Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλά έχω ρίξει πολύ γέλιο με αυτά που διαβάζω...για τις γαρίδες, για τις γρατζουνιές στο τζιπ χαχαχαχαχα...

Λοιπόν και τώρα σοβαρά, διάβασα ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό, τα ζευγάρια που χωρίζουν είναι γονείς διδύμων! Φυσικά θα ήθελα να καταρρίψουμε αυτή την ιδέα και να δούμε λίγο πιο cool την κατάσταση.

Όσο για το σεξ, δυστυχώς την πικρή αλήθεια την είπε η Όλγα αλλά ας προσπαθούμε λίγο να δίνουμε χρόνο και σε αυτή την ανάγκη γιατί όταν κι ο άλλος δεν το βρίσκει στο σπίτι, λογικά θα πάει αλλού να το ψάξει.... Φυσικά δεν χρειάζεται νομίζω να έχουμε απαιτήσεις για ώρες προκαταρκτικών και παιχνιδιών αλλά να το πω χύμα...και μια απλή ξεπέτα χιχιιχι... καλή είναι!

Ξεπέέέέέέέταααααααααααα!

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!

Καλέ τι ήταν αυτά που λέγατε μέρα μεσημέρι; Καλά που είχα φύγει! Είμαι και βρωμόστομη.... :cool:

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

εχετε πλακα οι νιοφερτοι!!!! κ δε λεω νιοφερτες διοτι αυτος ο rivendell κανει για πολλους!!

δε προλαβαινω να σχολιασω, αλλα διασκεδαζω!

witch εισαι ωραιος τυπος..ευχομαι ολα καλα οπως κ να χει!

τη στατιστικη για τα διαζυγια των διδυμογονιων την ξερουμε...δεν ειναι υπερ μας τα νουμερα, αλλα ας κρατησουμε γερα!!!!!

καναμε τοσο κοπο κ οι δυο(συζυγοι) να τα φερουμε στον κοσμο, 2χρονακια δυσκολα θα ναι (απ οτι λενε οι πιο παλιοι) ,ας κρατησουμε γερα κατω απ τη μπαρα!!!!

Εγώ, κουκλίτσα μου, σου υπόσχομαι, θα κάνω ό,τι μπορώ! Και κάτω απ' τη μπάρα θα κάτσω, και πάνω, και γύρω της θα τυλιχτώ, που λέει ο λόγος (είμαι και ατέλειωτη κι αυτό βοηθάει). Αρκεί να θέλει κι η μπάρα, όμως, έτσι; Γιατί, αν είναι να τρέχω ξοπίσω της...

rPPrp3.png

Επειδή βλέπω συζητάτε για ψαρι. Εμείς το ξεκινήσαμε στον 10ο μήνα κανονικά όμως. Το έβρασα μαζί με τα λαχανικά και τους το έδωσα. ΔΕν έδωσα ζωμό πρώτα. Ευτυχώς τους αρέσει και το τρώνε. Με το αυγό έχουμε θέμα. Η μικρή ούτε να το βλέπει δεν θέλει. Μέχρι και μέσα στα φρούτα που της το έβαλα το έκανε εμετό. Ο μικρός κι αυτός ενώ το έτρωγε τις τελευταίες μέρες δεν το θέλει. Λόγω ζέστης? δεν ξέρω. Πάντως γενικώς τις τελευταίες μέρες δεν τρώνε. Εσάς τρώνε κανονικά? Σήμερα ας πούμε δεν φάγανε φρουτόκρεμα καθόλου. Χθες δεν φάγανε καθόλου το απογευματινό τους. Προχθές δεν φάγανε καθόλου φαγητό. Μάλλον η ζέστη πρέπει να είναι και τα δόντια τους. Θα δουμε βέβαια από εβδομάδα που θα πάμε και στην παιδίατρο τι θα μας πει. Αλλά ρε παιδιά κι εμείς οι ίδιοι εχουμε συνέχεια την ίδια όρεξη? όχι. Αυτά λοιπόν γιατί όχι?:(

..................Ναι!

rPPrp3.png

Ουφ ζέστη σήμερις! Ευτυχώς που έχει αυτό το βοριαδάκι το μποφοράκι και κάπως την κάνει πιο υποφερτή. Η παραλία συνεχίζει να είναι όνειρο μακρινό για την ώρα. Σορυ ρε κορίτσια, αλλά διαβάζοντας για ψαρόσουπες, κόντεψα να βγάλω την μπέμπελη. Οχι ότι δεν μου αρέσει η ψαρόσουπα, ίσα ίσα, τρελαίνομαι, αλλά με τόση ζέστη ούτε το φρουί ζελέ δεν κατεβαίνει καλά καλά.

Λοιπόν, εμείς χθές είχαμε θεματάκι, δηλαδή η γυναίκα μου ανακατευόταν συνεχώς, είχε μια νευρικότητα, δεν ήθελε να ακούει για φαγητά και τέτοια, με αποτέλεσμα να πέσουμε για ύπνο νηστικοί. Ευτυχώς σήμερα είναι καλά(μέχρι στιγμής). Αλλά και αυτή η συχνοουρία....τι πράγμα είναι τούτο????????Μα να σηκωθεί 4-5 φορές το βράδυ??:o

Καλά το πάτε, μέχρι στιγμής... Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά έχω μετρήσει και 11...

