Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Πάτα το "PseudoHTML, UBBCode and BB Code " και αυτό που θα σου βγάλει κάνε copy-paste στην υπογραφή

Σε ευχαριστώ πολύ !

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

αυτο που σου λεει η twins κανε.Δεν ειναι σωστος ο κωδικας που γραφεις

10^3 thanx!!;)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

βλεπω λοιπον ότι το λιλιπαι έχει πια περισσότερη ποικιλια. Οταν είμασταν εμεις έγκυες, ουτε φυστικάκια, ουτε κολοκύθες, ουτε λαγουδάκια, ουτε αγιοβασιλάκια...

Ολγα, μήπως να φτιάξουμε και εμείς ένα νέο pregnancy ticker; :tongue::tongue::tongue:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Τώρα που το είπε και η Σεβη, ζεσταίνομαι ΦΡΙΚΤΑ!!!!!! Και απλώνω και ρούχα!

Και συμπληρώνω και αιτήσεις. Τον ατελειωτο έχουν (γκρινιάζω-γκρινιαζω-γκρινιάζω)

Εγω μαγειρευω κ καιγομαι!!!:shock::shock::shock:

Α... κακή μέρα για μαγείρεμα. Φτιάξε καλή μου μια γιγαντιαία σαλάτα να τη φχαριστηθείτε!

Εγω καλα θα την φαω,ο καλος μου;;;;:rolleyes:

Τελικα τωρα εβαλα τα μπουτακια κοτοπουλο στην κατσαρολα κ οταν γινουν,ολα μαζι στο φουρνο με μπαμιες!!!

Εγω μαγειρευω κ καιγομαι!!!:shock::shock::shock:

κι εγώ είμαι στη δουλειά και σήμερα βαριέμαι..αρκετά..

το μυαλό μου "πετάει", όλο σχετικά με εγκυμοσύνη,μωράκια κτλ θέλω να διαβάζω..

Ψιλο-νιώθω και τύψεις που είμαι στο internet σήμερα από το πρωί ..

sevi-gio αν και έχω βαρεθεί το κοτόπουλο, μιαμ !!

Paulo Coelho

κι εγώ είμαι στη δουλειά και σήμερα βαριέμαι..αρκετά..

το μυαλό μου "πετάει", όλο σχετικά με εγκυμοσύνη,μωράκια κτλ θέλω να διαβάζω..

Ψιλο-νιώθω και τύψεις που είμαι στο internet σήμερα από το πρωί ..

sevi-gio αν και έχω βαρεθεί το κοτόπουλο, μιαμ !!

Καλημερα!!!!!! εμενα μου αρεσει πολυ....

Γιατι νιωθεις τυψεις που εισαι στο internet;;;;; εγω ολη μερα στο σπιτι ανοιχτο το εχω!!!

Ωραια τικερακια εφτιαξες!!! Ηταν να μην μαθεις!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα διδυμομανουλες κ μελλουσες!!!

καλημερουδια κοπελουδα!

κ που σαι ακομα! ουτε τα παπαυτσια σου δεν θα μπορεις να βγαλεις. παταχτα σαν τσαρουχια θα τα κανεις!

Σε ευχαριστώ πολύ !

με γειες το τικερ. πολυ με αρεσει αυτο με τον ξοτικο. μηπως να βαλω ενα μαγαλοκαρχαρια κ εγω?!

ρε κοπελες?

η νακι που ειναι?

η φιλη του οδυσσεα η λαερτα?

λετε να εχουμε γεννητουρια κ να μην πηραμε χαμπαρι?!:cool:

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλημερα!!!!!! εμενα μου αρεσει πολυ....

Γιατι νιωθεις τυψεις που εισαι στο internet;;;;; εγω ολη μερα στο σπιτι ανοιχτο το εχω!!!

Ωραια τικερακια εφτιαξες!!! Ηταν να μην μαθεις!!!!!

οι τύψεις είναι επειδή πληρώνομαι..κ' χάνω χρόνο στο internet..

Paulo Coelho

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...