Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μα καλά... δεν θέλετε να εξασκηθείτε στη θαυμάσια δεξιότητα της περίληψης;

αρρωστησαμε πολλα, αναρωσαμε πολλα.

βαφτισαμε. νευριασαμε.

τσακωθηκαμε με τα γουρουνια τους αντρες μας.

αλλαξαμε γαλατα.

μπηκαμε στις στερεες κλπ κπλ κπλ.

του κουτρουλ ο γαμος δηλ. κ αλλα πολλα.

σε καλυψα?

μπααααα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Τι έγινε;

Μη με παρεξηγείς... εδώ και δύο εβδομάδες ζω ένα παραλήρημα και έχω χάσει επεισόδια... γι' αυτό ζητάω περίληψη!

α καλα μεγαλη ιστορια κ πικρη. δεν ξερω αν αντεχει να το ξαναπει. ριξε μια ματια διπλα.

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1574&ct=1100308&itmid=2985213

κ γι αυτο σκεφτομαι...

πολυ πρακτικο φαινεται, για μεχρι 4ων ετων κ σουπερ για ταξιδια..

το χετε?

αν ειναι να παρω κ απο αυτο στις διακοπες (αν παμε) ουτε πουλμαν δεν μας χωρει!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Twins είχα ανοίξει σχετικό θέμα στο πάρεντς.

Η κοπέλα που μου κράταγε τα παιδιά μας κατάκλεψε δυστυχώς.

Τζίνι πλέον δεν μπορώ να πάρω άλλη κοπέλα γιατί δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να εμπιστευτώ καμία.

Κάναμε αίτηση σε παιδικό σταθμό και βλέπουμε...

α! μου απαντησατε για το πρωτο..διιστανται οι αποψεις ομως..

twins εγω δε μπορω να σε βοηθησω πολυ με την περιληψη διοτι μπαινω πεταχτα , διαβαζω αναλογα κ θυμαμαι ελαχιστα δια να σχολιασω κιολας...

αυτη η tzini ειναι πιστη πελατισσσα ομως!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&colID=1574&ct=1100308&itmid=2985213

κ γι αυτο σκεφτομαι...

πολυ πρακτικο φαινεται, για μεχρι 4ων ετων κ σουπερ για ταξιδια..

το χετε?

Αυτό όχι. Αλλά και πάλι, τα δικά μου πλεον ως επι το πλείστον τα κάνω πλέον ντουζάκι όρθια ( η μπανιέρα μας έχει χερουλια και στηρίζονται εκεί, αλλά πλέον στηρίζονται και μόνα τους). Σε ένα μήνα και τα δικά σου ίσως να θέλουν το ίδιο. Οπότε, αν δεν σας βιάζει, δείτε την εξελιξή σας και αποφασίστε ανάλογα.

αρρωστησαμε πολλα, αναρωσαμε πολλα.

βαφτισαμε. νευριασαμε.

τσακωθηκαμε με τα γουρουνια τους αντρες μας.

αλλαξαμε γαλατα.

μπηκαμε στις στερεες κλπ κπλ κπλ.

του κουτρουλ ο γαμος δηλ. κ αλλα πολλα.

σε καλυψα?

μπααααα!

Φαντάσου, εγώ είχα μείνει στην σκέτη αρρώστια. Αλλά αφού αναρρώσατε, όλα καλά. Θα ρωτούσα τώρα γιατί τσακωθήκατε, αλλά ίσως φταίει και το μπριάμ χωρίς φέτα. Με τις στερεές πως τα πήγατε;

Και γιατί νευριάσατε καλέ; Πολλές ερωτήσεις έχω μάλλον. Πάντως έκανες καλή περίληψη μανδαμ.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

αντε ρε frosobal...αισχος... κ εξηφανισθη η μανδαμ ε? ελληνιδα?

tzini τι ναπω..εμενα η κυρια μου εκανε οτι προλαβαινε οσο ηταν μικρα κ κοιμοντουσαν πολυ..δλδ κανα μπαλκονι, καμια ηλεκτρικη κ σιδερο.

