Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αστα Ολγακι μου αλλα καποιος πρεπει να δουλευει!ολοκληρη φαμιλια ερχεται!ερχεται και με βλεπει τα σκ.

τελικα βρε κοριτσια τι κουλο οργανισμο που εχω??ακουω απο ολες οτι με τις ορμονες παχυναν και εγω με την εξωσωματικη αδυνατισα!!

παντως πας πολυ καλα με τα κιλα!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Εγω ειχα ηδη παραπανισια κιλα!!!Ας ειναι καλα οι ορμονες 2 χρονια, αλλα μεχρι στιγμης εχω παρει +6...εδω κ 1 μηνα γραμμαριο δεν πηρα!!!

Εμενα φωναζει ηδη ο δικος μου....

Πλάκα μου κάνετε, έτσι?? Κιλά είναι αυτά? Πιο πολύ για ώρες μου μοιάζουν!!! Εγώ ως τώρα έχω πάρει 22 κιλά και ούτε που με προβληματίζει!! Άλλωστε κορμί θανατηφόρο όπως το δικό μου πριν την εγκυμοσύνη, απαιτεί 2 ώρες την ημέρα γυμναστήριο και συνεπώς σε ένα, ενάμιση χρόνο ελπίζω να επανέλθω!! Αλλά και να μου μείνουν μερικά, χαλάλι, δεν θα κάτσω να σκάσω!!! Αναγεννησιακά πρότυπα, όχι μα....κιες!!! Χαχαχα!!!!!

120247mcv711uxx1.gif

Θέλω και εγώ αστρολογικό χάρτη......

Λοιπον, 20/6/2010, 19:55 (σκούξης), 19: 56 (μαγουλάκι), τόπος γέννησης Αθήνα.

Είναι δίδυμοι με ωροσκόπο τοξότη και αυτοί ή αιγόκερω;

Αιγοκερω ωροσκοπο!!!!

Διαφημίσεις

ωροσκόπος : Τοξότης

σελήνη : Ζυγός

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

αστα Ολγακι μου αλλα καποιος πρεπει να δουλευει!ολοκληρη φαμιλια ερχεται!ερχεται και με βλεπει τα σκ.

τελικα βρε κοριτσια τι κουλο οργανισμο που εχω??ακουω απο ολες οτι με τις ορμονες παχυναν και εγω με την εξωσωματικη αδυνατισα!!

Εγω δοξα τον Θεο με το που ξεκιναγα ορμονες,επαιρνα κιλα!!!:shock:

Και εγώ το ίδιο 6 κιλά είχα χάσει!

Που είναι ο αντρούλης καλέ; Πάλι επεισόδια έχασα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Είναι δίδυμοι με ωροσκόπο τοξότη στην 18η μοίρα και φεγγάρι στο Ζυγό!

120247mcv711uxx1.gif

Αιγοκερω ωροσκοπο!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ αλλά με μπερδέψατε. Ο σκούξης τοξότης και η μαγουλού αιγόκερως; Λες γι' αυτό να είναι και τόσο διαφορετικά;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ αλλά με μπερδέψατε. Ο σκούξης τοξότης και η μαγουλού αιγόκερως; Λες γι' αυτό να είναι και τόσο διαφορετικά;

ο αιγόκερως που βγαίνει είναι γιατί είναι οριακά στην 1η μοίρα..

εννοείται ότι θα επηρεάζεται κι από αυτό κάπως..

όχι και τα 2 (σκούξης και μαγουλού) το ίδιο είναι δεν παίζει ρόλο το 1λεπτό διαφορά.

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Είναι δίδυμοι με ωροσκόπο τοξότη στην 18η μοίρα και φεγγάρι στο Ζυγό!

Κοριτσια εμενα μου το βγαζει στην 1,24η μοιρα του Αιγοκερω!!!

παντα ειναι καποιος μαζι μου,δεν γινεται αλλιως.

Λαερτα για να εχεις παρει τοσα προφανως ησουν πολυ αδυνατη και ο οργανισμος τα χρειαζοταν τα κιλα.

ποτε αρχιζουν οι εκπτωσεις?εχε υποψιν σου οτι τα περισσοτερα καταστηματα εχουν εκπτωσεις μονο στα ρουχα ,ενω στα ειδη βρεφαναπτυξης οχι ή βαζουν πολυ λιγο.Σου λεει αναγκαστικα θα τα παρει.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...