Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια. Τι κάνετε? Βλέπω εκδρομούλες, βολτούλες, ψώνια, κρυολογήματα............

Όντως βρε παιδιά αυτός ο ύπνος όσο περνάει ο καιρός είναι πρόβλημα. Μία να πας τουαλέτα, μια να γυρίσεις πλευρό με όλα τα παρελκόμενα είναι ένα πρόβλημα.....Αρχίζουμε και προπονούμαστε από τώρα για τα ξενύχτια που έπονται. Χα χα χα χα ..... Όσο για το κλώτσημα και το κούνημα όπως λέει και η Twins γίνεται ένας χαμός.. Δεν σταματάνε με τίποτα όλη την ημέρα. Τι πράγμα είναι αυτό βρε παιδί μου? Υπερκινητικότητα. Έτσι θα είναι κι έξω? Σε λίγο καιρό θα το διαπιστώσουμε............:rolleyes:

Διαφημίσεις

Όλγα εσύ που έχεις γεννήσει και έχεις την πείρα. Εσένα έτσι κουνιόταν μέχρι τελευταία στιγμή? Θέλω να πω όσο μεγάλωναν και δεν είχαν τόσο χώρο πια κλωτσάγανε το ίδιο. Τα άκουγες τόσο πολύ όσο πριν που ήταν μικρότερα? Στις τελευταίες εβδομάδες δηλαδη.

Αχ glorr μου τι τραβάμε τώρα στα τελευταία... εχτές έπεσε τόσος χορός που τρόμαξα! Οπότε σηκώθηκα, ήπια μαγνήσιο και ηρέμησαν. Όχι τίποτε άλλο, φοβάμαι πάααρα πολύ όσο περνάνε οι μέρες. Αν δεν κλείσουμε την 33η εβδ. (την 36η ιδανικά) δεν θα ησυχάσω. Τώρα πλέον δεν ξέρω αν είναι ο μπεμπούλης που κλωτσάει τόσο πολύ γιατί ξανα-άλλαξαν θέση και έχω την αμυδρά υποψία ότι είναι η μπουμπού που προσπαθεί να γυρίσει. Αλλιώς, προς τι τόσος χορός;;;; (και δεν μου λένε και ποιά είναι τα βήματα, να χορέψω και εγώ.....:P)

Γιώτα περαστικά και σε εσένα και στον Τασουλή. Αυτές οι παλιοκαούρες... Και πρόσεξε μην κολλήσεις αυτό το κρύωμα γιατί δεν λέει να φύγει.

Περαστικά και σε εσάς Στέλλα... Πως πάνε οι βαλιτσούλες; Φαντάζομαι θα πάρετε μαζί σας ολόκληρη προίκα... πωπω, άντε πότε θα πάμε και εμείς διακοπές!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αχ glorr μου τι τραβάμε τώρα στα τελευταία... εχτές έπεσε τόσος χορός που τρόμαξα! Οπότε σηκώθηκα, ήπια μαγνήσιο και ηρέμησαν. Όχι τίποτε άλλο, φοβάμαι πάααρα πολύ όσο περνάνε οι μέρες. Αν δεν κλείσουμε την 33η εβδ. (την 36η ιδανικά) δεν θα ησυχάσω. Τώρα πλέον δεν ξέρω αν είναι ο μπεμπούλης που κλωτσάει τόσο πολύ γιατί ξανα-άλλαξαν θέση και έχω την αμυδρά υποψία ότι είναι η μπουμπού που προσπαθεί να γυρίσει. Αλλιώς, προς τι τόσος χορός;;;; (και δεν μου λένε και ποιά είναι τα βήματα, να χορέψω και εγώ.....:P)

Γιώτα περαστικά και σε εσένα και στον Τασουλή. Αυτές οι παλιοκαούρες... Και πρόσεξε μην κολλήσεις αυτό το κρύωμα γιατί δεν λέει να φύγει.

Περαστικά και σε εσάς Στέλλα... Πως πάνε οι βαλιτσούλες; Φαντάζομαι θα πάρετε μαζί σας ολόκληρη προίκα... πωπω, άντε πότε θα πάμε και εμείς διακοπές!

