Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και πάλι :)

Καλά, αυτό το κρύωμα, δεν λέει να περάσει. Κάθε μέρα νομίζω ότι είμαι και χειρότερα (ωραία, εκτός από βασίλισσα της λαιμαργίας, έγινα και βασίλισσα της γκρίνιας:mad:).

Λοιπόν, το Μπελέτσι είναι μια λίμνη στην Πάρνηθα στην Ιπποκράτειο πολιτεία. Είναι μία μικρή τεχνητή λίμνη... για να πάρετε γεύση, κοιτάξτε εδώ:

http://crazytourists.blogspot.com/2009/07/blog-post.html

http://www.teras.gr/prg/theme_page.asp?xParam=129

http://ecoview.gr/limnh-mpeletsi-parnhthas/

http://www.omadablanco.com/athenssurprised.htm (στο τελευταίο έχει και άλλους οικολογικούς θησαυρούς της Αττικής)

Για να πάτε εκεί υπάρχουν τρεις τρόποι:

1. Από την εθν. οδό, βγαίνετε στην έξοδο Αφίδνες (Κιούρκα), φτένετε στις Αφίδνες ακολουθείτε πινακίδες προς Ιπποκράτειο Πολιτεία και στρίβετε δεξιά στην οδό Κίρκης. Η λίμνη βρίσκεται στο τέρμα της οδού (είναι η πιο σύντομη διαδρομη)

2. Από τη Βαρυμπόμπη (λεωφ. Τατοϊου) στρίβετε αριστερά προς στο δρόμο για την αεροπορία, φτάνετε στο Κατσιμίδι, ακολουθείτε πινακίδες προς Ιπποκράτειο πολιτεια (είναι η ωραιότερη διαδρομη, περνάτε καθ' όλη τη διάρκεια μέσα από ένα πυκνο πευκόδασος/ κυπαρισσόδασος και έχετε την ευκαιρία να βλέπετε Αθηναίους να κάνουν πικ-νικ)

3. Από Μαλακάσα προς Αγιο Μερκούριο και συνεχίζετε μέχρι να φτάσετε στην Ιππ. Πολιτεία (γι' αυτό το δρόμο επιφυλάσσομαι γιατί δεν το κάναμε, απλά υπάρχει στο χάρτη- άκουσα όμως ότι προκειται για παλιά διαδρομή που κάνανε μότο κρος και ίσως να μην είναι και η καλύτερη).

Επίσης, σήμερα για όσες πήγατε εκδρομούλα εδώ κοντα, πείτε τις εμπειρίες σας... τουλάχιστον όσοι μένουν στο σπίτι να ταξιδεύουν με τις λέξεις ;)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ειναι τελεια ετσι?????

Φανταστικο φαινεται αυτο το μερος!!!!!Θα το πω στον συζηγο να μας παει με τον μικρο το σαββατοκκυριακο!!!!!!!

Να σαι καλα που το μοιραστηκες μαζι μας!!!!!Τοσα χρονια εδω και δεν το ηξερα αυτο το μερος!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Υπομονη.....

Τι να κανω?Ο μικρος κοιμηθηκε,κι εγω νυσταζω αλλα νιωθω ενα φουσκαωμα να το πω....ενα βαρος.....σαν να εχω δυο μωρα μεσα στην κοιλια μου ενα πραμα!!!!!!

Ελπιζω να μπορεσω να κοιμηθω καλυτερα απο τις αλλες μερες!!!!!

Εσυ πως εισαι????Αντεχεις????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Ασε... πήγα λίγο στο σ/μ, με έπιασε η μέση μου, γύρισα άρον-άρον και κρεβατώθηκα. Νιώθω ότι βάρυνα απίστευτα μέσα στο τελευταίο εικοσιτετράωρο. Εντωμεταξύ είτε το ένα μωρο, είτε το άλλο κάνει όλη την ώρα στροφές και με τρομάζει. Νομίζω ότι δεν κοιμούνται καθόλου. Όλο χορούς και πανηγύρια... τι έχουμε να τραβήξουμε μετά δεν περιγράφεται.... τα δικά σου είναι ησυχάκια;

Με τον ύπνο καλά τα πάω, απλά με κουράζει πολύ να αλλάζω πλευρό, είναι μια διαδικασία (να ξυπνήσω, να σηκωθω, να βογκήξω κλπ, κλπ). Έχω γίνει ένα απαίσιο, γκρινιάρικο και χοντρο βαρέλι :P (λίγος αυτοσαρκασμός δεν βλάπτει)....