Καλά, εγώ είμαι και νευρικιά, μπορεί να παίζει κι αυτό τον ρόλο του!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια και καλή σας εβδομάδα.

Ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο ΣΚ και να την παλέψατε με την ζέστη και βεβαίως..να κάνατε και τις βουτιές σας!

Όλγα,by the way, πρέπει να είναι η ονομαστική σου εορτή σήμερα. Χρόνια σου πολλά!!!!

rivendello.jpg

γεια σας!

τι κανετε?

αυριο παμε για βαφτιση εμεις, ελπιζω να μην εχουμε μεγαλα δραματα..

να ρωτησω...

θα χει ζεστη, πειραζει να τους φορεσω μονο το βρακακι απ τα λαδοπανα? θα σκασουν κ με το φανελακι κ πανω τα βαφτιστικα..

θα σας πω εντυπωσεις μολις ξεπερασω το σοκ (απ τα κλαματα..) κ την κουραση (απ την τακουνα διοτι κ μανα κ θεα, εχει το τιμημα του..)

φιλια κ καληνυχτουδια!

Τόσος καιρός πλάι μου δεν πήγε χαμένος, ευτυχώς!

rPPrp3.png

Και μιλωντας για αλλαγες απο αποψε αποχωριζομαστε η μια την αλλη στον υπνο! Μεχρι τωρα κοιμομασταν σε μια κουνια καθετα, αλλα μεγαλωνουμε.... και θελουμε την ανεση μας!!! Να απλωνομαστε οσο θελουμε, βρε αδερφε...!

(Αυτη που δε μπορει να μας αποχωριστει ακομα ειναι η μανα μας που στριμωξε διπλο κρεββατι κ δυο κουνιες σε ενα υπνοδωματιο... ουτε τα κομοδινα δε χωρανε πια!)

5,5 μηνών τους βγάλαμε κι εμείς από το δωμάτιό μας!!! Βέβαια, ήδη τους είχαμε χωρίσει, διότι κλωτσιόντουσαν τη νύχτα και ξυπνούσαν, αλλά το δωμάτιό μας είναι ευρύχωρο, ευάερο και ευήλιο, οπότε χωρούσαμε όλοι άνετα :)

rPPrp3.png

:lol::lol::lol:

σιγα μην χαλαγα το δεσιμο στο μονοπετρο γαι τη μαουνα του. αλλα μην ανησυχει το καμαρι μ! πισω εχει το γκορτσο την ουρα λενε στο χωριο μου!

οπου γκορτσο=αχλαδι μικρο αλλα νοστιμοτατο!

Χαχαχαχαχα! Και στο δικό μου χωριό έτσι το λένε. Και μάλιστα, έχουμε και ωραιοτάτη παροιμία με θέμα το γκόρτσο. Λέμε "μου (σου, του κτλ) έγινε ο κώλος (μετά συγχωρήσεως) γκόρτσο", εννοώντας ότι τραβήξαμε μεγάλο ζόρι (και όχι ότι πάει για υποψήφιος.....)

Αλήθεια, πού είναι το χωριό σου, καλή μου Tzini;;;;;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια και καλή σας εβδομάδα.

Ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο ΣΚ και να την παλέψατε με την ζέστη και βεβαίως..να κάνατε και τις βουτιές σας!

Όλγα,by the way, πρέπει να είναι η ονομαστική σου εορτή σήμερα. Χρόνια σου πολλά!!!!

Καλημέρα και σε εσάς!!

Τα μπάνια και τις διακοπές σας τα έκοψε ο γιατρός? εμάς δεν μας τα είχε κόψει...

(ούτε το σεξ)

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Nufaki...

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΓΥΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΜΕΝΑ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ!!!!!

rPPrp3.png

Καλημέρα και σε εσάς!!

Τα μπάνια και τις διακοπές σας τα έκοψε ο γιατρός? εμάς δεν μας τα είχε κόψει...

(ούτε το σεξ)

Αυτό μην μου το θυμίζεις... Τότε, σχεδόν, σε είχα αντιπαθήσει!!!!!!!! :-P :-P :-P

Αστειεύομαι!!!! Καλημέρα και σε σένα, καλή μου κουκλίτσα!

rPPrp3.png

Olgaki, σήμερα γιορτάζεις, ναι;;;;;

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΛΩΝΕΙΣ :):):)

Και να σε χαίρονται κι οι άντρες σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πώς θα το γιορτάσετε;;;;;;;;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Καλημέρα και σε εσάς!!

(ούτε το σεξ)

Mεχρι στιγμής τα μπάνια και οι διακοπές έχουν μπεί στην κατάψυξη μέχρι νεωτέρας. Οσο για το σέξ, άστα να πάνε στα διαααλαααααα:shock:

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...