Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

α! πρεπει να συνδονιστουμε αλλη φορα!

εγραφα στις ναυτικες φιλεναδες μ!

κ διαβασα κ κατι προβληματα που ειχαν διπλα στο φορουμ με τα καμαρια τους αλλες μανες (οπως εγω με τη συλια καλη ωρα).

κ σημερα θα της την κανω την τριπλα. θα παω να κανω νανι στο δωματιο της με τα ντορατα σεντονια! κ μια πασχαλιτσα μαξιλαρι κ μια καμπια μακρυα κ πολυχρωμη κτλ κτλ. τουλαστιχον δεν θα με γαργαλανε τα μουστακια της γατας που μου κουβαλαε ντε κ καλα στην κρεβατοκαμαρα κ δεν θα εχω πανω στο κεφαλι μου τον ντεκα=ελεφαντας, γιατι εκει τον θελει!!!

ειμαι σιγουρη οτι θα σκασει μυτη κ θα κοιμηθει μαζι μουστο κρεβατι της.

αντε να δουμε!

συ τι κανεις διδυμονυκτοπουλι?

Εγώ απόψε ξανα- ξενυχταω ενω πρέπει να κοιμάμαι, εμαθα καποια ασχημα νεα για μια φίλη μου και με εχει πάρει πολύ από κάτω...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Eίναι περιέργη η ώρα... Είναι καταλληλη για καλές συζητησεις και για να πει κανεί ό,τι θέλει, αλλά δεν είναι το καταλληλο μερος......

Σορρυ που το ανέφερα, δεν είναι κάτι που θέλω να συζητήσω εδώ...

Σου στελνω πμ

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

καλημερουδια!!

NUFI μου με το καλο τα ονοματακια σας σήμερα,τις ευχες αργοτερα ώστε να έχει γίνει και το μυστήριο!

TZINI πως πηγε το πείραμα με τον υπνο σημερα?

LINAKI τι να πω εγω που κοιμόμασταν μεχρι πριν ένα μηνα οικογενειακος στο σαλόνι? 2 καναπεδες εγω με τον αντρουλη και απο μια καλαθουνα ο γκρινιάρης και ο χαχανουλης,Τελικα τον γκρινιαρη τον πήγα στην κουνια του αφου δεν χωραγε πλεον στην καλαθουνα και το 5κιλο δίπλα μου πλεον στην κρεβατοκαμαρα σε καλαθουνα.Βεβαια τωρα πλεον δεν χωραει ο καημενος αλλα αν το παω στην κουνια στο δωματιο τους θα μου ξυπναει και τον αλλο αφου το βραδυ τρωει 2 φορες.. Οσο για το μπανιο η γιατρός μου είχε πει οταν γινουν 6 μηνων τα κανουμε μπανιο στην θαλασσα,την ξαναρωτησα αυτη την εβδομαδα γιατι τελος του μηνα θα παμε μια εβδομαδουλα και μου ειπε να τα βουτηξω εως 10' αλλά αν θελουν και τα ίδια λογω ζέστης,αν όχι καλυτερα να τα αφήσω

YiMXp3.png

Καλημερα τσούπρες!!!!!

Νουφίδιο με το καλό!!!!!!

Σήμερα πήγαμε και κοινωνίσαμε!Ο Νικόλας ανοιξε το στομα του αμέσως και ο Χρήστος μα εκανε τσαλιμάκια!Αλλα τελικά το ήπιε...

Ζιταμάρ που χάνεσαι????Σε τρέχουν τα τέκνα?

Καλε φτιάξτε ενα facebook να τα λέμε και λίγο πιο prive!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

πωπω τι μου θυμησες με τις καλαθούνες.Περίμενα να μου φέρουν τα στρώματα και αυτα ισα που χώραγαν στις καλαθούνες.Αφήστε που φοβομουνα μην ερθουν αναποδα....απαπα τι αγχος ειχα τραβήξει Θεε μου!!

Καλέ η twins που είναι????

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ολγα μου για facebook ακομα δεν με βλεπω,ασε που ακομα δεν εχω μαθει να βαζω φωτο ώστε να σας δείξω τους αντρες μου!! Ασε,με τρεχουν δεν λες τίποτα,ειναι όλο στην γκρινια με τα ούλα τους και τωρα με το προγραμμα τις κρεμας ολο το απογευμα βρε παιδι μου ταιζω,μία κρεμα μία συμπληρωματικο γαλα και μετα τα ιδια στο 5κιλο και μετα απο κανενα 40' ξαναξεκιναω τον γκρινιαρη,μιλαμε τρελλλλλλλλλλλλλλλλλλλλα

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

αλοχα! το πειραμα στραφι, καθωτι ενω μιλαγα με την λινακι, ηρθε η συλου κ μου ειπε βραδιατικο οτι ειχε εχεσει το καμαρι μου! γιατι χτες την ειχα στην αυλη με το βρακακι μοναχα, οποτε το βραδυ τα εκανε στον υπνο της. ξαγρθπνησε μετα κ πηγα κ εγω στο γνωστο σημειο μαζι της!

ασχετο εχει παει καμια αλντεμαρ προς πυργο πλευρα? ειναι καλα? ο χασμπανος λεει να κλεισουμε εκει.

xmX3p2.png

XKuXp2.png

μπορείτε να μας απολαύσετε!!

Εντάξει. Όλες οι φώτο χωρίς σχόλια. Τέλειες. Ήσουν πολύ όμορφη και τα παιδιά σου...................πανέμορφα κι αυτά. Μπράβο. Να ζήσουν τ αντράκια. Και τα ρούχα σας και οι μπομπο και όλα. Και το φόρεμα σου μου άρεσε πάρα πολύ. Όλα ήταν ωραία. :P;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...