Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

tzini, αν και μπερδεύτηκα με όλα αυτά τα ονόματα, αν κρατήσετε την όλγα και απογευματινές ώρες έχει το φοβερό θετικό ότι δεν χρειάζεσαι να φοβάσαι για κλοπες/ επιθέσεις. Από την άλλη όμως υπάρχει ο κίνδυνος να μπερδέψει τους ρόλους και τελικά να κάνει του κεφαλιού της, δηλαδή, να συνεχίσει να κοιτάζει τα παιδιά και το απόγευμα. Αυτό βέβαια θα της το ορίσεις εσύ και μόνο εσύ από πριν.

Το θέμα είναι αν θέλει να κάνει την καθαρίστρια ή ψάχνει για δεύτερη δουλειά νταντάς. Γιατί αν είναι να κάνει ώρες ατελειωτες, θα σας δυσκολέψει.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

tzini, αν και μπερδεύτηκα με όλα αυτά τα ονόματα, αν κρατήσετε την όλγα και απογευματινές ώρες έχει το φοβερό θετικό ότι δεν χρειάζεσαι να φοβάσαι για κλοπες/ επιθέσεις. Από την άλλη όμως υπάρχει ο κίνδυνος να μπερδέψει τους ρόλους και τελικά να κάνει του κεφαλιού της, δηλαδή, να συνεχίσει να κοιτάζει τα παιδιά και το απόγευμα. Αυτό βέβαια θα της το ορίσεις εσύ και μόνο εσύ από πριν.

Το θέμα είναι αν θέλει να κάνει την καθαρίστρια ή ψάχνει για δεύτερη δουλειά νταντάς. Γιατί αν είναι να κάνει ώρες ατελειωτες, θα σας δυσκολέψει.

μπερδευτηκες με τοσα ονοματα ε? φαντασου ποσος κοσμος μπαινει καθημερινα σπιτι!

θελει. βασικα στην προηγουμενη της δουλεια εκανε κ τα δυο. νταντα κ καθαρισμα. (εμενα δεν μου πολυαρεσει, δεν μου καθετε καλα. αλλα δεν μπορω να βρω κ αλλο ατομο γαι καθημερινη καθαριοτητα. δεν γινετε απλα.)

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Να ζήσουν όλα τα νεοφώτιστα μωράκια!

Τζίνι ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Κι εσείς δεν πάτε πίσω!

Όλγα μου πολύ όμορφη η βάπτισή σας. Τα παιδάκια σου μεγάλωσαν πάαααρα πολύ.

Νunu να δω πότε θα τα πούμε από κοντά!

Έχω την ανάγκη να σας γράψω πόσο πολύ ευτυχισμένη είμαι που έχω τα διδυμάκια μου. Είναι υπέροχοι! Τέλειοι!

Έρχονται και οι 2 αγκαλιά μου και με φιλάνε εις διπλούν.

Κρατιούνται χεράκι χεράκι και πηγαίνουν μαζί βόλτα ή να κάνουν κάποια σκανδαλιά. Μιλάνε, γελάνε και μόνο αυτοί ξέρουν γιατί. Τους κοιτάμε, τους χαζεύουμε κι εμείς και οι άλλοι και γελάμε.

Είναι απίστευτοι και εγώ είμαι απέραντα τυχερή που ήρθαν στη ζωή μας!

http://www.mothercare.com/Mothercare-Duo-AquaPod/dp/B002HN2ACO?ie=UTF8&ref=sr_1_12&sr=1-12&qid=1310416714

κουκου!!! το εχει καμια σας να μου πει αν αξιζει???

μου το φερανε δωρο στη βαφτιση. αλλα ειναι νωρις για τα δικα μου. βεντουζαρει καλα παντως κ αν θες βγαζεις τον πατο-χαλι σιελ κ βαζεις μονο τα καθισματακια που ειναι φιξ με τα χερουλια. κ πιανει καλα κ ο κωλος τους. δεν γλυστρανε δηλ. δεν το εχω δοκιμασει στην πραξη.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

http://www.mothercare.com/Mothercare-Duo-AquaPod/dp/B002HN2ACO?ie=UTF8&ref=sr_1_12&sr=1-12&qid=1310416714

κουκου!!! το εχει καμια σας να μου πει αν αξιζει???

Το πήρα πριν 1 εβδομάδα και σήμερα ο μπεμπης χτύπησε. Βασικά σηκώθηκε καθώς τον έκανε μπάνιο ο μπαμπας του και κουτούλησε τη μπανιέρα. Δηλαδή ίσως να μην κάνει για ζωηράκια που πλέον έχουν αποκτήσει πολλή δύναμη.

Η witch το έχει και είναι πολύ ευχαρηστημένη. Εγώ πάλι, μετά το σημερινό, δεν θα έλεγα το ίδιο.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Να ζήσουν όλα τα νεοφώτιστα μωράκια!

Τζίνι ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Κι εσείς δεν πάτε πίσω!

Όλγα μου πολύ όμορφη η βάπτισή σας. Τα παιδάκια σου μεγάλωσαν πάαααρα πολύ.

