Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Rivendell δυστυχως η συχνοουρια γίνεται πολυ σπαστικη ιδίως προς το τέλος...

Υπομονή...

Εμείς κάναμε μπανάκι στην θάλασσα με τον Κοσμά κ ήταν τέλεια. Ο bill δεν έκανε λόγο προχθεσινού πυρετού.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

εγω σημερα εψαχνα μαγιω για τα μπεμπε γιατι λεω να τα βουτηξω αλκλα ξεκινάγανε απο 1 ετους και βρηκα μονο ένα με κορδονακι οποτε το αφησα.λεω να ψαξω στα mothercare μήπως βρω

YiMXp3.png

γεια σας!

τι κανετε?

αυριο παμε για βαφτιση εμεις, ελπιζω να μην εχουμε μεγαλα δραματα..

να ρωτησω...

θα χει ζεστη, πειραζει να τους φορεσω μονο το βρακακι απ τα λαδοπανα? θα σκασουν κ με το φανελακι κ πανω τα βαφτιστικα..

θα σας πω εντυπωσεις μολις ξεπερασω το σοκ (απ τα κλαματα..) κ την κουραση (απ την τακουνα διοτι κ μανα κ θεα, εχει το τιμημα του..)

φιλια κ καληνυχτουδια!

33E7p2.png

Kαλησπέρα zitamar!!! Ετοιμάζεστε για εξόρμηση στις παραλίες με τα μπεμπε? Εμεις δεν το τολμάμε ακόμα. Περιμένουμε να κλεισουμε κ τον έκτο...

Δεν έχω ρωτήσει την παιδίατρο, αλλά από αλλους γονείς είχα ακούσει ότι δεν κάνει από τώρα...:?:

Αν είναι όμως καθαρή η θαλασσα δε νομίζω να είναι κακό να βουτήξουμε λίγο τα μωράκια να δροσιστούν κι αυτά...!!!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

γεια σας!

τι κανετε?

να ρωτησω...

θα χει ζεστη, πειραζει να τους φορεσω μονο το βρακακι απ τα λαδοπανα? θα σκασουν κ με το φανελακι κ πανω τα βαφτιστικα..

θα σας πω εντυπωσεις μολις ξεπερασω το σοκ (απ τα κλαματα..) κ την κουραση (απ την τακουνα διοτι κ μανα κ θεα, εχει το τιμημα του..)

φιλια κ καληνυχτουδια!

Με το καλό αυριο να αποκτήσετε τα ονοματάκια σας !!!!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Διαφημίσεις

Εμείς σήμερα ήμασταν καλεσμένες στο πρώτο μας παρτυ γενεθλίων...

Επίσημα όμως... με προσκληση ονομαστική (ονοματα δεν εχουμε, αλλά δεν κολλήσαμε σε τέτοιες λεπτομέρειες...;)) με τα καπελάκια μας (που δε φορεσαμε γιατί θα μας ήταν τεραστια, αλλά, τι πειράζει???), πρώτη φορά γνωρίσαμε τόοοοσα παιδάκια μαζεμένα!

Περασαμε πολύ ωραία, αλλά τελικά, παρά τον κόσμο και τη φασαρία, αποφασίσαμε να πάρουμε και τον υπνάκο μας στο διδυμοκάροτσο...

Τη κρεμούλα αποφάσισα να την αναβάλλω για Δευτέρα... Σαββατοκύριακο με τις εξόδους δεν είμαστε και για μεγάλες αλλαγές...

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Και μιλωντας για αλλαγες απο αποψε αποχωριζομαστε η μια την αλλη στον υπνο! Μεχρι τωρα κοιμομασταν σε μια κουνια καθετα, αλλα μεγαλωνουμε.... και θελουμε την ανεση μας!!! Να απλωνομαστε οσο θελουμε, βρε αδερφε...!

(Αυτη που δε μπορει να μας αποχωριστει ακομα ειναι η μανα μας που στριμωξε διπλο κρεββατι κ δυο κουνιες σε ενα υπνοδωματιο... ουτε τα κομοδινα δε χωρανε πια!)

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

Μπέικιν; Και, τι, να μου φουσκώσει το παιδί;

:lol::lol::lol:

Στο Σούνιο, κοντά στη θαλασσίτσα, την οποία έχω να δω 2 χρόνια!!!!!!!!!!!!!!!!

ενα οτελι εκει στο σουνιο εβλεπε ο συζιξ αλλα δεν θυμαμαι πιο, νομιζω γκεκοτελ αλλα δεν ειχε δραστιριοτητες για παιδια λεει! ντοινγκ!

Έπρεπε να είμαι ήδη στο δρόμο προς το σούπερ μάρκετ

:)

πηγα κ εγω κ τι καταλαβα? 184 βρακοπουλα! εχω παθει σοκ με την ακριβεια ετσι?!

Σου φύλαξα γαρίδα τηγανιτή, προλαβαίνεις ακόμα!:P

ρε κοριτσια να ρωτηξω με αφορμη το ποσταρισμα του ξοτικου μας. σας αφηναν οι ντοκιδες να τρωτε τετοια θαλασσινα?! εμενα τσουκ παρα μονο πολυ καλα βρασμενα!

tzini με το μονοπετρο οι γρατζουνιες να εχει και μια γκλαμουρια το θεμα!!!

σιγα μην χαλαγα το δεσιμο στο μονοπετρο γαι τη μαουνα του. αλλα μην ανησυχει το καμαρι μ! πισω εχει το γκορτσο την ουρα λενε στο χωριο μου!