Που είσαι βρε Twins? Πήγες για τον μεσημεριανό υπνάκο σου ε? Να σου πω βρε. Αλλάζουν θέση τα μωρά? Εμένα δεξιά είναι ο μπεμπούλης και αριστερά είναι η μπεμπούλα. Τι? μπορεί αυτό να αλλάξει? Όσο για τον χορό. Σάμπα κανονική. Χα χα χα χα .................. Κοιμάσαι τα βράδια εσύ? Γιατί εγώ σιγά σιγά έχω αρχίσει και το κόβω. Όχι τίποτα άλλο, να προπονουμαστε κιόλας για μετά.......

Κοιμήθηκα όλο το πρωί γιατί δεν κοιμήθηκα καθολου το βράδυ. Αν σου πω τι σκεφτόμουν πάλι... την εργασιακή ανασφάλεια, τι θα κάνουμε του χρόνου και με έπιασε ένα άγχος, χόρευαν και οι χορευτές. Ήταν ένα βράδυ μούρλια... δηλαδή στο τέλος έμοιαζαν όλα μαύρα. Πάλι καλά που ξημέρωσε.

Ο μπέμπης στο προηγούμενο υπέρηχογράφημα ήταν δεξιά, με το κεφαλι προς τα πάνω, τώρα βρέθηκε με το κεφάλι προς τα κάτω. Αντίθετα, η μπουμπου πυο και αυτή ήταν με το κεφάλι προς τα πάνω, βρέθηκε να είναι εγκάρσια και υποπτεύομαι πως αυτή κάνει τις περισσότερες κινήσεις γιατί προσπαθεί να γυρίσει η καημενούλα... μάλλον καημενούλα είναι η μαμά της που τρώει όλες τις κλωτσιές. Μέχρι και η πείνα μου έχει περάσει!

Πες μου τα νέα σου... πως πάει η διακόσμηση; Τι λέει ο διδυμομπαμπας;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Κοιμήθηκα όλο το πρωί γιατί δεν κοιμήθηκα καθολου το βράδυ. Αν σου πω τι σκεφτόμουν πάλι... την εργασιακή ανασφάλεια, τι θα κάνουμε του χρόνου και με έπιασε ένα άγχος, χόρευαν και οι χορευτές. Ήταν ένα βράδυ μούρλια... δηλαδή στο τέλος έμοιαζαν όλα μαύρα. Πάλι καλά που ξημέρωσε.

Ο μπέμπης στο προηγούμενο υπέρηχογράφημα ήταν δεξιά, με το κεφαλι προς τα πάνω, τώρα βρέθηκε με το κεφάλι προς τα κάτω. Αντίθετα, η μπουμπου πυο και αυτή ήταν με το κεφάλι προς τα πάνω, βρέθηκε να είναι εγκάρσια και υποπτεύομαι πως αυτή κάνει τις περισσότερες κινήσεις γιατί προσπαθεί να γυρίσει η καημενούλα... μάλλον καημενούλα είναι η μαμά της που τρώει όλες τις κλωτσιές. Μέχρι και η πείνα μου έχει περάσει!

Πες μου τα νέα σου... πως πάει η διακόσμηση; Τι λέει ο διδυμομπαμπας;

Αχ και εμένα μ' έχει πιάσει άγχος για το τι θα κάνω από Σεπτέμβριο. Και λογικά εντός των ημερών , το πολύ σε μια εβδομάδα θα μάθω αν θα με ξαναπάρουν στο φροντιστήριο ή όχι.

Όσο για την διακόσμηση οκ. Το βάψιμο έτοιμο. Πήγαμε χθες και τζάμπο και ψωνίσαμε και αυτά που θα βάλουμε στον τοίχο. Αφρώδη. Καλά είναι τέλεια. Πήρα σαλιγκαράκια, πεταλούδες, λουλούδια, βατραχάκια, αρκουδάκι, μελισσούλες..........διάφορα. Είναι πολύ ωραία. Ο διδυμομπαμπάς είναι πιο τρελαμένος από εμένα. Άστα. Πότε θα τα βάλουμε και πότε θα το φιάξουμε. Μ' εχει φαει. Εσάς ο μπαμπάς σας?

Σου πέρασε η πείνα? Α εσύ είσαι σοβαρά. Ο υπνος πάντα είναι πίκρα.

