Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Nufi κι εγω είχα σπαστεί άσχημα με αυτήν στα βαφτιστικα γιατί μας έκανε πολλές μα.....ες!!! Πλακωθηκαμε άγρια σε φάση που παραλίγο να αναμειχθει η αστυνομία!! Δεν σας τα είπα αυτά ε;;; :)

Καλα έκανες πάντως και της τα είπες και ξεσπασες!

RKdwp3.png

Έχω να σας πω και νέα για την απόπειρα αποθηλασμου!!!

Λοιπόν είχα πάρει το advance όπου τα πιτσιρίκια με επιδέξιο τροπο μου το πέταξαν στα μούτρα αφού πρώτα ξυνισαν τα μούτρα τους! Και οι τρεις φορές ήταν αποτυχημένες! Οπότε σήμερα πήρα την εναλλακτική.. Neslac!! Τους έκανα περιπου 70 gr και ήπιαν γύρω στα 30γρ με άνεση! Δεν το περίμενα. Αναρωτιέμαι αν το ήπιαν απο περιέργεια, απο πείνα ή απλά αυτο τους άρεσε.....

Δεν θα σας κρύψω ότι μόλις τα είδα να το πίνουν, πήγα να βάλω τα κλάματα.... Όχι απο συγκίνηση αλλα μια θλίψη με πλυμμηρισε! Ξέρω ότι θα μου λείψει αυτή η επαφή αλλα κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κι αυτο και όσο πιο αργά τόσο πιο δύσκολα!

Ο γιατρός μου είπε ότι απο θέμα αντισωματων έδωσα ότι μπορούσα στα παιδιά, απο εδώ και πέρα, αν συνεχίσω είναι καθαρά θέμα ποιότητας γάλακτος!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! πακέτο ο αποθηλασμός jas, και γω τον σκέφτομαι και με πιάνει άγχος. Ήθελα να σε ρωτήσω πως νιώθεις....και εγώ εκεί στο χρόνο που θα γυρίσω δουλειά το σκέφτομαι. Εγώ ξέρω ότι τον 1ο χρόνο το μητρικό γάλα έχει το 100% των πολύτιμων συστατικών του ενώ στον 2ο πέφτει στο μισό.

Nufi είναι η βάφτιση την Κυριακή!!!! ουαου!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Σήμερα θα δώσω ψαρι!! κάποια ιδιαίτερη οδηγία και προφύλαξη????

Βρασε ξεχωριστά τα λαχανικά και μετα βάλε το ψάρι μέσα σε τουλμπανι και βάλτο στο τέλος για κανενα 15 λεπτό ή βγάλε τα λαχανικά απο την κατσαρόλα κ συνέχισε το βρασιμο με το ψάρι για να σουρωσεις εύκολα και ασφαλή μετα.

Θα το φάνε το ψάρι; Εμένα μου είπε 5 ημέρες μόνο το ζωμό!

RKdwp3.png

Βρασε ξεχωριστά τα λαχανικά και μετα βάλε το ψάρι μέσα σε τουλμπανι και βάλτο στο τέλος για κανενα 15 λεπτό ή βγάλε τα λαχανικά απο την κατσαρόλα κ συνέχισε το βρασιμο με το ψάρι για να σουρωσεις εύκολα και ασφαλή μετα.

Θα το φάνε το ψάρι; Εμένα μου είπε 5 ημέρες μόνο το ζωμό!

Η δικιά μας είναι βιαστικιά δε θυμάσαι? από τον 8ο μου έχει πεί να ξεκινήσω και το έχω τρενάρει, δε μου είπε να δώσω πρώτα το ζωμό ή κάτι τέτοιο...απλά πριν μια εβδομάδα που είχαμε εμείς ψάρι τους έδωσα να δοκιμάσουν και να δώ αντιδράσεις μια χαρά τα πήγαν από γεύση και αλλεργίες οπότε προχωράω. Δε με πρόλαβες όμως και έβαλα πρώτα το ψάρι να βράσει (θα σουρώσω) και τώρα θα βάλω τα λαχανικά...χάλια θα βγεί? δεν έχω ξαναφτιάξει ψαρόσουπα και φτιάχνω και για εμάς...Λες να μου την φέρουν στη μούρη? μπαμπάς και τ'έκνα????