οπου γκορτσο=αχλαδι μικρο αλλα νοστιμοτατο!

Σήμερα θα δώσω ψαρι!! κάποια ιδιαίτερη οδηγία και προφύλαξη????

αν κ σε τα ειπαν κ αλλες, απλα εγω στη συλου εδωσα αφου ειχα κλεισει χρονο. κλασικα με μπακαλιαρο ξεκινησα. αλλα αν θυμαμαι καλα το εβαζα στον ατμο το ψαρι κ κατω τα λαχανικα, κ γλυτωνα τι σουρωμα κτλ. αργοτερα εκανα αυτο που λενε τα κοριτσια= σουρωνα ζουμι, αλλα οταν δεν εβρισκα μπακαλιαρο καλο κ εβαζα αλλα ψαρια.

Αλλά και αυτή η συχνοουρία....τι πράγμα είναι τούτο????????Μα να σηκωθεί 4-5 φορές το βράδυ??:o

λατρεμενο μου ζευγος παπιοφατσα κ ξοτικο, δεν σας εχω πει το παρατσουκλι μου στην διαρκεια της διδυμοκυησης?

κατουρλου!!!!

γεια σας!

τι κανετε?

να ρωτησω...

φιλια κ καληνυχτουδια!

αντε με το καλο

κ περαστικα σας κ εσας:tongue:

εγω τους εβαλα ολα τα εσωρουχα, αλλα στον μπεμπετο δεν εβαλα το τζακετ εννοειτε, ουτε το αμανικο κουκουλωτο γιλεκο.

Και μιλωντας για αλλαγες απο αποψε αποχωριζομαστε η μια την αλλη στον υπνο! Μεχρι τωρα κοιμομασταν σε μια κουνια καθετα, αλλα μεγαλωνουμε.... και θελουμε την ανεση μας!!! Να απλωνομαστε οσο θελουμε, βρε αδερφε...!

(Αυτη που δε μπορει να μας αποχωριστει ακομα ειναι η μανα μας που στριμωξε διπλο κρεββατι κ δυο κουνιες σε ενα υπνοδωματιο... ουτε τα κομοδινα δε χωρανε πια!)

δεν καταλαβα καλε, σε μια κουνια τα ειχες?

κ εμενα μου ειχαν πει στα διδυμα τον 1ο καιρο συνηθιζεται, αλλα εγω δεν!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

σοβαρα τωρα λινακι.

οταν αποχωριστηκα τη συλια απ την κραβατοκαμαρη επαθα μια ψιλοκαταθλιψη! ελειπε κ ο χασμπανης κ τα ειχα δει ολα!

ακουγα κιχ κ πεταγομουν σαν ελλατηριο.

δεν μπορουσα ν ακανω κι αλλιως ομως, γαιτι με το ξυπναγε, σηκωνε το κεφαλι σαν τη χελωνα κ με εψαχνε... οποτε ειπα ιγγικε η ωρα του αποχωρισμου!

αλλα στα διδυμα δεν μασησα. μια χαρα τα πηγα. μονο που ολα τα αλλα πηγαν στραφι. η συλια ακομα μαζι μου κοιμαται!!!!!!!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

δεν καταλαβα καλε, σε μια κουνια τα ειχες?

κ εμενα μου ειχαν πει στα διδυμα τον 1ο καιρο συνηθιζεται, αλλα εγω δεν!

Ναι !!! Σε κούνια 70Χ140 κάθετα, η μία δίπλα στην άλλη...

Με βολεψε όταν ήταν πολύ μικρούλια και μετα... συνηθίσαμε!

Αλλά επειδή πλέον ζωηρέψαμε και κινούμαστε και τεντωνόμαστε, θέλω να έχουν περισσότερο χώρο.

Για τον αποχωρισμό, σου λέω μόνο ότι είχα σκοπο στον 3ο-4ο μηνα να τα βάλω στο δικό τους δωμάτιο. Τώρα κλείσαμε τον 5ο και ακόμα δεν μπορώ να το αποφασίσω...

Όσο για το να σηκώνομαι με το "κιχ" που λες εσύ, μάλλον...δεν το 'χω!!! Σε αντίθεση με τον πρώτο καιρό, που με το παραμικρό θόρυβο πεταγόμουν και τα κοιταζα, τώρα πια ή τα μωρά είναι πολύυυυυ ήσυχα ή εγώ πρέπει να ακούσω κλάμα για να ξυπνήσω...!

H81mp3.png

tt7565672fltt.gif

α! πρεπει να συνδονιστουμε αλλη φορα!

εγραφα στις ναυτικες φιλεναδες μ!

κ διαβασα κ κατι προβληματα που ειχαν διπλα στο φορουμ με τα καμαρια τους αλλες μανες (οπως εγω με τη συλια καλη ωρα).

κ σημερα θα της την κανω την τριπλα. θα παω να κανω νανι στο δωματιο της με τα ντορατα σεντονια! κ μια πασχαλιτσα μαξιλαρι κ μια καμπια μακρυα κ πολυχρωμη κτλ κτλ. τουλαστιχον δεν θα με γαργαλανε τα μουστακια της γατας που μου κουβαλαε ντε κ καλα στην κρεβατοκαμαρα κ δεν θα εχω πανω στο κεφαλι μου τον ντεκα=ελεφαντας, γιατι εκει τον θελει!!!

ειμαι σιγουρη οτι θα σκασει μυτη κ θα κοιμηθει μαζι μουστο κρεβατι της.

αντε να δουμε!

συ τι κανεις διδυμονυκτοπουλι?

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...