Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κ ομως το λεω....ανυπομονω να τα δω!!!

Τελικα εβαλες a/c στο αμαξι;;; προγραμματισμενη καισαρικη;;;;

Σκορπιο εχουν ωροσκοπο!!!

Παλι διαφωνούμε!!! Χεχε!! Εμένα μου βγάζει Ζυγάκι (24η μοίρα) με φεγγάρι επίσης στο Ζυγό! :shock:

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Παλι διαφωνούμε!!! Χεχε!! Εμένα μου βγάζει Ζυγάκι (24η μοίρα) με φεγγάρι επίσης στο Ζυγό! :shock:

Να μαλλιοτραβηχτουμε οι αστρολογες!!!:tongue::tongue::tongue:

Δεν ξερω γιατι εχουμε διαφορα,εγω εχω το προγραμμα κ βαζω τις ημερομηνιες!!! κ ειμαι σιγουρη οτι παει σωστα.....:rolleyes:

Οταν λες φεγγαρι εννοεις την σεληνη;;; κ μενα στον ζυγο την βγαζει!!!

Διαφημίσεις

μαλλον ζαλιστηκα!!!ω ναιιι ειμαι σίγουρη

στην φραση "αντε να γεννήσω" διαβασα κατι αλλο....μπορειτε να φανταστείτε τι...

Τετοια να μας λες μεσημεριατικα που ειμαστε μονες μας!!!:oops::oops::oops:

Ε και δεν μας αφηνει ο γιατρουλης μας.....

μαλλον ζαλιστηκα!!!ω ναιιι ειμαι σίγουρη

στην φραση "αντε να γεννήσω" διαβασα κατι αλλο....μπορειτε να φανταστείτε τι...

Χαχαχαχα! Πού πας και τα ξεσηκώνεις, βρε παιδί μου!

Αυτό κι αν δεν το είπα ούτε ΜΙΑ φορά!!!! Μα ούτε ΜΙΑ! Ήταν και τόόόόόόόόσο χαμηλά ο ένας (πάνω στον τράχηλο, μέχρι που έκλεισα τον 3ο...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! από τότε δεν μπορούσα να δέσω λουράκι παπουτσιού, παρά τη μικρή κοιλιά, διότι τον ένιωθα μέσα στο βρακί μου να ενοχλείται και να διαμαρτύρεται την ίδια στιγμή που έκανα απόπειρα να σκύψω έστω και στο πλάι!!!!)

Μόλις είδαμε ότι τα νινάκια είναι δύο, είπα "τέλος, ό,τι πει ο δόκτωρ μου"... (έχει να το λέει, ότι ήμουν η καλύτερη εγκυούλα του - και δεν το περίμενε, διότι στα 12 χρόνια που με ξέρει άλλα έβλεπε από την τρελόγκα!!!!! καλή του ώρα, να τον πάρω κανένα τηλέφωνο, να δω τι κάνει)

rPPrp3.png

Και στο σημείο αυτό σας αφήνω, μικρές μου φιλενάδες...

Πάω σπίτι, να δω "Περί ανέμων και υδάτων" (ελπίζοντας ότι τα μωρά μου θα κοιμούνται) και να φτιάξω κοκκινιστό για μας και κοτόπουλο για τα μωρά μου!

Μετά θα έρθει με το καλό ο καλός μου, στον οποίο δεν μιλώ από την Παρασκευή (παρ'εκτός κι αν πρόκειται για θέμα που αφορά τα παιδιά), θα φάμε σιωπηλά και θα πάω να καπνίσω ένα πακέτο, πριν πέσω για ύπνο.

Χμ, δεν σας είπα ότι χθες είχαμε δραματική νύχτα από τις 02.00 και μετά, με κάτι απέναντι τύπους που έκαναν φασαρία και με τον μεγάλο, που ξύπναγε και ούρλιαζε ανά κάποια ώρα και ήθελε να τον χαϊδεύω στην πλάτη όλη τη νύχτα! Ξυπνάει στις 02.00 ακριβώς κάθε βράδυ από την προηγούμενη Πέμπτη... Τα νεύρα μου. Χθες βράδυ του φέρθηκα ανάρμοστα, πάντως... Στις 05.40 κοιμηθήκαμε τελικά, 06.22 ξυπνήσαμε (με το ξυπνητήρι μου). Ούτε νεογέννητοι δεν μου το έκαναν αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας φιλώ!

rPPrp3.png

Πωπω πόσα γράψατε!

Όλγα πολύχρονη να σε χαίρονται οι άνδρες σου!

Τwinς εγώ είμαι αυτή που λες.

Κορίτσια που τώρα είστε έγκυες, πώς σας σκέφτομαι...είναι και η ζέστη...

Υπομονή τίποτα άλλο αξίζει τον κόπο!

Εγώ το σοκ των εγκυμοσύνων μου δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα.

9+9 μήνες κάθε μέρα με από 1-12! εμετούς....

Αφού θέλουμε και 4ο παιδάκι αλλά δεν αντέχω να ξαναεγκυμονύσω

Διαφημίσεις

καλε ποσα γραψατε????

γλωσσοκοπανες!!!

ευχαριστω για τις απαντησεις σχετικα με τα μπανακια!

ωροσκοποι.. εμεις γεννηθηκαμε 15/7/10 16.30 16.31 εν αθηναι..

νομιζω ειμαστε καρκινακια με ωροσκοπο σκορπιο, αλλα βλεπω εσεις ειστε ειδημονες!!

ισχυει λοιπον?

33E7p2.png

μετα τη γρηγορη, ευκολη κ παχυντικη μακαροναδα μου , σαβουριαζω ωραιοτατο παγωτο..!

εγκυουλες σορρυ, υπομονη θα ρθει η ωρα ξανα κ για σας..

κ επειδη λεγατε για κιλα..

εχω μεινει 50κιλα με 1,72..δεν ειναι πολυ ωραιο..

θα παω στη μαμα στο εξοχικο χαλκιδικη να με στρωσει λιγο..ενταξει τα καταφερνω τελικα μια χαρα μονη με τα διδυμα (μια χαρα χωρις να κανω βεβαια τιποτα προσωπικο ετσι?)

αλλα δε προλαβαινω να τρωω οπως πρεπει κ εχασα κ εκεινα τα 3κιλα που καποια στιγμη μετα την εγκυμοσυνη καταφερα να παρω..

κ οσο για τη γυμναστικη με τα μωρα ως βαρακια που ανεφερε μια εγκυουλα..

ω, ναι ισχυει! παω γυμν χρονια , αλλα τοσο γραμμωμενα χερια δεν ειχα ποτε!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...