Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Αχ, θα τον στείλεις στα πέλαγα και τότε θα σου λείπει... θα σου κάνουμε παράθεση τα λεγόμενά σου και εσύ τότε θα λες "πάει η αγάπη μου, πάει...."

Πότε φεύγει αλήθεια;

μη ξανς πληγας! πλιζζζζ!

τελος ιουλιου.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

καλε σας το ειπα το νεο της μερας?

εορταζει η οξωαποδω πεθερα μου σημερις (ολγα κ αυτη, πηξαμε στην ολγα!)

μη μου πειτε χρονια πολλα, χρονια λιγα θελω να ευχηθω εγω, αλλα δεν θα το κανω καθωτι κ μεγαλοψυχη κ με το πιανο μου αλλα κ με τα μπουρτζοβλαχογαλλικα μου αμα θελω! χαχχαχχαχχχαχαχ

σας εχω πει που μια φορα μπηκα σε ενα ανθοπωλειο (πριν χρονια) κ ζητησα στη ανθοπωλισσα να στειλει τσουκνιδια με κακτο μπουκετο?

σεκος η γυναικα απ τα γελια!

δεν θελει μειτε ο ν. να την παρει τφ κ ανησυχω για την ψυχολογια του!

οκ δεν το συζητω γαιδουρα κι αυτη. δεν ηρθε στην βαφτιση απο γινατι. δεν μας ευχηθηκε στο γαμο που βρεθηκαμε, ε τι να κανει κ ο χασμπαν δηλ? τον μακακα? δεν νομιζω!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Εμείς χρόνια πολλά λέμε μόνο στην Ολγα μας! Στην Ολγάρα μας!

Δεν με λες βρε tzini... τι θα έλεγε το πεθερικό οξύ αν διάβαζε όλα αυτά που γράφεις;;;;;;;;:tongue:

Φρόσω μια χαρά είναι οι φωτό και υπέροχες. Πάρα-πάρα πολύ όμορφα αγοράκια! Μου άρεσε πολύ αυτή η φωτό που ο ... (συμπλήρωσε όνομα) τρώει το ρολογάκι.:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

φχαστω Θεε μου, παλι καλα που δεν τα λεει ολα!

Γεια σου ρε τζίνι! Δεν φοβάσαι τίποτα! Εχει όμως ωραίο όνομα η πεθεριξ (αν έλεγα το αντίθετο θα με σκότωνε η Ολγου και όχι τίποτε άλλο ξέρει και που μένω:tongue:)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

γεια σας και απο εμενα, τι κανετε;

Ολγακι χρονια σου πολλα κουκλα μου οτι επιθυμεις

tzini εχουμε θεμα βλεπω με το πεθερικο;δεν πειραζει εσυ να εισαι καλα οπως λεει κ ο παππους μου οταν κλεινεις την πορτα του σπιτιου σου να σε νοιαζει μονο γι αυτους που ειναι μεσα με τους υπολοιπους μην ασχολησε.

twinsaki τι κανεις;σε χασαμε , κανονησε πριν φυγεις να μου στηλεις την λιστα που λεγαμε γιατι εχω αρχησει να αγχωνομαι

frosobal εγω δεν μπορω να δω τις φοτο σου

εγω μολις γυρισα απο μια βολτα ,ολη την ημερα ειμαι μεσα με το κλιματιστικο,τι ζεστα ειναι αυτη βρε κοριτσια εχω σκασει απο χτες νομιζω οτι το ενα μωρακι εχει ανεβει ψηλα και μου κοβει ωρες ωρες την ανασα

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

γεια σας και απο εμενα, τι κανετε;

Ολγακι χρονια σου πολλα κουκλα μου οτι επιθυμεις

tzini εχουμε θεμα βλεπω με το πεθερικο;δεν πειραζει εσυ να εισαι καλα οπως λεει κ ο παππους μου οταν κλεινεις την πορτα του σπιτιου σου να σε νοιαζει μονο γι αυτους που ειναι μεσα με τους υπολοιπους μην ασχολησε.

twinsaki τι κανεις;σε χασαμε , κανονησε πριν φυγεις να μου στηλεις την λιστα που λεγαμε γιατι εχω αρχησει να αγχωνομαι

frosobal εγω δεν μπορω να δω τις φοτο σου

εγω μολις γυρισα απο μια βολτα ,ολη την ημερα ειμαι μεσα με το κλιματιστικο,τι ζεστα ειναι αυτη βρε κοριτσια εχω σκασει απο χτες νομιζω οτι το ενα μωρακι εχει ανεβει ψηλα και μου κοβει ωρες ωρες την ανασα

Δεν το έχω ξεχάσει... σήμερα αύριο!

Αυτό με την ανασα... θα σε ακολουθήσει μάλλον ως το τέλος.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

κατριν μες στο προγραμμα ειναι ολα.

