Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

glorr απαιτω αν με πεις απο που ψωνισατε το γυαλικο για την τσουπρα σας! μα τι θεα!!!

ps: ο αγοραρος γλυκας ειναι!

ξαναπαω φωτοτσαρκα!

α ξεχασα! σχεδον το ιδιο σχεδιο εχουμε στην κρεβατοκαμαρη!

αλλο ντεσεν στο προσκεφαλο εμεις κ αλλα κομο!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

jas τεκνο μου, εισαι παρα πολυ προκομμενη κ καλα θα κανει να σε εχει στα ωπα ωπα ο καλος σου!

καλα ολα τα αλλα, εφτιαξες κ τα μπανολοστρουμφ?!

ρε τι ενεργεια, τι ταλεντο κρυβεις μεσα σου? μπαβο σου!

κ η τουρτες απιθανες! νιαμ νιαμ να χα κ κανενα κομματακι τωρα οχι δεν θα ελεγα!:lol:

να σε ρωτηξω κατι: απο μια παναγια εχουν το παρατσουκλι οι ροδιτες? θυμαμαι κ μια αμμουδερη κ ωραιοτατη παραλια με το ονομα αυτο.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

φροσω εκτος του οτι εισαι μια κουκλα,

εχεις κ μια πανεμορφη οικογενεια!

να ειστε παντα καλα κ χαμογελαστοι.

προς ολες, αργω να μπω στις φωτοζ, αλλα αμα μπω δεν βγαινω.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

ειπε να τα βουτηξω εως 10' αλλά αν θελουν και τα ίδια λογω ζέστης,αν όχι καλυτερα να τα αφήσω

εγω πηρα μια πισινογουρνα με μανιταρι-ομπρελα απο πανω. δεν νομιζω να τα βαλω. αν θυμαμαι καλα οταν ηταν 6 μηνων η συλου κοκκκινη με ειχε δειξει ο δοκτορ για μπανιο κ στη θαλασσα κ στην πιτσινα.

Βρε όλες σας είστε σε παραλία??

κ οπως θα καταλαβες εγω δεν ημουν παραλια.

ο χασμπαμος φυσικα κ δεν ακολουθησε στο μυστηριο της κοινωνιας. τελευταια στιγμη μου αλλαξε τα καθισματα στο τζιπ κ οπως επισης καταλαβατε αρπαχτηκαμε. ειπαμε εμενα ο δικος μου ειναι φεεεεεετα!

εννοειτε πως οταν επιστρεψαμε, κιχ δεν εβγαλε το χρυσο μου! μου ειχε φτιαξει κ καφε να με καλοπιασει!

μεατ πηγε να φουσκωσει την πιτσινα της συλους κ ειναι μικρη! καμια σχεση με τις διαστασεις που λεει απ οξω το κουτι! θα εχουμε σοου στα τζαμπο, το γλεπω το γλεπω! (εγω πηρα την ιδια διασταση με την αλλη που ειχαμε κ δεν ειναι ιδια? τι καμομαι τωρα?!)

μετα μαγειρεψα κοκκινιστο με μακαρονια κ αλλη μια κυριακη περασε οοομορφα!

αι λοιπαι κορασιδες πως περιπερασατε? ομορφα? ομορφα?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

ναι μονο εκείνη την στιγμή εκλαψαν.Μετα ηταν όλα τελεια!Ποτε βαπτίζεστε?

καλημερουδια σε όλες.3 Σεπτεμβριου,αντε να ερθει και αυτη η μερα χωρις ομως να τελειωσει το καλοκαιρι,γίνεται?? δεν γινεται...:confused::confused:

