Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Τι κάνετε τσούπες, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

βλέπω campers όλες μας, άντε να μας δώ του χρόνου...

witch σε όλα τα μέρη που λές έχω κατασκηνώσει, αχ βαχ, ωραία πράγματα!!

αλήθεια από διακοπές θα πάτε φέτος?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

ολγα να ζησεις να σε χαιρομαστε κ εμεις κ η φαμελια σου!!!

ρε κορίτσια έχετε να μου πείτε κανενα γαλα? ο μεγαλος επινε το humana ha και μιλησα με την παιδιατρο αφου αυτος δεν είναι αλλεργικος να αλλαξουμε το γαλα να παίρνουμε απο κανενα σουπερμαρκετ που έχω κανει χρυσο το φαρμακειο αφου πληρωνω που πληρωνω του μικρου το υπαλλεργικο.Μου προτεινε το ΝΑΝ2,GUIGOZ και το ΝΑΤΙVA2 ,ετσι επειδη είδα ότι πιο εύκολα βρίσκω στα σουπερ το ΝΑΝ το πηρα,ελα ντε που ο γκρινιαρης δεν το θελει και εκει που έπινε 210 με 240 τωρα ουτε 100 δεν πίνει....τι να κανω??του το δίνω απο το Σαββατο το πρωι να προσπαθησω και αλλο ή να το αλλαξω?και τι να παρω?? SOS SOS

χμ?! τωρα τι να συ πω?

εγω εδωσα κατευθειαν φρισομελ κ στον μπεμπετο που ητο με κολικους το καμαρι μου κ ολα πηγαν οτσει! αλλα οπως ειπε η νουνουκα (χωρις να ενημερωσω τον ντοκ): μεσα σε μια μερα σιγα σιγα τα περασα στο καινουργιο.

Ελπίζωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

Σίγουρα τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου, διότι έχουμε δικό μας εκκλησάκι (Κοίμηση της Θεοτόκου) και το γιορτάζουμε με πανηγύρι και τα σχετικά! Με την ευκαιρία, σας περιμένω όλες και όλους να εκκλησιαστούμε φέτος εκεί!

εμεις ειμαστε που ειμαστε ζα τα πανεγυρια! αν μας σωσσει κ ενας εξτρα εκκλησιασμος!

Ναι από την Παναγιά Τσαμπίκα!!! Έχει κάνει πολλά θαύματα σε παιδάκια και γυναίκες που δεν κάνανε παιδιά. Στην εικόνα της έχουν αφήσει φώτο παιδιών και ξένων κ Ελλήνων. Ανεβαίνεις 300 σκαλιά για να φτάσεις και πράγματι η παραλία είναι από τις ωραιότερες!!

πρεπει αν ειχα ανεβει! κ βλεπεις κ την παραλια απο κατω αν θυμαμαι καλα. (προ αμνημονευτων ετων εχω ερθει ροδο, οχι για πενταημερη- δυστυχως την ειχα χασει λογω εξεταστικης στο πιανο! γργργργργργγρρρ)

Χαχαχαχαχα! Και στο δικό μου χωριό έτσι το λένε. Και μάλιστα, έχουμε και ωραιοτάτη παροιμία με θέμα το γκόρτσο. Λέμε "μου (σου, του κτλ) έγινε ο κώλος (μετά συγχωρήσεως) γκόρτσο", εννοώντας ότι τραβήξαμε μεγάλο ζόρι (και όχι ότι πάει για υποψήφιος.....)

Αλήθεια, πού είναι το χωριό σου, καλή μου Tzini;;;;;

ηπειρωτισσα ειμαι σε λεω! κονιτσα κ πιο ψηλα, πιο ψηλα. στριβεις δεξια οπως πας για κοζανη. ειναι αλλος ενας δρομος που παει για σαμαρινα. πολυ πριν φτασεις σαμαρινα κ αφου περασεις την πουρνια, βρισκεις το χωριο αγ.παρασκευη η' αλλιως κερασοβο! κεφαλοχωρι ετσι, οχι αστεια! προποδες σμολικα! πολυ κρυο το χειμωνα κ αγριο τοπιο! να φανταστεις πως αμα πιασει φωτια, δεν πεταει τπτ εκει, γαιτι πολυ απλα σβηνει μονη της λογω αμετρητων χαραδρων! αυτα για το χωριο των γαλατων!

