Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

μολις εφυγε η ολγα (η νταντα) κ περιμενω να τελειωσει απο το μπανιαρισμα τη συλια! θα γινει η μαχη του δραμαλη!!!!

ο βλαμενος μου εσπασε το dvd recorder! μια δουλεια του επιπα να κανει κ αξιοθηκε να ασχοληθει ο μιστερ φεεεεετα, κ τα εκανε σαν τα μουτρα του! θα του σπασω το λαπτοπ κ οτι ταινιες εχει γραψει γαι το πλοιο!!!!!! κατα λαθος κ εγω θα το κανω!!!!!!!!!!!!!!!

κ θα του σπασω σιγουρα καταλαθος το πλαυ μιστερ ριντενβερ! ετσι για να προσεχει αλλη φορα. δηλ. αν απλωνε το ξερο του λιγο παραπανω κ επαινε το ντβντ, θα εκαιγε παραπανω θερμιδες κ θα επεφτε τα ανασκελα απ την κουραση? να πηγαινα κ εγω καμια πετσετα να του σφουγκιξω τον ιδρωτα σαν την αβα!

κ μου αφησε ολα τα θρυψαλα καταγης στο σαλονι γαι να προλαβει να φυγει! κ καλα το πηγε στο σερβις της σονυ! να προλαβει. μη χεσω την φωνη ηθελε να γλυτωσει!

α στο κερατο. μια φορα επιασε να κανει κατι κ τα ξεσκισε ολα!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Διαφημίσεις

Μήπως-λέω-μήπως να κρατήσουμε μοοοοοονοοοοο τα "στρες-κουραση"; Just in case δηλαδη....και με όλο το (πιό??) θάρρος.....

:P:p την περιμενα την απαντηση:tongue:

Απλα θα σου πω ενα πραγμα να το εχεις στο μυαλό σου για μετα την γεννα

Το σεξ κόβεται στην διδυμη εγκυμοσυνη...μετα την γεννα θα επιτρεπεται αλλα δεν θα υπάρχει χρόνος,και οταν θα υπάρχει δεν θα υπάρχει όρεξη

Εκει πάνω λοιπον δεν καταλαβαινετε και δημιουργείται ρήξη

Και μετα βεβαια επακολουθουν και αλλα...

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

βρηκα το καλυτερο!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

θα του καταγρατζουνισω το αμαξι. αν δειτε ενα μαζντα τζιπ ριγε σαν τη ζεμπρα στους δρομους της αθηνας, το δικο μας ειναι να το ξερετε!

ρε τι θα του κανουν οι γατες!!!!!!!

xmX3p2.png

XKuXp2.png

Καλησπέρα !

είμαι στη δουλειά και κάνω λίγο διάλειμμα και μπήκα λίγο στα κλεφτά..

Βλέπω ότι όλες μιλάτε για ζέστη..

μόνο που εγώ κρυώνω ..:?: ώρες -ώρες νιώθω κάτι ρίγη...

και διαβάζοντας τα μηνύματά σας, δεν κρατήθηκα..:tongue:

Αφού να φανταστείτε είμαι σε ένα χώρο σχετικά μέτριο-προς το μικρό με άλλα 6 άτομα, και τους έχω πρήξει. Πάω κλείνω τα aircondition στα κρυφά, ή ανεβάζω τη θερμκρασία ή/και ανοίγω τα παράθυρα για να μπει ζεστός αέρας απ'έξω !

Απορώ πώς με αντέχουν !

Εν τω μεταξύ δεν το έχω ανακοινώσει ακόμα στη δουλειά σε κανέναν (θα το κάνω μετά την αυχενική) και θα με περνάν και για μεγάλη τρελάρα μάλλον..χιχιχα, αφού καμιά φορά βλέπω τις φάτσες τους, την απορία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους ανάλογα με τις περίεργες αντιδράσεις μου και λύνομαι στα γέλια μόνη μου..:-P:-P:-P

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Το σεξ κόβεται στην διδυμη εγκυμοσυνη...μετα την γεννα θα επιτρεπεται αλλα δεν θα υπάρχει χρόνος,και οταν θα υπάρχει δεν θα υπάρχει όρεξη

