Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κατσε να τα ξαναπω.Εχω ερθει Αθηνα για να ειμαι κοντα στο γιατρο,να ειμαι ηρεμη εγω δηλαδη και ταραγμενος αυτος.Ο αντρουλης εχει μεινει σπιτι μας,μενουμε επαρχια.Ελπιζουμε ολοι οτι τα αντρακια θα θελουν το μπαμπα κοντα και θα παμε με ραντεβου.

Και πολύ καλά κάνεις! Και εγώ το ίδιο έκανα και τον παίρνω τηλέφωνο μιά Παρασκευή και του λέω¨"έλα, είναι θέμα ωρών"!

ωστόσο, αν και δίδυμα με ελάχιστο-ελάχιστα λεπτά διαφορά,

δε σημαίνει ότι θα είναι ίδια σε όλα..

εκτός από τις διάφορες θεωρίες και του prenatal αλλά και παραδείγματα από την ίδια μας τη ζωή..

ακόμα και όταν επιλέγεις κάποιο μωρό να ταΐσεις πρώτο αυτό "καταγράφεται" και το επηρεάζει.. υπάρχουν δηλ. και οι εξωτερικοί παράγοντες, συμπεριφορές,ερεθίσματα που τα διαμορφώνουν.. "επίκτητα"..

Σωστα, σωστά τα λες. Και αυτό με το τάισμα λες να έχει σχέση; Γιατι τον σκούξη τάισα πρώτο ( η μπέμπα ήταν στη θερμοκοιτίδα) και είχα άγχος τους πρώτους μήνες μήπως μου κράταει κακία και γι' αυτό κλαίει συνέχεια.

Καλημέρα, κοριτσίνια!

Καλημέρα διδυμομανούλες και καλημέρα διδυμοεγκυούλες :)

Πώς είστε σήμερα;

Ωπ! Ξεχάστηκα! Έχουμε και διδυμομπαμπά στη συντροφιά μας! Καλημέρα και σε σένα!

Μας λειψατε, μας λείψατε, είχα καιρό να φανώ.... Πότε θα ξαναπάμε βόλτα;

33η, 1+1!

33 +2 ήταν η μέρα μου. Δεν το λεω για να αγχώσω, το λέω για να εμψυχώσω. Τι σπουδάζεις φοιτητρούλα μου;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

λοιπον παω να μπανιαριστω και ενημερωνω το απογευμα.

φιλια!!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

nunu για καποιο διαστημα δεν εδιναν σημασια, θελαν μονο να φανε το βιβλιο..

ξεκινησα διαβαζοντας τους ενα μονο παραμυθι, απλο σε εικονες, με πολυ λιγα λογια.

"σαν το μπαμπα μου φυσικα" εκδ πατακη. εχει πλακα, μ αρεσει κ εμενα πολυ.

το διαβαζα ξανα κ ξανα κ διαπιστωσα οτι τα κερδισε διοτι οταν το εβλεπαν εκαναν σα παλαβα! βοηθησε κ η καποια θεατρικη μου παιδεια διοτι φροντιζω να τους διαβαζω πολυ παραστατικα !

σιγα σιγα μπηκαν κ αλλα βιβλια τα οποια ομως διαβαζω ξανα κ ξανα πριν παω σε επομενο για να το συνηθισουν κ να το περιμενουν.

βεβαια, δεν ειναι παραμυθια πχ κοκκινοσκουφιτσα,ειναι μικρα για να καταλαβουν ιστορια.

πιο απλα.

απο eric carle "ενας γρυλος πολυ σιωπηλος" κ "το σπορακι ταξιδευει" εδ.καλειδοσκοπιο

χρωματα κ αριθμοι εκδ. αγκυρα(με σκληρα φυλλα)

κατι αλλα με ηχους απο ζωα (εχει εικονα απο ζωο κ πατανε το κουμπι για τον αντιστοιχο ηχο)

τωρα διαβαζουμε τα μεσημερια κυριως. την πεφτουμε κ οι 3 στην κρεβατοκαμαρα , διαβαζουμε, τα υπνωτιζω κ μετα κοιμουνται.γιουπι!

η διαφορα!

η μικρη δειχνει κιολας! λεω εγω να τα 3 μαιμουδακια, που ειναι τα 3μαιμουδακια? κ δειχνει!!στο περιπου , αλλα ναι!

κ επισης ανοιγει κ βρισκει τις κρυμμενες εικονες σε ενα συγκεκριμενο βιβλιο..

