Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Και με αυτό κλείνω (προς το παρόν)...

Όχι, ούτε εμένα τρώνε καλά τελευταία! Καθόλου καλά, θα έλεγα! Εντάξει, ο μεγάλος είχε και τον πυρετό, αλλά ο μικρός τι είχε;

Γενικώς, πότε δεν τρώνε το ένα, πότε το άλλο, γάλα σχεδόν καθόλου... Ας είναι καλά τα στρουμφάκια (ένα συγκεκριμένο ντιβουντι, τα άλλα δεν μας αρέσουν), μόνο μαζί τους τρώμε!!!!!!!! Πότε θα περάσουμε τα 10 κιλά κι εμείς...

Επίσης, κορίτσια, μόλις ξαναμπώ, το πρώτο που θα κάνω θα είναι να δω φωτό από τις βαπτίσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Mεχρι στιγμής τα μπάνια και οι διακοπές έχουν μπεί στην κατάψυξη μέχρι νεωτέρας. Οσο για το σέξ, άστα να πάνε στα διαααλαααααα:shock:

Καλημέρα, χρυσό μου!

Λοιπόν, να είσαι προετοιμασμένος, ενδέχεται να εφαρμόσει την εξής τακτική ο δόκτωρ σας:

Για αρχή, σας λέει "κομμένα όλα μέχρι την 12η εβδομάδα και μετά βλέπουμε". Φτάνει η 12η, σου λέει "καθήστε να κλείσουμε την 15η και το ξανασυζητάμε". Φτάνει η 15η, σου λέει "περιμένετε να κάνουμε και τη β' επιπέδου". Και πάει λέγοντας!

Ε, μετά πια δεν μπορείς να κουνηθείς, δεν τον ρωτάς καν. Πάει να σου ανοίξει εκείνος συζήτηση και του το κόβεις εσύ!

rPPrp3.png

Καλημέρα, χρυσό μου!

Λοιπόν, να είσαι προετοιμασμένος, ενδέχεται να εφαρμόσει την εξής τακτική ο δόκτωρ σας:

Για αρχή, σας λέει "κομμένα όλα μέχρι την 12η εβδομάδα και μετά βλέπουμε". Φτάνει η 12η, σου λέει "καθήστε να κλείσουμε την 15η και το ξανασυζητάμε". Φτάνει η 15η, σου λέει "περιμένετε να κάνουμε και τη β' επιπέδου". Και πάει λέγοντας!

Ε, μετά πια δεν μπορείς να κουνηθείς, δεν τον ρωτάς καν. Πάει να σου ανοίξει εκείνος συζήτηση και του το κόβεις εσύ!

Ε ναι, κάτι ανάλογο μας είπε και εμάς ο ντόκτορ και φρικάραμε τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου. Αλλά και τι άλλο μας μένει?Ιδού η απορία!!

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

Να κάνω μια ερώτηση βρε κορίτσια που θέλω καιρό και το ξεχνάω. Η παιδίατρος μας ήρθε 8 μηνών να κάνουμε εμβόλιο και να μας δεί. Επόμενο εμβόλιο είναι στο χρόνο. Από τότε μέχρι και τον 12ο δεν πρέπει να τα ξαναδεί?

Άλλη ερώτηση κυρίως προς nufi, έλεγες οτι τα nufakia κάθονται και τους διαβάζεις παραμύθια, θα ήθελα και γω αλλά μόνο όταν ήταν βρέφη τα κατάφερνα. Έχεις να προτείνεις ώρα, είδος παρμυθιού και σχετικές συμβουλές να μου δώσεις που μπορεί να το κάνει πιο εύκολο?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Να κάνω μια ερώτηση βρε κορίτσια που θέλω καιρό και το ξεχνάω. Η παιδίατρος μας ήρθε 8 μηνών να κάνουμε εμβόλιο και να μας δεί. Επόμενο εμβόλιο είναι στο χρόνο. Από τότε μέχρι και τον 12ο δεν πρέπει να τα ξαναδεί?

Άλλη ερώτηση κυρίως προς nufi, έλεγες οτι τα nufakia κάθονται και τους διαβάζεις παραμύθια, θα ήθελα και γω αλλά μόνο όταν ήταν βρέφη τα κατάφερνα. Έχεις να προτείνεις ώρα, είδος παρμυθιού και σχετικές συμβουλές να μου δώσεις που μπορεί να το κάνει πιο εύκολο?

Κι εμείς κάναμε τελευταίο εμβόλιο είχαμε κάνει στον 9ο και μετά ερχόταν μόνο για να τα δει μέχρι τον χρόνο!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας !!

Όλγα πολύχρονη με υγεία σε εσένα και στην οικογένειά σου !

Ξωτικο-αντρουλίνι μου να σου θυμίζω ότι ο φανταστικός γιατρός μας δε μας απαγόρευσε τα μπάνια στη θάλασσα, απλά είπε σε καθαρές θάλασσες κατά το δυνατόν.. Αλλά μάλλον εμείς σα χαζο-γονείς μελλοντικοί είμαστε υπερ-προσεχτικοί..:tongue:

Πάντως, για να πω την αμαρτωλή μου σκέψη-πρόταση..

μετά τη συμπλήρωση του 1ου 3μηνου και τα καλά αποτελέσματα των εξετάσεων,

πάω άνετα camping ελεύθερο κανένα ΠΣΚ..;);)

ΥΓ. Σήμερα τα έχουν τα aircondition από μόνοι τους κλειστά.. Περίεργο..:confused:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

glorr απαιτω αν με πεις απο που ψωνισατε το γυαλικο για την τσουπρα σας! μα τι θεα!!!

ps: ο αγοραρος γλυκας ειναι!

ξαναπαω φωτοτσαρκα!

α ξεχασα! σχεδον το ιδιο σχεδιο εχουμε στην κρεβατοκαμαρη!

αλλο ντεσεν στο προσκεφαλο εμεις κ αλλα κομο!

Γεια. Το γυαλί μας το φέρανε δώρο. Απο τα mothercare ει΄ναι.

Καλημέρα σας !!

Όλγα πολύχρονη με υγεία σε εσένα και στην οικογένειά σου !

Ξωτικο-αντρουλίνι μου να σου θυμίζω ότι ο φανταστικός γιατρός μας δε μας απαγόρευσε τα μπάνια στη θάλασσα, απλά είπε σε καθαρές θάλασσες κατά το δυνατόν.. Αλλά μάλλον εμείς σα χαζο-γονείς μελλοντικοί είμαστε υπερ-προσεχτικοί..:tongue:

Πάντως, για να πω την αμαρτωλή μου σκέψη-πρόταση..

μετά τη συμπλήρωση του 1ου 3μηνου και τα καλά αποτελέσματα των εξετάσεων,

πάω άνετα camping ελεύθερο κανένα ΠΣΚ..;);)

ΥΓ. Σήμερα τα έχουν τα aircondition από μόνοι τους κλειστά.. Περίεργο..:confused:

εγώ πάντως έρχομαι μαζί σου, αν δεν έρθει κανένας άλλος!! χαχα!!

και γω θέεελω κάμπινγκ την τρελάρα μου

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κι εμείς κάναμε τελευταίο εμβόλιο είχαμε κάνει στον 9ο και μετά ερχόταν μόνο για να τα δει μέχρι τον χρόνο!

μηνιαίως εννοείς?

Γεια. Το γυαλί μας το φέρανε δώρο. Απο τα mothercare ει΄ναι.

Γυαλιά πρέπει από τώρα? 'εψαχνα ίντερνετ και πάλι οι απόψεις διίστανται...:confused::confused::confused:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...