Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

μπορείτε να μας απολαύσετε!!

Να σας Ζήσουν !!

Δεν κατάφερα να δώ τις φωτό -ακόμα δεν έχω μάθει πώς δουλεύει το forum- αλλά από ό,τι καταλαβαίνω ήταν όλα τέλεια !!

Και πάλι να σας ζήσουν !

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

γεια σας και απο εμενα;τι κανετε;πως περασατε τπ σ/κ;

nufi μου να σου ζησουν

ολγακι φοτο;αααααα μισο να τις δω αν και ειμαι σιγουρη θα ειναι τελειες

εγω πηγα μεχρι την παραλια και χτες και σημερα αλλα δεν μπηκα στην θαλασσα λιγο μονο τα ποδια μου εβαλα , να σας πω την αληθεια λιγο αυτα που ακου (οτι πρεπει να ειναι καθαρη και οχι κρυα γιατι ζοριζοντε τα μωρα) λιγο ο κοσμος που γινοταν χαμος φοβηθηκα αντε λεω μη με σκουντιξει κανεις μην πεσει κανεις πανω μου , καλα εχω γινει χεστρου απο τοτε που εμεινα εγκυος . εκανα ομως και κατι σημερα που το μετανιωσα , αραξα στην ξαπλωστρα ηπια ενα καφεδακι και εκανα τσιγαρο , για το τσιγαρο μετανιωσα οχι για τα αλλα.

αυτα τα νεα τα δικα μου ελπιζω εσεις να περασατε καλα πολλα φιλια , μιας και δεν εχει κοσμο το καφε μας λεω να σαχλαμαρισω στο φατσοβιβλιο.

φιλια σε ολες/ους και στα μπεμπακια σας

url=http://lilypie.com]c9SQp3.png[/url]

Διαφημίσεις

Αυξανόμαστε και πηθαίνουμε!!

καλησπέρα και στην ουαία Καληνύχτα!! ετοιμάζομαι για ύπνο αλλά μπήκα να πώ ένα γειά!! Χαθήκαμε ΣΚ πήγαμε για μπανιο, σε πάτυ και καφέ...δεν κάτσαμε καθόλου!!!

Nufi να σου ζήσουν τα nufakia με τα ωραία ονοματάκια!!!

Όλγα και Jas τέλειες απλά οι φωτό και σεις κούκλες, θα σχολιάσω αύριο αναλυτικώς!!

H twins μας νομίζω έχει διάβασμα και εργασίες....να της στείλουμε τα φιλιά μας!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...