Αυτο με το σεξ, οκ, το ξέρω, αλλά πίστεψε με, είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός στο να χαλιναγωγήσει τις ορμές του, βάσει ενός γνώμονα:Να είναι "ΟΚ" ο άνθρωπος του. Τπτ περισσότερο ή λιγότερο. Στα περαιτέρω τώρα, πάλι θα χρησιμοποιήσω ακριβώς τα ανωτέρω λόγια μου. "Στην διακριτική ευχέρεια"....κοινώς, όποιος θέλει, μπορεί, παντού και πάντα, όπως και όπου, τί στο κρεβάτι, τι στον καναπέ, τι στο πλυντήριο, τι στον τοίχο(σαν τις μύγες) και πάρε να έχεις να πορεύεσαι τουτέστιν. Υπάρχει όμως - εκτός από τις παραπάνω χαριτωμενιές - και ένα μείζον ζήτημα - και πάλι στο λέω με όλο το θάρρος και με απόλυτο σεβασμό: Στο χωριό μου λένε "καλύτερα να λένε που'σαι, παρά να λένε να'σαι...".....

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

Καλησπέρα !

Αφού να φανταστείτε είμαι σε ένα χώρο σχετικά μέτριο-προς το μικρό με άλλα 6 άτομα, και τους έχω πρήξει. Πάω κλείνω τα aircondition στα κρυφά, ή ανεβάζω τη θερμκρασία ή/και ανοίγω τα παράθυρα για να μπει ζεστός αέρας απ'έξω !

Απορώ πώς με αντέχουν !

Εν τω μεταξύ δεν το έχω ανακοινώσει ακόμα στη δουλειά σε κανέναν (θα το κάνω μετά την αυχενική) και θα με περνάν και για μεγάλη τρελάρα μάλλον..χιχιχα, αφού καμιά φορά βλέπω τις φάτσες τους, την απορία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους ανάλογα με τις περίεργες αντιδράσεις μου και λύνομαι στα γέλια μόνη μου..:-P:-P:-P

Σου φύλαξα γαρίδα τηγανιτή, προλαβαίνεις ακόμα!:P

rivendello.jpg

και επειδη είμαι απαραδεκτη και πέφτω γονατιστη να ζητησω συγνωμη....

HAPPY.gif

Jasmini να χαίρεσαι τα αντρακια σου!!!!!!:-P:razz::-P

Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε, ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!!! Κι εσύ να χαίρεσαι τα αντράκια σου και να τα καμαρώσεις όπως ποθείς!!!! :P:p:p:p

RKdwp3.png

βρηκα το καλυτερο!!!:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

θα του καταγρατζουνισω το αμαξι. αν δειτε ενα μαζντα τζιπ ριγε σαν τη ζεμπρα στους δρομους της αθηνας, το δικο μας ειναι να το ξερετε!

ρε τι θα του κανουν οι γατες!!!!!!!

Εμπαινε Γιούτσοοοοοοοοοοοοοοοοο

rivendello.jpg

Καλά έχω ρίξει πολύ γέλιο με αυτά που διαβάζω...για τις γαρίδες, για τις γρατζουνιές στο τζιπ χαχαχαχαχα...

Λοιπόν και τώρα σοβαρά, διάβασα ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό, τα ζευγάρια που χωρίζουν είναι γονείς διδύμων! Φυσικά θα ήθελα να καταρρίψουμε αυτή την ιδέα και να δούμε λίγο πιο cool την κατάσταση.

Όσο για το σεξ, δυστυχώς την πικρή αλήθεια την είπε η Όλγα αλλά ας προσπαθούμε λίγο να δίνουμε χρόνο και σε αυτή την ανάγκη γιατί όταν κι ο άλλος δεν το βρίσκει στο σπίτι, λογικά θα πάει αλλού να το ψάξει.... Φυσικά δεν χρειάζεται νομίζω να έχουμε απαιτήσεις για ώρες προκαταρκτικών και παιχνιδιών αλλά να το πω χύμα...και μια απλή ξεπέτα χιχιιχι... καλή είναι!

RKdwp3.png

Αυτο με το σεξ, οκ, το ξέρω, αλλά πίστεψε με, είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός στο να χαλιναγωγήσει τις ορμές του, βάσει ενός γνώμονα:Να είναι "ΟΚ" ο άνθρωπος του. Τπτ περισσότερο ή λιγότερο. Στα περαιτέρω τώρα, πάλι θα χρησιμοποιήσω ακριβώς τα ανωτέρω λόγια μου. "Στην διακριτική ευχέρεια"....κοινώς, όποιος θέλει, μπορεί, παντού και πάντα, όπως και όπου, τί στο κρεβάτι, τι στον καναπέ, τι στο πλυντήριο, τι στον τοίχο(σαν τις μύγες) και πάρε να έχεις να πορεύεσαι τουτέστιν. Υπάρχει όμως - εκτός από τις παραπάνω χαριτωμενιές - και ένα μείζον ζήτημα - και πάλι στο λέω με όλο το θάρρος και με απόλυτο σεβασμό: Στο χωριό μου λένε "καλύτερα να λένε που'σαι, παρά να λένε να'σαι...".....