Κι εγώ ΄τώρα θα φάω. Στο μεταξύ μ' έχει πιάσει απ' το πρωί λύσσα για τσιζκεικ. Θα σκάσω αν δεν φάω. Περιμένω τον σύζυξ να πάει να μου πάρει. Χα χα χα χα .

Αχ... τσιζκέικ... Ξέρω και εκεί ωραίες συνταγές, αλλά δεν λέω... σπεσιαλιτέ μου το τσιζκέικ καφέ με καραμέλα από πάνω... Αλλά ξέρω και το ελληνικό τσιζκέικ, τη μελόπιτα. Οι συνταγές διαθέσιμες! Τελικά λάθος επάγγελμα διάλεξα, έπρεπε να ασχοληθώ με τη ζαχαροπλαστική!

Αλλά να, τιμωρήθηκα, καλά να πάθω που όπου πάω κυκλοφορώ με το ζαχαρομηχανηματάκι!!!!!!!!!!

Ουάου πόσα πράγματα πήρες! Εμάς ο διδυμομπαμπάς δεν πολυσυμμετέχει στα ψώνια οπότε πηγαίνω είτε με φίλες μου είτε με τη μητέρα μου. Γενικά όμως λέει ναι σε όλα.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα επαγγελματικά. Προς το παρον, δεν πιστεύω να σου πουν όχι για του χρόνου... Άλλωστε ξέρουν από τώρα πόσες εγγραφές θα έχουν;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αχ... τσιζκέικ... Ξέρω και εκεί ωραίες συνταγές, αλλά δεν λέω... σπεσιαλιτέ μου το τσιζκέικ καφέ με καραμέλα από πάνω... Αλλά ξέρω και το ελληνικό τσιζκέικ, τη μελόπιτα. Οι συνταγές διαθέσιμες! Τελικά λάθος επάγγελμα διάλεξα, έπρεπε να ασχοληθώ με τη ζαχαροπλαστική!

Αλλά να, τιμωρήθηκα, καλά να πάθω που όπου πάω κυκλοφορώ με το ζαχαρομηχανηματάκι!!!!!!!!!!

Ουάου πόσα πράγματα πήρες! Εμάς ο διδυμομπαμπάς δεν πολυσυμμετέχει στα ψώνια οπότε πηγαίνω είτε με φίλες μου είτε με τη μητέρα μου. Γενικά όμως λέει ναι σε όλα.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα επαγγελματικά. Προς το παρον, δεν πιστεύω να σου πουν όχι για του χρόνου... Άλλωστε ξέρουν από τώρα πόσες εγγραφές θα έχουν;

Εμένα μ' αρέσει τρελά αυτό με το βύσσινο από πάνω. Μιαμ μιαμ. Σταμάταω γιατί δεν μπορώ άλλο. Καλά τι έπαθα? Δεν μ' έχει ξαναπιάσει έτσι. Πρώτη φορά.

Δεν ξέρω τι θα μου πουν. Φυσικά και δεν ξέρουν από τώρα για τις εγγραφές. Αλλά πάντα μόλις μας δίνουν την απόλυση τον Μάιο μας ρωτάνε αν θέλουμε να συνεχίσουμε τον Σεπτέμβριο. Δεν μας αφήνουν και τελείως στον αέρα να μας ειδοποιήσουν τον Σεπτέμβριο. Βλακεία θα ήταν .Πρέπει και ο καθένας να κανονίσει την πορεία του τι θα κάνει. Τώρα θα είναι λίγες ώρες θα είναι πολλές. Αυτό δείχνει. Εμένα με σώνει το ότι κάνω και αγγλικά και γαλλικά. Οπότε συνήθως μαζεύονται κάποιες ωρίτσες. Θα δούμε θα δούμε.

Οι κράμπες πως πάνε? Οι πόνοι στην μέση? Έχεις?

Τι κάνετε κορίτσια και διδυμάκια; Να σας ρωτήσω κάτι ως ψαρωμένη μέλλουσα διδυμομανούλα; Τη μια μέρα έχω συμπτώματα , την άλλη τίποτα.. Θα πάω αρχές Ιουνίου για τον επόμενο υπέρηχο και μέχρι να τα ξαναδώ δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ότι έχω 2 ζουζούνια στην κοιλιά μου..