ο σπορος προσεχει μονο αυτα που θελει, κ δεν εκπαιδευεται ετσι ευκολα1 αγορι για..

Έχουμε κι εμείς βιβλία με ζωάκια και τις φωνούλες τους! Με τη φάρμα και τη ζούγκλα. Όταν τελειώνουν, κλαίμε, μα, όσο διαβάζουμε, τους ζητώ να μου δείξουν πού είναι η αγελάδα και παίρνουν αγκαλιά όλο το βιβλίο! Κάτι έλεγες για αγόρια....

Με τη βία έμαθα στον μεγάλο να ζουπάει το κουμπάκι, για να ακουστεί ο ήχος. Το κάνει στα πρώτα δύο ζώα, μετά βαριέται. Ε, αυτή τη δουλειά θα κάνουμε τώρα; Ας βελάξει η αγελάδα μόνη της, εμείς θα της πατάμε το κουμπί;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Να ζήσουν όλα τα νεοφώτιστα μωράκια!

Τζίνι ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Κι εσείς δεν πάτε πίσω!

Όλγα μου πολύ όμορφη η βάπτισή σας. Τα παιδάκια σου μεγάλωσαν πάαααρα πολύ.

Νunu να δω πότε θα τα πούμε από κοντά!

Έχω την ανάγκη να σας γράψω πόσο πολύ ευτυχισμένη είμαι που έχω τα διδυμάκια μου. Είναι υπέροχοι! Τέλειοι!

Έρχονται και οι 2 αγκαλιά μου και με φιλάνε εις διπλούν.

Κρατιούνται χεράκι χεράκι και πηγαίνουν μαζί βόλτα ή να κάνουν κάποια σκανδαλιά. Μιλάνε, γελάνε και μόνο αυτοί ξέρουν γιατί. Τους κοιτάμε, τους χαζεύουμε κι εμείς και οι άλλοι και γελάμε.

Είναι απίστευτοι και εγώ είμαι απέραντα τυχερή που ήρθαν στη ζωή μας!

Να τους καμαρώνετε πάντα έτσι, Φροσάκι....

Με συγκίνησες...!

rPPrp3.png

Θα σας πω τώρα και τη δική μας περίληψη και βγάλτε παρακαλώ άκρη.

1. Τα τουινσάκια έχουν μισήσει τη σουπα. Παρ' αυτά, αν τους δώσουμε κάτι και το κρατάνε στο χέρι (καρπούζι, ροδάκινο, αγγούρι, κουλούρι, κρέας) το τρώνε με ευχαρίστηση. Με το μάσημα τα πάνε τέλεια. Με τα αλεσμένα όχι. Κάνουν σαν να τα σιχάθηκαν.

2. Ο μπεμπης περπατάει αρκετά καλά και γρήγορα, η μπεμπα αυξάνει κάθε μέρα τα βηματάκια της

3. Ο μπεμπης πίνει νερό και γάλα μόνος του

4. Η μπεμπα ζητιανεύει φαι απ' όποιον έρθει (πάει, τους κοιτάει στα μάτια και λέει "μαμ-μαμ", λες και την έχουμε ατάιστη 10 χρόνια).

5. Τρελαίνονται να παίζουν ποδόσφαιρο και λένε τη μπάλα "¨μπαμπα"

Και εκτός των άλλων, την Παρασκευή μια μέλισσα τσίμπισε τη μαγουλού μας. Κακιά μέλισσα....

Φτου σας και ξανά φτου σας, όμορφα, μικρά Twinsakia!!!

Τα πάτε κούκλα! Ειδικά αυτό με τη ζητιανιά της μπουμπούς με πέθανε!

Και μπορώ να πω πως λέμε κι εμείς τη μπάλα "μπά (μπα)". Το δεύτερο μπα, το προσθέτουμε όταν είναι πολύ αναγκαίο! Είναι η πρώτη λέξη μετά το ψευτο-μαμά, μπαμπά, που μάθαμε να (ψιλο)λέμε!!!!!

rPPrp3.png

γεια σας και απο εμενα, τι κανετε;

Ολγακι χρονια σου πολλα κουκλα μου οτι επιθυμεις

tzini εχουμε θεμα βλεπω με το πεθερικο;δεν πειραζει εσυ να εισαι καλα οπως λεει κ ο παππους μου οταν κλεινεις την πορτα του σπιτιου σου να σε νοιαζει μονο γι αυτους που ειναι μεσα με τους υπολοιπους μην ασχολησε.

twinsaki τι κανεις;σε χασαμε , κανονησε πριν φυγεις να μου στηλεις την λιστα που λεγαμε γιατι εχω αρχησει να αγχωνομαι

frosobal εγω δεν μπορω να δω τις φοτο σου

εγω μολις γυρισα απο μια βολτα ,ολη την ημερα ειμαι μεσα με το κλιματιστικο,τι ζεστα ειναι αυτη βρε κοριτσια εχω σκασει απο χτες νομιζω οτι το ενα μωρακι εχει ανεβει ψηλα και μου κοβει ωρες ωρες την ανασα

Μην ανησυχείς, κουκλίτσα μου!

