Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

τι τρωτε? πηρουνιασμενα οτι εχεις μαγειρεψει με φειδω στο αλατι?

οταν φτιαχνω οσπρια,λαδερα και οτι ειναι με κιμα τα τρωνε κανονικα κομματια

Οταν εχει ομως κρεας κομματι δεν το θελουν οποτε αυτο το αλεθω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Προχθές τσακώνονταν για ένα κουτάλι :confused::shock:. Τους έδινα το ίδιο αλλά ήθελαν το συγκεκριμένο. Αφού ηρέμησαν τσακώνταν για ένα πλαστικό μαχαίρι...

Στο τέλος ήρθε ο μεγάλος και τα πήρε όλα κι έφυγε :lol: και αυτοί πήγαν και του επιτέθηκαν. Τον τραβούσαν, τον δάγκωναν, αυτός χτυπούσε όποιον έβρισκε και στο τέλος είχα 3 παιδιά να ουρλιάζουν στο κλάμα....

Διαφημίσεις

α, ωραια! οποτε μαγειρευεις ενα φαγητο πια για ολη τη φαμιλια!!

κ μπορεις να βγαινεις εξω για φαγητο κτλ χωρις να κουβαλας τετζερεδια!!!!

ειναι κ αυτο μια ελευθερια...καποια πραγματα σαφως βελτιωνονται !

33E7p2.png

Πωωω... φοβερή ζωή έχει το καφέ μας! Μπράβο, μπραβο. Και θα απαντήσω και σε όλες.

Δηλαδή σε τρεις μέρες?? Αχ-βαχ!!!! Φοβάμαιιιιιι!!!! Κάνω ότι γράφω διδακτορικό στα οικονομικά... αλλά δεν γράφω τίποτα, μόνο κωλοβαράω, pardon my french.... Εσύ τι σπουδάζεις?

Μεταπτυχιακό στη διδακτική της Αγγλικής Γλώσσας. Τώρα (υποτιθεται ότι) ξεκίνησα τη διπλωματική. Και το 33 δεν στο λέω για να φοβηθείς... έγω όταν έκλεισα το 33 ήμουν ήδη σε τροχιά γέννας.

Κι εμένα το ίδιο. Μου έκανε ένα ψιλοντόπλερ σε κάθε υπέρηχο (καλά, ο υπερηχολόγος μου ήταν και πολύ κορυφαίος, δεν το συζητώ), οπότε δεν χρειάστηκε μοναχικό...

Αχ, κορίτσια, τι ωραία που ήμασταν εγκυούλες κι εμείς, θυμάστε.....;

Με τις κοιλίτσες μας, με τις κλωτσίτσες τους, με τις φοβίες μας! Ωραίες εποχές!

Οντως ωραίες εποχές. Τι συζητήσεις κάναμε, τι ύπνους ρίχναμε, τι μαρμελάδες έφτιαχνες εσύ, τι γλυκά εγώ.... Φοβερές εποχές.

Εγω ανυπομονω να γεννησω κ εσυ αναπολεις την κοιλιτσα;;;;

Μου φαινεται οτι δεν περναει ο καιρος με τιποτα!!!

Θα δεις που θα περάσει τόσο γρήγορα που δεν θα το καταλάβεις. Και εμείς οι διδυμούδες έχουμε συνήθως και λίγο απότομο τοκετό (εκτός αν πας με ραντεβού) και δεν προλαβαίνουμε να το συνειδητοποιήσουμε. Οπότε απολαυσε το όσο μπορείς.

μετα τη γρηγορη, ευκολη κ παχυντικη μακαροναδα μου , σαβουριαζω ωραιοτατο παγωτο..!

εγκυουλες σορρυ, υπομονη θα ρθει η ωρα ξανα κ για σας..

κ οσο για τη γυμναστικη με τα μωρα ως βαρακια που ανεφερε μια εγκυουλα..

ω, ναι ισχυει! παω γυμν χρονια , αλλα τοσο γραμμωμενα χερια δεν ειχα ποτε!!

Εγω γιατί κουβαλάω, κυνηγάω και παχαίνω; Οκ, τρώω τα γαλακτομπούρεκα και τα παγωτά που μου έλειψαν στην εγκυμοσύνη, αλλά με τοσο τρέξιμο έπρεπε να αδυνατίζω. Εγώ παχαίνω; Τι φταίει; Η έλλειψη ύπνου;

εδώ εδώ....

Πως ειναι????Δραματικάαααααααααα

Δεν αντεχω τα εχω φτύσει....ειναι πάρα πολύ ζωηρά παιδια.Δεν καθονται πουθενα,σκαρφαλώνουν παντου,δαγκωνονται,πεφτουν...Θες και αλλα??????

Χαχα.... κάτι μου θυμίζει... ειμαστε πλέον σε τροχιά σύγκλισης φίλτατη Ολγα...

Προχθές τσακώνονταν για ένα κουτάλι :confused::shock:. Τους έδινα το ίδιο αλλά ήθελαν το συγκεκριμένο. Αφού ηρέμησαν τσακώνταν για ένα πλαστικό μαχαίρι...

Στο τέλος ήρθε ο μεγάλος και τα πήρε όλα κι έφυγε :lol: και αυτοί πήγαν και του επιτέθηκαν. Τον τραβούσαν, τον δάγκωναν, αυτός χτυπούσε όποιον έβρισκε και στο τέλος είχα 3 παιδιά να ουρλιάζουν στο κλάμα....

Και αυτό κάτι μου θυμίζει... αλλά με 2 παιδιά.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

και αφού απάντησα λακωνικά στα λεγόμενα σας, θα σας διηγηθώ τι έγινε το μεσημέρι που πήγαμε για να φάμε.