:):)Εχεις δίκιο απλα την ωρα που πρεπει να γίνεις σύζυγος ηδη κοιμάσαι όρθια:confused::confused:

Και βεβαια να έχεις θαρρος.Τα πάντα λέμε εδω:P

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

sorry αν χώνομαι... αλλά για να μην αγχώνομαι κι εγώ και άλλες μέλλουσες διδυμομανούλες, μήπως είναι καλύτερα να μη γενικεύουμε ? Να πούμε πχ. ότι έχει αρκετές πιθανότητες να συμβεί, αλλά δεν είναι και κανόνας..!! Εεεε ???

Ένα παιδί μπορεί να διδάξει σε έναν ενήλικο τρία πράγματα: να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο, να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.

Paulo Coelho

Καλησπέρα !

Απορώ πώς με αντέχουν !

Εσύ κρυώνεις...εγω όλο τον χειμώνα εγκυμονούσα δεν αναψα ούτε λεπτο καλοριφέρ,και σκεπαζόμουνα με ενα λεπτο κουβερλί:shock::shock:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

No way !!!

aaax πώς σβήνει ??????

Πήγαινε για απάντηση στην τηγανιτή "..." (ούτε να την αναφέρω μπορώ)

Paulo Coelho

sorry αν χώνομαι... αλλά για να μην αγχώνομαι κι εγώ και άλλες μέλλουσες διδυμομανούλες, μήπως είναι καλύτερα να μη γενικεύουμε ? Να πούμε πχ. ότι έχει αρκετές πιθανότητες να συμβεί, αλλά δεν είναι και κανόνας..!! Εεεε ???

οχι δεν χώνεσαι,καλα κάνεις και λες τον προβληματισμό σου.Απλα νόμιζω απο κουβεντες που έχουν γίνει οτι δυστυχώς ετσι γίνεται.Βεβαια υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις

Και φυσικά είναι μεγάλο λάθος!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλά έχω ρίξει πολύ γέλιο με αυτά που διαβάζω...για τις γαρίδες, για τις γρατζουνιές στο τζιπ χαχαχαχαχα...

Λοιπόν και τώρα σοβαρά, διάβασα ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό, τα ζευγάρια που χωρίζουν είναι γονείς διδύμων! Φυσικά θα ήθελα να καταρρίψουμε αυτή την ιδέα και να δούμε λίγο πιο cool την κατάσταση.

Όσο για το σεξ, δυστυχώς την πικρή αλήθεια την είπε η Όλγα αλλά ας προσπαθούμε λίγο να δίνουμε χρόνο και σε αυτή την ανάγκη γιατί όταν κι ο άλλος δεν το βρίσκει στο σπίτι, λογικά θα πάει αλλού να το ψάξει.... Φυσικά δεν χρειάζεται νομίζω να έχουμε απαιτήσεις για ώρες προκαταρκτικών και παιχνιδιών αλλά να το πω χύμα...και μια απλή ξεπέτα χιχιιχι... καλή είναι!

Αν και οι στατιστικές έρευνες γίνονται για να δίνουν κάποια σημεία των καιρών μας, εν τούτοις δεν ξέρω αν πρέπει να τις παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά, κυρίως όταν οι εξωγενείς παράγοντες (κοινωνικοί-οικονομικοί-επαγγελματικοί) είναι αυτοί που δρούν ώς "ανεπιθύμητοι επισκέπτες" στα του οίκου μας και όχι τοοοοσοοο πολύ τα βλαστάρια μας και ο όποιος περιορισμός στον οποίο μας βάζουν λόγω της ΦΥΣΕΩΣ και μόνο!!! Αυτό το λέω γιατί ναί μεν η Όλγα λέει κάτι που δεν χρειάζεται πλέον να έχεις 2δυμα-5δυμα για να τελματώσεις( το 2ο ένικο πάει στον...βρόντο της γενίκευσης) ώς σεξουαλικό όν, και το οποίο είναι πολύ σύνηθες στις μέρες μας(γενικολογώ πάλι), συμφωνώ όμως μαζί σου Jasmini στο ότι είναι στην ευελιξία του καθενός μας (ξεπέτα?όπως το θέλει ο καθένας μας) να μπεί ο καταραμένος όφης στην τρύπα του μήλου.......χμμμμ ναι.Πάω να φτιάξω καφέ..

rivendello.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...