Καλημέρα και σε εσάς!!

Τα μπάνια και τις διακοπές σας τα έκοψε ο γιατρός? εμάς δεν μας τα είχε κόψει...

(ούτε το σεξ)

κλαψ κ εμεις κοκκινη καρτα ειχαμε δια το σεξ! φαντασου τωρα εμενα σκορπινα με ορωσκοπο σκορπαιο κ τον χασμπανι επισης σκορπαιο (με ψαρι και δη καρχαρια αυτος) να κοιταζομαστε!!!! χχαχαχχαχχαχχαχχαχχα!

Να κάνω μια ερώτηση βρε κορίτσια που θέλω καιρό και το ξεχνάω. Η παιδίατρος μας ήρθε 8 μηνών να κάνουμε εμβόλιο και να μας δεί. Επόμενο εμβόλιο είναι στο χρόνο. Από τότε μέχρι και τον 12ο δεν πρέπει να τα ξαναδεί?

εμεις φουλ ενα καθε μηνα. στον δεκατο ενα μπρεακ για 2 μηνες κ μετα παλι προς την δοξα θα τραβηξουμε.

Γυαλιά πρέπει από τώρα? 'εψαχνα ίντερνετ και πάλι οι απόψεις διίστανται...:confused::confused::confused:

κοιτα περισυ ειχαμε παρει ενα γυαλικο απο λητω για τη δικη μας ψωναρα κ του πεταξε εντελως τα ματια οξω φετος. ο δοκτορ ειχε πει να ειναι απλα καλη πιοτητα. αλλα κ εγω για λιγο της τα φοραγα, ασε που δεν τα αφηνε σε ησυχια κ αυτη!

Παιδιά κι εμείς πηγαίναμε κάποτε κάμπινγκ. Εύβοια. Αγία Άννα. Δεν ξέρω αν έχετε πάει. Είναι τέλεια. Τώρα βέβαια έχω να πάω χρόνια. Αλλά από ότι βλέπω στο site τους έχουν κάνει παπάδες εκεί. Έχουν φιάξει πολύ ωραία πράγματα.;)

(ρε κορες ηταν καμια στο αφρικα κλαμπ?! ειχα φιολυς που πηγαιναν καθε χρονο αγια αννα)

οταν πηγα εγω με τον χασμπανη ειχε μια τετοια σκατοθαλασσα αλλο πραγμα. αν θυμαμαι καλα δεν βουτηξα καν!

Έβαλα φώτο. :)

ωραιοι οι νεοι με το γυαλικο κ το φρεσκο μαλλι!

αλοχα νουνουκα! μαρη μη λες για διακοπες. ολα ειναι στον αερα. απο εκει που λεγαμε δεν θα παμε, ξαφνικα θα φυγει τελος ιουλη ο ν. κ μαλλον θα παμε. λεει για αλντεμαρ. ειδα καλα λογια διπλα, αλλα σκουτζαμε το βρισκω παρα πολυ ακριβο. κ επειδη εγω προσωοικα το εχω στανταρακι οτι θα κουραστω, δεν ξερψ αν θα παμε. παιζει ομως οταν φυγει να παω στο χωριο μου.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα!

Did you miss me?

Παίδες, πολλή δουλειά και πολλή κούραση....

Και επίσης, επειδή αποκλείεται να καταφέρω να διαβάσω όλα αυτά που γραψατε την προηγούμενη εβδομάδα, κάντε παρακαλώ μια περιληψούλα και για τη φιλενάδα σας!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

εμεις καλα! εσυ?

ναι θα συμφωνησω κ εγω.

πρεπει να αλλαξεις τικερακι!

Θα αλλαξω! Κατσε να το εμπεδώσω καλα καλα κ θα αλλαξω!:P

Πωπω διαβαζα λιγο τα μην. σας κ βλέπω πολλες εξελιξεις! Εχω τοοοσο καιρο να μπω!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

καλησπερα!!!

ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες!!!!!!!!!!!!!!!!

κλαψαμε πολυυυυ, αλλα ηταν κ ομορφα συναμα..ωραια ατμοσφαιρα, εκκλησακι υπεροχο, παπαδες κουλ τυποι!