Πάλι καλά που ο Τασούλης είναι συνεργάσιμος και δεν σε ταλαιπωρεί... α, εάν προγραμματίζετε να πάτε το σ/κ, να ξέρεις ότι στη λίμνη έχει ώραια παιδική χαρά για τον μεγάλο και μπορείτε να φάτε και στα Κιούρκα στην ταβέρνα που έχει επίσης μεγάλη παιδική χαρά.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ο Τασουλης ειναι συνεργασιμος γιατι θελει συνεχεια τον μπαμπα του,οποτε με διευκολυνει!!!!!Δε ζηταει αγκαλιες αλλα γενικα ειναι καλο παιδι!

Οσο για την παιδικη χαρα,για μας το ιδιο ειναι αφου του αρεσει να τρεχει παρα να κανει κουνια κτλ ή να παιζει με αλλα παιδακια!Σκεψου οτι σημερα πηγαμε στις κουνιες της γειτονιας κι επειδη ειχε πολλα παιδια,βγηκε εξω και προτιμησε να κατσουμε στο γκαζον....τοσο κοινωνικο παιδι ειναι!Που θα παει ομως....θα ερθουν και τα αδερφακια και θα μαθει!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τελικά πήγαμε και για καφέ και για φαγητό χτες αλλά τι το θέλαμε το φαγητό! Έχει από χτες βράδυ που και εμείς και οι γονείς μου είμαστε αγκαλιά με την τουαλέτα!! Κάτι φάγαμε και μας πείραξε! Τώρα καταλαβαίνω που λένε όταν είσαι έγκυος να προσέχεις τι τρως έξω π.χ σαλάτες:))

Τα μπεμπάκια μια χαρά, έχουν πολλή όρεξη αλλά εγώ δεν έχω για να τα παίξω και να τα αγκαλιάσω:(

Κορίτσια εγώ πήρα το silver cross από καρότσι είμαι πολύ ευχαριστημένη απλά δεν χωράει μέσα στο αμάξι μας (corsa) και το βάζουμε στη θέση του συνοδηγού και εγώ ενδιάμεσα στα καθισματάκια των μωρών! Ευτυχώς που 'χασα κανα κιλό γιατί δεν θα χώραγα!

Διαφημίσεις

Φαντάσου τον Τασούλη αρχηγό των 2 μικρών! Εκεί, θέλει δεν θέλει, θα οργανωθεί. Θα τον στείλεις παιδικό σταθμό του χρόνου η θα τους έχεις και τους τρεις all day long;

Θα κανω αυτην την εβδομαδα αιτησεις σε 2 σταθμους και ευελπιστω να τον δεχτουν.....και με τα τρια στο σπιτι θα αποτρελλαθω!!!!!!Αν δεν τον παρουν στο σταθμο δεν ξερω τι θα κανω....θα δειξει!Αλλωστε θα εχω ολο τον καιρο μπροστα μου να σκεφτω αφου τα αποτελεσματα θα βγουν μεσα στο καλοκαιρι!!!!!:P:p:p

Καλημερα μανουλες!!!!!Εγω κοιμηθηκα χαλια για αλλη μια φορα...κατα τις 02 00 αφου εκανα 4 φορες εμετο απο τις καουρες.Ο Τασος εχει βηχα και καταρροη απ το Σαββατο και ο φουκαρας εβηχε πολυ το βραδυ....ευτυχως το πρωι ξυπνησε ακμαιοτατος και ορεξατος για παιχνιδι.....εγω παλι ξυπνησα με κραμπες και με το ζορι εφτασα μεχρι την κουζινα για να φτιαξω το γαλα του....σε λιγο θα παω στο ΙΚΑ να μου γραψει αναρρωτικη.

Να εχετε μια ομορφη μερα!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Στελλιτσα και γω κατι εφαγα την Κυριακη και απο τοτε εχω ενα στομαχι χαλια λεμε

Γιωτα μου πολυ χαλι οι καουρες γαμωτο.Δεν μπορουσα να κλεισω ματι.Φαε κανενα στραγαλι σκληρο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...