Και κάτι τελευταίο εσείς πότε αρχίσατε να φουσκώνετε; Δεν είναι πολύ νωρίς να μη μου κάνουν κάποια παντελόνια μου; Είμαι σχεδόν 9 εβδομάδων.

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Τι κάνετε κορίτσια και διδυμάκια; Να σας ρωτήσω κάτι ως ψαρωμένη μέλλουσα διδυμομανούλα; Τη μια μέρα έχω συμπτώματα , την άλλη τίποτα.. Θα πάω αρχές Ιουνίου για τον επόμενο υπέρηχο και μέχρι να τα ξαναδώ δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ότι έχω 2 ζουζούνια στην κοιλιά μου..

Και κάτι τελευταίο εσείς πότε αρχίσατε να φουσκώνετε; Δεν είναι πολύ νωρίς να μη μου κάνουν κάποια παντελόνια μου; Είμαι σχεδόν 9 εβδομάδων.

Γεια σου melenia. Όντως στην αρχή είναι πολύ δύσκολο να το συνηδειτοποιήσεις ότι υπάρχουν μέσα σου ΔΥΟ ζουζούνια. Κι εγώ έκανα πολύ καιρό για να το καταλάβω. Εδώ τα είχα ακούσει και πάλι μου φαινόταν απιστευτο. Όσο για τα ρούχα που λες εγώ δεν είχα πρόβλημα από τόσο νωρίς. Είναι ανάλογα στο σώμα προφανώς. Το πόσα κιλά παίρνεις, που τα παίρνεις............Δεν ξέρω κιόλας. Λέω. Κατά τ' άλλα πως είσαι?

Διαφημίσεις

Μελένια, εγώ είχα αρχίσει να φουσκώνω νωρίς, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι αυτό συνεβη από την πολυφαγία και την καλοφαγία και όχι τόσο από τα μπεμπουλίνια. Βασικά, αυτό μου είπε και ο γιατρός. Υπήρξε μήνας που πήρα 7 κιλά (μπράβο μου να πω;;;;). Μήπως τρως πολλά τσιζκέικ καλή μου;

Και τα συμπτώματα δεν σε προειδοποιούν για το πότε θα έρθουν... μιά έτσι, μιά αλλιώς... αυτή είναι και η γοητεία του άλλωστε. Είναι πάντως φανταστική αίσθηση και καταλαβαίνω πόσο περιμένεις το επόμενο υπερηχογράφημα!!! που πας γι' αυτά;

Glorr, οι πόνοι στη μέση χτες ήταν αφόρητοι κα μαζί με το συνάχι, ένιωθα ότι πρέπει να πάρω μετάθεση στο ΚΑΠΗ. Κράμπες συνεχίζω να μην έχω και ίσως σε αυτό ευθύνεται το μαγνήσιο. Εσένα τελικά δεν σου έδωσε καθόλου; Γιατί απ' ότι καταλαβαίνω σε ταλαιπωρούν πολύ.....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μελένια, εγώ είχα αρχίσει να φουσκώνω νωρίς, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι αυτό συνεβη από την πολυφαγία και την καλοφαγία και όχι τόσο από τα μπεμπουλίνια. Βασικά, αυτό μου είπε και ο γιατρός. Υπήρξε μήνας που πήρα 7 κιλά (μπράβο μου να πω;;;;). Μήπως τρως πολλά τσιζκέικ καλή μου;

Και τα συμπτώματα δεν σε προειδοποιούν για το πότε θα έρθουν... μιά έτσι, μιά αλλιώς... αυτή είναι και η γοητεία του άλλωστε. Είναι πάντως φανταστική αίσθηση και καταλαβαίνω πόσο περιμένεις το επόμενο υπερηχογράφημα!!! που πας γι' αυτά;

Glorr, οι πόνοι στη μέση χτες ήταν αφόρητοι κα μαζί με το συνάχι, ένιωθα ότι πρέπει να πάρω μετάθεση στο ΚΑΠΗ. Κράμπες συνεχίζω να μην έχω και ίσως σε αυτό ευθύνεται το μαγνήσιο. Εσένα τελικά δεν σου έδωσε καθόλου; Γιατί απ' ότι καταλαβαίνω σε ταλαιπωρούν πολύ.....