μας τα βαφτισαν 2παπαδες ταυτοχρονα!!!!πολυ καλο!

ολγα χρονια πολλα!!!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

nunu για καποιο διαστημα δεν εδιναν σημασια, θελαν μονο να φανε το βιβλιο..

ξεκινησα διαβαζοντας τους ενα μονο παραμυθι, απλο σε εικονες, με πολυ λιγα λογια.

"σαν το μπαμπα μου φυσικα" εκδ πατακη. εχει πλακα, μ αρεσει κ εμενα πολυ.

το διαβαζα ξανα κ ξανα κ διαπιστωσα οτι τα κερδισε διοτι οταν το εβλεπαν εκαναν σα παλαβα! βοηθησε κ η καποια θεατρικη μου παιδεια διοτι φροντιζω να τους διαβαζω πολυ παραστατικα !

σιγα σιγα μπηκαν κ αλλα βιβλια τα οποια ομως διαβαζω ξανα κ ξανα πριν παω σε επομενο για να το συνηθισουν κ να το περιμενουν.

βεβαια, δεν ειναι παραμυθια πχ κοκκινοσκουφιτσα,ειναι μικρα για να καταλαβουν ιστορια.

πιο απλα.

απο eric carle "ενας γρυλος πολυ σιωπηλος" κ "το σπορακι ταξιδευει" εδ.καλειδοσκοπιο

χρωματα κ αριθμοι εκδ. αγκυρα(με σκληρα φυλλα)

κατι αλλα με ηχους απο ζωα (εχει εικονα απο ζωο κ πατανε το κουμπι για τον αντιστοιχο ηχο)

τωρα διαβαζουμε τα μεσημερια κυριως. την πεφτουμε κ οι 3 στην κρεβατοκαμαρα , διαβαζουμε, τα υπνωτιζω κ μετα κοιμουνται.γιουπι!

η διαφορα!

η μικρη δειχνει κιολας! λεω εγω να τα 3 μαιμουδακια, που ειναι τα 3μαιμουδακια? κ δειχνει!!στο περιπου , αλλα ναι!

κ επισης ανοιγει κ βρισκει τις κρυμμενες εικονες σε ενα συγκεκριμενο βιβλιο..

ο σπορος προσεχει μονο αυτα που θελει, κ δεν εκπαιδευεται ετσι ευκολα1 αγορι για..

33E7p2.png

ειχα διαβασει αυτα που γραψατε, αλλα ως συνηθως δε θυμαμαι τι ηθελα να σχολιασω.......βλακεια..

σας φιλω, παω να συμμαζευτω..

τις λαμπαδες βαφτισης τι ειπαμε τις κανουμε???

33E7p2.png

twins!!! ποτε φευγετε κρητη για βαφτιση?

22/7

Καλοφώτιστα και τα νουφάκια!!!!

Εντωμεταξύ έχω τόσο καιρό να μπω που εχω χάσει πολλά επεισόδια μου φαίνεται.

Α.... αιτήσεις μέχρι την Πέμπτη. Φαντάζομαι το ξέρεις πριν από μένα....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

allo k τριςαλο!

φτιανω πουλολο για αυριο με πατατες. τι προτοπυπια! ε?Ε?ε?

Θα αλλαξω! Κατσε να το εμπεδώσω καλα καλα κ θα αλλαξω!:P

Πωπω διαβαζα λιγο τα μην. σας κ βλέπω πολλες εξελιξεις! Εχω τοοοσο καιρο να μπω!

εσυ κοπελια με το τσουβαλι τις πατατες αργοτερα.:lol:

ειχα διαβασει αυτα που γραψατε, αλλα ως συνηθως δε θυμαμαι τι ηθελα να σχολιασω.......βλακεια..

σας φιλω, παω να συμμαζευτω..

τις λαμπαδες βαφτισης τι ειπαμε τις κανουμε???

εβαλες τακουνο εντελει?!

