Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Επίσης να ευχηθώ σε ένα φιλικό μας ζευγάρι που χθές απέκτησε τα διδυμάκια του, να είναι πάντα καλά, να τα χαίρονται, να τα δούνε όπως ποθούν, να τους δίνει υγεία ο Θεός και να είναι παααααααααανταααααα καλότυχα!!!:):)

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

Επίσης να ευχηθώ σε ένα φιλικό μας ζευγάρι που χθές απέκτησε τα διδυμάκια του, να είναι πάντα καλά, να τα χαίρονται, να τα δούνε όπως ποθούν, να τους δίνει υγεία ο Θεός και να είναι παααααααααανταααααα καλότυχα!!!:):)

Να τους ζήσουν και με το καλό και τα δικά σας νινάκια...........

Γεια σας κοριτσια κ μπαμπας!!! πολυ μου αρεσει το ζευγαρακι μας!!!

Καλε γιατι χωριζουν οι διδυμογονεις;;;;;:rolleyes: αγχωθηκα τωρα!!!

Τζινι οτι νομιζεις καντου,οτι σε κανει να νιωσεις καλυτερα!!!;)

Agorakia εγω ρωτησα για τις ενεσεις κορτιζονης....εκανα σημερα την 1η κ μπηκα στο nst,συσπαση δεν κατεγραψε καμια....οταν εφυγα απο εκει μεσα σε 2 ωρες ειχα 4-5!!!

Τα μικρα ηταν υπερκινητικα γιατι ειχα λιγουριτσα για τυροπιτα κ πολυ χαρηκαν μαλλον.....:tongue:

Γεια σας κοριτσια κ μπαμπας!!! πολυ μου αρεσει το ζευγαρακι μας!!!

Καλε γιατι χωριζουν οι διδυμογονεις;;;;;:rolleyes: αγχωθηκα τωρα!!!

Τζινι οτι νομιζεις καντου,οτι σε κανει να νιωσεις καλυτερα!!!;)

Agorakia εγω ρωτησα για τις ενεσεις κορτιζονης....εκανα σημερα την 1η κ μπηκα στο nst,συσπαση δεν κατεγραψε καμια....οταν εφυγα απο εκει μεσα σε 2 ωρες ειχα 4-5!!!

Τα μικρα ηταν υπερκινητικα γιατι ειχα λιγουριτσα για τυροπιτα κ πολυ χαρηκαν μαλλον.....:tongue:

Υπερκινητικά για την τυρόπιτα ε? συνήθως με το γλυκό τρελαίνονται. Ωραία. Μας αρέσουν και τα αλμυρά δηλαδή. Χαχαχαχα..............

Υπερκινητικά για την τυρόπιτα ε? συνήθως με το γλυκό τρελαίνονται. Ωραία. Μας αρέσουν και τα αλμυρά δηλαδή. Χαχαχαχα..............

Ναι κ ομως τοση φασαρια για την τυροπιτα!!! που να χτυπαγα κανενα παγωτακι πριν!!!:shock:

Διαφημίσεις

πολύ ζωντάνια και μ αρέσει!!! και τα θέματα καυτά!!

Αγαπητέ Riv. είσαι ο μοναδικός άντρας και θα ακούσεις πολλααααα!! Είχαμε άλλον έναν πριν αλλά την κοπάνησε μμμμμ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: γαιτί άραγε?

Εγώ ως θέμα δε θα έλεγα το σεξ όπως αναφέρει η Ολγα (αν και είναι και αυτό ένα θέμα) αλλά η ανυπέρβλητη κούραση που όπως και να έχει πέφτει στους ώμους της γυναίκας. Πάνω εκεί πέφτει η γκρίνια και η φαγωμάρα. Κάθε περίπτωση ξεχωριστή αλλά και κοινή. Αν θέλετε το αναλύουμε.....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ρε τι πυροδοτησα!!!

λοιπον,οπου υπαρχουν κανονες υπαρχουν και εξαιρεσεις κι εμεις ολοι ειμαστε εδω για να κανουμε την διαφορα!!!