Δεν έχω πάει ακόμη γιατρό. Αλλά μου είχε πει αν έχω να παίρνω. Όχι δεν με ταλαιπωρούν πάρα πολύ . Δεν μπορώ να πω. Έχω ακούσει πολύ χειρότερα. Άρχισα και παίρνω κι εγώ.

Να σου πω ..........στα Καπη ε? Κάνουν κι ωραίες εκδρομές εκεί. Χα χα χα χα χα χα χα χ α...................Πλάκα κάνω ε? Μην με παρεξηγήσεις.

Δεν μπορώ να πω ότι τρώω πολύ, κιλά δεν έχω πάρει ακόμα αλλά κάποια παντελόνια με στενεύουν. Τι να πω.

Προσπαθώ να είμαι καλά και να μη σκέφτομαι τίποτα αρνητικό αλλά αγχώνομαι. Θέλω να έρθει η ώρα της αυχενικής για να ηρεμήσω σε πρώτη φάση.

Η γέννα πόσο κόστισε με δίδυμα; Συνήθως οι γιατροί ζητάνε τόσα όσα το μαιευτήριο; Τι γνώμη έχετε για το Μητέρα και το Γαία; Πολλές ερωτήσεις ε;:oops:

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Η αλήθεια είναι ότι κάνουν πάρα πολύ ωραίες εκδρομές και τζάμπα... πάει και η γιαγιά μου και οι θείες μου και έχουν γυρίσει όλη την Ελλάδα... μάλιστα έχει και εκδρομές στο εξωτερικό!

Είχα κάποτε ένα συνάδελφο στην ηλικία μας, ο οποίος τα καλοκαίρια πήγαινε ως συνοδός στις εκδρομές. Και ξέρεις τι ωραία που πέρναγε; Μήπως να το κάνουμε και εμείς;;;;;; Δεν το λέω καθόλου για πλάκα.... φαντάσου να πάμε στο Παρίσι και να μας πληρώσουν κιόλας...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αχ, κοιλίτσα, κοιλίτσα :). Α, μην ξεχάσω.... δεν χαιδεύουμε κυκλικά!!!!

Μελένια, δεν υπάρχει λόγος να σκεφτεσαι τίποτα το αρνητικό, όλα καλά είναι!!!! Την αυχενική την έχεις τον Ιούνιο ε; Πάντως ίσως είναι η πιο αγχωτική απ΄ολες γιατί σου λένε τις πιθανότητες για τις τρισωμίες εκει. Θα κάνεις και αμνιοπαρακέντηση;

Η γέννα πόσο κοστίζει... Λοιπόν, απ' όσο λένε τα κορίτσια που γέννησαν και από την έρευνα στο διαδίκτυο, η γέννα διδύμων δεν έχει διαφορά σαν τιμή από μία απλή καισαρική (γιατί ελάχιστες εξ υμών πάνε για φυσ. τοκετό), εκτος από το ότι έχεις διπλή αμοιβή για παιδίατρο στα παιδάκια.

Για να πάρεις μία γεύση από τιμές μαιευτηρίων κοίτα εδώ: http://ekpizo.gr/blog/archives/328. Σε αυτά προσθέτουμε την αμοιβή για την επισκληρίδιο (+150 ευρώ στο Μητέρα που ρώτησα) και τους παιδιάτρους (2Χ200 στο ίδιο μαιευτήριο). Εξτρά και η θερμοκοιτίδα αν χρειαστεί. Επίσης, για το ίδιο μαιευτήριο, μία άλλη συμφορουμίτισσα ρώτησε και της είπαν ότι στο οικ. πακέτο δεν περιλαμβάνει τα φάρμακα.

Οι τιμές βέβαια είναι προ κρίσης, τώρα δεν ξέρω αν τις έχουν κατεβάσει. Ο γιατρός σου συνεργάζεται και με τα δύο;

Α, η αμοιβή του γιατρού είναι έξτρα. Η κοινή πρακτική είναι να ισοφαρίζει την τιμή του δωματίου, αλλά είναι υπο διπραγμάτευση

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...