Νunu να δω πότε θα τα πούμε από κοντά!

Έχω την ανάγκη να σας γράψω πόσο πολύ ευτυχισμένη είμαι που έχω τα διδυμάκια μου. Είναι υπέροχοι! Τέλειοι!

Έρχονται και οι 2 αγκαλιά μου και με φιλάνε εις διπλούν.

Κρατιούνται χεράκι χεράκι και πηγαίνουν μαζί βόλτα ή να κάνουν κάποια σκανδαλιά. Μιλάνε, γελάνε και μόνο αυτοί ξέρουν γιατί. Τους κοιτάμε, τους χαζεύουμε κι εμείς και οι άλλοι και γελάμε.

Είναι απίστευτοι και εγώ είμαι απέραντα τυχερή που ήρθαν στη ζωή μας!

Μα τι χάνω πάλι; Τι κάνατε; φωτογραφίες βάλατε;

Δεν με λέτε όλες σας; Θα μου κάνετε την περίληψη ή θα με αναγκάσετε να διαβάσω τα κατεβατά;;;;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Το πήρα πριν 1 εβδομάδα και σήμερα ο μπεμπης χτύπησε. Βασικά σηκώθηκε καθώς τον έκανε μπάνιο ο μπαμπας του και κουτούλησε τη μπανιέρα. Δηλαδή ίσως να μην κάνει για ζωηράκια που πλέον έχουν αποκτήσει πολλή δύναμη.

Η witch το έχει και είναι πολύ ευχαρηστημένη. Εγώ πάλι, μετά το σημερινό, δεν θα έλεγα το ίδιο.

καλα ειμαι σιγουρη πως αν βαλω εκει μεσα τον αλεξ, θα γινει χαλασμος!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Μα τι χάνω πάλι; Τι κάνατε; φωτογραφίες βάλατε;

Δεν με λέτε όλες σας; Θα μου κάνετε την περίληψη ή θα με αναγκάσετε να διαβάσω τα κατεβατά;;;;;;;;

ερευνατε τας γραφας μανδαμ!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

μπερδευτηκες με τοσα ονοματα ε? φαντασου ποσος κοσμος μπαινει καθημερινα σπιτι!

θελει. βασικα στην προηγουμενη της δουλεια εκανε κ τα δυο. νταντα κ καθαρισμα. (εμενα δεν μου πολυαρεσει, δεν μου καθετε καλα. αλλα δεν μπορω να βρω κ αλλο ατομο γαι καθημερινη καθαριοτητα. δεν γινετε απλα.)

τότε γιατί όχι; δεδομένου ότι αν έχεις και άλλα ατομα να κυκλοφορούν στο σπίτι, δεν θα ξέρεις ποιος είναι που! Ασε και τις κλοπες που γίνονται με τους αγνώστους.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

μου το φερανε δωρο στη βαφτιση. αλλα ειναι νωρις για τα δικα μου. βεντουζαρει καλα παντως κ αν θες βγαζεις τον πατο-χαλι σιελ κ βαζεις μονο τα καθισματακια που ειναι φιξ με τα χερουλια. κ πιανει καλα κ ο κωλος τους. δεν γλυστρανε δηλ. δεν το εχω δοκιμασει στην πραξη.

Μου το είχαν φέρει κι εμένα στη βάπτιση και θεωρώ ότι ήταν το καλύτερο δώρο!

Στα καθισματάκι αυτά τους βάζω ακόμα. Σηκώνονται αλλά όσο κάθονται δεν γλυστράνε.

τότε γιατί όχι; δεδομένου ότι αν έχεις και άλλα ατομα να κυκλοφορούν στο σπίτι, δεν θα ξέρεις ποιος είναι που! Ασε και τις κλοπες που γίνονται με τους αγνώστους.

Αυτό τώρα τί το έγραψες...... με πόνεσε πολύ.....

καλα ειμαι σιγουρη πως αν βαλω εκει μεσα τον αλεξ, θα γινει χαλασμος!

Δεν μπορώ να περιγράψω το τι έγινε. Και εντωμεταξύ στο κανονικό μπανάκι του ήταν τόσο ήρεμος.... καθόταν και έπαιζε με τα παιχνιδάκια του, αυτομπουγελωνόταν... Αλλά καί όταν τον κάνω ντους όρθιο, πάλι ήσυχος είναι . Πως τα πήρε τόσο στραβα αυτά τα καθισματάκια, δεν ξέρω...

ερευνατε τας γραφας μανδαμ!

Μέχρι να τα διαβάσω όλα, θα πρέπει να πάω στην εκκλησια για να βαφτίσω. τόσο πολύ θα μου πάρει. Βοηθάτε λοιπόν.

Μα καλά... δεν θέλετε να εξασκηθείτε στη θαυμάσια δεξιότητα της περίληψης;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Αυτό τώρα τί το έγραψες...... με πόνεσε πολύ.....

Τι έγινε;

Μη με παρεξηγείς... εδώ και δύο εβδομάδες ζω ένα παραλήρημα και έχω χάσει επεισόδια... γι' αυτό ζητάω περίληψη!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...