Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ο αιγόκερως που βγαίνει είναι γιατί είναι οριακά στην 1η μοίρα..

εννοείται ότι θα επηρεάζεται κι από αυτό κάπως..

όχι και τα 2 (σκούξης και μαγουλού) το ίδιο είναι δεν παίζει ρόλο το 1λεπτό διαφορά.

Εαν εκτυπωσω τον χαρτη κ τις ερμηνεις του...Αιγοκερω βγαζει καλε!!!

Κ ας ειναι στην 1η μοιρα...ειναι στην αλλαγη επανω.....

Διαφημίσεις

Και εγώ το ίδιο 6 κιλά είχα χάσει!

Που είναι ο αντρούλης καλέ; Πάλι επεισόδια έχασα;

κατσε να τα ξαναπω.Εχω ερθει Αθηνα για να ειμαι κοντα στο γιατρο,να ειμαι ηρεμη εγω δηλαδη και ταραγμενος αυτος.Ο αντρουλης εχει μεινει σπιτι μας,μενουμε επαρχια.Ελπιζουμε ολοι οτι τα αντρακια θα θελουν το μπαμπα κοντα και θα παμε με ραντεβου.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

ο αιγόκερως που βγαίνει είναι γιατί είναι οριακά στην 1η μοίρα..

εννοείται ότι θα επηρεάζεται κι από αυτό κάπως..

όχι και τα 2 (σκούξης και μαγουλού) το ίδιο είναι δεν παίζει ρόλο το 1λεπτό διαφορά.

ωστόσο, αν και δίδυμα με ελάχιστο-ελάχιστα λεπτά διαφορά,

δε σημαίνει ότι θα είναι ίδια σε όλα..

εκτός από τις διάφορες θεωρίες και του prenatal αλλά και παραδείγματα από την ίδια μας τη ζωή..

ακόμα και όταν επιλέγεις κάποιο μωρό να ταΐσεις πρώτο αυτό "καταγράφεται" και το επηρεάζει.. υπάρχουν δηλ. και οι εξωτερικοί παράγοντες, συμπεριφορές,ερεθίσματα που τα διαμορφώνουν.. "επίκτητα"..

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

κατσε να τα ξαναπω.Εχω ερθει Αθηνα για να ειμαι κοντα στο γιατρο,να ειμαι ηρεμη εγω δηλαδη και ταραγμενος αυτος.Ο αντρουλης εχει μεινει σπιτι μας,μενουμε επαρχια.Ελπιζουμε ολοι οτι τα αντρακια θα θελουν το μπαμπα κοντα και θα παμε με ραντεβου.

η ξανθιά το εμπεδωσε...μεινε ησυχη:P:p:p:p

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ωστόσο, αν και δίδυμα με ελάχιστο-ελάχιστα λεπτά διαφορά,

δε σημαίνει ότι θα είναι ίδια σε όλα..

εκτός από τις διάφορες θεωρίες και του prenatal αλλά και παραδείγματα από την ίδια μας τη ζωή..

ακόμα και όταν επιλέγεις κάποιο μωρό να ταΐσεις πρώτο αυτό "καταγράφεται" και το επηρεάζει.. υπάρχουν δηλ. και οι εξωτερικοί παράγοντες, συμπεριφορές,ερεθίσματα που τα διαμορφώνουν.. "επίκτητα"..

Σε αυτο εχεις δικιο κ το ζω!!! ο αντρας μου ειναι διδυμος κ με καισαρικη!!!

Οποτε η διαφορα τους ειναι ελαχιστη χρονικα.....Εεεεε ειναι η μερα με την νυχτα!!!

Διαφημίσεις

laerta τελικα τι εβγαλες ακρη με τα βλαστοκυτταρα?

μου φαινονται λιγο μουφα και τα μεσεγχυματικα αλλα ο συζυξ λεει να τα κρατησουμε.Τελικα ειναι 1230 και για τα 2 μωρα.

μονο που πρεπει να τα τρεχουμε εμεις ρε γμτ!δε μπορουν να στελνουν καποιον?

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

παντα ειναι καποιος μαζι μου,δεν γινεται αλλιως.

Λαερτα για να εχεις παρει τοσα προφανως ησουν πολυ αδυνατη και ο οργανισμος τα χρειαζοταν τα κιλα.

ποτε αρχιζουν οι εκπτωσεις?εχε υποψιν σου οτι τα περισσοτερα καταστηματα εχουν εκπτωσεις μονο στα ρουχα ,ενω στα ειδη βρεφαναπτυξης οχι ή βαζουν πολυ λιγο.Σου λεει αναγκαστικα θα τα παρει.

