Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Α, α, α, α, θέλω κι εγώ ωροσκόπο!

13.8.10, τόπος γέννησης Αθήνα, 11.57 ο μεγάλος, 11.58 ο μικρός!

Είναι Λιονταράκια τα παιδιά μου! Τι ωροσκόπο έχουν, Λίτσες Πατέρες;

Ευχαριστώ!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγω ανυπομονω να γεννησω κ εσυ αναπολεις την κοιλιτσα;;;;

Μου φαινεται οτι δεν περναει ο καιρος με τιποτα!!!

Μα τι λες τώρα...

Ούτε ΜΙΑ φορά δεν είπα τη φράση, "άντε να γεννήσω"!!! Μα ούτε ΜΙΑ!

Άσε που γέννησα τις μέρες του τρομερού καύσωνα! Πρώτη φορά θυμάμαι στη ζωή μου Δεκαπενταύγουστο με καύσωνα! Να καίγεται ο τόπος! Είχε έρθει η μάνα μου παραμονή της γέννας και μου έλεγε "πεθαίνω, πώς γίνεται μέσα Αυγούστου με τόση ζέστη;;;;"...

Αφού, όταν γέννησα, σκεφτόμουν, πώς θα βγω από το μαιευτήριο, θα πρέπει αμέσως να βάλω τα μωρά σε ερκοντίσιον... Αλλά, εντάξει, πέρασε κι αυτό! :-)

rPPrp3.png

Μα τι λες τώρα...

Ούτε ΜΙΑ φορά δεν είπα τη φράση, "άντε να γεννήσω"!!! Μα ούτε ΜΙΑ!

Άσε που γέννησα τις μέρες του τρομερού καύσωνα! Πρώτη φορά θυμάμαι στη ζωή μου Δεκαπενταύγουστο με καύσωνα! Να καίγεται ο τόπος! Είχε έρθει η μάνα μου παραμονή της γέννας και μου έλεγε "πεθαίνω, πώς γίνεται μέσα Αυγούστου με τόση ζέστη;;;;"...

Αφού, όταν γέννησα, σκεφτόμουν, πώς θα βγω από το μαιευτήριο, θα πρέπει αμέσως να βάλω τα μωρά σε ερκοντίσιον... Αλλά, εντάξει, πέρασε κι αυτό! :-)

Κ ομως το λεω....ανυπομονω να τα δω!!!

Τελικα εβαλες a/c στο αμαξι;;; προγραμματισμενη καισαρικη;;;;

Α, α, α, α, θέλω κι εγώ ωροσκόπο!

13.8.10, τόπος γέννησης Αθήνα, 11.57 ο μεγάλος, 11.58 ο μικρός!

Είναι Λιονταράκια τα παιδιά μου! Τι ωροσκόπο έχουν, Λίτσες Πατέρες;

Ευχαριστώ!

Σκορπιο εχουν ωροσκοπο!!!

πωπω λετε για τις γεννες ε????

Με γυρνατε εκεινο το βράδυ.....που εχει κολλησει και στην αγοράκια χαχαχα.....ενω εβλεπα desperate housewives σπασανε τα νερααααα.

Και είχα και τον αλλον απο δίπλα να με φωτογραφίζει γκρρρρρ

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Με γυρνατε εκεινο το βράδυ.....που εχει κολλησει και στην αγοράκια χαχαχα.....ενω εβλεπα desperate housewives σπασανε τα νερααααα.

Τι φωτογραφιζε καλε ο καλος σου;;;;;:shock:

Με καισαρικη δεν στα πηραν ομως;;;

Κ ομως το λεω....ανυπομονω να τα δω!!!

Τελικα εβαλες a/c στο αμαξι;;; προγραμματισμενη καισαρικη;;;;

Σκορπιο εχουν ωροσκοπο!!!

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

Κι εγώ είμαι Σκορπίνα με ωροσκόπο Λέοντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εννοώ στο αυτοκίνητο το ερκοντίσιον!

