Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

λοιπον πηγα στο γιατρο και ειδαμε οτι τα μωρα ειχαν παρει ελαχιστο βαρος,μιλαμε για μερικα γραμμαρια δηλαδη.

με εστειλε στο ειδικο κεντρο που εκανα και την β επιπεδου για να κανω ενα υπερηχογραφημα αναπτυξης.

μεχρι τοτε πιστευα οτι μπορει να φταιει το μηχανημα αλλα τελια τα ιδια βρηκε και ο ειδικος.Το θεμα ειναι οτι το μικρο εχει αμνιακο υγρο στα κατωτερα φυσιολογικα ορια και αυτο ειναι ενα προβλημα.Θα πρεπει να ξαναπαω την Πεμπτη και βλεπουμε.Αλλα αν δεν αλλαξουν τα πραγματα μαλλον θα μου τα παρει την αλλη βδομαδα:(

Μου ειπε οτι αν ειναι προτιμοτερο και ασφαλεστερο να τρεφονται με γαλα αυτο θα κανουμε για να μην ρισκαρουμε να ταλαιπωρειται το μικρο στη μητρα.

Παντως ο αλλος γιατρος ειπε οτι αυτο ειναι το πρωτο σημαδι της μητρας οτι δηλ δεν υπαρχει πολυς χρονος ακομα.

Μου ηρθε κεραμιδα γιατι εγω ημουν σε αλλο πλανητη μαλλον και πιστευα οτι χαλαρα θα παω στο τελος του μηνα τουλαχιστον .

Δηλ τη θερμοκοιτιδα δεν την γλυτωνω:(

Λετε να χρειαστει να διασωληνωθουν?Αν γεννηθουν γυρω στα 1800 ποσο καιρο μπορει να καθησουν μεσα?Μακαρι τουλαχιστον να μην παρουν ουτε οξυγονο,μονο γαλαται να χρειαστουν.

Αυτο ειναι που φοβαμαι περισσοτερο,πως θα αντεξω να τα δω εκει μεσα?

τελικα οταν κανουμε σχεδια ο Θεος γελαει.

Προσπάθησε να μην ανησυχείς ! Όλα θα πάνε καλά !!

Την προηγούμενη εβδομάδα πήγαμε στο μαιευτήριο σε ένα φιλικό μας ζευγάρι που γέννησε δίδυμα. Η κοπέλα γέννησε πρόωρα επειδή το ένα από τα 2 παιδάκια δεν είχε χώρο και έριξε κλοτσιά και έσπασε τα νερά, ήταν 33η εβδομάδα. Τα παιδάκια βγήκαν 1400 & 1600γρ και μπήκαν θερμοκοιτίδα.

Στην αρχή, ειδικά ο πατέρας ένιωθε απαρηγόρητος, γιατί δε γνώριζε - δεν είχε προετοιμαστεί από τέτοια πιθανά σκηνικά και επειδή τα είδε και τόσο μικροσκοπικά, του έκατσε βαρύ..

Τα έβαλαν εννοείται θερμοκοιτίδα, όμως στην 3η μέρα που ξεκίνησαν το γάλα (από θήλαστρο της μαμάς) άρχισαν να παίρνουν βάρος και τους βγάλαν και τα σωληνάκια και γενικά πάνε μια χαρά, μιλάμε τρελή διαφορά!! Αρχικά τους είχαν πει για 3 βδομάδες και κάτι, αλλά λέν πάντα το περισσότερο, γιατί τώρα που έχουν πάρει τα πάνω τους -που μας λένε και τα παιδιά τηλεφωνικώς - μάλλον θα μειωθεί ο χρόνος παραμονής.

Επίσης να σου πώ ότι από ιστορίες στο κοντινό μας περιβάλλον, κι άλλα παιδάκια που είχαν μπει θερμοκοιτίδα γιατί είχαν βγει ακόμα πιο νωρίς,

τα πήγαν περίφημα και στο τέλος αναπτύχθηκαν περισσότερο και πιο απότομα κι από τα άλλα..!

Επίσης να σου πώ, ότι στο μαιευτήριο που ήταν το ζευγάρι και πήγαιναν στη θερμοκοιτίδα να τα δούν, μας είπαν ότι υπήρχε και ένα - ένα όχι δύο- που είχε βγει 800γρ !!!

Όταν είδαν τα χειρότερα..σταμάτησαν να παραπονιούνται για τα δικά τους ( ο πατέρας είπαμε δηλ). Άσε που και αυτό λέει τα πήγαινε καλά.

Έγραψα πολλά, αλλά ήθελα να σου πώ να μην αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι θετικά. Και σαν συμβουλή, παρόλο που δεν είμαι πιο έμπειρη εγκυμονούσα.. να κοιτάξεις από τώρα να ξεκουράζεσαι υπερβολικά πολύ!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

λοιπον πηγα στο γιατρο και ειδαμε οτι τα μωρα ειχαν παρει ελαχιστο βαρος,μιλαμε για μερικα γραμμαρια δηλαδη.