YiMXp3.png

ρε κορίτσια έχετε να μου πείτε κανενα γαλα? ο μεγαλος επινε το humana ha και μιλησα με την παιδιατρο αφου αυτος δεν είναι αλλεργικος να αλλαξουμε το γαλα να παίρνουμε απο κανενα σουπερμαρκετ που έχω κανει χρυσο το φαρμακειο αφου πληρωνω που πληρωνω του μικρου το υπαλλεργικο.Μου προτεινε το ΝΑΝ2,GUIGOZ και το ΝΑΤΙVA2 ,ετσι επειδη είδα ότι πιο εύκολα βρίσκω στα σουπερ το ΝΑΝ το πηρα,ελα ντε που ο γκρινιαρης δεν το θελει και εκει που έπινε 210 με 240 τωρα ουτε 100 δεν πίνει....τι να κανω??του το δίνω απο το Σαββατο το πρωι να προσπαθησω και αλλο ή να το αλλαξω?και τι να παρω?? SOS SOS

YiMXp3.png

Καλημερίζω στα γρήγορα, μικρά μου μελισσάκια!

Να έχουμε καλή εβδομάδα, εύχομαι (και ελπίζω), να είναι χαρούμενα τα νινάκια μας και να κάνουν πολλά νέα πράγματα! Εμείς κάνουμε τη διατριβή μας πάνω στο παλαμάκι (ο μεγάλος) και ο μικρός μας έκανε τη χάρη να αντιγράψει (μετά από αιώνες επίδειξης) το "έλα, έλα". Έπειτα από αυτά, το σκ μου πήρε άλλον αέρα!

Σήμερα, όπως κάθε Δευτέρα, πνιγόμαστε, αλλά ελπίζω να προλάβω να δω κανένα νέο σας :)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια έχετε να μου πείτε κανενα γαλα? ο μεγαλος επινε το humana ha και μιλησα με την παιδιατρο αφου αυτος δεν είναι αλλεργικος να αλλαξουμε το γαλα να παίρνουμε απο κανενα σουπερμαρκετ που έχω κανει χρυσο το φαρμακειο αφου πληρωνω που πληρωνω του μικρου το υπαλλεργικο.Μου προτεινε το ΝΑΝ2,GUIGOZ και το ΝΑΤΙVA2 ,ετσι επειδη είδα ότι πιο εύκολα βρίσκω στα σουπερ το ΝΑΝ το πηρα,ελα ντε που ο γκρινιαρης δεν το θελει και εκει που έπινε 210 με 240 τωρα ουτε 100 δεν πίνει....τι να κανω??του το δίνω απο το Σαββατο το πρωι να προσπαθησω και αλλο ή να το αλλαξω?και τι να παρω?? SOS SOS

Καλημέρα φιλενάς πετυχαινόμαστε!!! πως είσαστε? στην ερώτηση σου δε μπορώ να βοηθήσω αλλά εφ όσον δεν έχει πρόβλημα με αλλεργία μπορείς να πάρεις όποιο γάλα β βρεφικής ηλικίας θές. Επίσης όταν αλλάζεις το γάλα κάνε πρώτα μίξη με το παλιό σε αναλογία μεγαλύτερη το παλιό, την επόμενη περισσότερο καινούργιο κοκ.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Αγορακια μου Σουνιο θα είσαι????

Ελπίζωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!

Σίγουρα τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου, διότι έχουμε δικό μας εκκλησάκι (Κοίμηση της Θεοτόκου) και το γιορτάζουμε με πανηγύρι και τα σχετικά! Με την ευκαιρία, σας περιμένω όλες και όλους να εκκλησιαστούμε φέτος εκεί!

Κατά τα άλλα, μόνο σκ, αλλά όλο το αποφεύγω γιατί πρέπει να προηγηθεί φασίνα!

rPPrp3.png

Ε εντάξει. Επόμενο είναι αλλά προσπαθούμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε......................................................................................

Glorraki μου, θα μου επιτρέψεις να πω ότι στο μεγαλύτερο βαθμό, προσπαθούμε μόνο εμείς.... Και δεν το λέω, για να κάνω τη μάγκισσα και την ηρωίδα, ότι τι πολλά που καταφέρνω και ουάου, αλλά είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις, που τα αγόρια μας είναι εκεί 100%... Δυστυχώς! Και κάποια στιγμή, η αγωνιστική διάθεση τελειώνει, ρε γαμώτο, ή απλώς έχει ανάγκη από ανανέωση, από απλή ξεκούραση...