Θα το αισθάνεσαι συχνά από δω και μπρος! Θα νιώθεις σαν να πνίγεσαι, αλλά δεν είναι τίποτα, μην φοβάσαι!

Φρόντισε όσο μπορείς να αποφεύγεις το ανάσκελα!!! Αυτό δυσκολεύει πολύ τα πράγματα στην αναπνοή. Και το δεξί πλευρό, επίσης. Πιο συχνά να ξαπλώνεις αριστερά! Είναι το καλύτερο και για τα μπεμπίνια σου!

rPPrp3.png

33 +2 ήταν η μέρα μου. Δεν το λεω για να αγχώσω, το λέω για να εμψυχώσω. Τι σπουδάζεις φοιτητρούλα μου;

Δηλαδή σε τρεις μέρες?? Αχ-βαχ!!!! Φοβάμαιιιιιι!!!! Κάνω ότι γράφω διδακτορικό στα οικονομικά... αλλά δεν γράφω τίποτα, μόνο κωλοβαράω, pardon my french.... Εσύ τι σπουδάζεις?

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

Άσχετο: ο γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται να κάνω ντόπλερ. Υπάρχει καμιά σας που δεν έκανε?

Εμενα κατι σαν doppler μου κανει στους υπερηχους.....αλλα λογικα θα μου πει να την κανω κ στο Γαια!!!

Λοιπόν, καλό υπέρηχο, Naki!

Προς το τέλος και για μας βόλτα ήταν ο υπέρηχος! Μακιγιάζ, σκουλαρίκι, δαχτυλίδια (το πάθος μου...), βραχιόλια. Ό,τι μου βρισκόταν πρόχειρο, τέλοσπάντων!

Twinsaki, κι εμάς μας λείψατε πολύ!!!!!

Ναι, βολτίτσα γρήγορα! Όσο είχαμε ιωσούλα (περάσαμε κι εμείς το πρώτο μας crash test..., μόνο ο μεγάλος) δεν πήγαμε πουθενά. Κλεισμένοι μέσα 10 μέρες είμαστε τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!! Περίμενα να αναρρώσουμε καλά! Μόλις ξαμαλώσω με τον καλό μου και με βοηθήσει να τους κατεβάσω, θα πάμε μόνο μαμάδες! Να πέσει λίγο κι αυτή η βρωμοζέστη, βρε παιδί μου! 7 το απόγευμα και δεν μπορείς ακόμη να αναπνεύσεις!

rPPrp3.png

Εμενα κατι σαν doppler μου κανει στους υπερηχους.....αλλα λογικα θα μου πει να την κανω κ στο Γαια!!!

Κι εμένα το ίδιο. Μου έκανε ένα ψιλοντόπλερ σε κάθε υπέρηχο (καλά, ο υπερηχολόγος μου ήταν και πολύ κορυφαίος, δεν το συζητώ), οπότε δεν χρειάστηκε μοναχικό...

Αχ, κορίτσια, τι ωραία που ήμασταν εγκυούλες κι εμείς, θυμάστε.....;

Με τις κοιλίτσες μας, με τις κλωτσίτσες τους, με τις φοβίες μας! Ωραίες εποχές!

rPPrp3.png

Κι εμένα το ίδιο. Μου έκανε ένα ψιλοντόπλερ σε κάθε υπέρηχο (καλά, ο υπερηχολόγος μου ήταν και πολύ κορυφαίος, δεν το συζητώ), οπότε δεν χρειάστηκε μοναχικό...

Αχ, κορίτσια, τι ωραία που ήμασταν εγκυούλες κι εμείς, θυμάστε.....;

Με τις κοιλίτσες μας, με τις κλωτσίτσες τους, με τις φοβίες μας! Ωραίες εποχές!

Εγω ανυπομονω να γεννησω κ εσυ αναπολεις την κοιλιτσα;;;;

Μου φαινεται οτι δεν περναει ο καιρος με τιποτα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...