με εστειλε στο ειδικο κεντρο που εκανα και την β επιπεδου για να κανω ενα υπερηχογραφημα αναπτυξης.

μεχρι τοτε πιστευα οτι μπορει να φταιει το μηχανημα αλλα τελια τα ιδια βρηκε και ο ειδικος.Το θεμα ειναι οτι το μικρο εχει αμνιακο υγρο στα κατωτερα φυσιολογικα ορια και αυτο ειναι ενα προβλημα.Θα πρεπει να ξαναπαω την Πεμπτη και βλεπουμε.Αλλα αν δεν αλλαξουν τα πραγματα μαλλον θα μου τα παρει την αλλη βδομαδα:(

Μου ειπε οτι αν ειναι προτιμοτερο και ασφαλεστερο να τρεφονται με γαλα αυτο θα κανουμε για να μην ρισκαρουμε να ταλαιπωρειται το μικρο στη μητρα.

Παντως ο αλλος γιατρος ειπε οτι αυτο ειναι το πρωτο σημαδι της μητρας οτι δηλ δεν υπαρχει πολυς χρονος ακομα.

Μου ηρθε κεραμιδα γιατι εγω ημουν σε αλλο πλανητη μαλλον και πιστευα οτι χαλαρα θα παω στο τελος του μηνα τουλαχιστον .

Λετε να χρειαστει να διασωληνωθουν?Αν γεννηθουν γυρω στα 1800 ποσο καιρο μπορει να καθησουν μεσα?Μακαρι τουλαχιστον να μην παρουν ουτε οξυγονο,μονο γαλαται να χρειαστουν.

Θα συμφωνήσω με την γυναίκα μου (duckface) σε όσα είπε, αν και από όλα αυτά που είπες αγαπητή naki82, θα κρατήσω κάτι κατ'εμέ πολύ σημαντικό: το τελευταίο!Αυτό δηλαδή το "τελικα οταν κάνουμε σχέδια"......

Κάνε κι άλλα!Μπορείς; Πήξε στα σχέδια και στα όνειρα!!!!!Ολα θα πάνε καλά και καλύτερα από ο,τι φαντάζεσαι αυτή την στιγμή. Εμπιστέψου τον γιατρό σου και γενικά την επιστήμη, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη και να είσαι σίγουρη ότι αρκετά σύντομα θα τα έχεις στην αγκαλιά σου.Αλλά...μην σταματάς να σχεδιάζεις και να ονειρεύεσαι!!!!

rivendello.jpg

ο γιατρος μου με εστειλε και στον αλλον που ειναι ειδικος στην εμβρυομετρικη.Να κανουν λαθος και οι 2?και τωρα που να παω και για τριτη γνωμη,χωρις να ξερει το ιστορικο μου?

τωρα ειναι 1714 ο ενας και 1860 ο αλλος.Παντως και στο ντοπλερ που ειχα κανει παλι ειχαν πει κατι για το υγρο.

Η ωριμανση του πλακουντα τοτε ηταν στο 1 και τωρα ειναι στο 2 και των 2.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

μπορει να εχετε δικιο ,ολα τωρα μου φαινονται λιγο περιεργα αλλα ξεκινησα για το γιατρο πιστευοντας οτι θα εχουν φτασει τα 2 κιλα.Πιστευω να παρουν ακομα μια βδομαδα.

Παντα στα διδυμα εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου την προωροτητα αλλα οταν σου παρουσιαζεται σαν την πιο πιθανη περιπτωση ειναι αλλιως.

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

ο γιατρος μου με εστειλε και στον αλλον που ειναι ειδικος στην εμβρυομετρικη.Να κανουν λαθος και οι 2?και τωρα που να παω και για τριτη γνωμη,χωρις να ξερει το ιστορικο μου?

τωρα ειναι 1714 ο ενας και 1860 ο αλλος.Παντως και στο ντοπλερ που ειχα κανει παλι ειχαν πει κατι για το υγρο.

Η ωριμανση του πλακουντα τοτε ηταν στο 1 και τωρα ειναι στο 2 και των 2.

Μετά την 3η γνώμη, ακολουθεί η 4η κλπ κλπ κλπ. Αλίμονο αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου. Μιλάμε για σχέση-ζωής!Γνώμη μου-με το συμπάθιο- ακολούθησε αυτά που σου λένε, μπές στο προγραμματάκι που σου ετοιμάζουν και θα δείς, όλα θα πάνε κατ΄ευχήν. 100%. Στο λέω, γιατί κάποιοι γνωστοί μας που ζήτησαν 3ες, 4ες, 5ες γνώμης, έχασαν την μπάλα.

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

Μετά την 3η γνώμη, ακολουθεί η 4η κλπ κλπ κλπ. Αλίμονο αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου. Μιλάμε για σχέση-ζωής!Γνώμη μου-με το συμπάθιο- ακολούθησε αυτά που σου λένε, μπές στο προγραμματάκι που σου ετοιμάζουν και θα δείς, όλα θα πάνε κατ΄ευχήν. 100%. Στο λέω, γιατί κάποιοι γνωστοί μας που ζήτησαν 3ες, 4ες, 5ες γνώμης, έχασαν την μπάλα.