ασε δεν θελω να θυμαμαι τι περασα το καλοκαιρι περισυ!

χειροτερα μετα το κλιματιστικο.

ασε που ειμαι κ γκαβαδι κ με πειραζε στα ματια!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

http://www.mothercare.com/Mothercare-Duo-AquaPod/dp/B002HN2ACO?ie=UTF8&ref=sr_1_12&sr=1-12&qid=1310416714

κουκου!!! το εχει καμια σας να μου πει αν αξιζει???

Κι εγώ αυτό έχω και έχουν ξετρελαθεί τα jasminakia! Κάθονται για ώρα μέσα (μέχρι να μουλιάσουν ) και εγώ είμαι χαλαρή πια! Μόνο που καμιά φορά επειδή χτυπιούνται πάνω κάτω από χαρά, κοπανάνε και το πουλάκι τους στο στήριγμα μπροστά :tongue::tongue::tongue:

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1574&ct=1100308&itmid=2985213

κ γι αυτο σκεφτομαι...

πολυ πρακτικο φαινεται, για μεχρι 4ων ετων κ σουπερ για ταξιδια..

το χετε?

Δεν μου φαίνεται χρήσιμο παρα μόνο όπως λες για κανένα ταξίδι. Έτσι όμως έσκασα κι εγώ 60 ευρουλάκια η χαζή να πάρω ένα μπανάκι ταξιδίου και τελικά βαριέμαι να το κουβαλάω και τα κάνω όρθια ντους για πιο γρήγορα.

Θα σας πω τώρα και τη δική μας περίληψη και βγάλτε παρακαλώ άκρη.

1. Τα τουινσάκια έχουν μισήσει τη σουπα. Παρ' αυτά, αν τους δώσουμε κάτι και το κρατάνε στο χέρι (καρπούζι, ροδάκινο, αγγούρι, κουλούρι, κρέας) το τρώνε με ευχαρίστηση. Με το μάσημα τα πάνε τέλεια. Με τα αλεσμένα όχι. Κάνουν σαν να τα σιχάθηκαν.

2. Ο μπεμπης περπατάει αρκετά καλά και γρήγορα, η μπεμπα αυξάνει κάθε μέρα τα βηματάκια της

3. Ο μπεμπης πίνει νερό και γάλα μόνος του

4. Η μπεμπα ζητιανεύει φαι απ' όποιον έρθει (πάει, τους κοιτάει στα μάτια και λέει "μαμ-μαμ", λες και την έχουμε ατάιστη 10 χρόνια).

5. Τρελαίνονται να παίζουν ποδόσφαιρο και λένε τη μπάλα "¨μπαμπα"

Και εκτός των άλλων, την Παρασκευή μια μέλισσα τσίμπισε τη μαγουλού μας. Κακιά μέλισσα....

Ώωωωω έχουν μεγαλώσει πολύ τα τουινσάκια! Μπράβο!! Αφού δεν θέλουν το αλεσμένο φαγητό, να τους το δίνεις λιωμένο με πιρούνι ή ίσως κόβοντάς το μικρά μικρά κομματάκια.

RKdwp3.png

twins οποτε μπορεσεις δεν θελω να σε πιεζω κιολας.

μεχρι το τελος ε;αντε καλο μου κουραγιο

tzini και εμενα με πειραζει μου φερνει φτερνισμα και σιναχι αλλα δεν γινετε χωρις αυτο , ειπα να κανω κανενα μπανιο στη θαλασσα αλλα ακομα δεν τολμησα παω στην παραλια αλλα τελευταια στιγμη το μετανιωνω και λεω αντε μην μπενεις μην ειναι βρομικη μην ειναι κρυα για τα μικρα μη με σκουντιξει κανεις και χτυπησω, εχω γινει χεστρου πολυ απο τοτε που εμεινα εγκυος

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Twins,

Από νέα...an κι εγώ ξεχνάω...το αιλτσχάιμερ, μου έχει χτυπήσει την πόρτα! Θα σου πω ότι θυμάμαι και ας με συμπληρώσουν οι άλλες...

Πρόσφατες βαφτίσεις...Jasminakia, Ολγάκια, Nufakia.

Ένα νέο μέλλον διδυμοζευγάρι στο καφέ μας.... Rivendell & Duckface (αν τα λέω καλά)

Τα Agorakia κάνουν παλαμάκια και "έλα-έλα" ...

Τα jasminakia λένε "εκεί" και δείχνουν...

To 4κιλο της Zitamar έγινε 5κιλο!

Το camping αρέσει σε πολλές (εκτός από εμένα που προτιμώ την θαλπωρή του κλειστού δωματίου)

Νέες φώτο από Όλγα (της βάφτισης), Jasmini, Glorr, Frosobal...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...