Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

NUFAKIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...................να ζήσετε. Να είστε γερά και ευτυχισμένα πάντα στην ζωή σας και να σας χαίρονται η μαμά και ο μπαμπάς σας και να σας δουν όπως ποθούν.

ΟΛΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........................χρόνια πολλά , ότι επιθυμείς, να χαίρεσαι τα αντράκια σου..............(έμαθα και τις επιχειρηματικές σου δραστηριότητες, χαχαχαχα ...............ξέρεις εσύ).:tongue:

Διαφημίσεις

μηνιαίως εννοείς?

Γυαλιά πρέπει από τώρα? 'εψαχνα ίντερνετ και πάλι οι απόψεις διίστανται...:confused::confused::confused:

Όχι βρε. Σιγά μην τους τα φορέσω αυτά τα γυαλιά. Και ειδικά από τώρα όπως λες κι εσύ. Απλά μας τα φέρανε και τους τα έβαλα λίγο να τα βγάλω φώτο γιατί είχανε γέλιο. Αλλά μέχρι εκεί. Κι εγώ τα ψιλοφοβάμαι από τώρα και ειδικά από τέτοια καταστήματα. Σιγά. Αργότερα που θα μεγαλώσουν θα τους πάρουμε αλλά καλό γυαλί, όχι βλακείες. Άσε που δεν τα αφήνουν κιόλας τώρα. Τα βγάζουν και τα πετάνε. Είναι δυνατόν? Είναι πολύ μικρούλια ακόμη.

Όσο για τα εμβόλια που λέτε εμείς κάνουμε κάθε μήνα. Τώρα έχουμε να κάνουμε από τον ΄Μάιο δύο μήνες πριν που τους έκανε ένα διπλό και τώρα θα κάνουμε μέσα στην εβδομάδα πάλι. Δηλαδή ο Ιούνιος ήταν μόνο κενός.

Και πως το σκέφτομαι βρε παιδιά τώρα. Μεγαλώσανε, καταλαβαίνουν, θυμούνται και γίνεται ένας χαμός. Τις τελευταίες δύο φορές δηλαδή ήταν δύσκολα. Τώρα που μεγαλώσανε ακόμη περισσότερο ...........δεν ξέρω. Κανένα κολπο για να κάτσουν και να μην κλαίνε?

εγώ πάντως έρχομαι μαζί σου, αν δεν έρθει κανένας άλλος!! χαχα!!

και γω θέεελω κάμπινγκ την τρελάρα μου

Likeeeeeeeeeee !!!! :P:p:p;)

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Παιδιά κι εμείς πηγαίναμε κάποτε κάμπινγκ. Εύβοια. Αγία Άννα. Δεν ξέρω αν έχετε πάει. Είναι τέλεια. Τώρα βέβαια έχω να πάω χρόνια. Αλλά από ότι βλέπω στο site τους έχουν κάνει παπάδες εκεί. Έχουν φιάξει πολύ ωραία πράγματα.;)

Διαφημίσεις

μηνιαίως εννοείς?

Γυαλιά πρέπει από τώρα? 'εψαχνα ίντερνετ και πάλι οι απόψεις διίστανται...:confused::confused::confused:

Ναι, μηνιαίως!

Όχι βρε. Σιγά μην τους τα φορέσω αυτά τα γυαλιά. Και ειδικά από τώρα όπως λες κι εσύ. Απλά μας τα φέρανε και τους τα έβαλα λίγο να τα βγάλω φώτο γιατί είχανε γέλιο. Αλλά μέχρι εκεί. Κι εγώ τα ψιλοφοβάμαι από τώρα και ειδικά από τέτοια καταστήματα. Σιγά. Αργότερα που θα μεγαλώσουν θα τους πάρουμε αλλά καλό γυαλί, όχι βλακείες. Άσε που δεν τα αφήνουν κιόλας τώρα. Τα βγάζουν και τα πετάνε. Είναι δυνατόν? Είναι πολύ μικρούλια ακόμη.

Εμάς μας φέρανε δώρο γυαλιά, η κολλητή μου, από οπτικό κατάστημα, είναι πλαστικά και καλής ποιότητας και πάρα πολύ ξεκούραστα! Μπορώ να πω ότι τα φοράνε αρκετή ώρα όταν κάνουμε βόλτα!

RKdwp3.png

Oλγακι χρονια πολλα και καλα και ηρεμα και χαμογελαστα και γεματα και οπως αλλιως εσυ τα θελεις!

mufaki μου να σου ζησουν τα σκιουρια σου!!!

camping με τα χιλια!!!και αγια αννα και ροβιες και κοσκινα και χιλιαδου και ελαφονησο και παντου!!!

κι εμεις εχουμε γυαλια αλλα δεν κανει για πολυ απ οσο ξερω.για χαβαλε μονο.εμεις τρομαζουμε να τα βγαλουμε απο το ψωνακι τσοκαρο κορη μας!!!

age.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...