Μια χαρά ήμουν, καθόλου αδύνατη απλά σε πολύ καλή φόρμα. Δεν τρώω του σκασμού (δεν χωράει), αλλά τρώω ότι θέλω και δεν με πολυζαλίζω. Άλλωστε ταλαιπωρήθηκα τόσο πολύ τους πρώτους πέντε μήνες με το θέμα του φαγητού που είπα, ας κάνει το σώμα μου ό,τι θέλει. Έπιπλα θέλω να πάρω, σίγουρα θα κόψουν κάτι, πανάκριβα όλα!!!

120247mcv711uxx1.gif

Σε αυτο εχεις δικιο κ το ζω!!! ο αντρας μου ειναι διδυμος κ με καισαρικη!!!

Οποτε η διαφορα τους ειναι ελαχιστη χρονικα.....Εεεεε ειναι η μερα με την νυχτα!!!

ααα, και εννοείτε ότι το κανονισμένο ραντεβού με την καισαρική δεν είναι το ίδιο με τον απρογραμμάτιστο τοκετό..όπου το παιδί επιλέγει μόνο του πότε θα βγεί...

αυτά, τέλος, σας ζάλισα και δεν είμαι για να μου δίνεις αέρα σε αυτά.. φλυαρώ και ξεχνώ να σταματήσω.:oops:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

ααα, και εννοείτε ότι το κανονισμένο ραντεβού με την καισαρική δεν είναι το ίδιο με τον απρογραμμάτιστο τοκετό..όπου το παιδί επιλέγει μόνο του πότε θα βγεί...

αυτά, τέλος, σας ζάλισα και δεν είμαι για να μου δίνεις αέρα σε αυτά.. φλυαρώ και ξεχνώ να σταματήσω.:oops:

Αφου εχεις δικιο σε αυτα που λες!!! τι ντρεπεσαι;;;:rolleyes:

Μια χαρά ήμουν, καθόλου αδύνατη απλά σε πολύ καλή φόρμα. Δεν τρώω του σκασμού (δεν χωράει), αλλά τρώω ότι θέλω και δεν με πολυζαλίζω. Άλλωστε ταλαιπωρήθηκα τόσο πολύ τους πρώτους πέντε μήνες με το θέμα του φαγητού που είπα, ας κάνει το σώμα μου ό,τι θέλει. Έπιπλα θέλω να πάρω, σίγουρα θα κόψουν κάτι, πανάκριβα όλα!!!

Σε ποια εβδ εισαι;;; αγορακια εχεις;;; δεν θυμαμαι!!!:oops:

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κοριτσίνια!

Καλημέρα διδυμομανούλες και καλημέρα διδυμοεγκυούλες :)

Πώς είστε σήμερα;

Ωπ! Ξεχάστηκα! Έχουμε και διδυμομπαμπά στη συντροφιά μας! Καλημέρα και σε σένα!

rPPrp3.png

λοιπον εμεις πηγαμε και λεει ο καλος μου:θελουμε αυτες τις 2κουνιες ,αυτη τη συρταρερια και αυτα τα στρωματα.Τι εκπτωση θα μας κανετε για να τα κλεισουμε τωρα??

αμεσως επεσαν τα τηλ στα κεντρικα και μας εκαναν νομιζω 20 ή 25%,δε θυμαμαι.

Αλλα επειδη θα δωσετε πολλα λεφτα,λογω διδυμων σιγουρα κατι θα κανουν.

Επισης μας εκαναν και εκπτωση στις προικες(παντες,κουνουπιερες κλπ)

Περα απο την εκπτωση να ζητησεις και δωρα!πολυ σημαντικο!!μη σου πουν μα μου....

tJd1p3.png

να σας πω και κατι ακομα ,ασχετο βεβαια!αλλα χθες εβλεπα το νεο videoclip της λοπεζ και αναρωτιομουν:αυτη μετα τα διδυμα πως εχει καλυτερο κορμι απο πριν?

καλα ξερω τι θα μου πειτε,απλα εννοω με γυμναστικ μονο ή με κοπτοραπτικη?

tJd1p3.png

να σας πω και κατι ακομα ,ασχετο βεβαια!αλλα χθες εβλεπα το νεο videoclip της λοπεζ και αναρωτιομουν:αυτη μετα τα διδυμα πως εχει καλυτερο κορμι απο πριν?

καλα ξερω τι θα μου πειτε,απλα εννοω με γυμναστικ μονο ή με κοπτοραπτικη?

nip-tuck..;)

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...