πηρε οξυγονο ή απλα την ταϊζαν εκει?ο μικρος δεν εχασε οταν γεννηθηκε?πως και δεν μπηκε και αυτος?

γεννησες τοτε γιατι σπασαν τα νερα?

μπορουσες να τα ταιζεις εσυ,με δικο σου γαλα ή εστω με ξενο?

πως ηταν η αναπτυξη τους μετα?

Οχι δεν πήρε οξυγόνο. Είχα κάνει βέβαια το φουλ σετ από κορτιζόνες, ίσως να συνέβαλε και αυτό. Ο μικρός ναι, φυσικά και έχασε λίγο όταν γεννήθηκε, αλλά (αυτο δεν το ΄λένε στα ιδιωτικά) το όριο για τη θερμοκοιτίδα είναι το 2.000 και για την έξοδο το 1.800 το καλοκαίρι.

Ομως πέρα από το βάρος είναι και άλλα κριτηρια για το κατα πόσο θα μπεί ή θα μείνει ένα παιδί στη θερμοκοιτίδα (αναπνευστικά, μολύνσεις κλπ). Και δεν είναι και κάτι κακό.

Οταν έκλεισα την 33η είδα κάτι ροζ υγρά, μου έκαναν εισαγωγή και μετά από 2 μέρες έσπασαν τα νερά και γέννησα.

Γάλα τους έδινα κυρίως δικό μου, αλλα΄έπιναν και ξένο. Η ανάπτυξη τους ήταν φυσιολογική γενικά. Ο μπέμπης είναι ο χρυσός μέσος όρος, η μαγουλού είναι μικράκι, αλλά επειδή δεν τρώει, όχι για τίποτε άλλο.

Το μόνο τους πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορεσαν θα θηλάσουν από το στήθος. Οπότε με θηλαστρο και μόνο θήλαστρο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

καλησπερα..

naki μου μη στενοχωριεσαι..ακομη κ αν χρειαστει να στα παρουν την αλλη εβδομαδα, στην εβδομαδα που θα διανυεις ολα ειναι καλα.

ισως μεινουν θερμοκοιτιδα, δεν ειναι σιγουρο, αλλα κ αν γινει ετσι για το καλο τους θα ναι.

τα δικα μου στην 32η, 1490+1510 εμειναν σχεδον ενα μηνα.

κ εμενα κεραμμυδα μου ηρθε..κ δεν ειχα καν μια εβδομαδα (αν χρειαστει) οπως εσυ να προετοιμαστω ψυχολογικα.

εκανα το πρωι εξετ.αιματος κ το μεσημερι με πηρε ο αντρας μου να μου πει να ετοιμαστω..2ωρες αργοτερα ειχα γεννησει..επαθα τετοιο σοκ που μου εδειξαν τα μωρα (οπως προβλεπεται)κ εγω δεν το θυμαμαι...δεν τα ειδα..τα αντικρισα πρωτη φορα στη θερμοκοιτιδα ,6μερες μετα.

ομως τοτε εδειξα μεγαλη δυναμη, αναγκαστικα ισως, κ δεν εχασα ψυχραιμια, προσπαθησα να κανω το καλυτερο που μπορουσα μ αυτες τις συνθηκες. δλδ, να τα βλεπω καθε μερα κ να τους μεταφερω την αγαπη κ τη θετικη μου ενεργεια κ κυριως να τους πηγαινω το πολυτιμο για αυτα γαλατακι μου..

τωρα ειναι δυο υπεροχα γερα μωρα κ δε θυμιζουν καθολου τα τοτε σκιουρινια μου.

α, η μικρη δε διασωληνωθηκε καθολου, ο μικρος για 3μερες. ειχα προλαβει να κανω 3 απ τις 4κορτιζονες.

σορυ για την πολυλογια, τα εχω πει κ ξαναπει, αλλα πολυ θα ηθελα κ εγω τοτε να ειχα ακουσει μια αντιστοιχη ιστορια κ με αισιο τελος κ να νιωσω καλα..

ευτυχως τα κοριτσια εδω μου συμπαρασταθηκαν τοσο πολυ..ηταν βαλσαμο για μενα τοτε, σχεδον ενα χρονο πριν κ τις ευχαριστω ολες..

ο,τι αλλη απορια εχεις μας ρωτας.

33E7p2.png

Κορίτσια (και πατριώτη) πραγματικά δεν ξέρω πως να σας το πω για να σας ξε-αγχώσω. Η προωρότητα δεν είναι αυτό που ήταν στην εποχή μου που γεννιόταν ένα παιδί πρόωρο και είχε 1000 προβληματα.

Βασικά έχει σημασία το γιατί γεννιέται ένα παιδι πρόωρο. Στις δικές μας τις περιπτώσεις, δεν υπάρχει προωρότητα λόγω παθολογικής υποκειμενης κατάστασης, αλλά λόγω επιπλοκών που προκαλεί η διδυμότητα. Αυτό λοιπόν σημαινει ότι θα γεννηθούν υγιή τα μωρα. Συν το γεγονός ότι παρακολουθούνται σε όλη τους την εμβρυακή ζωη.

Δηλαδή θέματα που ενδεχομένως διαβάζετε στο πάρεντς που αφορούν μαμάδες ενός μωρού δεν ισχύουν στην περίπτωση μας. Μην αγχώνεστε άδικα, δεν έχει νόημα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...