Ήθελα να το αποφύγω για το δωμάτιό μας, όπου τους είχαμε τον πρώτο καιρό. Τελικά δεν το γλιτώσαμε! Και στο αυτοκίνητο έβαλα, όταν βγήκα με τον έναν, και στο σπίτι συνεχώς, μέχρι να φτιάξει ο καιρός...! Αλλά πολύ χαμηλά και με δύο δάχτυλα ανοιχτό το παραθύρι!

rPPrp3.png

Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Αξέχαστος ελληνικός κινηματογράφος!

Της Όλγας της είχαν σπάσει τα νερά κι ο καλός της την έβαλε να ποζάρει δίπλα στο τζάκι, για να θυμούνται τη στιγμή :-P

Μιλάμε, ότι πεθαίνω κάθε ξημέρωμα, όταν το θυμάμαι αυτό και το φτιάχνω σκηνή στο μυαλό μου!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

παιδί μου τα νερά να τρεχουν και να με εχει στησει για φωτογραφίες!!Δεν παμε καλά

Εμενα ετσι κ μου κανει τετοιο πραγμα,θα φαει την φωτογραφικη στο κεφαλι!!!:mad:

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

Κι εγώ είμαι Σκορπίνα με ωροσκόπο Λέοντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εννοώ στο αυτοκίνητο το ερκοντίσιον!

Ήθελα να το αποφύγω για το δωμάτιό μας, όπου τους είχαμε τον πρώτο καιρό. Τελικά δεν το γλιτώσαμε! Και στο αυτοκίνητο έβαλα, όταν βγήκα με τον έναν, και στο σπίτι συνεχώς, μέχρι να φτιάξει ο καιρός...! Αλλά πολύ χαμηλά και με δύο δάχτυλα ανοιχτό το παραθύρι!

Τοτε πρεπει να μοιαζουν σε σενα τα μικρα,ο ιδανικοτερος συνδυασμος!!!

Sevi-gio, ναι, προγραμματισμένη καισαρική. 35η+3.

Τη Δευτέρα επιβεβαιώσαμε ότι ο μεγάλος είχε σταματήσει να παίρνει ικανοποιητικό βάρος (το είχαμε δει και την προηγούμενη εβδομάδα και είχε επικρατήσει προβληματισμός), την Τετάρτη το ξαναείδαμε και αποφασίστηκε να γεννήσω Παρασκευή πρωί. Τελικά, κάποιος πιο επείγον τοκετός μου πήρε τη σειρά και γέννησα το μεσημέρι νταν, αντί για τις 10.30!!! Θα είχαν άλλο ωροσκόπο τότε, άραγε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Sevi-gio, ναι, προγραμματισμένη καισαρική. 35η+3.

Τη Δευτέρα επιβεβαιώσαμε ότι ο μεγάλος είχε σταματήσει να παίρνει ικανοποιητικό βάρος (το είχαμε δει και την προηγούμενη εβδομάδα και είχε επικρατήσει προβληματισμός), την Τετάρτη το ξαναείδαμε και αποφασίστηκε να γεννήσω Παρασκευή πρωί. Τελικά, κάποιος πιο επείγον τοκετός μου πήρε τη σειρά και γέννησα το μεσημέρι νταν, αντί για τις 10.30!!! Θα είχαν άλλο ωροσκόπο τότε, άραγε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ναι θα ειχαν Ζυγο ωροσκοπο στις 10.30!!! αλλα υπολογιζεται την ωρα που γεννηθηκαν....;):P

μεσα στο σενάριο βάλε και μενα να του ρίχνω μπινελικια!!!Ολα αυτα στις 2 τα ξημερωματα

Φανταζομαι τι θα ελεγες!!! γελασα μεσημεριατικα.....εσυ να γεννας κ ο καλος σου στις φωτο!!!:rolleyes::shock::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...