Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Tzini, δηλώνω παρούσα!!! Ακόμα μέσα τα'χω!!! Απλά 1/βασανίζομαι από τύψεις λόγω σχολής, 2/περιμένω τις εκπτώσεις να αγοράσω πραγματάκια για τα μωρά και 3/δίνω εξετάσεις αίματος κάθε τρεις και λίγο κι έχω βαρεθεί. Για τη νάκι αναρωτιόμουν κι εγώ! Επίσης, έχω συνέχεια κόσμο στο σπίτι γιατί αν θυμάστε εδώ είναι το νοσοκομείο "Η ΕΛΠΙΣ" (τότε που ο δικός μου έσπασε την κλείδα του), φίλους που μας αγαπάνε έχουμε μπόλικους κι όλοι θέλουν να έρχονται τώρα που είμαστε στη φάση που είμαστε... Διαβάζω όμως ανελλιπώς τα νέα της καφεπαρέας. Duckface, είχα πάθει κι εγώ ψύχωση κι όλο ήθελα να διαβάζω για μωράκια, μετά τρελλαινόμουν από το άγχος, άσε- μιλάμε για ψυχάκι, εύχομαι εσύ να το διασκεδάζεις και να μην είσαι σαν κι εμένα...

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

αμανννν τεραστιο το gliter χαχαχαχα

μεγιές !

υδροχοάκια τα αγοράκια σου !!!:)

σε βλέπω σε καμιά 20αριά χρόνια να μπερδεύεις τα γυναικεία ονόματα και τις φωνές που θα τηλ. σπίτι ή θα χτυπούν τα κουδούνια.. trust me ..!;)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

μεγιές !

υδροχοάκια τα αγοράκια σου !!!:)

σε βλέπω σε καμιά 20αριά χρόνια να μπερδεύεις τα γυναικεία ονόματα και τις φωνές που θα τηλ. σπίτι ή θα χτυπούν τα κουδούνια.. trust me ..!;)

Με τι ωροσκόπο, Όλγα?

120247mcv711uxx1.gif

Διαφημίσεις

πολυ ωραιο το gliter,παω να φτιαξω και αλλο καφε και σε λίγο να πεταχτω να παρω αλλο γαλα του γκρινιαρη γιατι με το ΝΑΝ 2 τελικα δεν τρωμε,ρωτησα την παιδιατρο μου είπε να το αλλαξω..για να δουμε

YiMXp3.png

καλημερα!!!!

εδω ειμαι!!!!!!αντεχω ακομα ματια μου,αντεχω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

λοιπον σημερα εχω νευρα,πολλα νευρα ομως,αλλα επειδη το μεσημερι εχω γιατρο για να συνελθω(μιας που το θεωρω βολτα πια) θα σημαιοστολιστω και θα παω.Αλλωστε την προηγουμενη βδομαδα με ειδε σε κακα χαλια,μην επαναληφθει.

εβλεπα προχτες στον υπνο μου τον αριθμο 4 ως ημερομηνια γενεθλιων.Καλο μου ακουγεται!!μακαρι να το φτασω.

επισης σημερα θα με ζυγιζει,δηλ θα φουντωσουν κι αλλο τα νευρα !!

το μονο που με παρηγορει πια ειναι οτι ευτυχως ακουσα τον αντρα μου στην αγορα καροτσιου και πηραμε ενα που ειναι ιδανικο για τζοκινγκ:tongue:

καλα θα γελασει καθε πικραμενος!!

επισης στο youtube κυκλοφορουν ασκησεις που μπορεις να γυμναστεις μαζι με τα μωρα ,τα οποια χρησιμοποιεις σαν βαρακια!!εννοειται οτι εσυ λιωνεις και αυτα ξεκαρδιζονται!!!

βεβαια ξερω οτι οσες εχετε γεννησει γελατε μ'αυτα που γραφω γιατι σιγα μην προλαβαινω να τα κανω αλλα αφηστε με για λιγο στον κοσμο μου!

εσεις τι νεα?

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Διαφημίσεις

Ωροσκόπο δεν ξέρω.Αν μπορει βγαλε 05:10 τα ξημερωματα,Τετάρτη

Θεωρώντας πόλη γέννησης την Αθήνα..

είναι Τοξοτάκια σε ωροσκόπο..!:D

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...