του χρονου που θα τρεχει απο πισω τους, δε νομιζω να προλαβαινει τιποτα!κ λογικο...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Και γιατί νευριάσατε καλέ; Πολλές ερωτήσεις έχω μάλλον. Πάντως έκανες καλή περίληψη μανδαμ.

εμενα ο πυραυλος μου εσπασε το ντβιντορικορντερ κ ταπειρωκρανιωθηκα ασχημα!

α σημερα σας ειπα που ανοιξε την πορτα της κουζινας χωρις να αφοπλισει τον συναγερμο κ κατατρομαξε τη συλια? κ αντι να τρεξει να πιασει το παιδι που ουρλιαζε κ πηγαινοερχοταν κ μου ειχε σπασει το μπιμπερο απ την τρομαρα κ εμενα, πηγε κ εβγαλε το συναγερμο κ με ρωτησε αταραχος τον κωδικο! κωδικος: αστο δια νουμερο ενα!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Θα σας πω τώρα και τη δική μας περίληψη και βγάλτε παρακαλώ άκρη.

1. Τα τουινσάκια έχουν μισήσει τη σουπα. Παρ' αυτά, αν τους δώσουμε κάτι και το κρατάνε στο χέρι (καρπούζι, ροδάκινο, αγγούρι, κουλούρι, κρέας) το τρώνε με ευχαρίστηση. Με το μάσημα τα πάνε τέλεια. Με τα αλεσμένα όχι. Κάνουν σαν να τα σιχάθηκαν.

2. Ο μπεμπης περπατάει αρκετά καλά και γρήγορα, η μπεμπα αυξάνει κάθε μέρα τα βηματάκια της

3. Ο μπεμπης πίνει νερό και γάλα μόνος του

4. Η μπεμπα ζητιανεύει φαι απ' όποιον έρθει (πάει, τους κοιτάει στα μάτια και λέει "μαμ-μαμ", λες και την έχουμε ατάιστη 10 χρόνια).

5. Τρελαίνονται να παίζουν ποδόσφαιρο και λένε τη μπάλα "¨μπαμπα"

Και εκτός των άλλων, την Παρασκευή μια μέλισσα τσίμπισε τη μαγουλού μας. Κακιά μέλισσα....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Twins είχα ανοίξει σχετικό θέμα στο πάρεντς.

Η κοπέλα που μου κράταγε τα παιδιά μας κατάκλεψε δυστυχώς.

Τζίνι πλέον δεν μπορώ να πάρω άλλη κοπέλα γιατί δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να εμπιστευτώ καμία.

Κάναμε αίτηση σε παιδικό σταθμό και βλέπουμε...

Νομίζω ότι θα είναι μια χαρά στον παιδικό. Κλείνουν και τον Οκτώβριο τα 2, οπότε τα πιο δύσκολα πέρασαν.

Ερώτηση: στο parents έχεις nick no doubt; Γιατί τώρα βρήκα ένα τέτοιο θέμα.

εμενα ο πυραυλος μου εσπασε το ντβιντορικορντερ κ ταπειρωκρανιωθηκα ασχημα!

α σημερα σας ειπα που ανοιξε την πορτα της κουζινας χωρις να αφοπλισει τον συναγερμο κ κατατρομαξε τη συλια? κ αντι να τρεξει να πιασει το παιδι που ουρλιαζε κ πηγαινοερχοταν κ μου ειχε σπασει το μπιμπερο απ την τρομαρα κ εμενα, πηγε κ εβγαλε το συναγερμο κ με ρωτησε αταραχος τον κωδικο! κωδικος: αστο δια νουμερο ενα!!!!!

Αχ, θα τον στείλεις στα πέλαγα και τότε θα σου λείπει... θα σου κάνουμε παράθεση τα λεγόμενά σου και εσύ τότε θα λες "πάει η αγάπη μου, πάει...."

Πότε φεύγει αλήθεια;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ερώτηση: πρόσθεσα ένα άλμπουμ με πρόσφατες φωτό των παιδιών. Τί κάνω λάθος και τις βγάζει τόοοοοσο πολύυυυυ τεράστιες;

η νουνουκα με βοηθει εμε!

δεν ξερω να σου πω. παντως μια χαρα τις ειδα χτες εγω. κ ας ανοιγαν σε μεγαλο σιζε.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...