διδυμοεγκυουλες μην ακουτε τις δικες μας βλακειες!!!χαρειτε την εγκυμοσυνη και ολη την γλυκητητα που θα υπαρξει αυτην την περιοδο και απλα αποθηκευστε λιγη και για τα τυχον δυσκολα.

οσο για το δικο μου μην, δεν μιλαμε για τελεσιγραφο αλλα για συζητηση πιθανοτητων και τι θα ειναι καλυτερο για ολους.βεβαια λογω αρσενικου ο εγκεφαλος αργησε πολυ να επεξεργαστει την πληροφορια και σημερα αρχιζει να την αναλυει!!!

εγω παντως περασα ενα ωραιοτατο 6ωρο στο mall με παιδια,νονα και δυο πιτσιρικες που αναζωογωνηθηκα πληρως!αν ημουν και γερο ποτηρι θα επινα και την μπυρα του rivendell αλλα δεν την παλευω.και πληροφοριακα και playstation θα παιζεις και x-box και ο,τι θες.το παν ειναι η ισορροπια και να μην σου παιρνουν το χειριστηριο τα μωρα γιατι το λατρευουν!!!

εχω να πω κι αλλα αλλα θα καει το μοσχαρακι!!!

tzini με το μονοπετρο οι γρατζουνιες να εχει και μια γκλαμουρια το θεμα!!!

ολγα κρατα γερα!εσυ μας οδηγεις!!!

καφες κατεπειγοντως!!!

age.png

ρε τι πυροδοτησα!!!

λοιπον,οπου υπαρχουν κανονες υπαρχουν και εξαιρεσεις κι εμεις ολοι ειμαστε εδω για να κανουμε την διαφορα!!!

διδυμοεγκυουλες μην ακουτε τις δικες μας βλακειες!!!χαρειτε την εγκυμοσυνη και ολη την γλυκητητα που θα υπαρξει αυτην την περιοδο και απλα αποθηκευστε λιγη και για τα τυχον δυσκολα.

οσο για το δικο μου μην, δεν μιλαμε για τελεσιγραφο αλλα για συζητηση πιθανοτητων και τι θα ειναι καλυτερο για ολους.βεβαια λογο αρσενικου ο εγκεφαλος αργησε πολυ να επεξεργαστει την πληροφορια και σημερα αρχιζει να την αναλυει!!!

εγω παντως περασα ενα ωραιοτατο 6ωρο στο mall με παιδια,νονα και δυο πιτσιρικες που αναζωογωνηθηκα πληρως!αν ημουν και γερο ποτηρι θα επινα και την μπυρα του rivendell αλλα δεν την παλευω.και πληροφοριακα και playstation θα παιζεις και x-box και ο,τι θες.το παν ειναι η ισορροπια και να μην σου παιρνουν το χειριστηριο τα μωρα γιατι το λατρευουν!!!

εχω να πω κι αλλα αλλα θα καει το μοσχαρακι!!!

tzini με το μονο πετρο οι γρατζουνιες να εχει και μια γκλαμουρια το θεμα!!!

ολγα κρατα γερα!εσυ μας οδηγεις!!!

καφες κατεπειγοντως!!!

καφες κατεπειγοντως!!!

επαναλαμβάνω και γω!!

άντρες παιδί μου, βραδύκαυστα φυτίλια!! Το σοφότερο πάντως εσύ το είχες πεί, κατανόηση και επικοινωνία να υπάρχει!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Απορία: Βρε κορίτσια, οταν ήσασταν(και μερικές είστε) στα "ωπα" σας (της εγκυμοσύνης), θέλατε να τρώτε τηγανιτά θαλασσινά; Διότι όταν είπα στην γυναίκα μου ότι θέλω να τηγανίσω γαρίδες, έκανε ένα τεράστιο "μπλιααααχχχχχχ". Και από ότι ξέρω, οι διατροφολόγοι συστήνουν τέτοιου είδους μάσες. Τεσπα. Γιάννης πίνει-Γιάννης κερνάει στην προκειμένη και δεν με χαλάει!

