Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Jasminiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ χάρηκα που έκλεισα την τούρτα σήμερα. Σκέφτομαι και το συμάζεμα του σπιτιού μετά βέβαια και ξενερώνω λίγο ...............αλλά εντάξει μωρέ....................

Διαφημίσεις

Οι ψαρόσουπες στέφθηκαν με επιτυχία!!!Αν και ο σύζυξ σχολίασε, πολύ ζέστη για σούπα αλλά την έφαγε και του άρεσε!και τα μωρά επίσης (δεν έβαλα πολύ ψάρι)!

Ευχαριστώ πολύ τις φιλενάδες μου στο φόρουμ, την κατσαρόλα μου από το ΙΚΕΑ και τη φανταστική θάλασσα με τα ωραία ψάρια! Εύχομαι παγκόσμια Ειρήνη και Αγάπη!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::shock::shock::shock:

Glorr ωραίο το θέμα, ο μπαρμπαΣτρούμφ (jas) δίνει καλές ιδέες!!!χιχι!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ψαρόσουπα!!!μιαμ αλλα οντως λαθος καιρός!χαχα

Εμενα στην αρχή την τσάκιζαν αλλα στην πορεια αλλαξαν γούστα και ουτε να την ξαναφανε

Επαιρνα ενα μπακαλιαρακι και το χωριζα στα δτο για δυο μερες

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Οι ψαρόσουπες στέφθηκαν με επιτυχία!!!Αν και ο σύζυξ σχολίασε, πολύ ζέστη για σούπα αλλά την έφαγε και του άρεσε!και τα μωρά επίσης (δεν έβαλα πολύ ψάρι)!

Ευχαριστώ πολύ τις φιλενάδες μου στο φόρουμ, την κατσαρόλα μου από το ΙΚΕΑ και τη φανταστική θάλασσα με τα ωραία ψάρια! Εύχομαι παγκόσμια Ειρήνη και Αγάπη!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::shock::shock::shock:

Glorr ωραίο το θέμα, ο μπαρμπαΣτρούμφ (jas) δίνει καλές ιδέες!!!χιχι!!

Μπράβο λοιπόν, συγχαρητήρια στον σεφ!!! :P:p:p

RKdwp3.png

Λοιπόν jasmini είσαι φοβερή,οι φωτογραφίες τελειες με τα στρουμφακια,ελεγα και εγω να το κανω θεμα βαπτισης αλλα ο σύζυγος δεν ήθελε με τίποτα! Εγω ξετρελαμμενη ασε που ταιριαζε το θεμα τελεια,ο γκρινιαρης (βλεπε μεγαλος) και ο χαχανουλης (βλεπε 5κιλο)!! δεν πειραζει όμως αργοτερα όλο και κανενα παρτυ θα κανουμε,που θα μου παει!!

YiMXp3.png

Ουφ ζέστη σήμερις! Ευτυχώς που έχει αυτό το βοριαδάκι το μποφοράκι και κάπως την κάνει πιο υποφερτή. Η παραλία συνεχίζει να είναι όνειρο μακρινό για την ώρα. Σορυ ρε κορίτσια, αλλά διαβάζοντας για ψαρόσουπες, κόντεψα να βγάλω την μπέμπελη. Οχι ότι δεν μου αρέσει η ψαρόσουπα, ίσα ίσα, τρελαίνομαι, αλλά με τόση ζέστη ούτε το φρουί ζελέ δεν κατεβαίνει καλά καλά.

Λοιπόν, εμείς χθές είχαμε θεματάκι, δηλαδή η γυναίκα μου ανακατευόταν συνεχώς, είχε μια νευρικότητα, δεν ήθελε να ακούει για φαγητά και τέτοια, με αποτέλεσμα να πέσουμε για ύπνο νηστικοί. Ευτυχώς σήμερα είναι καλά(μέχρι στιγμής). Αλλά και αυτή η συχνοουρία....τι πράγμα είναι τούτο????????Μα να σηκωθεί 4-5 φορές το βράδυ??:o

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...