Παρεμπιπτόντως τα τουινσάκια έφαγαν σήμερα κεφτέδες.

Είμασταν λοιπόν στην κουζίνα, τους κατεβάζω από τα καρεκλάκια και τους αφήνω μία στιγμή για να φτιάξω το γάλα (νέο χούι... το μεσημέρι θέλουμε γάλα) και να το πάω στο σαλόνι όπου θα το πίναμε. Γυρνώντας τι βλέπω:

Ο σκούξης είχε μπεί στο ντουλάπι κάτω από το νεροχύτη και εκείνη τη στιγμή η μαγουλού του έκλεινε το πορτάκι. Ωραια... αρχίσαμε και το κρυφτό. Το σκηνικό φοβερά αστείο πάντως....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ηρθα,μονο που θελω 10 φασκελα απο την καθε μια ξεχωριστα για τα μηνυματα που εγραφα το πρωι.:-(:sad:

ντρεπομαι τοσο πολυ,εγω ελεγα για τα κιλα και γυμναστιη και βλακειες αλλα προσγειωθηκα αποτομα το μεσημερι.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

λοιπον πηγα στο γιατρο και ειδαμε οτι τα μωρα ειχαν παρει ελαχιστο βαρος,μιλαμε για μερικα γραμμαρια δηλαδη.

με εστειλε στο ειδικο κεντρο που εκανα και την β επιπεδου για να κανω ενα υπερηχογραφημα αναπτυξης.

μεχρι τοτε πιστευα οτι μπορει να φταιει το μηχανημα αλλα τελια τα ιδια βρηκε και ο ειδικος.Το θεμα ειναι οτι το μικρο εχει αμνιακο υγρο στα κατωτερα φυσιολογικα ορια και αυτο ειναι ενα προβλημα.Θα πρεπει να ξαναπαω την Πεμπτη και βλεπουμε.Αλλα αν δεν αλλαξουν τα πραγματα μαλλον θα μου τα παρει την αλλη βδομαδα:(

Μου ειπε οτι αν ειναι προτιμοτερο και ασφαλεστερο να τρεφονται με γαλα αυτο θα κανουμε για να μην ρισκαρουμε να ταλαιπωρειται το μικρο στη μητρα.

Παντως ο αλλος γιατρος ειπε οτι αυτο ειναι το πρωτο σημαδι της μητρας οτι δηλ δεν υπαρχει πολυς χρονος ακομα.

Μου ηρθε κεραμιδα γιατι εγω ημουν σε αλλο πλανητη μαλλον και πιστευα οτι χαλαρα θα παω στο τελος του μηνα τουλαχιστον .

Δηλ τη θερμοκοιτιδα δεν την γλυτωνω:(

Λετε να χρειαστει να διασωληνωθουν?Αν γεννηθουν γυρω στα 1800 ποσο καιρο μπορει να καθησουν μεσα?Μακαρι τουλαχιστον να μην παρουν ουτε οξυγονο,μονο γαλαται να χρειαστουν.

Αυτο ειναι που φοβαμαι περισσοτερο,πως θα αντεξω να τα δω εκει μεσα?

τελικα οταν κανουμε σχεδια ο Θεος γελαει.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

λοιπον πηγα στο γιατρο και ειδαμε οτι τα μωρα ειχαν παρει ελαχιστο βαρος,μιλαμε για μερικα γραμμαρια δηλαδη.

με εστειλε στο ειδικο κεντρο που εκανα και την β επιπεδου για να κανω ενα υπερηχογραφημα αναπτυξης.

μεχρι τοτε πιστευα οτι μπορει να φταιει το μηχανημα αλλα τελια τα ιδια βρηκε και ο ειδικος.Το θεμα ειναι οτι το μικρο εχει αμνιακο υγρο στα κατωτερα φυσιολογικα ορια και αυτο ειναι ενα προβλημα.Θα πρεπει να ξαναπαω την Πεμπτη και βλεπουμε.Αλλα αν δεν αλλαξουν τα πραγματα μαλλον θα μου τα παρει την αλλη βδομαδα:(

Μου ειπε οτι αν ειναι προτιμοτερο και ασφαλεστερο να τρεφονται με γαλα αυτο θα κανουμε για να μην ρισκαρουμε να ταλαιπωρειται το μικρο στη μητρα.

Παντως ο αλλος γιατρος ειπε οτι αυτο ειναι το πρωτο σημαδι της μητρας οτι δηλ δεν υπαρχει πολυς χρονος ακομα.

Μου ηρθε κεραμιδα γιατι εγω ημουν σε αλλο πλανητη μαλλον και πιστευα οτι χαλαρα θα παω στο τελος του μηνα τουλαχιστον .

Δηλ τη θερμοκοιτιδα δεν την γλυτωνω:(

Λετε να χρειαστει να διασωληνωθουν?Αν γεννηθουν γυρω στα 1800 ποσο καιρο μπορει να καθησουν μεσα?Μακαρι τουλαχιστον να μην παρουν ουτε οξυγονο,μονο γαλαται να χρειαστουν.

Αυτο ειναι που φοβαμαι περισσοτερο,πως θα αντεξω να τα δω εκει μεσα?

τελικα οταν κανουμε σχεδια ο Θεος γελαει.

Εγώ γιατί πίστευα πάντα ότι στη μήτρα είναι καλύτερα από τη θερμοκοιτίδα;

Πόσο βάρος έχουν τώρα;

Πάρε και δεύτερη γνώμη επειγόντως!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...