Όλγα αρκετά σωστό αυτό με το playstation, το θέμα είναι ότι τα παιχνίδια που παίζω έχουν λιγουλάκι σαματά...και δεν είναι ό,τι καλύτερο για όποιον θέλει να κοιμηθεί. Καλά λέω λοιπόν, νυχτερίδες και αράχνες. Γι'αυτό....ας παίξουμε τώρα που είμεθα παιδιά:D

Witch αν και δεν ξέρω ιστορικό και περγαμηνές και στο φινάλε, δεν με παίρνει κιόλας να προωθώ τα των σκέψεων μου ώς δικηγόρος του διαβόλου, εν τούτοις, ου προτρεχέτω η γλώτα τοις διανοίας....Κοινώς, άστο να πάει από εκεί που ήρθε, δεν θα σου πώ "χαλάρωσε", ούτε θα σου πώ "δες το αλλιώς" ούτε τίποτα από τα κλισεδιάρικα σουξεδάκια του συγκεκριμένου στύλ. Απλά-απλούστατα.....δώσε ένα φιλάκι στα καμάρια σου, βγές στην βεράντα σου, πιές μια μπυρίτσα παγωμένη, βάλε την μουσικούλα που γουστάρεις και απλά άσε τον εαυτό σου να σου παρέχει την καλύτερη συμβουλή σε κατάσταση πλήρους νιρβάνας. Τα ανωτέρω, με κάθε σεβασμό ε;

χαχαχα!!! Να σας πώ κάτι ??

Αυτή τη στιγμή κάνει μπλιάχ ο ίδιος, με τόσες που έφαγε από τη λαιμαργία του..και βάρυνε...

Και μετά κορόιδευε εμένα..

Η εκδίκηση της εγκύου !!!:tongue:

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Αλήθεια λέει η Όλγα!! χαχαχα

Τζίνι γύρισε ο σύζυξ από την αντιπροσψ=ωπεία ή οχι ακόμα???:D:D:D

Εμείς κοιμήσαμε και ηρεμ'ησαμε!! Παρασκευή βράδυ και θα ήθελα να βγώ για ένα ποτάκι!!! αχ βαχ....Ποιά θα έρθει μαζί μου??:confused::confused::confused:

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

εγω!!!!!!

καλο???!!!!

τα χω παρει λεμε..!

βαφτιζω την κυριακη πρωι, πηρα σημερα τις μπομπο κ εχει βαλει αλλη κορδελιτσα απ αυτη που χαμε συμφωνησει!!!

της τηλ , τα πα , φωναξα, χαλασα το ζεν μου...

μου πε εν τελει να τις επιστρεψω αυριο πρωι κ να τις παρω βραδυ, αλλα μετα απο σκεψη ειπα να μην το κανω γιατι φοβαμαι οτι θα τις δεσει τσαπατσουλικα..

ωραιες ειναι κ ετσι δε λεω, για καποιοον που δεν ειχε δει το δειγμα δε θα χει διαφορα, αλλα εγω που κολλαω στη λεπτομερεια χαλαστηκα..

τι χαζη!!

μου την εσπασε!!:mad:

33E7p2.png

εχετε πλακα οι νιοφερτοι!!!! κ δε λεω νιοφερτες διοτι αυτος ο rivendell κανει για πολλους!!

δε προλαβαινω να σχολιασω, αλλα διασκεδαζω!

witch εισαι ωραιος τυπος..ευχομαι ολα καλα οπως κ να χει!

τη στατιστικη για τα διαζυγια των διδυμογονιων την ξερουμε...δεν ειναι υπερ μας τα νουμερα, αλλα ας κρατησουμε γερα!!!!!

καναμε τοσο κοπο κ οι δυο(συζυγοι) να τα φερουμε στον κοσμο, 2χρονακια δυσκολα θα ναι (απ οτι λενε οι πιο παλιοι) ,ας κρατησουμε γερα κατω απ τη μπαρα!!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...