(πωπω, έκοψα τα νύχια και πάω σφαίρα, μιλάμε...)

rPPrp3.png

Καλησπέρα !

είμαι στη δουλειά και κάνω λίγο διάλειμμα και μπήκα λίγο στα κλεφτά..

Βλέπω ότι όλες μιλάτε για ζέστη..

μόνο που εγώ κρυώνω ..:?: ώρες -ώρες νιώθω κάτι ρίγη...

και διαβάζοντας τα μηνύματά σας, δεν κρατήθηκα..:tongue:

Αφού να φανταστείτε είμαι σε ένα χώρο σχετικά μέτριο-προς το μικρό με άλλα 6 άτομα, και τους έχω πρήξει. Πάω κλείνω τα aircondition στα κρυφά, ή ανεβάζω τη θερμκρασία ή/και ανοίγω τα παράθυρα για να μπει ζεστός αέρας απ'έξω !

Απορώ πώς με αντέχουν !

Εν τω μεταξύ δεν το έχω ανακοινώσει ακόμα στη δουλειά σε κανέναν (θα το κάνω μετά την αυχενική) και θα με περνάν και για μεγάλη τρελάρα μάλλον..χιχιχα, αφού καμιά φορά βλέπω τις φάτσες τους, την απορία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους ανάλογα με τις περίεργες αντιδράσεις μου και λύνομαι στα γέλια μόνη μου..:-P:-P:-P

Μην ανησυχείς, κουκλίτσα μου! Δεν είναι καθόλου παράλογο!!! Κι εγώ είμαι κρυουλιάρα από τη φύση μου, οπότε όλοι στη δουλειά μου έλεγαν "τώρα θα πάρουμε την εκδίκησή μας".... Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Εγώ συνέχισα να κρυώνω κανονικά και στο γραφείο αναγκάζονταν να κλείνουν μόνοι τους τα ερκοντίσιον, διότι δεν γινόταν να μου πάνε κόντρα!!!!!!! Ακόμη και βραδάκι (το καλοκαίρι) κυκλοφορούσα με ζακετάκι!

Όσο για τον καλό σου, που ρώτησε για τηγανιτό θαλασσινό, έχω μόνο να πω ότι παρ' ολίγον να γεννήσω σε πασίγνωστο ψαροεστιατόριο στο Γκάζι, όπου τρώγαμε δις εβδομαδιαίως! Προς το τέλος, όταν πέρναμε τηλ να κλείσουμε τραπέζι, σχεδόν μας αρνούνταν, διότι φοβόντουσαν μην σκάσουν τα δίδυμα πάνω στη σαρδέλα στα κάρβουνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τι γέλιο!

Από τότε έχω να πάω.......................................

rPPrp3.png

Καλημερούδια!!!

jas τεκνο μου, εισαι παρα πολυ προκομμενη κ καλα θα κανει να σε εχει στα ωπα ωπα ο καλος σου!

καλα ολα τα αλλα, εφτιαξες κ τα μπανολοστρουμφ?!

ρε τι ενεργεια, τι ταλεντο κρυβεις μεσα σου? μπαβο σου!

κ η τουρτες απιθανες! νιαμ νιαμ να χα κ κανενα κομματακι τωρα οχι δεν θα ελεγα!:lol:

να σε ρωτηξω κατι: απο μια παναγια εχουν το παρατσουκλι οι ροδιτες? θυμαμαι κ μια αμμουδερη κ ωραιοτατη παραλια με το ονομα αυτο.

Χιχιχι με τιμάς πραγματικά αλλά το μπαλονοστρούμφ το παρήγγειλα, ήταν έτοιμο. :tongue::tongue: Εγώ ζωγράφισα τον μπαμπαστρούμφ.

Ναι από την Παναγιά Τσαμπίκα!!! Έχει κάνει πολλά θαύματα σε παιδάκια και γυναίκες που δεν κάνανε παιδιά. Στην εικόνα της έχουν αφήσει φώτο παιδιών και ξένων κ Ελλήνων. Ανεβαίνεις 300 σκαλιά για να φτάσεις και πράγματι η παραλία είναι από τις ωραιότερες!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...