Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

πολυ ωραιο το gliter,παω να φτιαξω και αλλο καφε και σε λίγο να πεταχτω να παρω αλλο γαλα του γκρινιαρη γιατι με το ΝΑΝ 2 τελικα δεν τρωμε,ρωτησα την παιδιατρο μου είπε να το αλλαξω..για να δουμε

Εδώ η εξπέρ στις αλλαγές γάλακτος. Τι επιθυμείτε;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

αχ Ολγακι μου μη μου λες τετοια!δεν ειναι και ο καλος μου κοντα!ειπαμε το ονειρο δειχνει στις 4/8!

σεβη μου στη ζυγαρια που εχω εδω(δεν ειναι ηλεκτρονικη ομως και δεν την πολυεμπιστευομαι) χθες με εδειξε 65 και ειχα ξεκινησει 53,5.Να ειμαι μονο 11,5 πανω δυσκολο το κοβω γιατι η κοιλια σε μια βδομαδα πηρε πολυ και ανοιξα και στη μεση-περιφερεια πολυ!

θα δειξει,θα ενημερωσω το απογευμα.Βεβαια εχω βαλει οριο τα 67 μετα δεν ξαναζυγιζομαι.Ο γιατρος στην αρχη ειχε πει οριο τα 12 κιλα αλλα του ειπα:μπουχαχα γελασαμε!!

ασχετο αλλα μπαμιες λιγουρευομαι απο χθες!

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

duckface, ποιά είναι η σχέση σας με την Κρήτη;

είμαστε και οι δύο από εκεί !!

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

λοιπον το τικερακι με τις κολοκυθες πολυ μου αρεσει!!!οταν ειχα φτιαξει το δικο μου δεν το ειχε.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Κ εγω ετσι το εβαλα!!! Τοξοτακια εβγαλε!!!

για όσες δεν το έχουν ακούσει ήδη..

υπάρχει εκτός της γενέθλιας αστρολογίας που είναι δηλ. βάσει ημ/νίας και ώρας γέννησης ,

υπάρχει και η λεγόμενη pre-natal αστρολογία, όπου βασίζεται στην ημέρα σύλληψης.. :!:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

αχ Ολγακι μου μη μου λες τετοια!δεν ειναι και ο καλος μου κοντα!ειπαμε το ονειρο δειχνει στις 4/8!

σεβη μου στη ζυγαρια που εχω εδω(δεν ειναι ηλεκτρονικη ομως και δεν την πολυεμπιστευομαι) χθες με εδειξε 65 και ειχα ξεκινησει 53,5.Να ειμαι μονο 11,5 πανω δυσκολο το κοβω γιατι η κοιλια σε μια βδομαδα πηρε πολυ και ανοιξα και στη μεση-περιφερεια πολυ!

θα δειξει,θα ενημερωσω το απογευμα.Βεβαια εχω βαλει οριο τα 67 μετα δεν ξαναζυγιζομαι.Ο γιατρος στην αρχη ειχε πει οριο τα 12 κιλα αλλα του ειπα:μπουχαχα γελασαμε!!

ασχετο αλλα μπαμιες λιγουρευομαι απο χθες!

Εγω ειχα ηδη παραπανισια κιλα!!!Ας ειναι καλα οι ορμονες 2 χρονια, αλλα μεχρι στιγμης εχω παρει +6...εδω κ 1 μηνα γραμμαριο δεν πηρα!!!

Εμενα φωναζει ηδη ο δικος μου....

Υδροχόοι λοιπόν με ωροσκόπο τοξότη!Αυτο μας σώζει λιγο νομιζω χαχα

Ειναι καλό ζωδιο ο τοξότης

δεν υπάρχουν κακά ζώδια..

Paulo Coelho

για όσες δεν το έχουν ακούσει ήδη..

υπάρχει εκτός της γενέθλιας αστρολογίας που είναι δηλ. βάσει ημ/νίας και ώρας γέννησης ,

υπάρχει και η λεγόμενη pre-natal αστρολογία, όπου βασίζεται στην ημέρα σύλληψης.. :!:

Αυτο μου το λεει η μαμα μου κ την κοροιδευω!!!:shock:

Duckface Αθηνα είστε?

ναι στην Αθήνα μένουμε

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...