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααααααααααα..........................Τι ζέστη βρε παιδιά σήμερα......................Λοιπόν. Εμείς πήγαμε και παραγγείλαμε την τούρτα μας γιατί με΄σα στην εβδομάδα είναι λίγο δύσκολο. Στρουμφάκια κάναμε κι εμείς γιατί πολύ μας αρέσουν. Χαχαχα.....................

Εσείς τι κάνετε?

Επειδή βλέπω συζητάτε για ψαρι. Εμείς το ξεκινήσαμε στον 10ο μήνα κανονικά όμως. Το έβρασα μαζί με τα λαχανικά και τους το έδωσα. ΔΕν έδωσα ζωμό πρώτα. Ευτυχώς τους αρέσει και το τρώνε. Με το αυγό έχουμε θέμα. Η μικρή ούτε να το βλέπει δεν θέλει. Μέχρι και μέσα στα φρούτα που της το έβαλα το έκανε εμετό. Ο μικρός κι αυτός ενώ το έτρωγε τις τελευταίες μέρες δεν το θέλει. Λόγω ζέστης? δεν ξέρω. Πάντως γενικώς τις τελευταίες μέρες δεν τρώνε. Εσάς τρώνε κανονικά? Σήμερα ας πούμε δεν φάγανε φρουτόκρεμα καθόλου. Χθες δεν φάγανε καθόλου το απογευματινό τους. Προχθές δεν φάγανε καθόλου φαγητό. Μάλλον η ζέστη πρέπει να είναι και τα δόντια τους. Θα δουμε βέβαια από εβδομάδα που θα πάμε και στην παιδίατρο τι θα μας πει. Αλλά ρε παιδιά κι εμείς οι ίδιοι εχουμε συνέχεια την ίδια όρεξη? όχι. Αυτά λοιπόν γιατί όχι?:(

Η δικιά μας είναι βιαστικιά δε θυμάσαι? από τον 8ο μου έχει πεί να ξεκινήσω και το έχω τρενάρει, δε μου είπε να δώσω πρώτα το ζωμό ή κάτι τέτοιο...απλά πριν μια εβδομάδα που είχαμε εμείς ψάρι τους έδωσα να δοκιμάσουν και να δώ αντιδράσεις μια χαρά τα πήγαν από γεύση και αλλεργίες οπότε προχωράω. Δε με πρόλαβες όμως και έβαλα πρώτα το ψάρι να βράσει (θα σουρώσω) και τώρα θα βάλω τα λαχανικά...χάλια θα βγεί? δεν έχω ξαναφτιάξει ψαρόσουπα και φτιάχνω και για εμάς...Λες να μου την φέρουν στη μούρη? μπαμπάς και τ'έκνα????

Όχι μωρέ, απλά αν ψηθεί πολύ το ψάρι χάνει τις θρεπτικές του ιδιότητες. Άσε κι εγώ τα έμαθα μια εβδομάδα μετά που την ξεκινήσαμε. Ούτε εγώ είχα ξαναφτιάξει ψαρόσουπα γιατί δεν την τρώμε.

Καλημέρααααααααααααααααα..........................Τι ζέστη βρε παιδιά σήμερα......................Λοιπόν. Εμείς πήγαμε και παραγγείλαμε την τούρτα μας γιατί με΄σα στην εβδομάδα είναι λίγο δύσκολο. Στρουμφάκια κάναμε κι εμείς γιατί πολύ μας αρέσουν. Χαχαχα.....................

Εσείς τι κάνετε?

Αχ μπράβο!! Είναι φοβερό θέμα. Μάλιστα εχθές μου έστειλαν μήνυμα από ένα site ότι παρέλαβαν είδη πάρτυ στρούμφ. Θα δω ποιό είναι και θα σου πω!!

RKdwp3.png

Όχι μωρέ, απλά αν ψηθεί πολύ το ψάρι χάνει τις θρεπτικές του ιδιότητες. Άσε κι εγώ τα έμαθα μια εβδομάδα μετά που την ξεκινήσαμε. Ούτε εγώ είχα ξαναφτιάξει ψαρόσουπα γιατί δεν την τρώμε.

Αχ μπράβο!! Είναι φοβερό θέμα. Μάλιστα εχθές μου έστειλαν μήνυμα από ένα site ότι παρέλαβαν είδη πάρτυ στρούμφ. Θα δω ποιό είναι και θα σου πω!!

Αχ ναι. πες μου πες μου. Περιμενω.......................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...