Συγνώμη αλλά δεν θα συμφωνήσω. Κανένας δεν είναι αυθεντία.

Άσε το έχουμε δει το όνειρο....

Είναι και Αύγουστος πρέπει κάποιοι και να κανονίσουν τις διακοπές τους.

Ο υπερηχολόγος που πήγες δικός του δεν είναι;

Εντάξει και να γεννήσεις τώρα οκ απλά τα μωρά θα ταλαιπωρηθούν.

αυτο πιστευω και εγω,θα χαθει η μπαλα.Να ρισκαρω να αφησω ενα μωρο μεσα σε μια μητρα που δεν μπορει πια να το θρεψει ικανοποιητικα??

δεν μπορω να το κανω γιατι 1ον δεν εχω τις γνωσεις για να παρω τετοια ευθυνη και 2ον υπαρχει στην οικογενεια ιστορικο ασχημο.Δεν ξερω αν ηταν αναλογη περιπτωση γιατι μιλαμε για αλλες εποχες αλλα με τιποτα δεν το διακινδυνευω.

Ελπιζω μονο να βελτιωθουν εστω και λιγο τα πραγματα και να με αφησει παραπανω.Μου ειπε παντως οτι θα περιμενουμε καμια βδομαδα.

tJd1p3.png

Νακι μου ουτε εγω μπορω να σε συμβουλευσω σε τοσο σοβαρο θεμα!!! οι μανουλες που ξερουν....

Κ μενα ο φοβος μου ειναι να μην γεννηθουν προωρα κ θελουν θερμοκοιτιδα!!!

Εγω σου ευχομαι οτι ειναι καλυτερο για τα μωρα σου κ εσενα!!!

Συγνώμη αλλά δεν θα συμφωνήσω. Κανένας δεν είναι αυθεντία.

Άσε το έχουμε δει το όνειρο....

Είναι και Αύγουστος πρέπει κάποιοι και να κανονίσουν τις διακοπές τους.

Ο υπερηχολόγος που πήγες δικός του δεν είναι;

Εντάξει και να γεννήσεις τώρα οκ απλά τα μωρά θα ταλαιπωρηθούν.

βρε συ frosobal τα εχω σκεφτει και εγω αυτα αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν μου εχει δωσει δικαιωμα ο ανθρωπος μεχρι τωρα.Και πως να αποδειξω κατι τετοιο?

Εδω δε ξερω αν θα με αφησει μεχρι τις 25/7 ,δε μιλαω πια για τον αυγουστο.

αλλωστε δε νομιζω να μην εχει καμια αλλη που να γενναει μες τον Αυγουστο.

τι να πω βεβαια,δεν ξερω....

tJd1p3.png

Νακι μου ουτε εγω μπορω να σε συμβουλευσω σε τοσο σοβαρο θεμα!!! οι μανουλες που ξερουν....

Κ μενα ο φοβος μου ειναι να μην γεννηθουν προωρα κ θελουν θερμοκοιτιδα!!!

Εγω σου ευχομαι οτι ειναι καλυτερο για τα μωρα σου κ εσενα!!!

Τον ίδιο "φόβο" έχουμε όλοι. Μήπως είναι καλύτερα να το βάλουμε σε μια γωνιά πίσω στο κεφάλι μας όλο αυτό το πράγμα; Δεν κερδίζει άλλωστε κανείς τίποτα στην παρούσα με το να σκέφτεται το συγκεκριμένο γεγονός. Λίγη θετική σκέψη είναι ο,τι πρέπει και για τους μελλοντες γονείς και για τα πιτσιρίκια, τα οποία πλέον πιάνουν τρελά vibes συναισθημάτων.

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

Πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια των μωρών σου.

Σαν μανούλα ξέρεις καλύτερα!

ελα ομως που δεν ξερω!!μακαρι να ξερα.εδω ειναι ο Θεος βοηθος.

tJd1p3.png

Μόλις διάβασα αυτό το μήνυμα και ήθελα να σου πω περίμενε μη φύγεις να σου πω και άλλα. Κάτσε να διαβάσω τι άλλα λες.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τον ίδιο "φόβο" έχουμε όλοι. Μήπως είναι καλύτερα να το βάλουμε σε μια γωνιά πίσω στο κεφάλι μας όλο αυτό το πράγμα; Δεν κερδίζει άλλωστε κανείς τίποτα στην παρούσα με το να σκέφτεται το συγκεκριμένο γεγονός. Λίγη θετική σκέψη είναι ο,τι πρέπει και για τους μελλοντες γονείς και για τα πιτσιρίκια, τα οποία πλέον πιάνουν τρελά vibes συναισθημάτων.

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!

Ευκολο να το λεω,δυσκολο στην πραξη!!! Μια ζωη "βουτηγμενη" στο αγχος!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...