αφου τα κοινωνησεις τρεις φορες, την τελευταια φορα την αφηνς στην εκκλησια.

twins how are you? do do? do do?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Προσπαθώ να ισορροπήσω και ελπίζω να μη μείνω στην προσπάθεια. Για πες ρε tzini, τι έγινε κατά τη διάρκεια της απουσίας μου διότι πάλι εργάζομαι ταυτόχρονα (την καταδίκη μου :twisted:)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

ηρθα μια γρηγορη!

twins αιτηση πηγα, εφυγα, ειχε πανικο κ πουθενα ν αφησω τα διδυμονια κ τελικα μου την εκανε μια φιλη με εξουσιοδοτηση να ναι καλα..

τακουνα φορεσα κ λιγο μετα την αφιξη στο εκκλησακι την αντικατεστησα σοφα σκεπτομενη ο,τι δε χρειαζεται να σπασω χερι , ποδι κλπ,με πλατφορμιτσα ωραιοτατη!

για τις λαμπαδες αυτο μου πε ο παπας μωρε , ναι..

ωραια...μικρες πεταχτες κ παντα χαρωπες μου φιλες σας καληνυχτιζω!!

παραδιδω το οποιο πνευμα..κουτουλαω λεμε!

33E7p2.png

ηρθα μια γρηγορη!

twins αιτηση πηγα, εφυγα, ειχε πανικο κ πουθενα ν αφησω τα διδυμονια κ τελικα μου την εκανε μια φιλη με εξουσιοδοτηση να ναι καλα..

τακουνα φορεσα κ λιγο μετα την αφιξη στο εκκλησακι την αντικατεστησα σοφα σκεπτομενη ο,τι δε χρειαζεται να σπασω χερι , ποδι κλπ,με πλατφορμιτσα ωραιοτατη!

για τις λαμπαδες αυτο μου πε ο παπας μωρε , ναι..

ωραια...μικρες πεταχτες κ παντα χαρωπες μου φιλες σας καληνυχτιζω!!

παραδιδω το οποιο πνευμα..κουτουλαω λεμε!

και οσωνουπω γεννεθλιαζετε!!!!! Μεγαλώσατε πολύ!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

κοπελες να ρωτηξω κατι?

γενικα δεν ειμαι υπερ της ιδεας η νταντα να κανει κ δουλειες στο σπιτι, αλλα... βλεπω οτι χρειαζομαι ενα ατομο επι καθημερινης βασης στο σπιτι.

καθε εβδομαδα εχω κ την τανια που με βοηθαει με τις δουλειες, καλη την ωρα αυριο θα ερθει κ θα γινετε χαμος στο σπιτι!

το θεμα ειναι οτι επιβαρινετε πολυ το σπιτι απο κοσμο κ θελω βοηθεια.

πχ: ερχετε κ η μανα μου, ερχονται κ οι αδερφες μου. η ρουλα καθημερινα η σοφια σαν φαντης μπαστουνης οποτε λαχει κ οποιος αλλος εχει ευκαιρια!

με αποτελεσμα να τρεχω σαν την παλαβη για δουλειες. κ ερωτω τωρα εγω: η ολγα, η νταντα μας ψαχνει κ για 2η δουλεια, της ειπα οτι σκεφτομαστε το σεναριο να ερχετε κ τα απογευματα, κανοντας κ λιγες δουλειες κ σαββατο πρωι για δουλειες, εννοειτε με την αναλογη αυξηση μισθου, αλλα θα κανει περισσοτερο τα του σπιτιου καποιες ωρες. δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι αποδοτικη με την αλλαγη των δεδομενων καθωτι ειναι πολυ καλη κοπελα, αλλα ειναι κομματακι φετα! για αυτο το λογο σκεφτομαι να εχω κ την τανια μια φορα το μηνα. σημειωστε δε οτι η ολγα θα μετακομησει φιλαδελδεια με μια θεια της (μεχρι τωρα εμενε απεναντι μου σχεδον)

μηπως θα τα κανω σκατα κ χειροτερα? οικονομικα μια η αλλη θα μας ερθει στα παγια.

δεν ξερω παιδια. ειμαι μπερδεμενη. νιωθω οτι δεν βλεπω τα παιδια μου οσο θελω, δεν προλαβαινω! καταλαβαινετε τι θελω να πω η' σας εκανα ταραμοσαλατες?! ε?

στακα να βαλω το πουλολο στο φουρνο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...